- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.541
:1shok:
behlül reklamda naaptın yapabildin mi dediklerini ..ben aynen yaptım ama kızmın o kadar gazı varki uyanıp duruyo bakalım...
kuzum huysuz al sen bunu oğluna altın neyim istemem yeterki alllll...gaz bombasıı yaaa delirtti beni bu akşam....
ayrıca eşin den ufak erkek zengin olurmuş...
nereliydiniz siz eşin ne iş yapar bakıyım
G/unaydin Ilsucum, bence kilosunu o kadar dert etme. bence sen sutunu kaliteli yapmaya calis. hicbir mama anne sutu kadar faydali degildir. evet kilo alir ama kilo biliyorsun hersey demek degil.bak soyle bebegine. yasitlarindan ufak tefek degilse, 300-400 grdan bahsediyoruz ki bir sey degil. arayi kapatir. bence sen vitaminlerini balik yagini vs al. atlama. sutun kaliteli olur merak etme. internetten kaliteli sut icin neler yemeli onlari oku. bir de Allah gostermesin kilo aldiracam diye mamaya yuklenip, sutun gitmesin.
canım banyodan sonra rahatlıyorlar arkasından birde masaj sonra rezenesini vericeksin varsa gaz damlasını bak gör hiç bi şeye gerek kalmıyor yatağa koyduığun gibi gidiyor...benimki gazlı olduğu için 20 dakka daha uzuzyor gazı olmazsa hemen gidiyo....huy değiştirme tabi şu dönem hepsinde var...bizde dün paşamı yıkadık.saat 7 de iftarda uyur dedik ama uyumadı tabi.neyse salıncağına koyduk aldık mutfağa yanımıza uslu uslu durdu.biz babişkosu ile yemeğimizi yedik.son anlarda artık huysuzlaştı.neyse onada şükür.saat 9 gibi uyudu.saat 2 ye kadar inanamazsınız.annesi behlül'ü seyretti.ama anneside sonunu göremedi dizinin sızdı.sonra paşam 2 de emdi.5.30 da kalktı sonra.saat 6.30 kadar oyalandık.sonra tekrar uyudu ve hala uyuyor acayip bir değişim var.ama bizimkinin günü gününü tutmuyor işte.burcundan dolayımı acaba.ikizler
aldık gitti bacımmmmmmmmmmmmm adet yerini bulsun şekerim biz başlımızı veririz ayıptır söylemesi mardin aşiretlerinden sayılırız köklüyüz yaniiiii aşiret dügünlerini bilirsin yaazemuszemus
merhaba kızlar geçmişi okuyayım bir baya yazılmış
tuana hastaydi yeşil kokulu kaka yapıyordu ve ayaklarını içeri çrkip ağlıyordu. dr a gittik kakasının tahlilini yaptı iyi çıktı çok şükür. yinr fazla kilo almamış mamanın miktarını arttır dedi .
bu da kızım teyzeleri dün çekindik
kızlar siz burun aspiratörü kullanıyormusunuz.ben almıştım.ama cesaret edip kullanamadım hiç
ya benim hamile kaldığım kilonun da altına inmem lazım gerçek kiloma ulaşmak için .. tedavilerden önce 50 civarıydım .. sanırım ilkl tedavime 52 ile başladım ki 2 kilo düş , çünkü reglin ilk günü ödem vs.den 2-3 kg şişiyor insan .. son ( 4.) tedaviye 60la başladım , 64le hamile kaldım , 79la doğuma girdim , 68im şuan ve yaklaşık 1 aydır değişmedi , yani 11 kilo daha ilk 10 günde gitti 1 aydır 5 kg gitmedi benneyaptımki .. 56 olmam lazım 1 senede .. ki kullandığımz ilaçlar kortizonlu , onun dışında geçen sene tedaviden önce yine kortizonlu iğne-şurup vs. kullandım ses tellerimdeki ödemden kurtulmak için ve alerjik faranjitimi törpülemek için benneyaptımki
zor veririm 12 kiloyu 1 senede ben yaaaa -tatlicadiarzu-
kızlar benim kız ilk ay 1 kilo aldı maşallah ama şimdi azaldı kilo alma hızı henüz 2.ay tamamlanmadı ama şu anki alışa bakarsak 2.ayda 650 gram almış olacak gibi niye azaldı bilmiyorum sütüm yerinde sadece süt içiyo sdizce normalmi,son günlerki kafaya takma konumda bu :çok üzgünüm:
slm kızlar biz şimdi krma aşımızı olduk geldik ağrı yapıyo mu acaba olanlardan bilgi alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?