- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.421
sen akşamda banyo yaptırıyormusun yoksa sadece sabah mı?slm kızlar gunaydınlar olsun herkeslere.....nasılsınız ıyısınız ınsalah
selsin cnm aynen benımkıde bgn oleydı suan anakucanda sallanıyor uyur uyanık arası bısı banyo yaptık bakalım uyuycakmı
spasmo panalgine bence al hazırda dursun dediğin gibi.cnm ya bıze dr. hıc fıtıl vermedı adı ne bende alayım hazırda bulunsun
selam...hanimlar merhaba...
aynen şu an vızıldanıyor..geçmiş olsun canım,bizde 10 eylülde gidicez babamız izinde olacak allahtan o tutar bari,benimde içim gidiyo
bizde uyandık bu arada bi taraftan sallıyorum dalamıyo hemen uykuya ya sallamayınca gözler fıldır fıldır
kafanı yorma en iyisini sen bilirsin kimsenin dediğine bakma..senin ev serin benim ev tepede sıcak ..bana doktor sadece çıt çıt badi ile tut gündüzleri dedi.ama aynı şeyi sana söyleyemez çünkü güneş görmüyo...anne olarak sen hissedersin ama burnuna yanağını deydir soğuksa üşüyordur..herkese meerhaba
kızlar bebışlerı hala kısa kollu gıydırıyormusunuz
ben ılk gunden beri hep uzun kollu gıydırıyorum zaten gazlı daha fecı olmasın dıye
sızler nasıl gıydırıyorsunuz ben bazen kısa kollu gıydırıyorum evın ıcınde hemen buz gıbı oluyor kolları
kulaklar hep soguk zaten sapka taktırmıyo kıyametı koparıyo velet
mafoldumben 17 kilomafoldumbenSLM KIZLAR
paşam uyurken azcık kendime bakayım dedim başladım saçları fönlemeye
tam bitecek bi tutam saç kaldı ama nerdeee uyandı oğlum.neyse saç tepede komik bi vaziyette aldım kucağıma
ama saçlarımı bir yakaladıki resmen canım acıdı yaaa
e çocuk alışmamış saçlara.genelde toplu olduğu için
neyse saçlarımı fönlerken aklıma eski halim geldi
ben artık zayıflamak istiyorum yaaa
eski göbeğimi istiyorum eski zayıf filizi istiiyorum
hiçbir kıyafetim olmuyooo.hepsi bazanın altında duruyo,
kendime aynada bakınca bunalıma giriyorum yaaa
:gitme:
oğluma bakıncada dünyalar benim oluyoo:kedi:
mafoldumben17kilomafoldumbenfiliz sorma yaaa..aynı dert bendede var su 5 kilo sanki uzerimde 10 kilo gb duruo..eski ben olmak istiorum yaaa..yeni insanlarla tanısınca bunla beni hep bole hatırlar diorum tuh diorum:=)o yuzde kmseyle gousmek istemiorum eski kiloma donene kadar ama emziiorum ve kesemioum şu an..bebegime bakıncada sukur diorum ..kilolar elbet gidecek en az 6 ay en cok 1 yıl..
mafoldumben17 kilomafoldumben ben bakmıyorum o resimlere hatta aynaya bileCanım ya...Aynen duygularıma tercüman olmuşsun.Aylardır kuaför yüzü görmedim,arada bende evde fönlerdim saçımı şimdi sürekli topluyorum.Kilo konusu en çok üzüldüğüm nokta ve tabi ki göbek.Nefret ediyorum göbeğimden.:çok üzgünüm:eski halime bi daha dönemem ben ya...Ve hiçbir giysim olmuyor bana.Aynı hantal şeyleri giyip duruyorum bu bedende kıyafet almak istemyorum daha çok sinirlerim bozulur diiye zaten bu bedende dekii hiçbir kıyafeti de beğenerek giyebileceğimi sanmıyorum.Bende bunalımdayım.Az önce balayı resimlerimi gördüm.İnanılmaz bir değişiim.Hayatım boyunca çok zayıf olduğum için kilo almaya çalışmıştım oysa şiimdi!offffff
Ama evet oğluma bakınca bende acayip mutlu oluyorum...
ben birazdan çıkıcam sıfır kol çıtçık badi üstüne kısa kol tişört kafasına şapka bacağına ayaklı eşofman bu kadar .kanguruya kouyucam elimede battaniyesi ...esen yerlerde battaniye örtücem falan..kızlar benım evım gunes görmuyor oyuzden serın oluyor benım bıle kollarım buz gıbı
sanırım ben dogru olanı yapıyorum pekı dısarı cıkardıgınızda nasıl gıydırıyorsunuz?
