2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyiyim çok şükür..8:30 da kızımı uyuttum..biraz oturdum saat 11 oldu ay şimdi yatarsam uyanır, uykum yarım kalır onu emzireyim öyle yatayım dedim uyanmadı gitti...onu bekliyorum 15 dakkaya kocişim gelcek onu bekliyorum...
bekliyorum yanii işte böyle :

gunydn bız gene uyandksalondayz allahtn kakamızı yaptık rahatldk

günaydın sende benim gibi erkencisin bizde 7:30 da geldik salona...
moralim bozuk biraz bugün sınav var ama ben giremedim ipeği bırakacak kimsem yok..kalabalık içinde tek başımayım yine yani....1 senem gitti...neyse seneye artık...yarın gricem ama yarın girmem de beni kurtarmıyor asıl dersler bugündü..sağlık olsun allah evladımın ömrnü bana bağaşlasın diyerek kendimi teselli ediyorum ama çok üzüzldüm....
üstelik eşimle aynı okulda giriyorduk sınava...kaynanam bugün çalışacağını söyledi bakamam dedi...

ayrıca boyada tutmadı kafamı :umursamaz:açıcı koymayı unutmuşum sadece kahve rengi oldu rengi açıldıopuyorumnanaktan

biz böyleyiz siz nasılsınız....

maşallah diloş balının bacaklarına ekmek sürüp yiyebilirmiyimmm....öbür kızıda eklersek ballı kaymak olur yemede yanında yat......cokacimcoook

imrendim bende çekeyim...:jeyyar:

huriş bende boyatayım nasıl kendine geldinmi biraz bende kaş bıyık aldım yüzüme maske yaptım biraz saçlarımı toparladımm kendimi daha iyi hissediyorumm hurişş ben saçımın rengini değiştircem yaa bana ne renk gider bacım akıl verr:ecrin_bebek:

canim ya Allah sizinkileri nasil biliyorsa oyle yapsin. yazik olmus. neyse bosver. gun gelir onalrin da sana yolu duser. biz iyiyiz. sabah kivranarak uyandi bizim kiz her gun oldugu gibi. agaz sancisi. ama dun yaxidm ya mutfaktaki aspirator sesi cok sakinlestiriyor. altini degistirdim mutfaga koydum. fani actim. gulucukler atmaya basladi. sanci manci kalmadi. sonra da uyudu. simdi uyuyor minik cadi. dun kok sokturdu bize. arabada bile gezdirdik uyumadi.

herkese günaydınnnzemuszemus

eylül hanımın yatak keyfi az önce çektimm:asigim:

buda sabah sabah bizden

saç konusuna değinicem kızızmı susturayım geliyom...

masllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Alllahim butlarini yerim ben ikisinin de. masllah bebeklerinize. tombid tombisler. isira isira sevecen.

imrendim ben de koyayim resim.

hergün yeni bişey keşfediyoruz güzelim...oda iyi yani en azından aspretörle duruyor ama sende biliyorsun bu geçici bi durum en fazla 3 ay ilgisini çekiyor daha sonra tamamen bizim hayatımıza uyum sağladığı için artık onun içinde bu tür sesler gürültü haline geliyor..zaten o zamana kadar gaz problemide ortadan kalkar inşallah.....
nasılda kendilerine ayak uıydurtuyorlar zilliler ....

maşallah diloş balının bacaklarına ekmek sürüp yiyebilirmiyimmm....öbür kızıda eklersek ballı kaymak olur yemede yanında yat......cokacimcoook

imrendim bende çekeyim...:jeyyar:

masllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Alllahim butlarini yerim ben ikisinin de. masllah bebeklerinize. tombid tombisler. isira isira sevecen.

imrendim ben de koyayim resim.

teşekkür ederimmm canlarımmopuyorumnanaktanŞeniz hepimizin kuzucuklarınaa koca bi maşallahhhh

bir sey soracam. duvar kagitlarinin eni degisken mi? yoksa sabit mi? kizimin odasini duvar kagidi yaptiracaz. hesapladim 43 metra lazim eger standartsa. bizden onceki bebek odasini duvar kagidi yaptirmis biz de cok guzel oldugu icin hic degistirmemeistik. asma mavi renk. benim prenses kizima olmaz mavi. degistirecez. o kagidin eni 53 cm. e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…