2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

biraz dolaştım eve geldim kızım yolda çok huysuzlaştı ancak 1 saat dolaştımm:sinifsinif:

ayy ne güzel iyi gelmiştir inşallah....yaa benimde kız hiç durmuyo çocuk arabasında..o yüzden akşamları falanda hiç bi tarafa çıkamıyoruz yürüyüşe falan:gitme::sinifsinif:

bebıslerı araba gezdırmek guzel oluyorda,benım oglanda hıc durmuyor arabada.
korkup aglıyor.:umursamaz:

bebıslerı araba gezdırmek guzel oluyorda,benım oglanda hıc durmuyor arabada.
korkup aglıyor.:umursamaz:

yaa benimki bütün olarak dışarıyı sevmiyo..ne arabada ,ne çocuk arabasında,ne kucakta,ne de gittiğimiz bi evde... hiç bi şekilde sevmiyo hanfendi....bende çok gezen birisiyim normalde...nasıl aşacaz bunu bilmiyorum:gitme::sinifsinif:kaydirigubbakcemile

Geçenlerde benimde aynısı oldu. Emzirirken bebeğimin ağzından taşardı süt, göğüs pedim ıslak olurdu hep. Bir baktım ne taşan süt var ne de sütyenim ıslanıyor. Çok üzüldüm, hiç geri gelmeyecek sandım sütüm.
O gün sıvı ne bulursam tükettim. Bol bol su içtim,kayısı suyu,rezene...
Gecesi bir baktım yine eski haline dönmüş.Bol sıvı almaya devam et,sağmaya da hatta kızını emzir de.Bence hemen çoğalır sütün.

bizimkide gittigimiz evlerde pek durmuyor.
sanırım bebısler evde sakın ortamlara alısıyor dısarı cıkınca neye ugradıklarını sasırıyorlar.kaydirigubbakcemile

huri ben sadece sabahları banyo yapıyorum kızımıda ole yapmıstım gece uyurken acarda ustunu usutur dıye...alısknlık olmus zorda kalmadıkca gundz yapıyorm cbm

Ben geldimmmm.
Öncelikle albümüme yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim.

Benim kız 1 haftadırb5-6 saat uyuyor. Ben de artık uykusuzluk çekmiyorum çok şükür.
Aman maşallah diyin he. Darısı uyumayanların başına.

Süt sağma aparatının motora takılan kısmı kuru olmayınca ya da valfi tıkalı olup içinde süt birikince o acayip ses çıkıyor. Buna da dikkat et bakalım düzelecek mi? Ben pompadan çok memnunum.

Kiloyu bu kadar dert etme canım ya. Eski halimize dönmemiz 6 ay sürermiş. Hem insanlar senin ne kadar zayıfladığını düşünür fena mı?
Doğum yaptıktan sonra karnım 7 aylık hamile gibi görünüyordu. Tebriğe gelenler garip garip bakıp korse taksana diyordu. Doğumda ıkınma faslında hemşireler kaburgalarımı o kadar incitmişti ki nefes alırken bile canım acıyordu. Oturur gibi uyudum kaç gece. Bi de gelenlerin bu saçma sapan estetik kaygılarını duyunca sinir oluyordum. Sonraki 20 günde tam 11,5 kilo verdim. Görenler yine şaşırıyordu. Şimdi 2 kilo karnımda kalan fazlalık var. Ama çocuk kucağımdan inmediği için tatlıları yuvarlasam da kilo almıyorum hatta veriyorum. Bol hareket et. Mutlaka kilolar gidecektir canım.

Ben de evin ısısına göre sıfır kol veya yarım kol giydiriyorum. Akşam dışarı çıkacağız muhtemelen uzun kollu giydiririm. Aslında kendim nasılsam onu da o şekilde giydirmeye çalışıyorum denebilir. Ben sıfır kol giyiyorsam onu yarım kollu giydiriyorum mesela.

