2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aldık gitti bacımmmmmmmmmmmmm adet yerini bulsun şekerim biz başlımızı veririz ayıptır söylemesi mardin aşiretlerinden sayılırız köklüyüz yaniiiii aşiret dügünlerini bilirsin yaazemuszemus

günaydın canım
yok öyle ufak tefek değil çokta zayıf görünmüyor tartı aletini pek sewmiyorus işte hep minik çıkartıo bizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sütümü vermeyi asla bırakmam çünkü geliyor dediğin gibi besin değeri düşük demekki onu yükseltmem lazım boğazıma hiç dikkat etmiyorum.

sen inciri dormuşsun incir yedim bende gecenlerde hemde çok yedim gaz falan yapmadı. çikolata dokunmuş olabilir belki .gerçi dokunan şeyler bebekten bebeğe de değişiyor canım.

canım banyodan sonra rahatlıyorlar arkasından birde masaj sonra rezenesini vericeksin varsa gaz damlasını bak gör hiç bi şeye gerek kalmıyor yatağa koyduığun gibi gidiyor...benimki gazlı olduğu için 20 dakka daha uzuzyor gazı olmazsa hemen gidiyo....huy değiştirme tabi şu dönem hepsinde var...

aldık gitti bacımmmmmmmmmmmmm adet yerini bulsun şekerim biz başlımızı veririz ayıptır söylemesi mardin aşiretlerinden sayılırız köklüyüz yaniiiii aşiret dügünlerini bilirsin yaazemuszemus

oo analık hakkı isterim,analık gerdanıda,analık kemeride hatta onu bırakın beni alın siz laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

Oğlum uyuyo,uyutup kalkıyorum yanından sanki hissediyo ya hemen kıpırdanmaya başlıyo.Azıcık yatıp uzanmak istiyorum çok uykum var senağlama.Sürekli kıpırdanmaktan izin vermiyoki.Böyle olunca canım işte yapmak istemiyo bi tembellik geldi bana 2 gündür yemeğimde yok ooof offfffffff

huri sen plates topu alcaktın naptın aldın mı?
kızlar mılupann rezenesı daha guzelmıs ya humanamız bıtmıstı bızım esım mılupa almıs daha gzl geldı bana oğlusumda copc op ıctı oburknu oksuyordu sadece ....

kızlar ben bayağı toparlanmışım bugün eski kotumu giydim cukk diye oturdu çok mutlu oldum. biraz spor yapabilsem daha iyi olacak ama spor ve ben daha yakınlaşamadık kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım. Kilo az almış gerçekten. Emzirirken sürekli meme değiştirmemeni öneririm. Önce bir göğüstekini bitirsin. Hastaneden çıkarken öyle demişlerdi. Çünkü memeden ilk su ihtiyacı için su gibi geliyor. Sonra bebeği şişmanlatan yağlı kısım geliyor. Eğer sen suyu verip meme değiştirisen yine sulu kısmı alır böylece bebek kilo alamaz. Tabi meme değiştirmeden emziriyorsan aklıma başka birşey gelmiyor. Bu arada ben de hemşirelerin yalancısıyım.

kızlar siz burun aspiratörü kullanıyormusunuz.ben almıştım.ama cesaret edip kullanamadım hiç

Benim süper bir yöntemim var tavsiye ederim. Aspiratör kullanamıyorum çünkü. Siyah saç tokalarının arka kısmı vardır ya ters U şeklinde. Onu steril edip burnunu temizliyorum. Çok kolay oluyor.

Aynen ben de son 4 kiloda takıldım. Dediğin gibi ilk günlerde verdim kalan kaldı. Ama o hızla verdikten sonra yeniden alma dönemi başlarmış. Biz en azından onu atlattık. Yani kilo almadık. Kalan da onlar büyüdükçe gider artık. Peşinde koşturacaklar ne de olsa.

650 gr da normal canım. 400-1000 arası normalmiş. Hatta 1000 gr üst sınırmış.

Kızlar emzirme önlüğü aldım. Süper bişey tavsiye ederim.
Her gittiğim yerde "ya olmadık yerde emmek isterse" diye stres oluyordum.
Yok emzirme odası ara dur tabi varsa v.s.
Şimdi bebeğimi kollarıma alıyorum. Önlüğü takıyorum. ıçeride dışarıda restoranda farketmez emziriyorum. Kocası gezmeyi sevenlere şiddetle tavsiye edilir.

Kızım uyandı. Muhabbet sefam sona erdi galiba. Birazdan kadın gelecek temizliğe.
Etrafı toparlayıp dünden kalan bamyaları ayıklamaya devam edeceğim.
Hepiniz öpüldünüz.

Benimki yine kıpırdanıyo bari uzanayım uyumasamda dinlenmiş olurum biraz,sizdende ses yok zaten uykucular kaydirigubbakcemile3 hadi görüşürüz

slm kızlar biz şimdi krma aşımızı olduk geldik ağrı yapıyo mu acaba olanlardan bilgi alabilirmiyim

ya kızlar

benim oğlan yemek olayını işini azaltıyor ona canım sıkılıyor.ay büyüdükçe yemek miktarları artmıyor mu . bizimki formunu korumaya yöneldi galiba bir ay önce 120 ml içerken şimdi 60-90 arası içiyor. zayıflayacak diye korkuyorum

slm kızlar biz şimdi krma aşımızı olduk geldik ağrı yapıyo mu acaba olanlardan bilgi alabilirmiyim

ağrı yapmıyor ama ateş yapıyor.dikkatli ol. fitilin yada şurubun varsa çıkmaya başlarken ver.6 saatte bir yap. ben aşıdan hemen sonra ateş çıkmadan başladım ama gece yanıyordu bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…