- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.441
biraz dolaştım eve geldim kızım yolda çok huysuzlaştı ancak 1 saat dolaştımm:sinifsinif:
bebıslerı araba gezdırmek guzel oluyorda,benım oglanda hıc durmuyor arabada.
korkup aglıyor.:umursamaz:
selamm kızlarr canım çok sıkkın yaa nedendir bilinmez birden sütüm gitti düne kadar 5 6 posta gün boyu emzirridimm sabahtan beri damla damlaa geliyoo şaştım kaldımm yaaa kızımdaa nasıl huzursuzz süt gelmiyo diyee herşeyi denedim sabahtan berii yiyorumdaa zaten gece bile oruç tutmadığım halde eşimden çok yiyorum yeterki süt olsun diyee ilk defaa bu kadarr sütsüz kaldım yaaa((( sabahtan beri elimde pompayla dolaşıyorumm gelmiyyyyyoooooomafoldumben
yaa benimki bütün olarak dışarıyı sevmiyo..ne arabada ,ne çocuk arabasında,ne kucakta,ne de gittiğimiz bi evde... hiç bi şekilde sevmiyo hanfendi....bende çok gezen birisiyim normalde...nasıl aşacaz bunu bilmiyorum:gitme::sinifsinif:kaydirigubbakcemile
bizde akşam 1.30 da uyandık emdik uyuduk.sonra 3.30 da uyandık gene emdik uyuduk.sonra 6.30 da uyandık.emdik ama bir daha uyumadık.daha yeni uyudu tosbacık.tam uyuttum.kardeşim aradı telefonum çaldı bizimki gözlerini açtı ağlamaya başladı.neyse zarzor gene uyuttuk.bizimki geceleri hala 2 saatte bir kalkıyor.ne zaman uzucak bu uyuma zamanı
kızlar süt pompasıyla ilgili bi sorunum var bi kaç gündür medela marka kullanıyorum memnundum aslında ama şimdi sütü sağarken köpürtmeye etrafa sıçratmaya başaldı sağlıklı bi sağım olmuyo yani köpürünce makinanın sesi değişiyor başına böyle bişey gelen varmı ya
kaynatıyorum arada bi aparatları parçalara ayırıyorum o yüzden mi oluyo acaba
filiz sorma yaaa..aynı dert bendede var su 5 kilo sanki uzerimde 10 kilo gb duruo..eski ben olmak istiorum yaaa..yeni insanlarla tanısınca bunla beni hep bole hatırlar diorum tuh diorum:=)o yuzde kmseyle gousmek istemiorum eski kiloma donene kadar ama emziiorum ve kesemioum şu an..bebegime bakıncada sukur diorum ..kilolar elbet gidecek en az 6 ay en cok 1 yıl..
canim bebegin usudugunu burnunun soguk olmasindan anlarmissin. elleri vs soguksa bu birsey ifade etmezmis. yani burnuna dokun oradan anla. ben kisa kollu giydiriyorum. hatta atlet+ corap seklinde giydiriyorum. pantolon giydirmedigim zamanlar oluyor. hele ilk dogdugunda hic corap da giydirmedim. sadece incecik bir atlet. Istanbul biraz ruzgarli.
Ya bu sorudanda bıktınız biliyorum ama ben günlerdir beceremedim şu alttaki tickerlerı nasıl yapıyosunuz biri bana özelden anlatsa nolurrr:kedi::kedi:
bu arada kızım 5400gr olmuş kızlar..:asigim:
huri ben sadece sabahları banyo yapıyorum kızımıda ole yapmıstım gece uyurken acarda ustunu usutur dıye...alısknlık olmus zorda kalmadıkca gundz yapıyorm cbm
Ben geldimmmm.
Öncelikle albümüme yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.
Benim kız 1 haftadırb5-6 saat uyuyor. Ben de artık uykusuzluk çekmiyorum çok şükür.
Aman maşallah diyin he. Darısı uyumayanların başına.
Süt sağma aparatının motora takılan kısmı kuru olmayınca ya da valfi tıkalı olup içinde süt birikince o acayip ses çıkıyor. Buna da dikkat et bakalım düzelecek mi? Ben pompadan çok memnunum.
