- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.641
selsincim yağızda iyi maşallah yavaş yavaş düzene girecek sanırım yanımda uyuyo şimdi uykusunda ağlar gibi oluyo sonra tekrar dalıyo sizinkide öylemi
benimde sağ gösğümde daha fazla süt oluyo sağmazsam çok ağrı yapıyo hergün sağıyorum yoksa ağrıdan duramıyorum bide çok şişince yağız ağzına alamıyo ucunu
Selsincim boşver hiç düşünme sen anlarsın zaten doyup doymadığını bizimkide huzursuz olduğunda doymuyomu acaba diyorlar bide yağız çok kusuyo çıkardı hepsini gene emzir diyo eşim bile ama o fazlalığını çıkarıyomuş maşallah kilosuda iyi gidiyo benimde 11 eylülde kontrolümüz var bakalım kilosu nasıl yağızın boyuda çok uzadı gibi geliyo bana yani kim ne derse desin ben artık anlıyorum oğluşumun doyup doymadığını henüz hiç mama vermedim inş. böylede devam eder:Saruboceq:
güzellikler yirim ben onları maşallah tütütüt nazar değmesin onlara ....çok güzel görünüyorsun kilo falan yok benim ii katımsın maşallahslm kızlar
bugün kızlarımı arabalarına koyup biraz dolaştırdık anneanelerini kuaföre götürdük canlarım benim giderken huysuzlandılar allahtan yolda uyudular
ama yolda herkes durdurdu bebeklerime baktı
geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah.canim tamam hemen bugun aldiriyorum. cok sagol.popom kanamaktan bir hal oluyor. Allah kimsenin basina vermesin.
selaammalkisalkisalkisSelam kızlar
benimki duruyor canım kaybolmadı...Kızlar sİzİn karnınızdakİ kahvereng Çİzgİ kayboldumu
artık bizimkine işlemiyor canım doğduğundan beri onu yapıyoruz artık yemiyo kafamçokkarıştı:lepi:Bİr gÜn oĞlumu acİle gÖtÜrmÜŞtÜk.doktor bİze eĞer huysuzluk yapıyorsa.arabanız varsa arabada gezdİrİn.motor sesİnde huysuzluĞu geÇer.yada elektrİk sÜpÜrgesİ veya fÖn makİnası ÇalıŞtırın dedİ.bebekler anne karnını ÖzlÜyorlar.onların seslerİde anne karnındakİ seslere benzedİĞİ İÇİn huzursuzlukları gİdİyormuŞ.bİr gece bİz elektrİk sÜpÜrgesİ aÇtık.aĞlıyordu sustu
üzüzlme ya söylerler...ağlayan bebek sadece acıktığı için ağlar sanki...kızlar slmlar nasılsınız
sütlerden konuşulmuş benimki yetmiyor kuzuma çok üzülüyorumsenağlama
ama aç kalmasından daha iyidir diyorum
bazen kimseyi görmek istemiyorum çok lüzumsuz var aaa niye emzirmiyorsun çok yazık mutlaka emzir çocuk için çok önemli burda bile çok kişiden duydum sanki biz bilmiyoruz veya sadece evlatlarını düşünen onlar resmen bunalıma girdim senağlamasenağlamasenağlama
bide hiç tepki vermiyorum bazen ağlıyor hemen kucağına alıp sallıyor...e hani alıştırma diyodun...merhaba canım.boşver sen insanları.bende çok yaşadım onları.sanki ben kötü anne sütümü vermek istemiyormuşum da mama veriyormuşum gibi.çocuğum aç kalıyorsa napim yani mama vericem tabi.birde insanların her ağladığında aç bu çocuk aç demelerinden bıktım.sadece aç olduklarındamı ağlar bebekler ben annesiyim onu ne zaman emzirdiğimi biliyorum.doyduğunda memeyi almıyor.aç değil diyorum.yeni emdi.hala aç diyorlar bütün sinirlerim tepeme çıkıyor.
bendeki süt dengesi aynı..Benİm gÖbeĞİmde hİÇ Çatlak yokta.kalÇamın Üst tarafında var.nasıl tarİf etsem yerİnİ.belİmİn arka tarafında hemen altında.bİrde sol gÖĞsÜmde ÇÜnkÜ onu daha Çok emİyor.ona daha Çok sÜt gelİyor.saĞ gÖĞsÜmÜ sevmİyor.saĞ gÖĞsÜmden gelen sÜt.su gİbİ sol gÖĞsÜmden gelen deĞİl.sİzİnde Öylemİ
öyle canım göbek deliğimdede kahverengi leke var çizgimde duruyor aynen...hemde nasıl.o çizgi dışnda benim göbeğimin içide kahverengi leke sizinde öylemi.geçsin artık
bunun derdi başka ne bikinisi ya ben şort giyebilsem ammenna diycem.g.tüme şort bile girmiyo...kaydirigubbakcemileaynen canim. gobegim de igrenc.kahverengi renk. bikini falan giyilmez onlar gecmeden.
mamaya başlamadım yavrum....Kız hani çoktu sütün nettin de mamaya başladın????
Meraba kızlar 2 dk.cık girip selam veriyim didim sofra hazırlamadan iyisinizdir umarım hepinis, bizde cok iyiyis cok sükür, aşılarımızı olduk, koldan ve ağızdan olduk bacaktan yapmadı iykide rüyalarıma girmişti resmen, rotavirüsü de yaptırdık bize sormadı dahi doktorumuz kilo alımımızda iyiymis masallah anne sütüne devam simdilik, bu arada kızımı denize sokcas doktoruna sorduk problem olmaz su sıcaktır simdi havada sıcaksa sokabilirsiniz ama cıkısta hemen sarın didi cok heycanlıyım bakalım simdilik bana olan 3-5 kıyafetimi alıp gitcem tatilime, korse giymeyi denesem diyorum bilascık girebilirim kıyafetlerime kaydirigubbakcemile2
zuzummm selam canım ne hbr nasılsın si zşimdi ne kadarlık oldunuz bizde 11 eylülde vurdurcaz aşılarımızı ateş felan yaptımı alyaya azcık anlatsana kaç tane vuruldunuz hangi aşıları vurdurdunuz birde
iyi akşamlar kıslar bende çıkıyorum görüşürüz...
iftarlar yapılmış cokacimcoook..herkes teker teker gelmeye başladı...ben bu akşam buranın nöbetçisi gibiydim bi yere ayrılmadım.:enbuyukkk:..eşim iftarda dışardaydı kızlarda uyuyo eee napayım?kaydirigubbakcemile2:kedi::sm_cool:a.s.
sitedeki diğer bölümlere takıl..oralarda güzel şeyler var ...ben iftarda hep ordaydım ama bu akşama kadar..artık kociş iftarda evde hep....
Bİr gÜn oĞlumu acİle gÖtÜrmÜŞtÜk.doktor bİze eĞer huysuzluk yapıyorsa.arabanız varsa arabada gezdİrİn.motor sesİnde huysuzluĞu geÇer.yada elektrİk sÜpÜrgesİ veya fÖn makİnası ÇalıŞtırın dedİ.bebekler anne karnını ÖzlÜyorlar.onların seslerİde anne karnındakİ seslere benzedİĞİ İÇİn huzursuzlukları gİdİyormuŞ.bİr gece bİz elektrİk sÜpÜrgesİ aÇtık.aĞlıyordu sustu
iyi geceler kızlar
bugün kocişim geliyor
gözün aydın canişkom...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?