2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım ayırt etmek oldukca zor benim dışımda kimse ayırt edemiyor buna babamızda dahil tek yumurta ikizi oldukları için kopyalanmış gibiler sadece nilsu bensudan 300 gr daha kilolu

ayy zor yaa ya bigün sende karıştırırsan eğer devamlı böyle birbirine benzer büyürlerse büyüdüklerinde bunlar sana oyunda oynarr birbirlerinin yerinede geçerlerrkaydirigubbakcemile3

kızlar şu sitede çıkan acı cehrenni sitesine girdim yorumları okudum ve imrendim vallahiii:)) yorumlara bakınn

Merve T.

Kekikli Acı cehrenin bu kadar etkili olabileceğini düşünmedim, akşam kullandıktan sonra karın bölgesindeki yağların vücudumdan çıktığını hissettim ve tam 3,5 kilo vermişim,buna bende inanamadım. Herkese teşekkürler.

Beyza P.

Merhaba ben 1 haftadır kekikli acı cehre kullanıyorum. inanılmaz bir şey, yıllardır kabızlık sorunu yaşıyorum ama kekikli acı cehre sayesinde bu sorunumdan kurtuldum aynı zamanda da sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladım. herkese tavsiye ederim.

Burçin Y.

Slm birgün nete girdim,zayıflamak için çare bulmak istiyordum,kekikli acı cehreyi gördüm hiçbir şey yememe rağmen karnımda felaket bir şişlik oluşuyor ve kilo veremiyordum..kekikli acı cehreyi kullanmaya başladım,bağırsaklarım çalışmaya başladı,gaz ve sindirim problemlerimden de kurtuldum artık çok mutluyum ve sağlıklıyım.

Fatma T.

ürünü kullanmaya başlamadan çok tereddütlerim vardı inanamadım kulanmaya başlayalı 24 st bile olmadan 1200 gr verdiimi gördüm çok umutluyum inş olacak busefer herkese teşekkürler.....

Gamze S.

Evet arkadaşlar yorumlarınıza katılıyorum, inanılmaz bir şey 1 ayda 7 kilo verdim ve sindirim sistemimde düzene girdi. çok teşekkürler.

Necla A.

cok mutluyum ne kadar tşkür etsem az ı ayda 9 kilo verdim inanılmaz müzuce

Ceyda R.

"ARTIK ZAYIFLAMAK ıSTıYORUM"evet bu cümleyi yaklaşık 1 ay önce söylemiştim, ama her şey geçmişte kaldı, çünkü ideal kiloma ulaştım artık mutluyum ve kolesterol sorunumda yok oldu.

Abdülkuddüs B.

Mucizevi ilaç - ilacı alalı 10 gün oluyor. harika bir ilaç... 6 kilo verdiğim gibi sindirim sistemim düzene girdi. Hiçbir güç kaybı da olmuyor.

Şeyda D.

Merhaba arkadaşlar, bir çok kimyasal içerikli ilaçlar(reductil,zenical) kullanmama rağmen kilo veremiyordum aksine yan etkileriyle karşılaşıyordum.Araştırmalarım sonucunda kekikli acı cehre tabletiyle karşılaştım ve dünyada sadece 1 ülkede bulunmaktaymış.Tamamen bitkisel olması dikkatimi çekti kullanmaya başladım hiçbir yan etkisiyle karşılaşmadım ve metabolizmamı dengeleyerek kilo vermeye başladım artık huzurluyum.

Esra K.

Sizlerin iş disiplininize hayran kaldım.Siparişim söylenen zamanda elime ulaştı.Çok teşekkür ederim.

Gülten K.

bölgesel kilo alıyorum. basen ve belde kilom çok. spor yapmadan bölgesel kilo verebilirmiyim. lütfen kullanıpta faydasını gören yazsın. teşekkürler

Rukiye L.

Sağlıklı bir şekilde kilo verdim ve bağırsak sorunumdan da kurtuldum, teşekkürler.

Gülşah.K.

ınanılmaz bir şey, bir gecede kabızlık sorunumdan kurtuldum,her gün düzenli olarak kullanmaya başladım ve bağırsaklarım artık normal çalışmaya başladı.

Melek I.

Herkese tavsiye ederim, sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız bitkisel tablet olan kekikli acı cehre ile hiç zaman kaybetmeden tanışın ve ideal kilonuza ulaşın.

Safiye A.

3gündür düzenli olarak kullanıyorum. Aşırı kabızlık problemi yaşadığım için beni çok rahatlattı.çok aşırı kilom yok aslında karnım şiş olduğundan bazı elbiselerimi giyemediğim günler oluyordu.Bu tarz problemleri yaşamayacağımı bilmek beni en rahatlatan bölümü :)

Ceyda E.

Aynı şekilde benimde göbeğim çok fazla ve yılbaşında giyeceğim kıyafette karnım çok çıkacağı için aldım ama artık göbeğim hiç yok,çok mutluyum tavsiyemdir.

Ayşe K.

Ürünü bende sipariş verdim bugün gelecek bakalım başlayayım yorumumu yazacağım sizlere.

Meral S.

Selam kızlar ben 2 gündür kullanıyorum 3-4 kilo veremedim ama 1,80 kg verdim, teldende yanlış mı kullandım diye bilgi aldım bazı metabolizmalarda daha az verilebiliyormus, ben etkisine kesinlikle inanıyorum bu üründe ilk günde yaşatıyor zaten mucizeyi :) iyigünler.

Gülşen Ö.

selam arkadaşlar,kekikli acı cehreyle tanışmam tesatüf oldu.bir haftadır kullanıyorum 4 kilo verdim.cevremdeki herkese tavsiye ediyorum.karnımdaki şişlik ve kabızlık sorunum kalmadı.teşekkürler,bu ürünü kim bulduysa.lütfen cevrenizdekilere bilgi verin kekikli acı cehre'nin mucize bitki tableti olduğunu.

