2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

daha almadım kızızm ben fenayım ya paltes alacağıma ben gittim korse aldım...galiba biraz daha bekleyeceğim belki vermişimdir...belki spiral işe yarar 1 ay daha bekliycem...

kızlar ben bayağı toparlanmışım bugün eski kotumu giydim cukk diye oturdu çok mutlu oldum. biraz spor yapabilsem daha iyi olacak ama spor ve ben daha yakınlaşamadık kaydirigubbakcemile3
maşalah inşallah böyle gider kiloyu verde sıkılaşma işini nasılsa halledersin sen bi hepsini ver de...

ya alacaktım bende almadım şimdi memeni nasıl açıyorsun peki emzirme önlüğü önünü kapamıyor mu ipeğin ağızını nasıl takip ediyorsun...ben kendim şal ayarladım onu örtüyorum önüme büyük uzuzn bir şal .onun altında emziriyorum

bencede çık canım ama uzaklaşma fazla...

BENDE 24 KıLO ALDIM 12Sı GıTTı DOĞUMDA 12 Sı YAPIŞTI KALDI 2.5 AY OLDU DOĞUM YAPALI HALA AYNIYIM:bbo:

HOŞGELDıN NURCUM

23 aldım sadece 6 sı gitti..ama gidecek ben inanıyorum......inşallah gidecek....


mrb kızlar yaa ben bişey sorucam hepiniz mama veriyomusunuz ben vermiyorum büyükler anne sütü daha iyi emmez bırakır diyolar. bennde vermiyrumCADIARZU

hepimiz mama vermiyoruz ben sadece anne sütü çok sıkıştığımda mama....yetriyorsa verme mama.dr ne diyo bu konuda?
 
Son düzenleme:

yaa ben kangurumu vermiştim...bunda da daha almadım erken diye...benim büyük kızı 3 aylıktan sonra koymuştum...kullananlara sormak lazım bu zamanda kullanımı nasıl rahat mı diyekaydirigubbakcemile:mymeka:hihoyyytalkis alkisalkis
 
kızlar bugün 12 deipeği babaya bıraktım gittim saçımı kestirdim....
sonra boyamı aldım akşama boyayacağım.bakalım nasıl olcak.oh be kuş gibi oldum...
boya kahve köpüğü....
 
doktorumuz verme diyo yeterli geliyomuş anne sütü bende burda okuyunca genelde veriyolar sanırım.bide nette okudum sakinleştiriyormuş bebeği. benimki çok huysuz ve gaz dolu hiç durmuyokafamçokkarıştı
 
selam kızlarr misafirim gelcek akşama evde temizlik yemekle uğraşıyorum umarım herkes iyidir haa misafirde kaynanammm:bbo: evi teftiş eder meraklıdır bütün oadaları gezerr inceler sabahtan beri camlar silindi süpürüldü toz alındı çorba salatada sadece yağı tuzu eklencek tamam 2 sepet çamaşır katladım ana yemek yapayım 2 çeşit ama yoruldum saat 4 kadar dinlenmeye çekiliyorumlaelaelaelaelae
 

canim ben kendim yapmistim. gercekten ben de oyle. emzirmek icin evde disarda farketmiyor takiveriyorum. hatta sana emzirme yastigini tavsiye ederim. o kadar memnunum ki onsuz asla emzirmiyorum. ucakta gezmede icerde disarda o koca yastigi mutlak tasiyorum. koyuyorum arabasina. gezmeye gitsek de yanimizda.
 
kızlar merhaba birşey sorucam sütünüzü günde kaçkez kaç cc sağıyorsunuz birde sağduğını buzluğa atan varmı özellikle çalışan anneler ben dün buzluğa atmaya başladım günde 100 cc yeterli olur heralde ekimin başında işe başlıyıcam çünkü üzerlerine tarihte yazıyorum nette 6 ay diyor ama ben 3 ayı geçirmiyeyim diyorum.
 
