- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.621
selsincim benim çizgim henüz geçmedi daha duruyo yani sanırım 3. Aydan sonra kaybolmaya başlıyomuş
Kızlar sİzİn karnınızdakİ kahvereng Çİzgİ kayboldumu
kızlar slmlar nasılsınız
sütlerden konuşulmuş benimki yetmiyor kuzuma çok üzülüyorumsenağlama
ama aç kalmasından daha iyidir diyorum
bazen kimseyi görmek istemiyorum çok lüzumsuz var aaa niye emzirmiyorsun çok yazık mutlaka emzir çocuk için çok önemli burda bile çok kişiden duydum sanki biz bilmiyoruz veya sadece evlatlarını düşünen onlar resmen bunalıma girdim senağlamasenağlamasenağlama
merhaba canım.boşver sen insanları.bende çok yaşadım onları.sanki ben kötü anne sütümü vermek istemiyormuşum da mama veriyormuşum gibi.çocuğum aç kalıyorsa napim yani mama vericem tabi.birde insanların her ağladığında aç bu çocuk aç demelerinden bıktım.sadece aç olduklarındamı ağlar bebekler ben annesiyim onu ne zaman emzirdiğimi biliyorum.doyduğunda memeyi almıyor.aç değil diyorum.yeni emdi.hala aç diyorlar bütün sinirlerim tepeme çıkıyor.
Kızlar sİzİn karnınızdakİ kahvereng Çİzgİ kayboldumu
allahtan yarın gidiyorum ama dengemi iyice altüst ettiler yani resmen ağlayarak emziriyorum çocuğu süt az olunca sonuna doğru boş göğsü somurunca içi yara oluyor ama benim halimi göre göre emzir mutlaka diye af ediyorlar
caniom benimki duruyor. igrenc duruyor hem de.
Benİm gÖbeĞİmde hİÇ Çatlak yokta.kalÇamın Üst tarafında var.nasıl tarİf etsem yerİnİ.belİmİn arka tarafında hemen altında.bİrde sol gÖĞsÜmde ÇÜnkÜ onu daha Çok emİyor.ona daha Çok sÜt gelİyor.saĞ gÖĞsÜmÜ sevmİyor.saĞ gÖĞsÜmden gelen sÜt.su gİbİ sol gÖĞsÜmden gelen deĞİl.sİzİnde Öylemİ
hemde nasıl.o çizgi dışnda benim göbeğimin içide kahverengi leke sizinde öylemi.geçsin artık
Yok canım nerdeeee. Benim kız gezmekten nefret ediyor. Her gittiğim yerde ağlayıp duruyor. Biraz önce kuaförden zor attım kendimi eve. Ağladı durdu. Eve geldik yüzünde güller açmaya başladı. Ama kocam çok azimli gezme konusunda. Dün kızdım en sonunda. Çocuk bize değil biz ona ayak uyduracağız. Uyku düzeni bozuluyor. En geç saat 22:30'da evde olmamız lazım dedim. Tamam dedi ama bakalım.tatlım hayırlı olsun kocam ve ben gezmeyi seviyoruz ama oğluşumuz gezmeye çıktığımıza zehir ediyo bize kendimizi eve zor yetiştiriyz ne güzel gezmeyi seven oğlunuz var.alkisalkisalkis
daha almadım kızızm ben fenayım ya paltes alacağıma ben gittim korse aldım...galiba biraz daha bekleyeceğim belki vermişimdir...belki spiral işe yarar 1 ay daha bekliycem...
maşalah inşallah böyle gider kiloyu verde sıkılaşma işini nasılsa halledersin sen bi hepsini ver de...
Spiral zayıflatıyor mu? Umarım saçma bişey sormamışımdır.
ya alacaktım bende almadım şimdi memeni nasıl açıyorsun peki emzirme önlüğü önünü kapamıyor mu ipeğin ağızını nasıl takip ediyorsun...ben kendim şal ayarladım onu örtüyorum önüme büyük uzuzn bir şal .onun altında emziriyorum
Boyun kısmında bir bant var. Onu arkadan kelepçesi ile tutturuyorsun. Önlüğün yaka kısmına yuvarlak bir plastik geçirmişler. Sen yukarıdan bakınca içeride bebeği rahatlıkla görüyorsun. Hatta o da emerken sana bakıyor. Yanları bol ve kavisli gibi. Bebeği içine sokunca hemen kapanıyor. Netten emzirme önlüğü diye ara. Zaten 1 marka var. Resimleri falan da var. Bak daha iyi anlarsın.
bencede çık canım ama uzaklaşma fazla...
23 aldım sadece 6 sı gitti..ama gidecek ben inanıyorum......inşallah gidecek....
hepimiz mama vermiyoruz ben sadece anne sütü çok sıkıştığımda mama....yetriyorsa verme mama.dr ne diyo bu konuda?
canim bebek icerken once su gibi sut gelir. sonradan yagli kismi gelir. o yuzden bir gogsu tamamen bitirin derler. cunku yarayan kisim sonradan gelir. aslinda emse o gogsu arkadan sevecegi sut gelir. bir de o gogsu emmezse o goguste sutun bitebilir. o yuzden bence zorla emmesi icin.
boşver canım.ağlarsan daha çok gider sütün.bilmezmiyim boş olduğunda nasıl acıdığını.bana bunu hastanedeki hemşiriler bile yaptı.oğlum almıyordu.sütümde yok.her gelen hemşire alır bilmem ne dedi.şimdi beraber emzirmeye çalışalım filan dediler.uğraştılar olmadı birdahada odaya uğramadılar.resmen psikolojim bozulmuştu.biz istemezmiyiz emzirmek.zaten ben bu süt olayını anlamıyorum.bir bakıyrum var bir bakıyorum yok
evet canım bazen günde 1 kere mama veriyorum bakıyorsun günde 5 kere mama yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?