2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

cingibi maşallah olsun zayıf narin bişi olsun senin gibi boşver şekerim maşallahhhhh
kızlar siz burun aspiratörü kullanıyormusunuz.ben almıştım.ama cesaret edip kullanamadım hiç
canım bende aldım ama içim gidiyo beynini çekecekmişim gibi geliyo korkuyom

ilsucum maaşallah prensesine nasıl güzel bi kız bebiş böyle :asigim:

sen de birebir benim duygularıma tercüman olmuşsun canım opuyorumnanaktan
kelimesi kelimesine , valla bu kadar olur kaydirigubbakcemile5

sen de birebir benim duygularıma tercüman olmuşsun canım opuyorumnanaktan
kelimesi kelimesine , valla bu kadar olur kaydirigubbakcemile5

geçicek ya kime sorduysam hiç bişey yapmasan bile en fazla 1 senede hepsi gidecek dediler...inşallah..1 sene bana çok uzuzn ama ocakta başlıycam ben spor salonun a inş.bakalım..

kızlar ya haftaya kocişin doğum günü...
önceden bi yerlere yemeğe giderdik şimdi hem bebişten hemde benim fizikten hemde maddi yönden pek isteksizim..
na pıyım ne hediye alayım bana akıl verin...iftar hazırla güzel demeyin 6:30 da evde oluyor benim kociş ..ne hediye alayım ...

geçicek ya kime sorduysam hiç bişey yapmasan bile en fazla 1 senede hepsi gidecek dediler...inşallah..1 sene bana çok uzuzn ama ocakta başlıycam ben spor salonun a inş.bakalım..

ya benim hamile kaldığım kilonun da altına inmem lazım gerçek kiloma ulaşmak için .. tedavilerden önce 50 civarıydım .. sanırım ilkl tedavime 52 ile başladım ki 2 kilo düş , çünkü reglin ilk günü ödem vs.den 2-3 kg şişiyor insan .. son ( 4.) tedaviye 60la başladım , 64le hamile kaldım , 79la doğuma girdim , 68im şuan ve yaklaşık 1 aydır değişmedi , yani 11 kilo daha ilk 10 günde gitti 1 aydır 5 kg gitmedi benneyaptımki .. 56 olmam lazım 1 senede .. ki kullandığımz ilaçlar kortizonlu , onun dışında geçen sene tedaviden önce yine kortizonlu iğne-şurup vs. kullandım ses tellerimdeki ödemden kurtulmak için ve alerjik faranjitimi törpülemek için benneyaptımki
zor veririm 12 kiloyu 1 senede ben yaaaa -tatlicadiarzu-

geçenlerde biz de eşimin d.gününü kutladık .. aynı durumdaydım seninle .. ne mi yaptım ???
dominos sağolsun :))))) pasta olarak da sufle sipariş verdim yine dominostan o da
hediyeye gelince çiçeksepeti diye bi site var oradan bu çiçeğin siparişini verdim

bir de evde hazırladığım di,ğer hediye vardı ki , o da bu kaydirigubbakcemile3

selam kızlar dizi bitti artık herkes dökülür kaydirigubbakcemile3
stardust canım ya eşine verdiğin hediyenin dünyada eşi yok,daha ne vereceksinki yerimseniben

sen delisin ya paşam beni seni annen paketmi yaptı yavrummm üstüne birde not iliştirseydinde tam olsaydı....valla süper fikir....hohohohoh dominos falan evet çiçekte güzel fikir....beğendim o evde olacak ama dünyadan bi haber olacak ....çat kapı pizza çat kağı çiçek güzel tutum bunu ..en güzel ievdeki hedaye paketi....fiyonklu....

[/COLOR][/B][/QUOTE]

ay allahım bu ne güzellik ya tam paşa olmuş maşallah,kıyefetide yakıyor zevkli insanın halide başka canım kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederiz canım .bıdık oldu iyice .
ama kilo almıyor ısrarla canım sıkıldı .sütüm yaramıyormuş

kilo almıyor derken neye göre kime göre ?? günde 30 gr almıyor mu ?? bize dr. öyle demişti .. haftada yaklaşık 250 gr alması gerekiyormuş o hesaba göre , dolayısıyla ayda 1 kg almaları normal .. senin fıstık kaç günlük ?? biz 47 günlüğüz bugün :asigim:

kızlar slm net açık kalmış ancak gelip okudum kızım çok huysuzdu bugün yine çok fazla gazı var yavrumuun dr sab simplex vermişti 2 gündür kullanıyorum ama pek yararını göremiyorum huriicim senin kullandığın fitl neydi gaz için.birde öyle deneyeyim şu damla kaç güne etki gösterirki acaba.

bezler konuşulmuş,ben şimdiye kadar pri..,hug...s ve b...star denedim diğer markalardada gözüm var bakalım ilk mol..ix alayım diyorum,ya bide primanın uyu oyna diye turuncu paketli bir bezi var daha ucuz o nasıl acep neden ucuz?

Son düzenleme:

kızlar benim kız ilk ay 1 kilo aldı maşallah ama şimdi azaldı kilo alma hızı henüz 2.ay tamamlanmadı ama şu anki alışa bakarsak 2.ayda 650 gram almış olacak gibi niye azaldı bilmiyorum sütüm yerinde sadece süt içiyo sdizce normalmi,son günlerki kafaya takma konumda bu :çok üzgünüm:

selam kızlar dizi bitti artık herkes dökülür kaydirigubbakcemile3
stardust canım ya eşine verdiğin hediyenin dünyada eşi yok,daha ne vereceksinki yerimseniben

haklısın canım , aynı fikirdeyim ben de zemuszemus kaydirigubbakcemile5

not ekleyebiliyorsun çiçek siparişine , öyle yaptım ben de yerimseniben
o fiyonk da ona hastaneye gelen bi çiçeğin fiyonkuydu kaydirigubbakcemile3

ay allahım bu ne güzellik ya tam paşa olmuş maşallah,kıyefetide yakıyor zevkli insanın halide başka canım kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

teşekkürler tatlımmmmm opuyorumnanaktan
güya 0 aylık tulumu ama 25 günlükken ( yani 3 hafta önce ) ancak bu kadar oluyordu :asigim:
hoş , hala da bol duruyo , abisinin cicisini giymiş gibi sırnaşık şey

eşimin işi varmış pc de , kalkmamı istiyo , ben de y.odasına geçip sağıcam kendimi , laptoptan girmeyi denerim , yazamasam da geçmişi okurum belki benneyaptımki

slm kızlar bende kızcelerin uyanmalarını bekliyorum mamalarını yedirip yatacağım
starcığım süper bir hediye paketi hazırlamışsın kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ya süper
oğluşunda şimdiden yakıyor ne şık öyle maşallah

spasmo-panalgine fitilin adı ama çok zorda kalırsan kullan dedi.ben hala kullanmadım mesela...

geçmiş olsun canım :teselli:

biz de prima denedik , sonra huggies aldık ve memnunum huggiesden , uyu-oynasıydı sanırım kullandığım primanın , inceydii , pek içime sinmedi .. nasıl oluyordu bilmiyorum sürekli çamaşırı ıslanıyordu çişinden , huggiesde 1-2 kere yaşadık bu sorunu .. memnun kaldım huggiesden ben yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…