Kiloyu bu kadar dert etme canım ya. Eski halimize dönmemiz 6 ay sürermiş. Hem insanlar senin ne kadar zayıfladığını düşünür fena mı?
Doğum yaptıktan sonra karnım 7 aylık hamile gibi görünüyordu. Tebriğe gelenler garip garip bakıp korse taksana diyordu. Doğumda ıkınma faslında hemşireler kaburgalarımı o kadar incitmişti ki nefes alırken bile canım acıyordu. Oturur gibi uyudum kaç gece. Bi de gelenlerin bu saçma sapan estetik kaygılarını duyunca sinir oluyordum. Sonraki 20 günde tam 11,5 kilo verdim. Görenler yine şaşırıyordu. Şimdi 2 kilo karnımda kalan fazlalık var. Ama çocuk kucağımdan inmediği için tatlıları yuvarlasam da kilo almıyorum hatta veriyorum. Bol hareket et. Mutlaka kilolar gidecektir canım.
Ben de evin ısısına göre sıfır kol veya yarım kol giydiriyorum. Akşam dışarı çıkacağız muhtemelen uzun kollu giydiririm. Aslında kendim nasılsam onu da o şekilde giydirmeye çalışıyorum denebilir. Ben sıfır kol giyiyorsam onu yarım kollu giydiriyorum mesela.
Ben de istiyorum.Bana da özelden gönderir misiniz?
Maşalla Serra'ya.
canım bebegının basını nasıl yıkıyorsun?
kulagına su kacmasın dıye nasıl tutmak gerekıyor?
tatlım merhaba..sende hoşgeldin öncelikle..ipekböcüümüz nasıl sen nasılsın?
kilolar konusunda haklısın bol hareket gerekiyor..:sinifsinif:
ama kararlıyım pilates yapıcam inş.
selam kızlar,offf amma kalabalık gözüküyoruz maşallah,ben size süt içiyormusunuz diye sorcaktım gaz yapıyor dediler ondan hiç içmiyorum ama içmek gerekirmiki acaba?
cnm kucama alıp yanı sol koluma yatrıyorum az az tasla su dokuyorum sampuanlayıp tekrar az az su dokuyorumsag elımle yuzune asa yıkıyorum kulaklarınıda yıkamaya calısıyorum ama oyle cok gzl yıkıyamıyorum korkuyorum cunku su kacmasından
cnm kucama alıp yanı sol koluma yatrıyorum az az tasla su dokuyorum sampuanlayıp tekrar az az su dokuyorumsag elımle yuzune asa yıkıyorum kulaklarınıda yıkamaya calısıyorum ama oyle cok gzl yıkıyamıyorum korkuyorum cunku su kacmasından
selamm kızlarr canım çok sıkkın yaa nedendir bilinmez birden sütüm gitti düne kadar 5 6 posta gün boyu emzirridimm sabahtan beri damla damlaa geliyoo şaştım kaldımm yaaa kızımdaa nasıl huzursuzz süt gelmiyo diyee herşeyi denedim sabahtan berii yiyorumdaa zaten gece bile oruç tutmadığım halde eşimden çok yiyorum yeterki süt olsun diyee ilk defaa bu kadarr sütsüz kaldım yaaa((( sabahtan beri elimde pompayla dolaşıyorumm gelmiyyyyyoooooomafoldumben
merhaba hanımlar.
benım maalesef artık hıc vaktım olmuyor.sızlerı pek takıp edemıyorum.:çok üzgünüm:
umarım herkes ıyıdır.
oglusum bıraz daha düzeldı sımdı daha az öksürüyor.
bugun ası günüydü saglık ocagına gidip asımızı olalım dedık.tam ası olduk,öksürmeye basladı.hemsıre hastamıydı dedı.bende öksürüyor gecmedı henuz dedım.keske muayene ettırıp oyle ası yaptırsaydınız dedı.bızde cumartesı kendı doktoruna gıdecek dıye saglık ocagındakı doktora hıc gostermek aklımıza gelmedı.öksürüken hcı atesı olmadı dedım.atesı yoksa sorun degıl dedı.
ama yınede tedırgın oldum.mafoldumbenacaba bır zararı olurmu?
öksürük oldugunda hıc atesı olmamıstı.bu konuda bılgisi olan varmı cıldırmak üzereyim..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?