- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.561
Kızlar emzirme önlüğü aldım. Süper bişey tavsiye ederim.
Her gittiğim yerde "ya olmadık yerde emmek isterse" diye stres oluyordum.
Yok emzirme odası ara dur tabi varsa v.s.
Şimdi bebeğimi kollarıma alıyorum. Önlüğü takıyorum. İçeride dışarıda restoranda farketmez emziriyorum. Kocası gezmeyi sevenlere şiddetle tavsiye edilir.
sağol canım ayyy zor bi gece daha bekliyo deseneağrı yapmıyor ama ateş yapıyor.dikkatli ol. fitilin yada şurubun varsa çıkmaya başlarken ver.6 saatte bir yap. ben aşıdan hemen sonra ateş çıkmadan başladım ama gece yanıyordu bebişim
kızlar ben bayağı toparlanmışım bugün eski kotumu giydim cukk diye oturdu çok mutlu oldum. biraz spor yapabilsem daha iyi olacak ama spor ve ben daha yakınlaşamadık kaydirigubbakcemile3
sağol canım ayyy zor bi gece daha bekliyo desene
evet birazcık( ama iyi tarafından bakalım kuzucuk çok güçlüdür hafif atlacaktır :1hug:
herkese günaydınlaaarr....hihoyyyt zemuszemus opuyorumnanaktan
cumanız mübarek olsun...
ooohh bu gün rahatım...akşam ütülerimi yaptım.....
yemeğim var ....temizliğimide dün yapmıştım....
sabah kalktık kızlarımla bi güzel süslendik..... kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
ooohh hava da çok güzel.....napsam bi delilik yapıp tek başıma 2 çocuğu alıp dışarımı çıksam:jeyyar:
çık çık.benim içinde gezin
slm kızlar nasılsınız
ya kızlar
benim oğlan yemek olayını işini azaltıyor ona canım sıkılıyor.ay büyüdükçe yemek miktarları artmıyor mu . bizimki formunu korumaya yöneldi galiba bir ay önce 120 ml içerken şimdi 60-90 arası içiyor. zayıflayacak diye korkuyorum
hoşbuldum canım nasılsın kuzumuz nasılBENDE 24 KİLO ALDIM 12Sİ GİTTİ DOĞUMDA 12 Sİ YAPIŞTI KALDI 2.5 AY OLDU DOĞUM YAPALI HALA AYNIYIM:bbo:
HOŞGELDİN NURCUM
hoş geldiiinnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
hoşbuldum canım prenseslerin nasıl
herkese günaydınlaaarr....hihoyyyt zemuszemus opuyorumnanaktan
cumanız mübarek olsun...
ooohh bu gün rahatım...akşam ütülerimi yaptım.....
yemeğim var ....temizliğimide dün yapmıştım....
sabah kalktık kızlarımla bi güzel süslendik..... kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
ooohh hava da çok güzel.....napsam bi delilik yapıp tek başıma 2 çocuğu alıp dışarımı çıksam:jeyyar:
canım bızımkıde öyle neden acaba:gitme:
mrb kızlar yaa ben bişey sorucam hepiniz mama veriyomusunuz ben vermiyorum büyükler anne sütü daha iyi emmez bırakır diyolar. bennde vermiyrumCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?