- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.661
kızlar az önce teftişe geldilerrrrr vav çok heycanlıydı
gunydn bız gene uyandksalondayz allahtn kakamızı yaptık rahatldk
günaydın sende benim gibi erkencisin bizde 7:30 da geldik salona...
moralim bozuk biraz bugün sınav var ama ben giremedim ipeği bırakacak kimsem yok..kalabalık içinde tek başımayım yine yani....1 senem gitti...neyse seneye artık...yarın gricem ama yarın girmem de beni kurtarmıyor asıl dersler bugündü..sağlık olsun allah evladımın ömrnü bana bağaşlasın diyerek kendimi teselli ediyorum ama çok üzüzldüm....
üstelik eşimle aynı okulda giriyorduk sınava...kaynanam bugün çalışacağını söyledi bakamam dedi...
ayrıca boyada tutmadı kafamı :umursamaz:açıcı koymayı unutmuşum sadece kahve rengi oldu rengi açıldıopuyorumnanaktan
biz böyleyiz siz nasılsınız....
herkese günaydınnnzemuszemus
eylül hanımın yatak keyfi az önce çektimm:asigim:
buda sabah sabah bizden
saç konusuna değinicem kızızmı susturayım geliyom...
canim ya Allah sizinkileri nasil biliyorsa oyle yapsin. yazik olmus. neyse bosver. gun gelir onalrin da sana yolu duser. biz iyiyiz. sabah kivranarak uyandi bizim kiz her gun oldugu gibi. agaz sancisi. ama dun yaxidm ya mutfaktaki aspirator sesi cok sakinlestiriyor. altini degistirdim mutfaga koydum. fani actim. gulucukler atmaya basladi. sanci manci kalmadi. sonra da uyudu. simdi uyuyor minik cadi. dun kok sokturdu bize. arabada bile gezdirdik uyumadi.
maşallah diloş balının bacaklarına ekmek sürüp yiyebilirmiyimmm....öbür kızıda eklersek ballı kaymak olur yemede yanında yat......cokacimcoook
imrendim bende çekeyim...:jeyyar:
masllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Alllahim butlarini yerim ben ikisinin de. masllah bebeklerinize. tombid tombisler. isira isira sevecen.
imrendim ben de koyayim resim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?