- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.501
cingibi maşallah olsun zayıf narin bişi olsun senin gibi boşver şekerim maşallahhhhhmerhaba kızlar geçmişi okuyayım bir baya yazılmış
tuana hastaydi yeşil kokulu kaka yapıyordu ve ayaklarını içeri çrkip ağlıyordu. dr a gittik kakasının tahlilini yaptı iyi çıktı çok şükür. yinr fazla kilo almamış mamanın miktarını arttır dedi .
bu da kızım teyzeleri dün çekindik
canım bende aldım ama içim gidiyo beynini çekecekmişim gibi geliyo korkuyomkızlar siz burun aspiratörü kullanıyormusunuz.ben almıştım.ama cesaret edip kullanamadım hiç
merhaba kızlar geçmişi okuyayım bir baya yazılmış
tuana hastaydi yeşil kokulu kaka yapıyordu ve ayaklarını içeri çrkip ağlıyordu. dr a gittik kakasının tahlilini yaptı iyi çıktı çok şükür. yinr fazla kilo almamış mamanın miktarını arttır dedi .
bu da kızım teyzeleri dün çekindik
Canım ya...Aynen duygularıma tercüman olmuşsun.Aylardır kuaför yüzü görmedim,arada bende evde fönlerdim saçımı şimdi sürekli topluyorum.Kilo konusu en çok üzüldüğüm nokta ve tabi ki göbek.Nefret ediyorum göbeğimden.:çok üzgünüm:eski halime bi daha dönemem ben ya...Ve hiçbir giysim olmuyor bana.Aynı hantal şeyleri giyip duruyorum bu bedende kıyafet almak istemyorum daha çok sinirlerim bozulur diiye zaten bu bedende dekii hiçbir kıyafeti de beğenerek giyebileceğimi sanmıyorum.Bende bunalımdayım.Az önce balayı resimlerimi gördüm.İnanılmaz bir değişiim.Hayatım boyunca çok zayıf olduğum için kilo almaya çalışmıştım oysa şiimdi!offffff
Ama evet oğluma bakınca bende acayip mutlu oluyorum...
sen de birebir benim duygularıma tercüman olmuşsun canım opuyorumnanaktan
kelimesi kelimesine , valla bu kadar olur kaydirigubbakcemile5
geçicek ya kime sorduysam hiç bişey yapmasan bile en fazla 1 senede hepsi gidecek dediler...inşallah..1 sene bana çok uzuzn ama ocakta başlıycam ben spor salonun a inş.bakalım..
kızlar ya haftaya kocişin doğum günü...
önceden bi yerlere yemeğe giderdik şimdi hem bebişten hemde benim fizikten hemde maddi yönden pek isteksizim..
na pıyım ne hediye alayım bana akıl verin...iftar hazırla güzel demeyin 6:30 da evde oluyor benim kociş ..ne hediye alayım ...
sen delisin ya paşam beni seni annen paketmi yaptı yavrummm üstüne birde not iliştirseydinde tam olsaydı....valla süper fikir....hohohohoh dominos falan evet çiçekte güzel fikir....beğendim o evde olacak ama dünyadan bi haber olacak ....çat kapı pizza çat kağı çiçek güzel tutum bunu ..en güzel ievdeki hedaye paketi....fiyonklu....geçenlerde biz de eşimin d.gününü kutladık .. aynı durumdaydım seninle .. ne mi yaptım ???
dominos sağolsun :))))) pasta olarak da sufle sipariş verdim yine dominostan o da
hediyeye gelince çiçeksepeti diye bi site var oradan bu çiçeğin siparişini verdim
bir de evde hazırladığım di,ğer hediye vardı ki , o da bu kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz canım .bıdık oldu iyice .
ama kilo almıyor ısrarla canım sıkıldı .sütüm yaramıyormuş
kilo almıyor derken neye göre kime göre ?? günde 30 gr almıyor mu ?? bize dr. öyle demişti .. haftada yaklaşık 250 gr alması gerekiyormuş o hesaba göre , dolayısıyla ayda 1 kg almaları normal .. senin fıstık kaç günlük ?? biz 47 günlüğüz bugün :asigim:
selam kızlar dizi bitti artık herkes dökülür kaydirigubbakcemile3
stardust canım ya eşine verdiğin hediyenin dünyada eşi yok,daha ne vereceksinki yerimseniben
sen delisin ya paşam beni seni annen paketmi yaptı yavrummm üstüne birde not iliştirseydinde tam olsaydı....valla süper fikir....hohohohoh dominos falan evet çiçekte güzel fikir....beğendim o evde olacak ama dünyadan bi haber olacak ....çat kapı pizza çat kağı çiçek güzel tutum bunu ..en güzel ievdeki hedaye paketi....fiyonklu....
kızlar slm net açık kalmış ancak gelip okudum kızım çok huysuzdu bugün yine çok fazla gazı var yavrumuun dr sab simplex vermişti 2 gündür kullanıyorum ama pek yararını göremiyorum huriicim senin kullandığın fitl neydi gaz için.birde öyle deneyeyim şu damla kaç güne etki gösterirki acaba.
kızlar slm net açık kalmış ancak gelip okudum kızım çok huysuzdu bugün yine çok fazla gazı var yavrumuun dr sab simplex vermişti 2 gündür kullanıyorum ama pek yararını göremiyorum huriicim senin kullandığın fitl neydi gaz için.birde öyle deneyeyim şu damla kaç güne etki gösterirki acaba.
bezler konuşulmuş,ben şimdiye kadar pri..,hug...s ve b...star denedim diğer markalardada gözüm var bakalım ilk mol..ix alayım diyorum,ya bide primanın uyu oyna diye turuncu paketli bir bezi var daha ucuz o nasıl acep neden ucuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?