Selam kızlar...
Rotavirüsü aşısı yaptırdınız mı?Yaptırmayı düşünmeyen var mı?Ben biraz araştırdım da...Geçen yıl aşı programında yokmuş rotavirüs.Bazı doktorlar önerirken bazıları isteğe bırakıyor bazıları ise bebeğin immun sistemiyle pek oynanmaması gerektiğini düşünerek önermiyormuş.Hatta 3.aydan sonra yaptırılırsa bağırsak düğümlenmesine neden olduğunu söyleyenler bile var.Bizim doktorun verdiği tarih 3 aydan sonrasına denk geliyor.Kafam karıştı...Siz ne düşünüyorsunuz?
 
ben yaptırdım confuse 2. ve 4. aylarda yapıılıyormuş dr umuz yaptıracakmısınız diye bile sormadı yaptırın gelin dedi bence yapılmalıda ben laborantım ve rotavirüs testini yapıyrum geçenseneden beri kaç çocuk yattı hastaneye onun yüzünden.
 
kizlar ya benim cok buyuk bir sikintim var. yani Allah daha buyugunu vermesin ama soylem,esi ayip ben dogumdan sonra kabiz olmustum. popom parca parca oldu yaparken. druma sordum bir ilacv vermisti. o yavas yavas kabizi normale dondururken artik normal olsa bile o bolge yara oldugu icin her yapisimda tekrar kaniyor. simdi tekrar kabiza dondu. 2 gunde bir tuvalete cikiyorum ama aklim cikiyor cikacagim diye. ciktiktan sonra o gun boyunca da agrisini cekiyorum. popomun ustune oturamiyorum.su anda da oyle. uyuyordum acisindan uyuyamadim ki dogru duzgun beni uykudan kaldirdi. o kadar aciyor yani.

teramissin krem suruyorum. su gogus ucu icin aldigim kremi yumusatsin diye suruyorum ama nafile. bir defa tuvalete cikinca tum emeklerim gidiyor.

sizde var mi bu sorunu yasayan? varsa dru nee onerdi?
 
doktorumuz verme diyo yeterli geliyomuş anne sütü bende burda okuyunca genelde veriyolar sanırım.bide nette okudum sakinleştiriyormuş bebeği. benimki çok huysuz ve gaz dolu hiç durmuyokafamçokkarıştı

canım tabikide sütün yeterliyse verme ben veriyorum günde 1 kez ama oda düşük kiloyla doğduğu için. ok şükür memeyide alıyor ama sakinleştirdiği de doğru istersen geceleri 1 kez verebilirsin çünkü bizde galıyız. biraz önce kaynanamla konuştum aktardan hindistan cevizi al kazı dedi dövüp mamaya karıştırıp ver dedi gaza çok iyi geliyormuş aklında bulunsun.
 
kibele benim yaşadıklarıı okuyamadın heralde ben 1 ay çektim onu hemoroid ve yırtık oluşmuştu sancısı beni mahvediyodu oturup kıızımı emzdiremiyordum. yazdıkların hemoroidse kortos diye bir krem var ve proctoglivenol diyede fitil ama ben onlarla boşuna vakit kaybedip genel cerraha gitmeye utandım ensonunda gittim ve ameliyat oldum çok şükür şimdi iyiyim ama toz bir şurup var onu içiyorum kabız olmamak için adıda magnese calsıne öneririm bu ilacı düzene sokuyor.
yazını görür görmez yazdım çünkü ben çok çektim çok kötü bir acı.allah kimseye vermesin.geçmiş olsun.
 
Çok teşekkürler Sibelciğim...Eczaneden alıp ağızdan kendin verdin dimi?Bi de farklı markalar varmış galiba.Öyle mi?Sen hangisini aldın canım?
 
mrb kızlar yaa ben bişey sorucam hepiniz mama veriyomusunuz ben vermiyorum büyükler anne sütü daha iyi emmez bırakır diyolar. bennde vermiyrumCADIARZU

tatlım bende anne sütü veriyorum hiç mama vermedim anne sütü daha iyi doktorumuz bugün kilosunu çok beğendi sütün geliyorsa devam et.
 

ben muskat yani hint cevizi kullanıyorum çok memnunum.hindistan cevizinde küçük bebeklere gaz için onu veriyorlar. hindistan cevizini duymadım
 
confuse canım çalıştığım yerde yapıldı özel hastanelerde var sanırsam 142 ytl idi. damla şeklinde ağızdan verildi kızım ağlıyordu onu vermeye başlayınca tadını sevdi sustu tatlıymış yani.hiç bir yan etkiside olmadı.
 
amatistcim galiba bana söylenende öyle birşarmış şey kabuğu varmış kazınacakmış sonra dilrek konulacakmış
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…