2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

doktorumuz verme diyo yeterli geliyomuş anne sütü bende burda okuyunca genelde veriyolar sanırım.bide nette okudum sakinleştiriyormuş bebeği. benimki çok huysuz ve gaz dolu hiç durmuyokafamçokkarıştı
canım mama yedirmen gazını kesmez ki..gaz olacaksa yine olabilir ...olmaması için memeyi hepten kesmen lazım....
gaz için rezene çayı papatya çayı var ayrıca damlalar var..sütün yetiyorsa mama asla önermiyorum...

kanguruyu ben birkez kullandım ve resmen burnumdan geldi
memenin kokusunu alıyodu sanırım öle heryerimi yaladı resmen
ama emzireceksin altını değiştirip gazını çıkarıp hemen kanguruya koyacaksın karnı acıkırsa tabiki yalanır .....bende bi kere emzirdim hemen çıktım bütün kangururnun içine kusmuştu..onu ayarlaman lazım..
bence çok kullanışlı..

bende kabızım ama doktora sormadım kayısı falan filan gibi şeylerle söktürdüm ama daha var bakalım belki alırım ilaç..

canim cok gecmis olsun. dogumun ustune bir de ameliyat mi gecirdin? valla cok cok gecmis olsun. benim trye gelme telasim vardi, bir kac hafta hic haberim iolmadi kimseden.

hemoroid nasil olur bilmiyorum ama popo deligim disari cikti sanki. acik yaziyorum kimse kusura bakmasin. ptz gunu saglik ocagina gidecem bebek icin. onu da sorayim. burada daha ozel drumuz yok. bebegimin de yok.

evet canım seninki hemoroid sen kortosu al sürmeye başla 2 gün içinde şişlik küçülür uzman dr kortosu tavsiye ediyor.birde sıcak suya otur çok iyi geliyor.

slm kızlar
bugün kızlarımı arabalarına koyup biraz dolaştırdık anneanelerini kuaföre götürdük canlarım benim giderken huysuzlandılar allahtan yolda uyudular
ama yolda herkes durdurdu bebeklerime baktı

Son düzenleme:
BENDE 24 KİLO ALDIM 12Sİ GİTTİ DOĞUMDA 12 Sİ YAPIŞTI KALDI 2.5 AY OLDU DOĞUM YAPALI HALA AYNIYIM:bbo:

HOŞGELDİN NURCUM

hadi yaa CADIARZU canım inşallah işe başladın ya verirsin yavaş yavaş .. yani ben seni işe başladın diye hatırlıyorum yanılıyor muyum fisfisfis
mrb kızlar yaa ben bişey sorucam hepiniz mama veriyomusunuz ben vermiyorum büyükler anne sütü daha iyi emmez bırakır diyolar. bennde vermiyrumCADIARZU

ben ilk 1-2 hafta günde bir kaç öğün vermştim mecburen . hem sez. sonrası stm geç ve az -gelmişti hem de oğlum asrılıktı bir an önce toparlanması gerekiyordu .. ne zamanki sarılığı atlattı kestik mama takviyesini .. 1 aylık kontrolümüzde iyydi herşey , dr. böyle devam dedi ama yarın gidicez konrtrole ve 49 günlük olacak yarın inşallah , bakalım kilo alımı naıl, ona göre mama ver yada verme diyecektir dr.umuz ..

bende cd leri duruyo , 2 sene önce mi ne almıştım .. topunu alıp yapmalı aslında .. yalnız korse olayına ben e değindim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

ben de aldım o önlükten , henüz kullanam fırsatım olmadı ya hoş ::
canım bu önlük şu kuaför önlükleri gibi bi şey , uzun pelerin gibi biraz .. boğaz kısmında bi sert materyal var , sanki erkek gömleğini aldığında paketinden çıkartırsın ve yaka kımının dik durmasın sağlayan bi şey var ya sanki ondan koymuşlar yaka kısmına önlüğün ve birleşim yerinde halka var oradan ayarlıyorsun darlığı bolluğu bebeğini emzirirken rahatça görmek için yerimseniben

kızlar bugün 12 deipeği babaya bıraktım gittim saçımı kestirdim....
sonra boyamı aldım akşama boyayacağım.bakalım nasıl olcak.oh be kuş gibi oldum...
boya kahve köpüğü....

