- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.381
selam kızlar..
3 aşımızı vurulduk geldik..yavrum cook agladı gozlerinden yaslar geldi kuzumun..eve gelince spasmo panalgine yarım fitil attım..bakalım şimdi uyuyor inş huzusuzzluk etmez kızım ..
günaydın kızlar
slm kızlar gunaydınlar olsun herkeslere.....nasılsınız ıyısınız ınsalah
selsin cnm aynen benımkıde bgn oleydı suan anakucanda sallanıyor uyur uyanık arası bısı banyo yaptık bakalım uyuycakmı
selam canım.geçmiş olsun.bizimde olduktan sonra birşey yoktu.akşamına hastalandı yavrukuşum.fitil koyduk.yarım saat sonra uyumuştu.rahatladı.
kızlar süt pompasıyla ilgili bi sorunum var bi kaç gündür medela marka kullanıyorum memnundum aslında ama şimdi sütü sağarken köpürtmeye etrafa sıçratmaya başaldı sağlıklı bi sağım olmuyo yani köpürünce makinanın sesi değişiyor başına böyle bişey gelen varmı ya
kaynatıyorum arada bi aparatları parçalara ayırıyorum o yüzden mi oluyo acaba
kızlar süt pompasıyla ilgili bi sorunum var bi kaç gündür medela marka kullanıyorum memnundum aslında ama şimdi sütü sağarken köpürtmeye etrafa sıçratmaya başaldı sağlıklı bi sağım olmuyo yani köpürünce makinanın sesi değişiyor başına böyle bişey gelen varmı ya
geçmiş olsun canım zor bi gün olmaz inşallah bizimki akşama kadar iyiydi akşam ateşlendi hafifi fitille atlattık çok şükür fazla kucak istemiyo haberin olsun aşı yerleri acıyo sanırım biz aşıdan sonra kucağımıza aldıkça ağladı benim kız
selam canım.geçmiş olsun.bizimde olduktan sonra birşey yoktu.akşamına hastalandı yavrukuşum.fitil koyduk.yarım saat sonra uyumuştu.rahatladı.
cnm ya bıze dr. hıc fıtıl vermedı adı ne bende alayım hazırda bulunsun
selam kızlar..
3 aşımızı vurulduk geldik..yavrum cook agladı gozlerinden yaslar geldi kuzumun..eve gelince spasmo panalgine yarım fitil attım..bakalım şimdi uyuyor inş huzusuzzluk etmez kızım ..
selam kızlar..
nazlıcım ben spasmo panalgine fitili kullanıorum yarım fititl atman yeterli..
herkese meerhaba
kızlar bebışlerı hala kısa kollu gıydırıyormusunuz
ben ılk gunden beri hep uzun kollu gıydırıyorum zaten gazlı daha fecı olmasın dıye
sızler nasıl gıydırıyorsunuz ben bazen kısa kollu gıydırıyorum evın ıcınde hemen buz gıbı oluyor kolları
kulaklar hep soguk zaten sapka taktırmıyo kıyametı koparıyo velet
canım ben hep badi giydiriodum kısa kollu ama artık serin olmaya basladıgı için altına patikli altta giydiiorum..ayakları muhim olan..oradan gaz alıolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?