- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.601
canım mama yedirmen gazını kesmez ki..gaz olacaksa yine olabilir ...olmaması için memeyi hepten kesmen lazım....doktorumuz verme diyo yeterli geliyomuş anne sütü bende burda okuyunca genelde veriyolar sanırım.bide nette okudum sakinleştiriyormuş bebeği. benimki çok huysuz ve gaz dolu hiç durmuyokafamçokkarıştı
ama emzireceksin altını değiştirip gazını çıkarıp hemen kanguruya koyacaksın karnı acıkırsa tabiki yalanır .....bende bi kere emzirdim hemen çıktım bütün kangururnun içine kusmuştu..onu ayarlaman lazım..kanguruyu ben birkez kullandım ve resmen burnumdan geldi
memenin kokusunu alıyodu sanırım öle heryerimi yaladı resmen
bende kabızım ama doktora sormadım kayısı falan filan gibi şeylerle söktürdüm ama daha var bakalım belki alırım ilaç..kizlar ya benim cok buyuk bir sikintim var. yani Allah daha buyugunu vermesin ama soylem,esi ayip ben dogumdan sonra kabiz olmustum. popom parca parca oldu yaparken. druma sordum bir ilacv vermisti. o yavas yavas kabizi normale dondururken artik normal olsa bile o bolge yara oldugu icin her yapisimda tekrar kaniyor. simdi tekrar kabiza dondu. 2 gunde bir tuvalete cikiyorum ama aklim cikiyor cikacagim diye. ciktiktan sonra o gun boyunca da agrisini cekiyorum. popomun ustune oturamiyorum.su anda da oyle. uyuyordum acisindan uyuyamadim ki dogru duzgun beni uykudan kaldirdi. o kadar aciyor yani.
teramissin krem suruyorum. su gogus ucu icin aldigim kremi yumusatsin diye suruyorum ama nafile. bir defa tuvalete cikinca tum emeklerim gidiyor.
sizde var mi bu sorunu yasayan? varsa dru nee onerdi?
kibele benim yaşadıklarıı okuyamadın heralde ben 1 ay çektim onu hemoroid ve yırtık oluşmuştu sancısı beni mahvediyodu oturup kıızımı emzdiremiyordum. yazdıkların hemoroidse kortos diye bir krem var ve proctoglivenol diyede fitil ama ben onlarla boşuna vakit kaybedip genel cerraha gitmeye utandım ensonunda gittim ve ameliyat oldum çok şükür şimdi iyiyim ama toz bir şurup var onu içiyorum kabız olmamak için adıda magnese calsıne öneririm bu ilacı düzene sokuyor.
yazını görür görmez yazdım çünkü ben çok çektim çok kötü bir acı.allah kimseye vermesin.geçmiş olsun.
evet canım seninki hemoroid sen kortosu al sürmeye başla 2 gün içinde şişlik küçülür uzman dr kortosu tavsiye ediyor.birde sıcak suya otur çok iyi geliyor.
BENDE 24 KİLO ALDIM 12Sİ GİTTİ DOĞUMDA 12 Sİ YAPIŞTI KALDI 2.5 AY OLDU DOĞUM YAPALI HALA AYNIYIM:bbo:
HOŞGELDİN NURCUM
mrb kızlar yaa ben bişey sorucam hepiniz mama veriyomusunuz ben vermiyorum büyükler anne sütü daha iyi emmez bırakır diyolar. bennde vermiyrumCADIARZU
daha almadım kızızm ben fenayım ya paltes alacağıma ben gittim korse aldım...galiba biraz daha bekleyeceğim belki vermişimdir...belki spiral işe yarar 1 ay daha bekliycem...
ya alacaktım bende almadım şimdi memeni nasıl açıyorsun peki emzirme önlüğü önünü kapamıyor mu ipeğin ağızını nasıl takip ediyorsun...ben kendim şal ayarladım onu örtüyorum önüme büyük uzuzn bir şal .onun altında emziriyorum
kızlar bugün 12 deipeği babaya bıraktım gittim saçımı kestirdim....
sonra boyamı aldım akşama boyayacağım.bakalım nasıl olcak.oh be kuş gibi oldum...
boya kahve köpüğü....
