2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım çağında öyle uykusunda ağlıyor.zannediyorumki uyandı bir bakıyorum gene uyuyor.rüya filan görüyorlar herhalde.maşallah canım sütüne benim hiç ağrı yapacak kadar sütüm olmuyor.bakalım artık mama vermemey çalışyorum.18 eylülde kontrole gidicez.kilo aldımı.sanki çok emmiyor artıkemiyor bitiyor süt göğsümde.yetiyor galiba.ama aç olsa ağlar diyorum.aman ne bilim işte baştaki o psikolojinin etkisindeyim galiba hala.süt gelmiyor filan fişman

Selsincim boşver hiç düşünme sen anlarsın zaten doyup doymadığını bizimkide huzursuz olduğunda doymuyomu acaba diyorlar bide yağız çok kusuyo çıkardı hepsini gene emzir diyo eşim bile ama o fazlalığını çıkarıyomuş maşallah kilosuda iyi gidiyo benimde 11 eylülde kontrolümüz var bakalım kilosu nasıl yağızın boyuda çok uzadı gibi geliyo bana yani kim ne derse desin ben artık anlıyorum oğluşumun doyup doymadığını henüz hiç mama vermedim inş. böylede devam eder:Saruboceq:

Ferda şimdi albümüne baktım bayıldım fıstığa 41 kere maşallah kuzuya tam yemeklik olmuş siz şimdi kaç aylık oldunuz canım nereye götürüyosun doktora ek mama felan veriyomusun

inşallah canım

güzellikler yirim ben onları maşallah tütütüt nazar değmesin onlara ....çok güzel görünüyorsun kilo falan yok benim ii katımsın maşallah

canim tamam hemen bugun aldiriyorum. cok sagol.popom kanamaktan bir hal oluyor. Allah kimsenin basina vermesin.
geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah.

selaammalkisalkisalkis
Kızlar sİzİn karnınızdakİ kahvereng Çİzgİ kayboldumu
benimki duruyor canım kaybolmadı...

artık bizimkine işlemiyor canım doğduğundan beri onu yapıyoruz artık yemiyo kafamçokkarıştı:lepi:

üzüzlme ya söylerler...ağlayan bebek sadece acıktığı için ağlar sanki...
banada diyolar kucağıma alıyorum sdallıyorum alıştırma diyolar..
ee napıyım yani ağlıyor şu anda ne yapmamı önerirsin?sallamaktan başka bişey mi var..hem bi şeyede alışsın yani ya beşiğe ya ayağa ya kucağa yani birine alışacak bebek bu koyduğun yerde saatlerce duramaz ki...

bide hiç tepki vermiyorum bazen ağlıyor hemen kucağına alıp sallıyor...e hani alıştırma diyodun...
bendeki süt dengesi aynı..

hemde nasıl.o çizgi dışnda benim göbeğimin içide kahverengi leke sizinde öylemi.geçsin artık
öyle canım göbek deliğimdede kahverengi leke var çizgimde duruyor aynen...
aynen canim. gobegim de igrenc.kahverengi renk. bikini falan giyilmez onlar gecmeden.
bunun derdi başka ne bikinisi ya ben şort giyebilsem ammenna diycem.g.tüme şort bile girmiyo...kaydirigubbakcemile

Kız hani çoktu sütün nettin de mamaya başladın????
mamaya başlamadım yavrum....
doğduğunda sütüm yoktu ilk 3 gün mama verdim sonra sütüm geldi allaha şükür hiç kesilme olmadı çokta güzel geliyor....o mama çöpe gitti...daha sonra eyüp sultana camiye gittim bir kaç kez dışarda olmam gerekti toplam 3 kez mama verdim biberonla zorunda kaldımda...
yoksa sorum problem yok yani canım