ben doğuma girmeden önce gdip fön çektirdiğimde kestirdim saçımı yani doğumdan 4 saat kadar önce .. yarın da röflemi yaptırmayı planlıyorum , hatta 1-2 kuaföre soracaktım fiyat için , hala dışarı çıksam mı çıkmasam mı modundayım :bbo: hava sıcak da -tatlicadiarzu-
yaşasın hepimiz yavaş yavaş normale dönüyoruz kaydirigubbakcemile2

kolay gelsin canımmmm
amman ne gerek vardı , niye geliyomuş
bi de sen bu haldeyken teftş de mi edecek alllaaaan cadısı kötükedihüso
ay nasıl kılım şu KV lere

canım ya ben aldım o yastıktan ama kullanamadım ... belk sıcaklarda çok pşirdi beni , bir de içi sıkı bi şekilde elyaf - slikon mu neyden doluysa resmen küçük küçük tüycük şeklinde içinde çıkıyr ve bi baktım bebişin ağzında yüzünde giysisine yapışmış felan .. onra sonra üstüne bi örtü örtüp öyle kullanayım dedi , bu sefer de havalar bayaa sıcaktı burada daralttı ben , ben de ince geniş bir yastık marifetiyle emziriyorum şimdilerde .. kış gelsin kullanırım belki ..

ya aslında böyle şaibesi olan b aşıyı yaptırmak lazım mı ki , kafam karıştı benim .. ben b dr.umuza ve çocuk dr.u olan arkadaşıma bi danışırım +larını ve -lerini hesaplayıp öyle karar verirz sanırım eşimle :sm_confused:
senneye karar verdin canım , yaptıracak msın ??

geçmiş olsun canım .. sakın sinameki içme , barsak florası mıdır ne karın ağrısıysa işte onu bozuyormuş .. eucarbon diye bitkisel kömür hapı var , rahat wc çıkmayı sağlıyo , genelde ameliyat sonrası verilir , barsakta çözülür kana karışmaz hiç , ondan al ve iç istersen ..

ben genelde 1 kere sağıyorum onu da geceleri vermesi rahat oluyor ben yada eşim kalktığında diye yapıyorum . 120 cc sağıyorum . şimdilerde 60 cc verdiğim için gece 2 kere kalktığında yetiyor on .. depolamayı dersen ben daha 1 kere o dediğinden yaptım ve lansinohun süt saklama poşetinden alıp attım deepfreeze 120 cc üstüne tarihini felan yazıp . çalışmaya başladığımda yada hastalanır da ilaç içmem gerekirse o dönem yada sütüm kesilirse olmadık bir şekilde diye şimdiden atayım kullanırım diyorum .. daaaa sadece 1 paket attım daha :kedi:

süpersiniz canımmmmm :lepi:
haaaaaaaaaarika görünüyorsunnnnnn
annene selamlar yerimseniben

ark. herkes rota aşısını yaptırdımı bazıları yaptırmayın diyor bazısı kesin yaptırın diyor doktor bize bırakıyor

ark. herkes rota aşısını yaptırdımı bazıları yaptırmayın diyor bazısı kesin yaptırın diyor doktor bize bırakıyor

ben yarın sorucam onu dr.umuza .. bir de ç.dr.u arkadaşıma sorucam , sonra eşimle karar veririz zamanı geldiğinde yaptırıp yaptırmayacağımıza .. sen ne düşünüyosun caım ??

ben yarın sorucam onu dr.umuza .. bir de ç.dr.u arkadaşıma sorucam , sonra eşimle karar veririz zamanı geldiğinde yaptırıp yaptırmayacağımıza .. sen ne düşünüyosun caım ??

inan bilmiyorum eşim pek taraftar değil bende yapılsın diye düşünüyorum 3.5 ay dolmadan ilk aşı yapılmalı imiş karar vermemiz için kısa zamanımız kaldı
evet bildiniz soldakı bensu
starcığım inan cevremizde kimse ayırt edemiyor benim dışımda eşim bile şaşırıyor bravo sana

evet o dediğini bende duydum küçücük bişey hatta aldım nasıl yapılacağını bilmediğim için kaldı. bi deneyim bende yoksa gaz çıkarcam diye çatlıcak çocuk

hanimlar benim bebegim uyanikken kendi basina durmuyordu. bugun uyuttum mutfaga girdim. uyandi. Aldim yanima getirdim. soylemesi ayip kizartma yapiyordum, aspiratyor acikti. normalde durmaz. ama aspiratorun sesi o kadar iyi geldi ki ben is yaparken kendi kendine uyudu.

ben zaten beyaz gurultu makinasi aldim ama ABD ile voltaj farkindan dolayi daha kullanamadim. anne karnindaki sesleri cikariyor. bebek sakin oluyor.

eger bebeginiz huysuzlaniyorsa deneyin belki ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…