- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.581
daha almadım kızızm ben fenayım ya paltes alacağıma ben gittim korse aldım...galiba biraz daha bekleyeceğim belki vermişimdir...belki spiral işe yarar 1 ay daha bekliycem...huri sen plates topu alcaktın naptın aldın mı?
kızlar mılupann rezenesı daha guzelmıs ya humanamız bıtmıstı bızım esım mılupa almıs daha gzl geldı bana oğlusumda copc op ıctı oburknu oksuyordu sadece ....
maşalah inşallah böyle gider kiloyu verde sıkılaşma işini nasılsa halledersin sen bi hepsini ver de...kızlar ben bayağı toparlanmışım bugün eski kotumu giydim cukk diye oturdu çok mutlu oldum. biraz spor yapabilsem daha iyi olacak ama spor ve ben daha yakınlaşamadık kaydirigubbakcemile3
ya alacaktım bende almadım şimdi memeni nasıl açıyorsun peki emzirme önlüğü önünü kapamıyor mu ipeğin ağızını nasıl takip ediyorsun...ben kendim şal ayarladım onu örtüyorum önüme büyük uzuzn bir şal .onun altında emziriyorumKızlar emzirme önlüğü aldım. Süper bişey tavsiye ederim.
Her gittiğim yerde "ya olmadık yerde emmek isterse" diye stres oluyordum.
Yok emzirme odası ara dur tabi varsa v.s.
Şimdi bebeğimi kollarıma alıyorum. Önlüğü takıyorum. ıçeride dışarıda restoranda farketmez emziriyorum. Kocası gezmeyi sevenlere şiddetle tavsiye edilir.
bencede çık canım ama uzaklaşma fazla...herkese günaydınlaaarr....hihoyyyt zemuszemus opuyorumnanaktan
cumanız mübarek olsun...
ooohh bu gün rahatım...akşam ütülerimi yaptım.....
yemeğim var ....temizliğimide dün yapmıştım....
sabah kalktık kızlarımla bi güzel süslendik..... kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
ooohh hava da çok güzel.....napsam bi delilik yapıp tek başıma 2 çocuğu alıp dışarımı çıksam:jeyyar:
BENDE 24 KıLO ALDIM 12Sı GıTTı DOĞUMDA 12 Sı YAPIŞTI KALDI 2.5 AY OLDU DOĞUM YAPALI HALA AYNIYIM:bbo:
HOŞGELDıN NURCUM
mrb kızlar yaa ben bişey sorucam hepiniz mama veriyomusunuz ben vermiyorum büyükler anne sütü daha iyi emmez bırakır diyolar. bennde vermiyrumCADIARZU
cık cnm cık bende ıkı cocuğumuda alıp utulerımı yağpım az da yemek ayarlayım oğlum uyanır o zaman a kadar cıkıcam 1saatlığne falan dolasıp gelıcem oğlumu kanguruya koymayı dusunuyorum sakıncası varmı acaba????
Kızlar emzirme önlüğü aldım. Süper bişey tavsiye ederim.
Her gittiğim yerde "ya olmadık yerde emmek isterse" diye stres oluyordum.
Yok emzirme odası ara dur tabi varsa v.s.
Şimdi bebeğimi kollarıma alıyorum. Önlüğü takıyorum. İçeride dışarıda restoranda farketmez emziriyorum. Kocası gezmeyi sevenlere şiddetle tavsiye edilir.
doktorumuz verme diyo yeterli geliyomuş anne sütü bende burda okuyunca genelde veriyolar sanırım.bide nette okudum sakinleştiriyormuş bebeği. benimki çok huysuz ve gaz dolu hiç durmuyokafamçokkarıştı
Çok teşekkürler Sibelciğim...Eczaneden alıp ağızdan kendin verdin dimi?Bi de farklı markalar varmış galiba.Öyle mi?Sen hangisini aldın canım?ben yaptırdım confuse 2. ve 4. aylarda yapıılıyormuş dr umuz yaptıracakmısınız diye bile sormadı yaptırın gelin dedi bence yapılmalıda ben laborantım ve rotavirüs testini yapıyrum geçenseneden beri kaç çocuk yattı hastaneye onun yüzünden.
mrb kızlar yaa ben bişey sorucam hepiniz mama veriyomusunuz ben vermiyorum büyükler anne sütü daha iyi emmez bırakır diyolar. bennde vermiyrumCADIARZU
canım tabikide sütün yeterliyse verme ben veriyorum günde 1 kez ama oda düşük kiloyla doğduğu için. ok şükür memeyide alıyor ama sakinleştirdiği de doğru istersen geceleri 1 kez verebilirsin çünkü bizde galıyız. biraz önce kaynanamla konuştum aktardan hindistan cevizi al kazı dedi dövüp mamaya karıştırıp ver dedi gaza çok iyi geliyormuş aklında bulunsun.
amatistcim galiba bana söylenende öyle birşarmış şey kabuğu varmış kazınacakmış sonra dilrek konulacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?