- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.461
Kızlar Huggies marka bez kullanan var mı?
kızlar huggies marka bez kullanan var mı?
Dilara hayırdır neye canın sıkıldı bu kadar? Uzun zamandır takip edemediğim için bilmiyordum. Her ne ise bu kadar kendini strese sokma. Kızın için bunu yapmak zorundasın. Süt tamamen psikolojik bir olay bence. Benim de strese girmemle kesilmesi bir oluyor. Tatilde çok canım sıkılmıştı göya dinlenecektim. Evde her gün 125 ml sağarken stresle birlikte sağmak bir yere kızıma yetmeyecek kadar azalmıştı.
Diyeceğim önce rahatlamaya çalış. Bol sıvı tüket. Bir de malt içeceğini öneriyorlar. Ihlamur da yine tavsiye edilenler arasında. Merak etme süt öyle birden kesilmez mutlaka gelecektir.
.
ewet esımde ılk aldığımız paketı 80li almıs bende onu bıtırmeye calıısyorum bakalım can bebe ve molfix den mınık paket alıp denıcem olmazsa en son prımaya doncem gene prımada bızde bacakları sıktı ız bıraktı((
sağol tatlım kendi sıkıntım bende anlayamadım derdim neee kaydirigubbakcemile3 şimdi az az gelmeye başladı sanki sabah hiç gelmiyodu sağıncaa inşallahhh:Saruboceq:
ne yersen ye sen o kafana taktığını takmaya devam edersen ...allah korusun ya..diloş ...al çocukları bi tur at gel canım...ama kaynanaya değil sokaklara
kızlar kızızm emdi kakasını yapıyor şu an bende giyineyim rezenem bitti bi tur atayım eczaneye çok bunaldım ya .gidip boya alacam kafama....hadi öpüldünüzzzz...
Prİma kullanıdm hep dıŞarı Çıktı ÇİŞİ.ve bacaklarını Çok sıktı İz yaptı hep.bantlarıda Çok kısa kavramıyor bİr tÜrlÜ.huggİes daha kalın prİmadan.ama
benİm en Çok bantları ve belİnde lastİk olması hoŞuma gİttİ.ÇİŞ de hİÇ dıŞarı Çıkmadı bİzde
Ben baby starda kullanıdm.bİr kullanmadıĞım can bebe kaldı.nerdeyse hepsİnİ denedİm
kızlar bana neredeyse 2 kilo bamya geldi. Kızım uyuyorken ayıklamaya başlayacağım.
Hepiniz öpüldünüz.
merhaba kızlar geçmişi okuyayım bir baya yazılmış
tuana hastaydi yeşil kokulu kaka yapıyordu ve ayaklarını içeri çrkip ağlıyordu. Dr a gittik kakasının tahlilini yaptı iyi çıktı çok şükür. Yinr fazla kilo almamış mamanın miktarını arttır dedi .
Bu da kızım teyzeleri dün çekindik
[ımg]http://img198.imageshack.us/img198/1872/tuanam.jpg[/ımg]
merhaba kızlar geçmişi okuyayım bir baya yazılmış
tuana hastaydi yeşil kokulu kaka yapıyordu ve ayaklarını içeri çrkip ağlıyordu. dr a gittik kakasının tahlilini yaptı iyi çıktı çok şükür. yinr fazla kilo almamış mamanın miktarını arttır dedi .
bu da kızım teyzeleri dün çekindik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?