- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.401
SLM KIZLAR
paşam uyurken azcık kendime bakayım dedim başladım saçları fönlemeye
tam bitecek bi tutam saç kaldı ama nerdeee uyandı oğlum.neyse saç tepede komik bi vaziyette aldım kucağıma
ama saçlarımı bir yakaladıki resmen canım acıdı yaaa
e çocuk alışmamış saçlara.genelde toplu olduğu için
neyse saçlarımı fönlerken aklıma eski halim geldi
ben artık zayıflamak istiyorum yaaa
eski göbeğimi istiyorum eski zayıf filizi istiiyorum
hiçbir kıyafetim olmuyooo.hepsi bazanın altında duruyo,
kendime aynada bakınca bunalıma giriyorum yaaa
:gitme:
oğluma bakıncada dünyalar benim oluyoo:kedi:
herkese meerhaba
kızlar bebışlerı hala kısa kollu gıydırıyormusunuz
ben ılk gunden beri hep uzun kollu gıydırıyorum zaten gazlı daha fecı olmasın dıye
sızler nasıl gıydırıyorsunuz ben bazen kısa kollu gıydırıyorum evın ıcınde hemen buz gıbı oluyor kolları
kulaklar hep soguk zaten sapka taktırmıyo kıyametı koparıyo velet
herkese meerhaba
kızlar bebışlerı hala kısa kollu gıydırıyormusunuz
ben ılk gunden beri hep uzun kollu gıydırıyorum zaten gazlı daha fecı olmasın dıye
sızler nasıl gıydırıyorsunuz ben bazen kısa kollu gıydırıyorum evın ıcınde hemen buz gıbı oluyor kolları
kulaklar hep soguk zaten sapka taktırmıyo kıyametı koparıyo velet
SLM KIZLAR
tam bitecek bi tutam saç kaldı ama nerdeee uyandı oğlum.neyse saç tepede komik bi vaziyette aldım kucağıma
karencım kolları usumuyormu benım bıle kollarım buz gıbı çınarında hemen buz gıbı oluyorakannehir
SLM KIZLAR
kızlar benım evım gunes görmuyor oyuzden serın oluyor benım bıle kollarım buz gıbı
sanırım ben dogru olanı yapıyorum pekı dısarı cıkardıgınızda nasıl gıydırıyorsunuz?
filiz sorma yaaa..aynı dert bendede var su 5 kilo sanki uzerimde 10 kilo gb duruo..eski ben olmak istiorum yaaa..yeni insanlarla tanısınca bunla beni hep bole hatırlar diorum tuh diorum:=)o yuzde kmseyle gousmek istemiorum eski kiloma donene kadar ama emziiorum ve kesemioum şu an..bebegime bakıncada sukur diorum ..kilolar elbet gidecek en az 6 ay en cok 1 yıl..
Hoşgeldinizzz,canım ben havanın durumuna göre giydiriyorum.Evimiz zaten güneş alıyo gecede çok sıcak oluyo temmuz ayında hep badiyle yatırdım üstünü örttüm.Ayaklarından çorabı hiç eksik etmedim tabi ama evin içinde hiç şapka falan takmadım.Şimdide geceleri uzun kollu giydiriyorum,öğle vakti sıcak oluyo kısa kollu akşam olunca yine uzunlara geçiyoruz.Dışarı çıkacaksak saatine göre kısa kollu giydiriyorum şapkasını takıyorum yanıma battaniyesini alıyorum çünkü mutlaka bi yerde rüzgar esiyo örtüyoruz hemen.Kolik ağrısı olmuyo çok şükür ama arada tutuyo tabi ıkınıyo sıkınıyo kuzum sancısı olursa ağlıyo ama oda bikaç kere oldu.Gaz damlası verdi doktor onu mamasına katıyorum hergün
Canım bende aynıyım ya toplamda 5 kilo fazlam var ama hepsi göbüşte toplanmış sanki kıyafetler olmuyo yakında işe başlıcam napıcam bilmiyorum
Canım ya...Aynen duygularıma tercüman olmuşsun.Aylardır kuaför yüzü görmedim,arada bende evde fönlerdim saçımı şimdi sürekli topluyorum.Kilo konusu en çok üzüldüğüm nokta ve tabi ki göbek.Nefret ediyorum göbeğimden.:çok üzgünüm:eski halime bi daha dönemem ben ya...Ve hiçbir giysim olmuyor bana.Aynı hantal şeyleri giyip duruyorum bu bedende kıyafet almak istemyorum daha çok sinirlerim bozulur diiye zaten bu bedende dekii hiçbir kıyafeti de beğenerek giyebileceğimi sanmıyorum.Bende bunalımdayım.Az önce balayı resimlerimi gördüm.İnanılmaz bir değişiim.Hayatım boyunca çok zayıf olduğum için kilo almaya çalışmıştım oysa şiimdi!offffff
Ama evet oğluma bakınca bende acayip mutlu oluyorum...
