- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
:) canım inşallah sağlıcakla kollarına al yavrunu.Ayy ne zor beklemek dimi.Allah yardımcın olsun.
yaaa kızlar benim ameliyat yerim kızarmış
geçiyomu geçmiyomu anlamadım:s
aynı sorun bende de var. hem kızarıklık var hem de koku. yarın doktorumdan randevu alabilirsem gideceğim. dilara batikon önermişti. ben sürüyorum. en azından mikrobu kırar. kızarıklık pişik olmasından kaynaklanıyormuş
şu an bişey diyemiyorum sağmama gerek varmı kızım zaten sürekli emiyor bugün bi kustu gözünden boynuna kadar....çok emiyor ya du8rmuyor vermezsemde...Forumda bir ben varım. Doğumdan sonra kimsecikler yazamaz oldu.
Huriş ilk zamanlar süt dediğin gibi çok olup göğüste birikiyor. Mümkün olduğunca sağ ve depola. Yoksa süt azalmaya başlıyor.
Kızlar dün 4 lt belki daha fazla su içtim. Sabah sütümü zor sağdım. Neredeyse gece kalkıp boşaltacaktım. Humana da içiyordum. Birkaç gündür onu da içmiyorum. Meğer çok da işe yaramıyormuş. Bol sıvı tüketin. Bir de duşla masaj yapın. Sütü azalanlara veya olmadığını düşünenlere tavsiye.
hayırlı olsun canım...hanimlar giremedim 2 gundur. eda kizim cuma gun oglen 14.52de sezeryanla dunyaya geldi. 3400 gr 53.5 cm. gamzeleri var:) benim de vardi hep istemistim kizimin da olsun diye.
ikimiz de iyiyiz.sezeryan sonrasi cok zor, hareket vs acisindan.
daha detayli yazacam insallah.
inşallah hayırlısıylacanım...kim kaldı acaba dogurmayan hepinizi dogurtcam demiştimmmmmmmmmmmmmm :umursamaz:
sizlerin çoğunuza batikon vermemişler ben bugün 2. şişeye başladım hastanede benim orayı batikonla yıkadılar hep...ucuna uzuzn bişey takmışlar şişenin hemşirelerin cebinde batıkon oda odadolaşıp lohusaları yıkıyorular oınunla kaydirigubbakcemile3 ben çok memnunum batikonumdan birde apranax olmasa kafayı yiyiyorum ağrıdan...bende denicem batikonu buakşam
doktordan gelince yazarmısın merak ettiim ne dicekyerimseniben
hanimlar giremedim 2 gundur. eda kizim cuma gun oglen 14.52de sezeryanla dunyaya geldi. 3400 gr 53.5 cm. gamzeleri var:) benim de vardi hep istemistim kizimin da olsun diye.
hanimlar giremedim 2 gundur. eda kizim cuma gun oglen 14.52de sezeryanla dunyaya geldi. 3400 gr 53.5 cm. gamzeleri var:) benim de vardi hep istemistim kizimin da olsun diye.
kızlar slm benim kızımda başlarda uyuyor hep diyordum birkaçgündür beni zorluyor uykudan uyanınca uyumak bilmiyor zorla uyutuyorum ağlamalarıda çoğaldı.
selam demet
biz iyiyiz kızım uyuyo siz nasılsınız ana kız
merhabalar. demet kızının masallahı var bız sadece doktora gıtmek ıcın cıktık dısarı
kızın cok tatlıymıs masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?