2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Bır gÜn oĞlumu acıle gÖtÜrmÜŞtÜk.doktor bıze eĞer huysuzluk yapıyorsa.arabanız varsa arabada gezdırın.motor sesınde huysuzluĞu geÇer.yada elektrık sÜpÜrgesı veya fÖn makınası ÇalıŞtırın dedı.bebekler anne karnını ÖzlÜyorlar.onların seslerıde anne karnındakı seslere benzedıĞı ıÇın huzursuzlukları gıdıyormuŞ.bır gece bız elektrık sÜpÜrgesı aÇtık.aĞlıyordu sustu

Kıslar selam nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım
camobaby bayıldım senin kuzulara inan maşallah derken ekrana tükürdüm kaydirigubbakcemile3çok tatlılar ya ve ayırt edilmesi çok zor gözüküyoooo

kızlar slmlar nasılsınız
sütlerden konuşulmuş benimki yetmiyor kuzuma çok üzülüyorumsenağlama
ama aç kalmasından daha iyidir diyorum
bazen kimseyi görmek istemiyorum çok lüzumsuz var aaa niye emzirmiyorsun çok yazık mutlaka emzir çocuk için çok önemli burda bile çok kişiden duydum sanki biz bilmiyoruz veya sadece evlatlarını düşünen onlar resmen bunalıma girdim senağlamasenağlamasenağlama

merhaba canım.boşver sen insanları.bende çok yaşadım onları.sanki ben kötü anne sütümü vermek istemiyormuşum da mama veriyormuşum gibi.çocuğum aç kalıyorsa napim yani mama vericem tabi.birde insanların her ağladığında aç bu çocuk aç demelerinden bıktım.sadece aç olduklarındamı ağlar bebekler ben annesiyim onu ne zaman emzirdiğimi biliyorum.doyduğunda memeyi almıyor.aç değil diyorum.yeni emdi.hala aç diyorlar bütün sinirlerim tepeme çıkıyor.

Benım gÖbeĞımde hıÇ Çatlak yokta.kalÇamın Üst tarafında var.nasıl tarıf etsem yerını.belımın arka tarafında hemen altında.bırde sol gÖĞsÜmde ÇÜnkÜ onu daha Çok emıyor.ona daha Çok sÜt gelıyor.saĞ gÖĞsÜmÜ sevmıyor.saĞ gÖĞsÜmden gelen sÜt.su gıbı sol gÖĞsÜmden gelen deĞıl.sızınde Öylemı

allahtan yarın gidiyorum ama dengemi iyice altüst ettiler yani resmen ağlayarak emziriyorum çocuğu süt az olunca sonuna doğru boş göğsü somurunca içi yara oluyor ama benim halimi göre göre emzir mutlaka diye af ediyorlar

boşver canım.ağlarsan daha çok gider sütün.bilmezmiyim boş olduğunda nasıl acıdığını.bana bunu hastanedeki hemşiriler bile yaptı.oğlum almıyordu.sütümde yok.her gelen hemşire alır bilmem ne dedi.şimdi beraber emzirmeye çalışalım filan dediler.uğraştılar olmadı birdahada odaya uğramadılar.resmen psikolojim bozulmuştu.biz istemezmiyiz emzirmek.zaten ben bu süt olayını anlamıyorum.bir bakıyrum var bir bakıyorum yok

canim bebek icerken once su gibi sut gelir. sonradan yagli kismi gelir. o yuzden bir gogsu tamamen bitirin derler. cunku yarayan kisim sonradan gelir. aslinda emse o gogsu arkadan sevecegi sut gelir. bir de o gogsu emmezse o goguste sutun bitebilir. o yuzden bence zorla emmesi icin.

tatlım hayırlı olsun kocam ve ben gezmeyi seviyoruz ama oğluşumuz gezmeye çıktığımıza zehir ediyo bize kendimizi eve zor yetiştiriyz ne güzel gezmeyi seven oğlunuz var.alkisalkisalkis
Yok canım nerdeeee. Benim kız gezmekten nefret ediyor. Her gittiğim yerde ağlayıp duruyor. Biraz önce kuaförden zor attım kendimi eve. Ağladı durdu. Eve geldik yüzünde güller açmaya başladı. Ama kocam çok azimli gezme konusunda. Dün kızdım en sonunda. Çocuk bize değil biz ona ayak uyduracağız. Uyku düzeni bozuluyor. En geç saat 22:30'da evde olmamız lazım dedim. Tamam dedi ama bakalım.

Kız hani çoktu sütün nettin de mamaya başladın????

canım sağıyorum o göğsümü hiç yağlı süt gelmiyor.ilk önce o göğsümü veriyorum zaten aç tabi mecbur emior.ama öbürünü veripte sevmediğine geçerse almıyor.

evet canım bazen günde 1 kere mama veriyorum bakıyorsun günde 5 kere mama yiyor

selsincim yağızda iyi maşallah yavaş yavaş düzene girecek sanırım yanımda uyuyo şimdi uykusunda ağlar gibi oluyo sonra tekrar dalıyo sizinkide öylemi
benimde sağ gösğümde daha fazla süt oluyo sağmazsam çok ağrı yapıyo hergün sağıyorum yoksa ağrıdan duramıyorum bide çok şişince yağız ağzına alamıyo ucunu

evet canım bazen günde 1 kere mama veriyorum bakıyorsun günde 5 kere mama yiyor

ben eskiden daha çok mama veriyordum şu ara sütüm daha çok arttı.günde bir kere veriyorum artık mama oda sütüm olmadığında.ama tabi sürekli tıkınma halindeyim.çünkü yemek yemediğim zaman kesiliyor.ve uykusuz kaldığmda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…