maşalalhhhhbu arada kızım 5400gr olmuş kızlar..:asigim:
ne yersen ye sen o kafana taktığını takmaya devam edersen ...allah korusun ya..diloş ...al çocukları bi tur at gel canım...ama kaynanaya değil sokaklaraselamm kızlarr canım çok sıkkın yaa nedendir bilinmez birden sütüm gitti düne kadar 5 6 posta gün boyu emzirridimm sabahtan beri damla damlaa geliyoo şaştım kaldımm yaaa kızımdaa nasıl huzursuzz süt gelmiyo diyee herşeyi denedim sabahtan berii yiyorumdaa zaten gece bile oruç tutmadığım halde eşimden çok yiyorum yeterki süt olsun diyee ilk defaa bu kadarr sütsüz kaldım yaaa((( sabahtan beri elimde pompayla dolaşıyorumm gelmiyyyyyoooooomafoldumben
alkisalkisalkisGÜLÜM NE OLDU SANA YA GEÇEN DEPRESYONA GİRDİM DEDİN. NE SIKTI CANINI BU KADAR? BAK SÜTÜN GİDİYOR. BEN YIRTIYORUM BURADA KENDİMİ KIZLAR DİNLEDİĞİNİZ YOK. SÜT SİZİN RAHAT OLMANIZLA ALAKALI BİŞİ.STRES ÜZÜNTÜ SIKINTI KESİYOR YEMEKLER İÇMEKLER BAHANE. KENDİNİ RAHATLATR MSISIN LÜTFEN. SENDEN VE ÇOCUKLARINDAN ÖNEMLİ DEĞİL HİÇ BİR ŞEYklava:
selamm kızlarr canım çok sıkkın yaa nedendir bilinmez birden sütüm gitti düne kadar 5 6 posta gün boyu emzirridimm sabahtan beri damla damlaa geliyoo şaştım kaldımm yaaa kızımdaa nasıl huzursuzz süt gelmiyo diyee herşeyi denedim sabahtan berii yiyorumdaa zaten gece bile oruç tutmadığım halde eşimden çok yiyorum yeterki süt olsun diyee ilk defaa bu kadarr sütsüz kaldım yaaa((( sabahtan beri elimde pompayla dolaşıyorumm gelmiyyyyyoooooomafoldumben
merhaba hanımlar.
benım maalesef artık hıc vaktım olmuyor.sızlerı pek takıp edemıyorum.:çok üzgünüm:
umarım herkes ıyıdır.
oglusum bıraz daha düzeldı sımdı daha az öksürüyor.
bugun ası günüydü saglık ocagına gidip asımızı olalım dedık.tam ası olduk,öksürmeye basladı.hemsıre hastamıydı dedı.bende öksürüyor gecmedı henuz dedım.keske muayene ettırıp oyle ası yaptırsaydınız dedı.bızde cumartesı kendı doktoruna gıdecek dıye saglık ocagındakı doktora hıc gostermek aklımıza gelmedı.öksürüken hcı atesı olmadı dedım.atesı yoksa sorun degıl dedı.
ama yınede tedırgın oldum.mafoldumbenacaba bır zararı olurmu?
öksürük oldugunda hıc atesı olmamıstı.bu konuda bılgisi olan varmı cıldırmak üzereyim..mafoldumben
hosgeldın canım.ben geldim
selamm kızlarr canım çok sıkkın yaa nedendir bilinmez birden sütüm gitti düne kadar 5 6 posta gün boyu emzirridimm sabahtan beri damla damlaa geliyoo şaştım kaldımm yaaa kızımdaa nasıl huzursuzz süt gelmiyo diyee herşeyi denedim sabahtan berii yiyorumdaa zaten gece bile oruç tutmadığım halde eşimden çok yiyorum yeterki süt olsun diyee ilk defaa bu kadarr sütsüz kaldım yaaa((( sabahtan beri elimde pompayla dolaşıyorumm gelmiyyyyyoooooomafoldumben
canım benım sagolasın.icimi ferahlattın.yok gülüm korkma bişi olmaz ama ilk karma aşısı kesin ateşi çıkarıyor. akşama doğru olsun olmasın sen yarım fitil koy dikkat et. benim oğumda 2 gün ateş yaptı fitil koymama rağmen hele ilk gece sabaha karşı soğuk bezlerle kopres yaparak düşürdüm ateşi.
canım benım sagolasın.icimi ferahlattın.
ası olmadan once bır cay kasıgı ates düsürücü surup vermıstım.
