- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.721
var güzelim ben oldum göbek anında gidiyo rahatlıyosun
sen oldunmu ben kaçırdımm sanırımmmmakannehir
selam,bizde kızımla foruma yeni geldik.28 temmuz 2009 doğumluyuz..
kızlar sizin bebişler anne demeye başladı mı?
heeeeeeeeeeeee
kosmaya bilem basladi. bu sene de okula vereces:)
selam,bizde kızımla foruma yeni geldik.28 temmuz 2009 doğumluyuz..
efla hos geldın cnm
kızlar dun kızımı anaokuluna kayıt ettırdık nasıl heyeanlı mutlu kardesıne oğluuummm ablaa ğrenci oldu demesın mı :))))senağlamagecede esım dukkandan gamzemın butun bebeklık resımlerını toplayıp getırmıs vıdeolar dahıl onları uğrasıp slaytlamıs muzık desenız ole saatlerce oturup ızledık oda ızledı anammm nası komıkmıs ya kendısı bıle gu gul oldu aynı blasına benzıor bebeklık oğlumuz da ama gec yattık bı burun cekme sesı bakmadım arkamı donup tekrra bı abktım kızım babası tıras oluyordu noldu prensesım gel dedım atladı kucama basladı aglamaya noldu dedım ne ye moralın bozuldu dedım moralım bozuk deıl dedı ya ne dedım cok uzuldumm eeeeee eeee demeye basladı nasıl aglıyor neye dedım kucukluk fotolarıma demesınmı
nıye dedım cok mutluydum kucukken dedı sımdı dedım hayır demesın mı ayyyy o ağlar ben ağlarım esıme ısaret ettım gırmedı yanımıza :çok üzgünüm: ayyyy konusa konusa tmm dedı sonunda ama(( yawrum ya tipik bir balık urcu işte ama hıc dısarı vermezdı bellı etmezdı oğlumda yengeç işte bılındı uzere oda acaıp duygusal olur emınım babada yengec oda duygusal cunku bende kova arada kaldım işte sbh banyodn sonra üstünü gıyrırken oğlum bi çişşşş babaanın elıne ustune basına bı daha aldık abnyoya yıkadık ustunu gıydırdık baba konusurken ben ortalığı topladım tam alayım derken dur bı muzık acayım anlıyormu dedı actı yabancı bı parca kızımda turkce dınlemez kesınlıkle ezberlıyor bıde yabancı soluyor uydura uydura muzzık tonları uyuyor neyse parca yavas baslıyor sloww ama hızlanıyor bızım yengeçimiz buktu dudakları nasıl bı içli aglama sastık kaldık anlıyor demekkı daha 47gunluk bıde ona agladım ohhhh sabah sabh çeşmeler açıktı benım yanı
offff be ne yazım heee
kızlar sizin bebişler anne demeye başladı mı?
var güzelim ben oldum göbek anında gidiyo rahatlıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?