kızlar benım evım gunes görmuyor oyuzden serın oluyor benım bıle kollarım buz gıbı
sanırım ben dogru olanı yapıyorum pekı dısarı cıkardıgınızda nasıl gıydırıyorsunuz?
selamm kızlarr canım çok sıkkın yaa nedendir bilinmez birden sütüm gitti düne kadar 5 6 posta gün boyu emzirridimm sabahtan beri damla damlaa geliyoo şaştım kaldımm yaaa kızımdaa nasıl huzursuzz süt gelmiyo diyee herşeyi denedim sabahtan berii yiyorumdaa zaten gece bile oruç tutmadığım halde eşimden çok yiyorum yeterki süt olsun diyee ilk defaa bu kadarr sütsüz kaldım yaaa((( sabahtan beri elimde pompayla dolaşıyorumm gelmiyyyyyoooooomafoldumben
cnm yaa...sıkma kendini .....bi de helva yiyip üzerine bol su iç...bende çok çaresiz kaldığım oluyo ben öle yapıyorum ..bi dene istersen....hadi bol sütler....a.s.:içelim:
selamm kızlarr canım çok sıkkın yaa nedendir bilinmez birden sütüm gitti düne kadar 5 6 posta gün boyu emzirridimm sabahtan beri damla damlaa geliyoo şaştım kaldımm yaaa kızımdaa nasıl huzursuzz süt gelmiyo diyee herşeyi denedim sabahtan berii yiyorumdaa zaten gece bile oruç tutmadığım halde eşimden çok yiyorum yeterki süt olsun diyee ilk defaa bu kadarr sütsüz kaldım yaaa((( sabahtan beri elimde pompayla dolaşıyorumm gelmiyyyyyoooooomafoldumben
petibör bisküvi çok iyi gelmişti sabahtan beri bi paketi yedimm suyumuda içtim helva yok çıkıp alayımmm:bbo:
GÜLÜM NE OLDU SANA YA GEÇEN DEPRESYONA GİRDİM DEDİN. NE SIKTI CANINI BU KADAR? BAK SÜTÜN GİDİYOR. BEN YIRTIYORUM BURADA KENDİMİ KIZLAR DİNLEDİĞİNİZ YOK. SÜT SİZİN RAHAT OLMANIZLA ALAKALI BİŞİ.STRES ÜZÜNTÜ SIKINTI KESİYOR YEMEKLER İÇMEKLER BAHANE. KENDİNİ RAHATLATR MSISIN LÜTFEN. SENDEN VE ÇOCUKLARINDAN ÖNEMLİ DEĞİL HİÇ BİR ŞEYklava:
hatta çıkmışken dolaş biraz vitrinlere bak vs çocuklara bir iki saat bakacak biri yok mu ?
hatta çıkmışken dolaş biraz vitrinlere bak vs çocuklara bir iki saat bakacak biri yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?