selam kızlarr misafirim gelcek akşama evde temizlik yemekle uğraşıyorum umarım herkes iyidir haa misafirde kaynanammm:bbo: evi teftiş eder meraklıdır bütün oadaları gezerr inceler sabahtan beri camlar silindi süpürüldü toz alındı çorba salatada sadece yağı tuzu eklencek tamam 2 sepet çamaşır katladım ana yemek yapayım 2 çeşit ama yoruldum saat 4 kadar dinlenmeye çekiliyorumlaelaelaelaelae
canim ben kendim yapmistim. gercekten ben de oyle. emzirmek icin evde disarda farketmiyor takiveriyorum. hatta sana emzirme yastigini tavsiye ederim. o kadar memnunum ki onsuz asla emzirmiyorum. ucakta gezmede icerde disarda o koca yastigi mutlak tasiyorum. koyuyorum arabasina. gezmeye gitsek de yanimizda.
Selam kızlar...
Rotavirüsü aşısı yaptırdınız mı?Yaptırmayı düşünmeyen var mı?Ben biraz araştırdım da...Geçen yıl aşı programında yokmuş rotavirüs.Bazı doktorlar önerirken bazıları isteğe bırakıyor bazıları ise bebeğin immun sistemiyle pek oynanmaması gerektiğini düşünerek önermiyormuş.Hatta 3.aydan sonra yaptırılırsa bağırsak düğümlenmesine neden olduğunu söyleyenler bile var.Bizim doktorun verdiği tarih 3 aydan sonrasına denk geliyor.Kafam karıştı...Siz ne düşünüyorsunuz?
kizlar ya benim cok buyuk bir sikintim var. yani Allah daha buyugunu vermesin ama soylem,esi ayip ben dogumdan sonra kabiz olmustum. popom parca parca oldu yaparken. druma sordum bir ilacv vermisti. o yavas yavas kabizi normale dondururken artik normal olsa bile o bolge yara oldugu icin her yapisimda tekrar kaniyor. simdi tekrar kabiza dondu. 2 gunde bir tuvalete cikiyorum ama aklim cikiyor cikacagim diye. ciktiktan sonra o gun boyunca da agrisini cekiyorum. popomun ustune oturamiyorum.su anda da oyle. uyuyordum acisindan uyuyamadim ki dogru duzgun beni uykudan kaldirdi. o kadar aciyor yani.
teramissin krem suruyorum. su gogus ucu icin aldigim kremi yumusatsin diye suruyorum ama nafile. bir defa tuvalete cikinca tum emeklerim gidiyor.
sizde var mi bu sorunu yasayan? varsa dru nee onerdi?
kızlar merhaba birşey sorucam sütünüzü günde kaçkez kaç cc sağıyorsunuz birde sağduğını buzluğa atan varmı özellikle çalışan anneler ben dün buzluğa atmaya başladım günde 100 cc yeterli olur heralde ekimin başında işe başlıyıcam çünkü üzerlerine tarihte yazıyorum nette 6 ay diyor ama ben 3 ayı geçirmiyeyim diyorum.
slm kızlar
bugün kızlarımı arabalarına koyup biraz dolaştırdık anneanelerini kuaföre götürdük canlarım benim giderken huysuzlandılar allahtan yolda uyudular
ama yolda herkes durdurdu bebeklerime baktı
ark. herkes rota aşısını yaptırdımı bazıları yaptırmayın diyor bazısı kesin yaptırın diyor doktor bize bırakıyor
ben yarın sorucam onu dr.umuza .. bir de ç.dr.u arkadaşıma sorucam , sonra eşimle karar veririz zamanı geldiğinde yaptırıp yaptırmayacağımıza .. sen ne düşünüyosun caım ??
canım tabikide sütün yeterliyse verme ben veriyorum günde 1 kez ama oda düşük kiloyla doğduğu için. ok şükür memeyide alıyor ama sakinleştirdiği de doğru istersen geceleri 1 kez verebilirsin çünkü bizde galıyız. biraz önce kaynanamla konuştum aktardan hindistan cevizi al kazı dedi dövüp mamaya karıştırıp ver dedi gaza çok iyi geliyormuş aklında bulunsun.
tatlım bende anne sütü veriyorum hiç mama vermedim anne sütü daha iyi doktorumuz bugün kilosunu çok beğendi sütün geliyorsa devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?