2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

güzel inşallah gece foşur foşur gelir.neden korkuyorsun ki bugün boyayı alamadım ama en geç 1 hafta içinde boyatacağım canım istediğim rengi bulamadım...kalmamış gelsin alıp boyatıncas resim koyarım albüme de korkunu anlamadım...
Ben baby starda kullanıdm.bİr kullanmadıĞım can bebe kaldı.nerdeyse hepsİnİ denedİm
bende evy baby bile denedim bir tek baby star kaldı denemediğim ...
bende molfix ve primayı beğenmedi..diğerleri çok güzel...
huggies in bel bantları ve ön bantları güzel ama kış bbezi yani kalın kışın kullanılacak bezzz
prima sıkıyor ve taşırıyor...
molfix çok enli ve kağıt gibi ..
can bebe her şekilde güzel beğendim..
evybaby de ortasında yeşil yeri var ve kremli mis gibide kokuyor kakasını yapsa bile bezden gelen güzel koku kaka kokusunu örtüyor...

oh oho oh oh yandan yandan yanlız değilim biri sormuştu bana 17 kilo hepsimi doğumdan sonra ki mi ...sonraki canım toplam 23 kg aldım 6 kg verdim kalan 17 kilo duruyo son 2 haftadır tartılmadım ama duruyo...kabızlık var ne yesem geçmiyo...bakalım kabız ilacı alıcam onunda büyük etkisi var...

ay kolay gelsin cnım.en zor ayıklanan sebzedir herhalde bamya.huri kullanıyordu canbebe memnundu.bir arada onu denim bakalım
yesssss

geçmiş olsun canım şükür bişeyi yokmuş.resmi çok şeker çok tatlı görünüyo maşallahhh

şimdi kızımı amcası oyanlıyor bende bu arada biraz bişeyler yiyeyim ....7 de banyo var sonra emzirme sonra rezene metsil derken uyku 8 de burda anca olurum ama siz iftar muhabbetinde oluyorsunuz bende sitede takılıyorum sağda solda ....hehehehehe öpüldünüzzz

geçmiş olsun canım maşallahh çok tatlı yerin o dudaklarııcokacimcoook

hurişş süte geçer diye korkuyorumm şimdi diceksin ki çok sütün var sankiikaydirigubbakcemile3

bizde bugün paşayı 7 de yıkıcaz ki iftarda uyusunki bizde babişkosu ile beraber yemek yiyebilelim.sonra bugün aşkı memnu var.annesi dizi seyretsin behlül'ü.şimdi bunların hiçbirini yapamazmışım ne komik olur demi

huricim kuzun nasıl bakam allahın emri peygamberrin kavvliyle talibiz kızına başlık olarakta kilosu kadar altın heeeeeeeeeeeeee kerti verekmikaydirigubbakcemile3 bizimkileri gerçi benim ogaln senin kızdan küçük ama olsun yaa yeni moda bu

dilara ve huricim tşkle kıslar

bezler hk. konuşmuşsunuz bende prima ve molfix ten sonra bi de huggies alım dedim uzunluğu ve bel oalyı çok rahat bundan sonra da huggies almayı düşünüyorum.

benimde sevindiğim nokta o dilaracım sağlığı yerinde çok şükür .
bende çok zayıfmışım bebekken hiç kilo almazmışım bana cekti demekki

benimde sevindiğim nokta o dilaracım sağlığı yerinde çok şükür .
bende çok zayıfmışım bebekken hiç kilo almazmışım bana cekti demekki

olabilir canım genetiktir belki bak bende eşimde bebeklğimiz baya kilolu geçmiş hatta eşim 5 kilo ben 4 kilo doğmuşum ama benim 2 kızımda 3300 civarı doğdu büyümeleride ne bana ne babalarına çekiyo normal orta yollu gidiyo:) ama benim büyük kız biraz iri kemikli 4yaş 9 ay yani 5 yaşında tam öyle diyim ama 7 yaş kıyafetleri alıyorum boyu çok uzun ayaklar ellerde öyle enine gitmiyo boyuna gidiyo kaydirigubbakcemile3

kızlar siz burun aspiratörü kullanıyormusunuz.ben almıştım.ama cesaret edip kullanamadım hiç

ben kullanıyorum cnm ...çok ta memnunum...önce tonimer baby diye bi burun spreyi var onu sıkıyom burnuna...sonrada aspiratörle temizliyorum...ben günde en az 2 kere tekrarlıyorum...çok rahatlıyo...kaydirigubbakcemile2

hurişş süte geçer diye korkuyorumm şimdi diceksin ki çok sütün var sankiikaydirigubbakcemile3
:1shok:

behlül reklamda naaptın yapabildin mi dediklerini ..ben aynen yaptım ama kızmın o kadar gazı varki uyanıp duruyo bakalım...

hurişşşşşşşşşşşşş nassın canımmmmmmmmmmmmmmm şükür denk geldik ama ben gene kaçıcam yaaaaaaaaaaa
kuzum huysuz al sen bunu oğluna altın neyim istemem yeterki alllll...gaz bombasıı yaaa delirtti beni bu akşam....
ayrıca eşin den ufak erkek zengin olurmuş...
nereliydiniz siz eşin ne iş yapar bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…