2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

tatlım hayırlı olsun kocam ve ben gezmeyi seviyoruz ama oğluşumuz gezmeye çıktığımıza zehir ediyo bize kendimizi eve zor yetiştiriyz ne güzel gezmeyi seven oğlunuz var.alkisalkisalkis

kızlar ben bayağı toparlanmışım bugün eski kotumu giydim cukk diye oturdu çok mutlu oldum. biraz spor yapabilsem daha iyi olacak ama spor ve ben daha yakınlaşamadık kaydirigubbakcemile3

maşallah canım ya darısı bşıma bi hamilelikte 27 kilo alırsam böyle beklerim işte zayıflarım diye.....

filizciği emin ol bende diabet çıkmasaydı senlen yarışıyor olurdum. bir bu işe yaradı diabet hehe 8 kilo aldım toplamda. oğlumda bir ay erken geldi. 8 kilo doğumdan 15 gün sonra gitti. bir 3 kilo daha verdim. hazır başlamışken daha vermek istiyorum rejimemi başlasam acaba ? ama süt veriyorum diye korkuyorum.

günaydın ve hayırlı cumalarrrrrrr yerimseniben
kahvaltımı edip gelicem cokacimcoook

herkese günaydınlaaarr....hihoyyyt zemuszemus opuyorumnanaktan
cumanız mübarek olsun...
ooohh bu gün rahatım...akşam ütülerimi yaptım.....
yemeğim var ....temizliğimide dün yapmıştım....
sabah kalktık kızlarımla bi güzel süslendik..... kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
ooohh hava da çok güzel.....napsam bi delilik yapıp tek başıma 2 çocuğu alıp dışarımı çıksam:jeyyar:

çık çık.benim içinde gezin

BENDE 24 KıLO ALDIM 12Sı GıTTı DOĞUMDA 12 Sı YAPIŞTI KALDI 2.5 AY OLDU DOĞUM YAPALI HALA AYNIYIM:bbo:

HOŞGELDıN NURCUM

BENDE 24 KİLO ALDIM 12Sİ GİTTİ DOĞUMDA 12 Sİ YAPIŞTI KALDI 2.5 AY OLDU DOĞUM YAPALI HALA AYNIYIM:bbo:

HOŞGELDİN NURCUM
hoşbuldum canım nasılsın kuzumuz nasıl
valla benim hailelikten kalan kilom 4 ama öncesinde aldığım kilo çok
hoş geldiiinnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 vereliniortak

hoşbuldum canım prenseslerin nasıl

hoşbuldum canım prenseslerin nasıl

iyiler teyzesi..seninkiler napıyo bakalım .kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan...bende dışarı çıksam mı çıkmasam mı kararsız kaldım..hava çok güzel....ama zeynep berra dan korkuyorum...hiç durmuyo dışarda ya gene öyle yaparsaakannehirCADIARZUyerimseniben:1rolleyes: :smiley-cool:

cık cnm cık bende ıkı cocuğumuda alıp utulerımı yağpım az da yemek ayarlayım oğlum uyanır o zaman a kadar cıkıcam 1saatlığne falan dolasıp gelıcem oğlumu kanguruya koymayı dusunuyorum sakıncası varmı acaba????

mrb kızlar yaa ben bişey sorucam hepiniz mama veriyomusunuz ben vermiyorum büyükler anne sütü daha iyi emmez bırakır diyolar. bennde vermiyrumCADIARZU

mrb kızlar yaa ben bişey sorucam hepiniz mama veriyomusunuz ben vermiyorum büyükler anne sütü daha iyi emmez bırakır diyolar. bennde vermiyrumCADIARZU

bende vermiyorum..:icecream::çok üzgünüm:.sütten kesilir diye korkuyorum...çünkü genelde mamaya alışan çocuklar zamanla anne sütünü istemiyo mama daha tatlı geldiği için..zaten drumzlada konuştuk ne zaman bi ayda 500 gr dan az alır o zaman başlıycaz mamaya...bide kzlar bu arada sütü yapan şeyi bulduuuummm...GÜLLAÇ...yapımıda çok kolay....bende çok işe yaradı sizede tavsiye ederim....zemuszemusopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…