2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Ben de 72'lik paket aldım. Prima kullanıyordum şimdi pişik yapar mı diye tırsıyorum açıkçası.
Primanın da paketi paketini tutmuyor. 3 numaradan 2 paket bitirdim. Biri daha küçüktü birinin yanları daha kalın. Biri daha pamuklu gibiydi biri daha kağıt gibiydi. Pek standart değil gibi geldi. Ama iç yüzeyi mavi hani nemi hapsedecek cinsten. Huggies'de her yeri pamuklu gibi. Sanki tam emmeyecek hissi verdi bana. Ay ne bileyim. Ama dediğin doğru daha sert sanki. Primada nemlendirici varmış ya ondan olabilir.

ewet esımde ılk aldığımız paketı 80li almıs bende onu bıtırmeye calıısyorum bakalım can bebe ve molfix den mınık paket alıp denıcem olmazsa en son prımaya doncem gene prımada bızde bacakları sıktı ız bıraktı ((

sağol tatlım kendi sıkıntım bende anlayamadım derdim neee kaydirigubbakcemile3 şimdi az az gelmeye başladı sanki sabah hiç gelmiyodu sağıncaa inşallahhh:Saruboceq:

Evet prima benimkinin de bacaklarını sıktı. Galiba 1 numara büyüğüne geçmek gerekiyor. Bir de kaka yaptığında çok taşıyor. Anlamadım bezden mi yoksa küçük geldiğinden mi?

Selsin sen memnunsan sevindim. Daha 3 tane denedim. Sizlerin de fikrini alayım dedim.

Prıma kullanıdm hep dıŞarı Çıktı ÇıŞı.ve bacaklarını Çok sıktı ız yaptı hep.bantlarıda Çok kısa kavramıyor bır tÜrlÜ.huggıes daha kalın prımadan.ama
benım en Çok bantları ve belınde lastık olması hoŞuma gıttı.ÇıŞ de hıÇ dıŞarı Çıkmadı bızde

çıktım dışarı şeker sanki iyi geldi dur bakalım gece belli olur benim süt birazcık uyusam hemen sütüm olurdu inşallahhh sen boyamı dedin saçınamı ayy bend eistiyorumda korkuyorum sen hele bi yapta bende boyatırımmakannehir

hürremcim ya fotonuza bayıldım kızın nekadarda sana benziyo hemide ikinizde gamzelisiniz maşallahhhhhhh

karencim kızına öncelikle maşallah inşallah ateşinizde çıkmaz canım

kilo bende geri tepti kızlar doğumdan sonra 8 kilom gitmişti ama şimdi 5 ini geri almışım toplamda 12 kilom var verilcek fenalardayım

Sağol tatlım. İnşallah ben de memnun kalırım.

Ben baby starda kullanıdm.bİr kullanmadıĞım can bebe kaldı.nerdeyse hepsİnİ denedİm

Aferin kız sana. Çakılıp kalmamışsın önyargılı da olmamışsın.
Ben canbebenin altaçmasını kullanıyorum çok rahat doğrusu.
Bir de hastanede mesane bezi vermişlerdi. Kanama çok olduğu için ondan kullandım ilk birkaç gün çok memnun kaldım. Bezini denemedim. Hep kalitesiz imajı olduğu için cesaret edemedim. Ama kendini yeniledi galiba. Eskisi gibi değil.

merhaba kızlar geçmişi okuyayım bir baya yazılmış
tuana hastaydi yeşil kokulu kaka yapıyordu ve ayaklarını içeri çrkip ağlıyordu. dr a gittik kakasının tahlilini yaptı iyi çıktı çok şükür. yinr fazla kilo almamış mamanın miktarını arttır dedi .
bu da kızım teyzeleri dün çekindik

geçmiş olsun canım.neden öyle oluyormuş peki.bizimde bir ara öyle olmuştu.üşüttüğünde öyle olur dediler.tahlil filan yaptırmadık.çok tatlı maşallah.allah nazarlardan korusun

cnm bebeğin çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun

saolun arkadaslar
dr birgün önceki yediklerinden veya üşüttüiğünden dedi canım. bacağını içeriye çekip ıhlayıp ağlaması için neo baby gaz ilacını verdi zaten vardı o evde .içmeyip tükürdüğü için vermiyordum .sağdığın sütün içine kat günde 3 kere ver dedi .bakalım deneyeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…