- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.481
güzel inşallah gece foşur foşur gelir.neden korkuyorsun ki bugün boyayı alamadım ama en geç 1 hafta içinde boyatacağım canım istediğim rengi bulamadım...kalmamış gelsin alıp boyatıncas resim koyarım albüme de korkunu anlamadım...çıktım dışarı şeker sanki iyi geldi dur bakalım gece belli olur benim süt birazcık uyusam hemen sütüm olurdu inşallahhh sen boyamı dedin saçınamı ayy bend eistiyorumda korkuyorum sen hele bi yapta bende boyatırımmakannehir
bende evy baby bile denedim bir tek baby star kaldı denemediğim ...Ben baby starda kullanıdm.bİr kullanmadıĞım can bebe kaldı.nerdeyse hepsİnİ denedİm
hürremcim ya fotonuza bayıldım kızın nekadarda sana benziyo hemide ikinizde gamzelisiniz maşallahhhhhhh
karencim kızına öncelikle maşallah inşallah ateşinizde çıkmaz canım
kilo bende geri tepti kızlar doğumdan sonra 8 kilom gitmişti ama şimdi 5 ini geri almışım toplamda 12 kilom var verilcek fenalardayım
yesssssay kolay gelsin cnım.en zor ayıklanan sebzedir herhalde bamya.huri kullanıyordu canbebe memnundu.bir arada onu denim bakalım
merhaba kızlar geçmişi okuyayım bir baya yazılmış
tuana hastaydi yeşil kokulu kaka yapıyordu ve ayaklarını içeri çrkip ağlıyordu. dr a gittik kakasının tahlilini yaptı iyi çıktı çok şükür. yinr fazla kilo almamış mamanın miktarını arttır dedi .
bu da kızım teyzeleri dün çekindik
merhaba kızlar geçmişi okuyayım bir baya yazılmış
tuana hastaydi yeşil kokulu kaka yapıyordu ve ayaklarını içeri çrkip ağlıyordu. dr a gittik kakasının tahlilini yaptı iyi çıktı çok şükür. yinr fazla kilo almamış mamanın miktarını arttır dedi .
bu da kızım teyzeleri dün çekindik
güzel inşallah gece foşur foşur gelir.neden korkuyorsun ki bugün boyayı alamadım ama en geç 1 hafta içinde boyatacağım canım istediğim rengi bulamadım...kalmamış gelsin alıp boyatıncas resim koyarım albüme de korkunu anlamadım...
:[/B]
ilsucum kizina bin kere masallah. cok tatli. o ne guzellik oyle. cok can yakacak belli.
teşekkür ederiz canım .bıdık oldu iyice .
ama kilo almıyor ısrarla canım sıkıldı .sütüm yaramıyormuş
benimde sevindiğim nokta o dilaracım sağlığı yerinde çok şükür .
bende çok zayıfmışım bebekken hiç kilo almazmışım bana cekti demekki
kızlar siz burun aspiratörü kullanıyormusunuz.ben almıştım.ama cesaret edip kullanamadım hiç
:1shok:hurişş süte geçer diye korkuyorumm şimdi diceksin ki çok sütün var sankiikaydirigubbakcemile3
behlül reklamda naaptın yapabildin mi dediklerini ..ben aynen yaptım ama kızmın o kadar gazı varki uyanıp duruyo bakalım...bizde bugün paşayı 7 de yıkıcaz ki iftarda uyusunki bizde babişkosu ile beraber yemek yiyebilelim.sonra bugün aşkı memnu var.annesi dizi seyretsin behlül'ü.şimdi bunların hiçbirini yapamazmışım ne komik olur demi
hurişşşşşşşşşşşşş nassın canımmmmmmmmmmmmmmm şükür denk geldik ama ben gene kaçıcam yaaaaaaaaaaa
kuzum huysuz al sen bunu oğluna altın neyim istemem yeterki alllll...gaz bombasıı yaaa delirtti beni bu akşam....huricim kuzun nasıl bakam allahın emri peygamberrin kavvliyle talibiz kızına başlık olarakta kilosu kadar altın heeeeeeeeeeeeee kerti verekmikaydirigubbakcemile3 bizimkileri gerçi benim ogaln senin kızdan küçük ama olsun yaa yeni moda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?