2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam kızlar..

3 aşımızı vurulduk geldik..yavrum cook agladı gozlerinden yaslar geldi kuzumun..eve gelince spasmo panalgine yarım fitil attım..bakalım şimdi uyuyor inş huzusuzzluk etmez kızım ..

selam canım.geçmiş olsun.bizimde olduktan sonra birşey yoktu.akşamına hastalandı yavrukuşum.fitil koyduk.yarım saat sonra uyumuştu.rahatladı.

slm kızlar gunaydınlar olsun herkeslere.....nasılsınız ıyısınız ınsalah
selsin cnm aynen benımkıde bgn oleydı suan anakucanda sallanıyor uyur uyanık arası bısı banyo yaptık bakalım uyuycakmı

bizimkide salıncakta sallanıyordu.ama uyandı sonra görüşürüz

etrafa nereye sıçratıyor anlamadım. kabına süt indiğinde sütün üstü köpük oluyor o senin sütünün hızla aktığında oluyor. motor sesinn değişmesine gelince bende oluyordu sanki motor boğuluyor sonra açılıyor gibiydi.sonuç bir pazar günü vakum yapmamaya başladı ben gittim hemen yeni bir medela aldım. öbürünü de pazartesi hemen tamire verdim oradan yedek pompa verdiler çok iyi çekmiyor ama ben yenisini aldığım için sorun etmedim almasaydımda idare ederdim yedek verilenle. 20 gündür tamirde bugün gelmiş eşim yarın alacak bakalım sorunu neymiş.sanada haber veririm.ama bu ses gidip gelmesini çok yapıyorsa hafta içi hemen ver servise en azından yerine pompa alıyorsun benim gibi bir hafta sonu kalma pompasız.

tatlım bnmkide medela..zaten parcalarına ayırıp steil etmen gerekio orada b yanlışın yok ama uzun sue calıştıgında motor sesi bozuluo..bende ara veriorum hemen..ama hiç kopurtme sıcratma yapmadı..b de su beyaz minik subap var ya sutu suzen onu kaynatma sakın..sudan gecir sadece..

selam canım.geçmiş olsun.bizimde olduktan sonra birşey yoktu.akşamına hastalandı yavrukuşum.fitil koyduk.yarım saat sonra uyumuştu.rahatladı.

tesekkurler kızlar..ya akşam rahatsızlanırsa yarım fitl daha atayım mı ki
?

selam kızlar..

3 aşımızı vurulduk geldik..yavrum cook agladı gozlerinden yaslar geldi kuzumun..eve gelince spasmo panalgine yarım fitil attım..bakalım şimdi uyuyor inş huzusuzzluk etmez kızım ..

geçmiş olsun canım,bizde 10 eylülde gidicez babamız izinde olacak allahtan o tutar bari,benimde içim gidiyo

bizde uyandık bu arada bi taraftan sallıyorum dalamıyo hemen uykuya ya sallamayınca gözler fıldır fıldır

herkese meerhaba
kızlar bebışlerı hala kısa kollu gıydırıyormusunuz
ben ılk gunden beri hep uzun kollu gıydırıyorum zaten gazlı daha fecı olmasın dıye
sızler nasıl gıydırıyorsunuz ben bazen kısa kollu gıydırıyorum evın ıcınde hemen buz gıbı oluyor kolları
kulaklar hep soguk zaten sapka taktırmıyo kıyametı koparıyo velet

selam kızlar..

geçmıs olsun canım bızımde bu ayın 16 var asımız ınsallah sıkıntısız atlatırız

bende medela kullanıyorum hurremcım arada benımde öyle oluyor nedense

SLM KIZLAR
paşam uyurken azcık kendime bakayım dedim başladım saçları fönlemeye
tam bitecek bi tutam saç kaldı ama nerdeee uyandı oğlum.neyse saç tepede komik bi vaziyette aldım kucağıma
ama saçlarımı bir yakaladıki resmen canım acıdı yaaa
e çocuk alışmamış saçlara.genelde toplu olduğu için
neyse saçlarımı fönlerken aklıma eski halim geldi
ben artık zayıflamak istiyorum yaaa
eski göbeğimi istiyorum eski zayıf filizi istiiyorum
hiçbir kıyafetim olmuyooo.hepsi bazanın altında duruyo,
kendime aynada bakınca bunalıma giriyorum yaaa
:gitme:
oğluma bakıncada dünyalar benim oluyoo:kedi:

canım ben hep badi giydiriodum kısa kollu ama artık serin olmaya basladıgı için altına patikli altta giydiiorum..ayakları muhim olan..oradan gaz alıolar..

ben hamılelıkten öncekı halıme dönelı cok oldu
butun kılolarımı verdım zaten 12 kılo almıstım sadece göbegım var cok hafıf ve butun kıyafetlerım oluyo hepsı
şişlerimde indi çok sukur göbekte 2 kılo falan var onuda erıtsem tamamdırzemuszemus

opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile3slm kıslaaarrr....nasılsınız bakem...bizim küçük gece 2 ye kadar gene huysuzdu...2 den sonra uyudu bu seferde büyük aldı nöbeti mafoldumben yani sabaha kadar uykusuzduk ama sabah o kadar tatlı gülümsemeler aldım ki ikisinden tüm uykum geçti...yaaa herşeye rağmen değiyo beeee...

derincim masallah kuzuna...

sen etrafa bakma. insanlar ne kadar istese gozukse de emin ol icten ice kiskananlar vardir.

hala kolik mi derlerse de koligini yerim ben onun. kolikli hali bile guzel falan de. caresizligini gormesinler. al cik cocugu. inan bana cocuk evde durmaktan da SIKILIR. bir de annenin huzursuzluigu bebege yansirmis. eger misafirlikte bebek aglar mahcup olurum diyorsan al cocugu parka git, arabasinda zaten bebekler uyuyor. yalniz basina yuruyiuse cik. hem sana yuruyus olur hem bebege degisiklik.

kolikli bir arkadasim vardi bu sekilde yendi koligi. bebek ama oyle boyle degil sabah 5ten aksam 8e kadar aglardi hem de avazi ciktigi kadar.

canim hersey gecici. bunu unutma Allah sabir versin.

cok opuyorum canim kizini ve seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…