2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bende dönmek istiyorum eski halime.benimde hiçbirşeyim olmuyor.sütüm çok çok gelsin diye sürekli tıkınma halindeyim.kilo vermem gerekirken daha çok kilo alıcam bu gidişle

sen akşamda banyo yaptırıyormusun yoksa sadece sabah mı?

cnm ya bıze dr. hıc fıtıl vermedı adı ne bende alayım hazırda bulunsun
spasmo panalgine bence al hazırda dursun dediğin gibi.

hanimlar merhaba...
selam...

aynen şu an vızıldanıyor..

kafanı yorma en iyisini sen bilirsin kimsenin dediğine bakma..senin ev serin benim ev tepede sıcak ..bana doktor sadece çıt çıt badi ile tut gündüzleri dedi.ama aynı şeyi sana söyleyemez çünkü güneş görmüyo...anne olarak sen hissedersin ama burnuna yanağını deydir soğuksa üşüyordur..
mafoldumben 17 kilomafoldumben

mafoldumben17kilomafoldumben

mafoldumben17 kilomafoldumben ben bakmıyorum o resimlere hatta aynaya bile

kızlar benım evım gunes görmuyor oyuzden serın oluyor benım bıle kollarım buz gıbı
sanırım ben dogru olanı yapıyorum pekı dısarı cıkardıgınızda nasıl gıydırıyorsunuz?
ben birazdan çıkıcam sıfır kol çıtçık badi üstüne kısa kol tişört kafasına şapka bacağına ayaklı eşofman bu kadar .kanguruya kouyucam elimede battaniyesi ...esen yerlerde battaniye örtücem falan..
bu arada kızım 5400gr olmuş kızlar..:asigim:
maşalalhhhh
ne yersen ye sen o kafana taktığını takmaya devam edersen ...allah korusun ya..diloş ...al çocukları bi tur at gel canım...ama kaynanaya değil sokaklara

alkisalkisalkis

kızlar kızızm emdi kakasını yapıyor şu an bende giyineyim rezenem bitti bi tur atayım eczaneye çok bunaldım ya .gidip boya alacam kafama....hadi öpüldünüzzzz...

ya ben bu kilolarla farklı bedende kıyafet almak istemiorum.confuse ın dediği gibi severek giyecegimi sanmıorum.aldıgım 2 3 kıyafetle geciştirmeye çalışıorum bugunlerimi ama cooook sıkıldım bunlardanda..napıcam yaaa...

canim su ic. al pet siseyi. 1 lt ic bir dikiste.

canini sikma. sen sikildikca o kacar.

ben büyük kızıma hamileyken 30 kg almıştım bunda da 20 kg aldım...ama ilk hamileliğimden sonra ilk 3 ayda 20 kg snraki 6 ay da da geri kalan 10 kg vermiştim hiç bişe yapmadan...ama bunda öle olmuyo...hastanedeyken 9 kg vermiştim şimdi hala 10 kg fazlam var...ben artık yeni kıyafet almaya başladım..çünkü bu kolay kolay gideceğe benzemiyo...alsında boyum 1.69 kilom da şimdi 69....belki o kadar çok değil ama hep göbek karrdeşiiiimmmafoldumben:sinifsinif::bbo:

hanimlar zaten bu kilolar icin kiyafet alirsak bu ben bu kiloyu kabul ettim diye beyne mnesaj gondermekmis. bence almayin. ben almayi dusunmuyorum.
popom buyumus

