- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.681
hergün yeni bişey keşfediyoruz güzelim...oda iyi yani en azından aspretörle duruyor ama sende biliyorsun bu geçici bi durum en fazla 3 ay ilgisini çekiyor daha sonra tamamen bizim hayatımıza uyum sağladığı için artık onun içinde bu tür sesler gürültü haline geliyor..zaten o zamana kadar gaz problemide ortadan kalkar inşallah.....
nasılda kendilerine ayak uıydurtuyorlar zilliler ....
slm kızlar
bugün kızlarımı arabalarına koyup biraz dolaştırdık anneanelerini kuaföre götürdük canlarım benim giderken huysuzlandılar allahtan yolda uyudular
ama yolda herkes durdurdu bebeklerime baktı
evet canım ayırt etmek oldukca zor benim dışımda kimse ayırt edemiyor buna babamızda dahil tek yumurta ikizi oldukları için kopyalanmış gibiler sadece nilsu bensudan 300 gr daha kiloluoyy oyy yerim bu güzelliklerii yaa maşallahhh tüütüüçok şekerler ayırt etmesi gerçekten zorrr görünüyooo
valla standart die biliyorum bende duvar kağıdı düşünmüştüm koçtaşta baktım ordakilerde 53 cm di eni...şişlidekine baktım fazla model yoktu ama internet sitesinden bakabilirsin orda boyutlarıda yazar...bir sey soracam. duvar kagitlarinin eni degisken mi? yoksa sabit mi? kizimin odasini duvar kagidi yaptiracaz. hesapladim 43 metra lazim eger standartsa. bizden onceki bebek odasini duvar kagidi yaptirmis biz de cok guzel oldugu icin hic degistirmemeistik. asma mavi renk. benim prenses kizima olmaz mavi. degistirecez. o kagidin eni 53 cm. e
huriişş boya konusunda bişey demedi marii bekliyimmm akıl verrsositososito
valla standart die biliyorum bende duvar kağıdı düşünmüştüm koçtaşta baktım ordakilerde 53 cm di eni...şişlidekine baktım fazla model yoktu ama internet sitesinden bakabilirsin orda boyutlarıda yazar...
vazgeçmemin sebebi söküp tekrar yenisini yapıtırması zor diye..üzeri boyananlarda var...
canım sen açık tenlisin öyle siyah ve koyu renkler pek gitmeyebilir sana...
açık kahve tonları koyu karamel çok sarıda pek açmayabilir sarı renk iddalıdır hep makyajlı olman gerekebilir.o sebeple bende hep ikisinin ortasına kaçarım..
açık kahve koyu karamel falan ..örnekteki gibi cancağızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?