2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

biz de ilk ay 1 kilo aldık , şimdi ne kadar olduk bilmiyoruz .. gerçi mutfak tartısında da tartmışlığımız var ama ona güvenmiyorum çünkü hast.ye göre 200 gr eksik çıkmıştı :))
şimdilerde bi kendimiz bir de bebişle tartılıp aradaki farktan 3 aşağı 5 yukarı buluyoruz kilosunu :)))

kilo konusunda bende muzdaribim ben kilo almaya başladım nasıl oluyor anlamıyorum süt olsundiye yediklerim süt yerine kilo olarak bana kalıyor sanırım caresine bakmazsam tombiş bir hatun olacağım
göbek olayı ayrı bir dert kıyafetlerime göbekten dolayı sığamıyorum bende hiç yeni birşey almıyorum ancak bu şekilde eski kıyafetlerime girmek umuduyla kilo vereceğimi düşünüyorum

bizde çok fazla stok yapmışız prima dan hala bitmedi biter bitmez bende değiştireceğim bizdede bebişlerin bacaklarını sıkıyor

ilsucum benim kızda 2 ayda tam 2 kilo almış çok şükür 2500 den 4500 olmuş dr çok iyi böyle devam et dedi.günde 1 veya 2 defa 50 cc mama takviyesi var.senin kızın tam kilosu nedir canım.bu arada çok tatlı maşallah

canım senin bebiş de mi 2500 gr doğdu , benimki de benneyaptımki

stoşum buralardasın..:=) selam canım..

ya bizim kız aşıdan sebeb akşamdan beri 37 lerde atesi surekli kontrol ediorum b makattan b koltuk altından olçuorum..sabahlıcam sanırım bugun..

starcım seninn tosbaa maşallah ya ne kadar buyumus ole..boy moy falan..ooo yakcas etrafı herhal..ayakkabılar bizdede emanet duruo sizdede ole..sanırım 4.ayda olur minik ayaklaına:=)

starcım çok ince fikirlisin valla nerden de aklına geldi
mütihş olmuş aras çokta büyümş masallah annesi

tuana şuan 50 günlük 4 kilo 300 gr çıktı dr kıyafetlerini çıkartırsak 4.100 gr dedi .ilginç giysiler 200 gr mı tutuyor bende tekrar sormadım .doğum kilosu 330 dü 3150 ye inmişti bir haftada yani.az almış anlıcan .neyse yapacak bişi yok sağlık olsun .mamaya yüklenmiyordum sütüm var diye artık mamayı da arttırmam lazım.işe baslyacağım ekim ayında mecbur yiyecekti zaten .

sibelcim çok tşkler tatlım.sizin kg aılışnız çok güzel inş hep böyle gider .sen baya az veriyosun hemde mamayı .

karencim yeni gördüm serra asıdan ateş mi oldu kıyamam ona ya
artık sık sık kontrol edersin tatlım.umarım yükselmez daha

çok geçmiş olsun cnm yaa...inşallah en kısa zamanda atlatır...benimde büyük kız çok ateşlenirdi..çok iyi anlıyorum seni...:gitme:

hiç tavsiye etmem sakın deneme bile..benimde eşim başka markanın 3 numarası yok markette diye ondan almıştı..çok kötü bitsin diye elimden geleni yapıyomsengözlerimebaksanab:jeyyar:alkisalkisalkis

maşallah oğluşuna...dünyanın en güzel ve anlamlı hediyesi olmuş bence..zemuszemusopuyorumnanaktan

gunaydın herkese
saat 6.30 kalktık yenı sallıyorum ayagımda uyur uyanık arası huy edındı saat6yı bızımkıde bende napim kızımda uyandı vıcır vıcır mutfaga soktum bunları makınayı bosalttım bulaskıkları tekrr doldurdum ıcıne dolabı duzelttım kıza süt verdı içti şimdi ıkısıde sızdı kucuk tosba mızırdanıyor gene
hafsa cnm burun aspiratörunu sen tıkalıdamı kullanıorsun yoksa gunluk rutin olarak mı?

bizde dün paşamı yıkadık.saat 7 de iftarda uyur dedik ama uyumadı tabi.neyse salıncağına koyduk aldık mutfağa yanımıza uslu uslu durdu.biz babişkosu ile yemeğimizi yedik.son anlarda artık huysuzlaştı.neyse onada şükür.saat 9 gibi uyudu.saat 2 ye kadar inanamazsınız.annesi behlül'ü seyretti.ama anneside sonunu göremedi dizinin sızdı.sonra paşam 2 de emdi.5.30 da kalktı sonra.saat 6.30 kadar oyalandık.sonra tekrar uyudu ve hala uyuyor acayip bir değişim var.ama bizimkinin günü gününü tutmuyor işte.burcundan dolayımı acaba.ikizler

ayyy cnm ya benımkıde oyle ıkı gundur gunduzlerı cok gzl uyyor gecelrı bozdu ama 6.da uyanıyor kolik aglamalar altına yapıyor cayını zınkosunu alıyor rahatlıyor

geçmiş olsun canım inşallah iyidir kuzucukk:Saruboceq::teselli:

oyy yerim ben bu paşayııı çok tatluuu maşallahh :asigim:

herkese günaydınnnn
diloş sen acmısın dükkanı yinekaydirigubbakcemile3
bende uyututursam tuanayı bilas uyumak istiyorum uykuya doyamıyorum ya

gunaydin arkadaslar,

biz de dun biraz zor bir gece gecirdik. dun aksam iftardan once emzirdim rezene icirdim. uyudu ben muitfakta anneme yardima gidim. uyandi. bir daha da uyumadi. emmek iostiyor deli gibi. gogsumu tutunca ittiriyor. gaz desem kivranmiyor. agzina deli gibi memeyi aliyor ama emmeyip bagiriyor. sutum mu gelmiyor dedim. sut vardi masallah. neyse yatarak uyutayim dedim. odaya gectim. o beni uyuttu. saat 12 falandi halen mizildaniyordu. kendi haline biraktim ben uyumusum. esim odaya geldiginde Eda uyuyormus. almis oto koltuguna koymus. ama uyumadi gece hep ih ih sesleri. dun ydigim birsey bana da ona da gaz yapti sanirim. ne acaba?

cikolatali dondurma ymistim. cikolata hem huzursuzluk hem uykusuzluk yaparmis. ama dondurma zaten minnacik. ya da incir. incir gaz yapar mi ki? onun disinda tum yediklerim rutin seylerdi.

G/unaydin Ilsucum, bence kilosunu o kadar dert etme. bence sen sutunu kaliteli yapmaya calis. hicbir mama anne sutu kadar faydali degildir. evet kilo alir ama kilo biliyorsun hersey demek degil.bak soyle bebegine. yasitlarindan ufak tefek degilse, 300-400 grdan bahsediyoruz ki bir sey degil. arayi kapatir. bence sen vitaminlerini balik yagini vs al. atlama. sutun kaliteli olur merak etme. internetten kaliteli sut icin neler yemeli onlari oku. bir de Allah gostermesin kilo aldiracam diye mamaya yuklenip, sutun gitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…