2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

:) canım inşallah sağlıcakla kollarına al yavrunu.Ayy ne zor beklemek dimi.Allah yardımcın olsun.

çok zor güzelim beklemek korkuda var biraz inşallah saglıcakla gelsinde saolasın allah hepimizin yardımcısı olsun senin kuzularda b
üyümüştür artık kıyamamopuyorumnanaktan

kaçtım güzel anneler müjdeli haberi veririm inşallah dualarınızı eksik etmeyin olurmu iyi akşamlr bebişlere iyi bakın

yaaa kızlar benim ameliyat yerim kızarmış
geçiyomu geçmiyomu anlamadım:s

aynı sorun bende de var. hem kızarıklık var hem de koku. yarın doktorumdan randevu alabilirsem gideceğim. dilara batikon önermişti. ben sürüyorum. en azından mikrobu kırar. kızarıklık pişik olmasından kaynaklanıyormuş

bende denicem batikonu buakşam
doktordan gelince yazarmısın merak ettiim ne dicekyerimseniben

kızlar sezeryan bölgemde benimde bi akıntım oldu çok korktum
normalde dikişim fark bile edilmiyor çok güzel olmuş estetiği ama bi yerde bi beyaz intap oldu önce sonra da aktı çok korktum...........
ama çok şükür korktuğum olmadı dikişle bi alakası yokmuş
dr dedi dikiş olması imkansız çok zor açılırmı veya intahap olurmuş o dikiş
sorun kıl kökündeymiş
dikişin arasına gelen kıl kökü intahap yapmış şimdi geçti
dr zamanla düzene girer onlar dedi
muhtemelen sizin de öyle bişey olabilir
dr um bana da batikonu önerdi

süt için de bol bol su için kızlar çok faydası oluyor
bide sakın sütüm yok diye strese sokmayın kendinizi

bizde yarın tam 20 günlük oluyoruz allahın izniyle
maşallah sağlıklı olan büğüyor işte
nerden nereye geldik kızlar

şu an bişey diyemiyorum sağmama gerek varmı kızım zaten sürekli emiyor bugün bi kustu gözünden boynuna kadar....çok emiyor ya du8rmuyor vermezsemde...

hayırlı olsun canım...

kim kaldı acaba dogurmayan hepinizi dogurtcam demiştimmmmmmmmmmmmmm :umursamaz:
inşallah hayırlısıylacanım...
bende denicem batikonu buakşam
doktordan gelince yazarmısın merak ettiim ne dicekyerimseniben
sizlerin çoğunuza batikon vermemişler ben bugün 2. şişeye başladım hastanede benim orayı batikonla yıkadılar hep...ucuna uzuzn bişey takmışlar şişenin hemşirelerin cebinde batıkon oda odadolaşıp lohusaları yıkıyorular oınunla kaydirigubbakcemile3 ben çok memnunum batikonumdan birde apranax olmasa kafayı yiyiyorum ağrıdan...

canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün maşalalh kızınaa allah nazarlardan saklasınna.s.

kibelecimmmm çok şükür sende sağlıkla aldın prensesini kollarınaa.s.
tebrik ediyorum canım kuzunun gamzelerini severim bennnopuyorumnanaktan
sağlıklı uzun ömürleri olur inşallah canımmmŞeniz

kızlar slm benim kızımda başlarda uyuyor hep diyordum birkaçgündür beni zorluyor uykudan uyanınca uyumak bilmiyor zorla uyutuyorum ağlamalarıda çoğaldı.

sibelcim salıncağın adresini istemişsin sanırım özelin kapalı olduğundan buraya ekliyorum adresi canım ben daha salıncağa koymadım kızımı hiç şimdilik sallanmadan da uyuyor çok şükürrrr:Saruboceq:

Fisher Price Yağmur Ormanı Salıncak - Mini Moda Bebek Market, Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Arabaları, Oto Koltuğu

selam demet
biz iyiyiz kızım uyuyo siz nasılsınız ana kız

selam melekcim bizde iyiyiz çok şükür canım bugün 16. günümüzdü
doktorun dışında dün ilk kez dışarı çıktık kızımla anneannemize gittik kahvaltıya ve gece döndükzemuszemus
bugünde hep birlikte taaaaa izmite özdileğe gittik ordanda göle çay içmeye maşallah prensesim hiç üzmedi annesini çok sevdi gezmeyi teyzesiii:lepi::teytey:

demek öykümüz uyuyor uyusunda büyüsün canım benimŞeniz
bizimkide uyuyordu ama şimdi mıkırdanıyor bir bakayım ne istiyor gelirim burdayım canımŞeniz

ıyı gıdıyor genel olarak demety. kızım bazı aksamlar sabaha kadar uyumuyor. gunduzlerı cok uyudugunda oluyor sanırım. sureklı meme ıstıyor doydugu halde. sonra sıkılıp aglamaya baslıyo sabahı bu sekılde edıyoruz cok zor oluyo. bugun gene cok uyudu sanırım gene sabahlıcaz. senın nasıl. bır de gobegı dustukden sonra yıkamıstık. ondan 2 sonra falan gobegı kanadı. doktor normal dedı. dun gene kanamıs . senın kınde de oldu mu . gobegının ıcı su an kurumus kan gıbı bır sey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…