- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.701
evet canım ayırt etmek oldukca zor benim dışımda kimse ayırt edemiyor buna babamızda dahil tek yumurta ikizi oldukları için kopyalanmış gibiler sadece nilsu bensudan 300 gr daha kilolu
ben palette aldım onu çok metettiler burda kulananlar var..içinde saç bakımı kremi var süper yaptı saçlarımı ...memnunum rengi tutmaması benim salaklığımdı...evet bu renk istiyorum ama tutacağını sanmıyorum saçımda hiç boya kalamdı tam 1 sene oldu boya sürmedim saçımaa sen hangi marka aldınn boyayı:bbo:
kibeleciğim kızızn harika mükemmel sanki büyümüş halini gördüm siması oturmuş maşallah..bilekliğine bayıldım allah nazardan saklasın ...tek başına çok güzel büyütmüşsün meleğini..zaten hayatta bi onlar bi biz var gerisi tırıs fırıs...allah ayırmasın canım çok tatlı kızızn yaa...gülüşüne dünyalar verilir...
diloş
1. biz bu ilaca ne zaman başlayabiliriz
2. bitkisel mi
3. kaç para
bu 3 soruya cvp istiyorum canımcıımmmm..gerçekten harikamı ,yoksa bu yorumlar üreticilerin uydurması mı..
birde anladığım kadarıyla bu ilacı alan tuvaletten çıkamıyor heralde...hehehehehehehe
canım biz bayrampaşa daki mağazasına gittik baya değişik ürünleri vardı kabartmalılarda vardı sade simlilerde vardı ve çizgi kahramanlılarda vardı tabi 1 ay kadar oldu
ben palette aldım onu çok metettiler burda kulananlar var..içinde saç bakımı kremi var süper yaptı saçlarımı ...memnunum rengi tutmaması benim salaklığımdı...
kibeleciğim kızızn harika mükemmel sanki büyümüş halini gördüm siması oturmuş maşallah..bilekliğine bayıldım allah nazardan saklasın ...tek başına çok güzel büyütmüşsün meleğini..zaten hayatta bi onlar bi biz var gerisi tırıs fırıs...allah ayırmasın canım çok tatlı kızızn yaa...gülüşüne dünyalar verilir...
canim biz icerenkoydekine gittik. hicbirsey yoktu. bebek icin model bile yoktu. kabartmali vardi. ben de simli istiyorum. bayrampasadakine bakalim bugun bari. oyle cok da is var ki.
günaydın kızlar
Bebeklerinize maşallah ALLAH nazarlardan saklasın çok tatlı
amin cnm aminnn..Canim cok sagolasin. Allah hepimizin cocuklarina ak yazilar yazsin. En buyuk duam bu. Hep Allah'im bahtini guzel yazsin yavrum diye dua ediyorum. Iyi insanlarla karsilastirsin yavrularimizi.
süte bişey olmaz merak et ocağa kadar bekleriz bizde...ayy huriş başka bi sitede okudum berbat bişey diyo bütün yorumlarda kötü gelmişş almam katiyenn ilerde düşünüyodum ama o sitede okuyuncaa vazgeçtim:))
bikaç ay sonra lahana kapsülü içecem bi arkadaşım kullandı ve kilo verdi en garantilisi gözünle gördüğüne inancaksınnkaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN KIZLAR...
ben hala adet olmadım. içinizde adet olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?