merhaba hanımlar.
benım maalesef artık hıc vaktım olmuyor.sızlerı pek takıp edemıyorum.:çok üzgünüm:
umarım herkes ıyıdır.
oglusum bıraz daha düzeldı sımdı daha az öksürüyor.
bugun ası günüydü saglık ocagına gidip asımızı olalım dedık.tam ası olduk,öksürmeye basladı.hemsıre hastamıydı dedı.bende öksürüyor gecmedı henuz dedım.keske muayene ettırıp oyle ası yaptırsaydınız dedı.bızde cumartesı kendı doktoruna gıdecek dıye saglık ocagındakı doktora hıc gostermek aklımıza gelmedı.öksürüken hcı atesı olmadı dedım.atesı yoksa sorun degıl dedı.
ama yınede tedırgın oldum.mafoldumbenacaba bır zararı olurmu?
öksürük oldugunda hıc atesı olmamıstı.bu konuda bılgisi olan varmı cıldırmak üzereyim..mafoldumben

yok gülüm korkma bişi olmaz ama ilk karma aşısı kesin ateşi çıkarıyor. akşama doğru olsun olmasın sen yarım fitil koy dikkat et. benim oğumda 2 gün ateş yaptı fitil koymama rağmen hele ilk gece sabaha karşı soğuk bezlerle kopres yaparak düşürdüm ateşi.

mafoldumben canım bende aynı durumdayım ya damla damla geliyor resmen süt halbuki benim sütüm çok fazlaydı sürekli kendiliğinden akıyordu ne oldu anlamadım dünde azdı ama bugün temelli gitti normalde 20 dk.da doldurduğum biberonu 1.5 saatte sağa sağa doldurdum ya
benim iştahımda iyi sürekli yiyip içiyorum nazarmı oluyor anlamadım ki :çok üzgünüm:

canım benım sagolasın.icimi ferahlattın.
ası olmadan once bır cay kasıgı ates düsürücü surup vermıstım.
fitil olarak paranox mu kullanıyorsunuz?

geçmiş olsun rosemcim merak etme bizde atlattık o aşı meselesini benim kız akşama ateşlenecek gibi oldu bi pranox verdik rahatca uyudu maşallah her bebek ateşlenecek diye bişey yok hemşire zaten ateşlenmez pek ağrısı olur demişti bize doktorumuz birde minoset verdi 1 çay kaşığı içirmiştim aşıdan sonra

amatistcim bu medela işinide çözdü eşim o küçük beyaz parçayı (sütün birikip aktığı yerdeki ) takıp çıkardık düzeldi şükür onu kayantırken çıkarmamıştım ben karende çıkar demiş o yüzdenmiş sorun ilgin için teşekkürler

rica ederim.

ay aynı dert canım ama ben ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım 15 verdim 9 kilosu yapışmıştı( bunda toplam 14 kilo aldım 10 kilosu rahat gitti belki bu 4 kiloda zamanla gider inşallahh ama böyle yemeğe devam edersem üstüne eklenirr kesinn:bbo:

hanimlar zaten bu kilolar icin kiyafet alirsak bu ben bu kiloyu kabul ettim diye beyne mnesaj gondermekmis. bence almayin. ben almayi dusunmuyorum.
popom buyumus

bende kıyafet almıyorum ve ısrar ediyorum almıcamdaa bayramda bile kıyafet almayı düşünmüyorum bu kiloyu kabullenmek istemiyorummlmaz:

geçmiş olsun canım korkma alalhın izniyle bişey olmaz canım ateşi yoksa aşı olabilir ben yaptırmıştım büyük kızda inşallah kuzucuğun çabuk toparlanırr:teselli:

ben zaten hiç şimdiye kadar sağdığımda bi biberon dolduramadım azdı ama bu kadar birden kesilmesii çok fenaa oldum üstelik kızım emmek istiyoo son damlasına kadarda olsa emzircem uğraşcam gelecek inşallahh:Saruboceq:

geçmiş olsun canım korkma alalhın izniyle bişey olmaz canım ateşi yoksa aşı olabilir ben yaptırmıştım büyük kızda inşallah kuzucuğun çabuk toparlanırr:teselli:
sagolasın canım.
bırden hic düşünmeden ası gunu geldı dıye yaptırdık işte.mafoldumben
gercı hastalıgını bayagı atlattı ama ınsan yınede tedırgın oluyor.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…