fitil olarak paranox mu kullanıyorsunuz?[/QUOTEevet canımparonox kullanıyorum. doktor birde calpol şurup verdi ama ben fitili tercih ediyorum.paşanın miğdesi ilacı kaldırmıyor da kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun rosemcim merak etme bizde atlattık o aşı meselesini benim kız akşama ateşlenecek gibi oldu bi pranox verdik rahatca uyudu maşallah her bebek ateşlenecek diye bişey yok hemşire zaten ateşlenmez pek ağrısı olur demişti bize doktorumuz birde minoset verdi 1 çay kaşığı içirmiştim aşıdan sonra
amatistcim bu medela işinide çözdü eşim o küçük beyaz parçayı (sütün birikip aktığı yerdeki ) takıp çıkardık düzeldi şükür onu kayantırken çıkarmamıştım ben karende çıkar demiş o yüzdenmiş sorun ilgin için teşekkürler
geçmiş olsun rosemcim merak etme bizde atlattık o aşı meselesini benim kız akşama ateşlenecek gibi oldu bi pranox verdik rahatca uyudu maşallah her bebek ateşlenecek diye bişey yok hemşire zaten ateşlenmez pek ağrısı olur demişti bize doktorumuz birde minoset verdi 1 çay kaşığı içirmiştim aşıdan sonra
amatistcim bu medela işinide çözdü eşim o küçük beyaz parçayı (sütün birikip aktığı yerdeki ) takıp çıkardık düzeldi şükür onu kayantırken çıkarmamıştım ben karende çıkar demiş o yüzdenmiş sorun ilgin için teşekkürler
canım benım sagolasın.icimi ferahlattın.
ası olmadan once bır cay kasıgı ates düsürücü surup vermıstım.
fitil olarak paranox mu kullanıyorsunuz?[/QUOTEevet canımparonox kullanıyorum. doktor birde calpol şurup verdi ama ben fitili tercih ediyorum.paşanın miğdesi ilacı kaldırmıyor da kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım kıslar.
bu aralar pek ıyı degılım en ufak bırseyı kafama takıyorum.:çok üzgünüm:
diken üstünde oturuyorum.mafoldumben
annem yanımda yaklasık 50 gun kaldı.o gıdınce cok bocaladım.mafoldumben
ben büyük kızıma hamileyken 30 kg almıştım bunda da 20 kg aldım...ama ilk hamileliğimden sonra ilk 3 ayda 20 kg snraki 6 ay da da geri kalan 10 kg vermiştim hiç bişe yapmadan...ama bunda öle olmuyo...hastanedeyken 9 kg vermiştim şimdi hala 10 kg fazlam var...ben artık yeni kıyafet almaya başladım..çünkü bu kolay kolay gideceğe benzemiyo...alsında boyum 1.69 kilom da şimdi 69....belki o kadar çok değil ama hep göbek karrdeşiiiimmmafoldumben:sinifsinif::bbo:
hanimlar zaten bu kilolar icin kiyafet alirsak bu ben bu kiloyu kabul ettim diye beyne mnesaj gondermekmis. bence almayin. ben almayi dusunmuyorum.
popom buyumus
merhaba hanımlar.
benım maalesef artık hıc vaktım olmuyor.sızlerı pek takıp edemıyorum.:çok üzgünüm:
umarım herkes ıyıdır.
oglusum bıraz daha düzeldı sımdı daha az öksürüyor.
bugun ası günüydü saglık ocagına gidip asımızı olalım dedık.tam ası olduk,öksürmeye basladı.hemsıre hastamıydı dedı.bende öksürüyor gecmedı henuz dedım.keske muayene ettırıp oyle ası yaptırsaydınız dedı.bızde cumartesı kendı doktoruna gıdecek dıye saglık ocagındakı doktora hıc gostermek aklımıza gelmedı.öksürüken hcı atesı olmadı dedım.atesı yoksa sorun degıl dedı.
ama yınede tedırgın oldum.mafoldumbenacaba bır zararı olurmu?
öksürük oldugunda hıc atesı olmamıstı.bu konuda bılgisi olan varmı cıldırmak üzereyim..mafoldumben
mafoldumben canım bende aynı durumdayım ya damla damla geliyor resmen süt halbuki benim sütüm çok fazlaydı sürekli kendiliğinden akıyordu ne oldu anlamadım dünde azdı ama bugün temelli gitti normalde 20 dk.da doldurduğum biberonu 1.5 saatte sağa sağa doldurdum ya
benim iştahımda iyi sürekli yiyip içiyorum nazarmı oluyor anlamadım ki :çok üzgünüm:
sagolasın canım.
geçmiş olsun canım korkma alalhın izniyle bişey olmaz canım ateşi yoksa aşı olabilir ben yaptırmıştım büyük kızda inşallah kuzucuğun çabuk toparlanırr:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?