Ya bu sorudanda bıktınız biliyorum ama ben günlerdir beceremedim şu alttaki tickerlerı nasıl yapıyosunuz biri bana özelden anlatsa nolurrr:kedi::kedi:

Ben de istiyorum.Bana da özelden gönderir misiniz?

bu arada kızım 5400gr olmuş kızlar..:asigim:

Maşalla Serra'ya.

huri ben sadece sabahları banyo yapıyorum kızımıda ole yapmıstım gece uyurken acarda ustunu usutur dıye...alısknlık olmus zorda kalmadıkca gundz yapıyorm cbm

canım bebegının basını nasıl yıkıyorsun?
kulagına su kacmasın dıye nasıl tutmak gerekıyor?

tatlım merhaba..sende hoşgeldin öncelikle..ipekböcüümüz nasıl sen nasılsın?

kilolar konusunda haklısın bol hareket gerekiyor..:sinifsinif:
ama kararlıyım pilates yapıcam inş.

selam kızlar,offf amma kalabalık gözüküyoruz maşallah,ben size süt içiyormusunuz diye sorcaktım gaz yapıyor dediler ondan hiç içmiyorum ama içmek gerekirmiki acaba?

canım bebegının basını nasıl yıkıyorsun?
kulagına su kacmasın dıye nasıl tutmak gerekıyor?

cnm kucama alıp yanı sol koluma yatrıyorum az az tasla su dokuyorum sampuanlayıp tekrar az az su dokuyorumsag elımle yuzune asa yıkıyorum kulaklarınıda yıkamaya calısıyorum ama oyle cok gzl yıkıyamıyorum korkuyorum cunku su kacmasından

tatlım merhaba..sende hoşgeldin öncelikle..ipekböcüümüz nasıl sen nasılsın?

kilolar konusunda haklısın bol hareket gerekiyor..:sinifsinif:
ama kararlıyım pilates yapıcam inş.

Hoşbuldukkk.
İkimiz de iyiyi canım.
Hadi bakalım pilates sonrası yorumlarını bekliyoruz o zaman.

selam kızlar,offf amma kalabalık gözüküyoruz maşallah,ben size süt içiyormusunuz diye sorcaktım gaz yapıyor dediler ondan hiç içmiyorum ama içmek gerekirmiki acaba?

Ben arada içiyorum. Gaz yapmasın diye ılık ve şekerli içmek gerekiyormuş. Ben soğuk ve şekersiz severim de. Annemlere gitmiştim orada köy sütü vardı. Acayip sütümü arttırdı. Buradaki pastörizelerden bişey anlamıyorum valla.

Biz çok güzel banyo yapıyoruz. Kucağıma alıyorum. Banyo fıskiyesini açıp musluğun üzerine yan bırakıyorum. Önce ayaklarından yıkamaya başlıyorum. Yukarı doğru çıkıyorum. Boynunu da yıkadıktan sonra sırtını çeviriyorum. Yüzükoyun bacaklarıma yatırıyorum. Kafası boşta kalıyor. En son elime su alıp kafasını ıslatıyorum. Şampuanladıktan sonra yine avcuma su doldurup tek elimle de bir kulağını tutarak duruluyorum. Suyu hangi yöne dökeceksem o kulağını kapatıyorum. Tastan su dökünce ağlıyor ama fıskiyeden gelen suyu seviyor. Ayaklarını altına uzatıyor.

bende kulagına su kacar dıye cok korkuyorum.pekı bebegı sırt ustumu tutuyorsun

Dilara hayırdır neye canın sıkıldı bu kadar? Uzun zamandır takip edemediğim için bilmiyordum. Her ne ise bu kadar kendini strese sokma. Kızın için bunu yapmak zorundasın. Süt tamamen psikolojik bir olay bence. Benim de strese girmemle kesilmesi bir oluyor. Tatilde çok canım sıkılmıştı göya dinlenecektim. Evde her gün 125 ml sağarken stresle birlikte sağmak bir yere kızıma yetmeyecek kadar azalmıştı.
Diyeceğim önce rahatlamaya çalış. Bol sıvı tüket. Bir de malt içeceğini öneriyorlar. Ihlamur da yine tavsiye edilenler arasında. Merak etme süt öyle birden kesilmez mutlaka gelecektir.

Rahat ol canım. Sen ne kadar rahat olursan o kadar doğru bakarsın bebeğine. Benimki de her gün öksürüyor. Dr gıcık yapmıştır. Göğsünden ses gelmediği ve ateşi olmadığı sürece sorun yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…