- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.521
kızlar benim kız ilk ay 1 kilo aldı maşallah ama şimdi azaldı kilo alma hızı henüz 2.ay tamamlanmadı ama şu anki alışa bakarsak 2.ayda 650 gram almış olacak gibi niye azaldı bilmiyorum sütüm yerinde sadece süt içiyo sdizce normalmi,son günlerki kafaya takma konumda bu :çok üzgünüm:
ilsucum benim kızda 2 ayda tam 2 kilo almış çok şükür 2500 den 4500 olmuş dr çok iyi böyle devam et dedi.günde 1 veya 2 defa 50 cc mama takviyesi var.senin kızın tam kilosu nedir canım.bu arada çok tatlı maşallah
stoşum buralardasın..:=) selam canım..
ya bizim kız aşıdan sebeb akşamdan beri 37 lerde atesi surekli kontrol ediorum b makattan b koltuk altından olçuorum..sabahlıcam sanırım bugun..
starcım seninn tosbaa maşallah ya ne kadar buyumus ole..boy moy falan..ooo yakcas etrafı herhal..ayakkabılar bizdede emanet duruo sizdede ole..sanırım 4.ayda olur minik ayaklaına:=)
ya bizim kız aşıdan sebeb akşamdan beri 37 lerde atesi surekli kontrol ediorum b makattan b koltuk altından olçuorum..sabahlıcam sanırım bugun..
starcım seninn tosbaa maşallah ya ne kadar buyumus ole..boy moy falan..ooo yakcas etrafı herhal..ayakkabılar bizdede emanet duruo sizdede ole..sanırım 4.ayda olur minik ayaklaına:=)
bezler konuşulmuş,ben şimdiye kadar pri..,hug...s ve b...star denedim diğer markalardada gözüm var bakalım ilk mol..ix alayım diyorum,ya bide primanın uyu oyna diye turuncu paketli bir bezi var daha ucuz o nasıl acep neden ucuz?
geçenlerde biz de eşimin d.gününü kutladık .. aynı durumdaydım seninle .. ne mi yaptım ???
dominos sağolsun :))))) pasta olarak da sufle sipariş verdim yine dominostan o da
hediyeye gelince çiçeksepeti diye bi site var oradan bu çiçeğin siparişini verdim
bir de evde hazırladığım di,ğer hediye vardı ki , o da bu kaydirigubbakcemile3
geçenlerde biz de eşimin d.gününü kutladık .. aynı durumdaydım seninle .. ne mi yaptım ???
dominos sağolsun :))))) pasta olarak da sufle sipariş verdim yine dominostan o da
hediyeye gelince çiçeksepeti diye bi site var oradan bu çiçeğin siparişini verdim
bir de evde hazırladığım di,ğer hediye vardı ki , o da bu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?