2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kibele ben sabit biliyorum duvar kağıtlarınıı nerden alacaksın bi fikrin varmı biz geçende bauhause gittik orda çok güzel duvar kağıtları vardıı bayılmıştım yaa keşke odamız fazla olsada kızlarıma yapabilsemm:sinifsinif:

canim bauhausa bktik. cocuk odasi icin pek yoktu. ama normal odalar icin kabartmali tarz vardi. sen neredeki bauhausa gittin canim? begendiklerin nasildi? fikir alisverisi yapalim.

kibele çok tatlı olmuşş bu kızzz maşallahh hele dudaklarınaa bayıldımmmm köftee dudaklıı maşallahh subanallahhh artıkk bebeklikten çıkıyolarr yemelik halee geliyolarr:asigim:

canım biz bayrampaşa daki mağazasına gittik baya değişik ürünleri vardı kabartmalılarda vardı sade simlilerde vardı ve çizgi kahramanlılarda vardı tabi 1 ay kadar oldu

canım sen şimdi editle bu resimleri sil yani ben küçültüp sana özelden atacam linkleri öyle at tekrar çok büyükler kastı makineyi

canim zaten etrafa ilgisi olmaya baslarsa oyuncakla falan da ilgilenir. simdi tek ilgisi meme ve anne.

oyy oyy yerim bu güzelliklerii yaa maşallahhh tüütüü çok şekerler ayırt etmesi gerçekten zorrr görünüyooo

günaydın
bebişlerinize bayıldım sabah sabah bu ne güzellik ya maşallah onlara
benimkilerde artık 7 de uyanıp birdaha uyumuyorlar birdahaki beslenmeye kadar annemle aldık alt kata indirdik koyduk ana kucaklarına tv izliyorlar konuşmaya çalışıyorlar artık agulara başladık teyzeleri

oyy oyy yerim bu güzelliklerii yaa maşallahhh tüütüü çok şekerler ayırt etmesi gerçekten zorrr görünüyooo
evet canım ayırt etmek oldukca zor benim dışımda kimse ayırt edemiyor buna babamızda dahil tek yumurta ikizi oldukları için kopyalanmış gibiler sadece nilsu bensudan 300 gr daha kilolu

valla standart die biliyorum bende duvar kağıdı düşünmüştüm koçtaşta baktım ordakilerde 53 cm di eni...şişlidekine baktım fazla model yoktu ama internet sitesinden bakabilirsin orda boyutlarıda yazar...
vazgeçmemin sebebi söküp tekrar yenisini yapıtırması zor diye..üzeri boyananlarda var...

huriişş boya konusunda bişey demedi marii bekliyimmm akıl verrsositososito

canım sen açık tenlisin öyle siyah ve koyu renkler pek gitmeyebilir sana...
açık kahve tonları koyu karamel çok sarıda pek açmayabilir sarı renk iddalıdır hep makyajlı olman gerekebilir.o sebeple bende hep ikisinin ortasına kaçarım..
açık kahve koyu karamel falan ..örnekteki gibi cancağızım...

evet bu renk istiyorum ama tutacağını sanmıyorum saçımda hiç boya kalamdı tam 1 sene oldu boya sürmedim saçımaa sen hangi marka aldınn boyayı:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…