Tülay D.

Merhaba ben tülay 90 kilioydum 80 kiloya düştüm kekikli acı çehre sayesinde... teşekkürler

Nilay Ş.

Gerçekten kekikli acı cehre tableti süperrr:)sadece dikkatli içmek gerkiyo,talimatta ne ise aynısını yaparsanız ciddi ciddi zayıflyor ve inceliyrsunuz.

Elif Ö.

acı cehreyi 1 aydır kullanıyorum. çok memnun kaldım. kilolarım ve barsaklarımla başım dertte idi.kekikli acı cehreyi kullandığım 1 ay içinde 2 kilo verdim. bu benim için mucize.....teşekkürler acı cehre

Mehmet S.

vaybe ben 1günde 2 kilo verdim içimde gazı da çıkardım.

evet bu renk istiyorum ama tutacağını sanmıyorum saçımda hiç boya kalamdı tam 1 sene oldu boya sürmedim saçımaa sen hangi marka aldınn boyayı:bbo:
ben palette aldım onu çok metettiler burda kulananlar var..içinde saç bakımı kremi var süper yaptı saçlarımı ...memnunum rengi tutmaması benim salaklığımdı...

kibeleciğim kızızn harika mükemmel sanki büyümüş halini gördüm siması oturmuş maşallah..bilekliğine bayıldım allah nazardan saklasın ...tek başına çok güzel büyütmüşsün meleğini..zaten hayatta bi onlar bi biz var gerisi tırıs fırıs...allah ayırmasın canım çok tatlı kızızn yaa...gülüşüne dünyalar verilir...

diloş
1. biz bu ilaca ne zaman başlayabiliriz
2. bitkisel mi
3. kaç para
bu 3 soruya cvp istiyorum canımcıımmmm..gerçekten harikamı ,yoksa bu yorumlar üreticilerin uydurması mı..
birde anladığım kadarıyla bu ilacı alan tuvaletten çıkamıyor heralde...hehehehehehehe

1 kutusu 65 ytlmiş 2 kutu alırsan 125 ytl 3 kutu alırsan 175 ylt miş sitesinde öyle yazıyoo vallahi yorumlara inanmak istiyorum tabikide biz emziriyoruz kullnabilirmiyiz o var sütümüze bişey olur diye korkuyorumm:bbo:

wcden çıkamayız kesin gibi baksana günde 1 2 kilo verenler var herhalde wc sabahlamış olmalılarrkaydirigubbakcemile3

KULLANIMI

Sabah ve akşam yemeklerden 20-30 dakika önce bol su ile 1'er tablet alınmalıdır.

1 kutu Kekikli Acı Cehrede 60 adet tablet bulunmaktadır.

Tamamen Bitki Kökenlidir. %100 DOĞALDIR

Acı Cehreden en etkili verimi almak için neler yapılmalı?

Düzenli bir şekilde kullanmak şarttır.

Yemeklerden 20-30 dakika önce bol miktarda su ile alınması çok önemlidir.

Gün içerisinde en az bir saat tempolu bir şekilde yürüyüş yapmanız sağlığınız açısından çok önemlidir.

Haftada bir tartılmanız kilo takibinizi kolaylaştırmada yardımcı olacaktır.

canım biz bayrampaşa daki mağazasına gittik baya değişik ürünleri vardı kabartmalılarda vardı sade simlilerde vardı ve çizgi kahramanlılarda vardı tabi 1 ay kadar oldu

canim biz icerenkoydekine gittik. hicbirsey yoktu. bebek icin model bile yoktu. kabartmali vardi. ben de simli istiyorum. bayrampasadakine bakalim bugun bari. oyle cok da is var ki.

Canim cok sagolasin. Allah hepimizin cocuklarina ak yazilar yazsin. En buyuk duam bu. Hep Allah'im bahtini guzel yazsin yavrum diye dua ediyorum. Iyi insanlarla karsilastirsin yavrularimizi.

ayy huriş başka bi sitede okudum berbat bişey diyo bütün yorumlarda kötü gelmişş almam katiyenn ilerde düşünüyodum ama o sitede okuyuncaa vazgeçtim:))
bikaç ay sonra lahana kapsülü içecem bi arkadaşım kullandı ve kilo verdi en garantilisi gözünle gördüğüne inancaksınnkaydirigubbakcemile3

canim biz icerenkoydekine gittik. hicbirsey yoktu. bebek icin model bile yoktu. kabartmali vardi. ben de simli istiyorum. bayrampasadakine bakalim bugun bari. oyle cok da is var ki.

beldi bugün bizde gidebilirr evdeki duruma göree carfurr var yan yanalar akşama kadar vakit geçmiş olur kıza okul için masraf yapılcak bakalım eşim kalksında gidelim derse gitcezzyerimseniben

günaydın kızlar

Bebeklerinize maşallah ALLAH nazarlardan saklasın çok tatlı

günaydınn canım hoş geldinnŞeniz

Canim cok sagolasin. Allah hepimizin cocuklarina ak yazilar yazsin. En buyuk duam bu. Hep Allah'im bahtini guzel yazsin yavrum diye dua ediyorum. Iyi insanlarla karsilastirsin yavrularimizi.
amin cnm aminnn..
süte bişey olmaz merak et ocağa kadar bekleriz bizde...
gördüğüne inanacaksın tabii...benim kuaförde duba gibiydi elma krom mu ney onunla acayip zayıfladı bende ocağı bekliyorum o ilaç için...

akdascim benim bir ark. 6 ay sonra oldu. digeri 8 ay sonra daha hic adet olmadan hamile kaldi. yani 8-9 ayi bile bulabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…