Meraba kızlar 2 dk.cık girip selam veriyim didim sofra hazırlamadan iyisinizdir umarım hepinis, bizde cok iyiyis cok sükür, aşılarımızı olduk, koldan ve ağızdan olduk bacaktan yapmadı iykide rüyalarıma girmişti resmen, rotavirüsü de yaptırdık bize sormadı dahi doktorumuz kilo alımımızda iyiymis masallah anne sütüne devam simdilik, bu arada kızımı denize sokcas doktoruna sorduk problem olmaz su sıcaktır simdi havada sıcaksa sokabilirsiniz ama cıkısta hemen sarın didi cok heycanlıyım bakalım simdilik bana olan 3-5 kıyafetimi alıp gitcem tatilime, korse giymeyi denesem diyorum bilascık girebilirim kıyafetlerime kaydirigubbakcemile2

kızlaarryerimsenibenopuyorumnanaktan..bende kızlarımı aldım dışarı çıktık..kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 ..biraz önce geldik eve ...saolsun zeynebim bu sefer üzmedi beni..bi saat dolaştık markete gittik pidemizi aldık kreşin bahçesindeki tavşanları sevdik geldik...büyük kızı hep arabanın kenarına tutturdum o da sıkıntı olmadı...ayyyy kendime güvenim geldi bea..ben artık bundan sonra hep çıkarım...kaydirigubbakcemile yerimseniben kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis

zuzummm selam canım ne hbr nasılsın si zşimdi ne kadarlık oldunuz bizde 11 eylülde vurdurcaz aşılarımızı ateş felan yaptımı alyaya azcık anlatsana kaç tane vuruldunuz hangi aşıları vurdurdunuz birde

iyi akşamlar kıslar bende çıkıyorum görüşürüz...

Yaaa ben gelene kadar cıkmıssın :gitme: Bis 2 ay 2 günlük olduk cnm, 3 tane aşı vurulduk rotavirüsle birlikte, karmayı da olduk, rotavirüs haric digerlerini koldan, rotavirüsü agızdan damla seklinde yaptı, car car carladı benim kızım sinir yaptı daha aşı olmadan, hatta az daha doktoru sesinde tanıdı dicem , içeri girdigi gibi aglamaya basladı, bi de güsel çişini baptı doktorun masaya kaydirigubbakcemile3 Paranox verdi doktor ateş yapma ihtimaline karsı ama cok sükür allahıma hic ateşi cıkmadı, mızmızlıkta etmedi, fazla uyumadı da hicbi ası belirtisi gostermeden atlattık ama tabe banyo yaptıramıyorum 11 eylülde bizde BCG asısı olcas, kücüklüğümden beri bildigim tek asıyı :lepi: Cok geriyo cnm beni su aşı işi -tatlicadiarzu-

iftarlar yapılmış cokacimcoook..herkes teker teker gelmeye başladı...ben bu akşam buranın nöbetçisi gibiydim bi yere ayrılmadım.:enbuyukkk:..eşim iftarda dışardaydı kızlarda uyuyo eee napayım?kaydirigubbakcemile2:kedi::sm_cool:a.s.

sitedeki diğer bölümlere takıl..oralarda güzel şeyler var ...ben iftarda hep ordaydım ama bu akşama kadar..artık kociş iftarda evde hep....

sitedeki diğer bölümlere takıl..oralarda güzel şeyler var ...ben iftarda hep ordaydım ama bu akşama kadar..artık kociş iftarda evde hep....

bakıyom canııımmmm....en favori mekanım da albüm delikafadulden sırnaşık şey kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2

selsincim biz doğduğumuzdan beri elektrikli süpürge yöntemini uyguluyoruz çok etkili

bizim kiz bu aksam dun aksamki gibi. cok huzursuz. surekli emmek istiyor ama memeyi verinc agziyla itiyor. bu sefer elini emiyor. agzina siringa ile rezene cayi SIKTIM. siringayi yiyecekti. ac diyorum ama agzina verince de almayinca diyorum ac degil. kivranmiyor da. gazi varsa diyorum o da degil. ne o zaman. araba ile gezdirelim uyur dedik. yok. uyuyor gene uyaniyor.

bir derdi var cozemedik. cin gibi bakiyor simdi.

Kociş hasta olmuş,grip gibi halsiz burnu akıyo ve üşüyo.Hastaneden ameliyat maskelerinden getirmiş onunla geziyo evde ay çok komik ya kaydirigubbakcemile3 . Oğlunada yaklaşamıyo karşıdan oğlum oğlum sızlanıyo zavallım.Oğlanda pusette tepesine oyuncak bağladık onunla konuşuyo yavrum.Biz bugün oğlumla naaptık ,evi süpürdüüüükkk süpürge sesini sevdi.Burdan biri demişti kimse onu öpücem gittiğim her odaya oğlumuda taşıdım işimde kalmamış oldu süper oldu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…