2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Günaydınnnn güzel anneler ve bebişleri.
Diloş,Huriii, Kibele allahım onlar ne tatlı şeyler öyle allah nazarlardan saklasın hepsini maşallahh.Bunlar tam ısırımlık oldular artık kendimi zor tutuyorum ben valla.
Ya bu arada bişi sorucam.Benim oğlum yaklaşık 10 gündür hep ishal yapıyor.Sık sık değil günde 2 kere normal kakasını yapar gibi yani.Doktora sorduk günde 8-10 kere olursa tehlikeli demiş.Yani ilaca falan gerek görmedi.Başka bi sıkıntısıda yok şükür ama 10 gün oldu ya.Bu sabah batırdı bütün üstünü başını her sabah böyle bi merasimimiz var zaten.Çoğunuz kabızlıktan bahsetmişsiniz benimkide hem mama yiyo hatta ağırlıklı mama,hemde meme emiyo.Bitek gaz damlasını veriyorum acaba o mu yapıyoki :uhm:

kızlar gecmısten gelıyorumsbh 7den berı nasıl coşmuş burası ole oku oku bıtıremedım :)
huricnm ya sağlık olsun ne dıyelım herkes ettığını bulur kayınvaldenn kızı faan yokmu ınsan az duşunur
bu arada bebeişlerınız cok tatlı kucuğunden buyugune huri,dılara,kıbele,comebaby....unuttugum yoktur ınsallah cok sekerler
ben gecen yaz hamıle kalmadan 3ay dıet yapmıstım ve tam 14kılo vermıstım yedıklerıme dıkkat ettım sadece saatlı yedım yuruyus ve ender saracın 5li cayını kullanmıstım 5li cay dısında ramazan sonrası yuruyuste yapabılırsem saatlı olarak dusunuyorum sutumu kesmeyecek sekılde bakalım ....ama dıet oncesınde kılo veremıyorum dıye ben zayıflama bandtlarından almıstım ınterntette cok met etmıslerdı bı sıtede ama hıcbır işe yaramadı su omza sırta yapıstırılanlardan kızar bu arada ben hamılelıkte aldığım kılolara bıle gecen yıldan daha zayıftım 75dım gecen sene 73ıle doğuma gırdım dusunsenıze:))))
esım buyuk kızı alıp dukkana goturdu bende oğlusu yıkamıstık sabah babasıyla uyuttum yanına yattım sımdı emdı yıne uyudu bende hemen yanına yatmayı dusunuyorum 3gunden berı sabahın 6da kalkıyoruz bende doğal olarak uuyku acılınca uyuyamıyorum gece gec yat sahura kalk emzırmeye klk ohhh uyku duzenı kalmadı anlıycanız
bu arada ben 66 kılo olmusum baya vermısım 63ıle hamıle kalmıstım ama hala şiş gıbıyım ya sızdede varmı bole bısey?şişko gorunuyorum hıc 66 gıbı deılım (((((

diloş,huri,comebaby,kibele kocaman bir maşallah kızlarınıza.hepsi birbirinden güzel.alıcam oğluma

efla hos geldın cnm
kızlar dun kızımı anaokuluna kayıt ettırdık nasıl heyeanlı mutlu kardesıne oğluuummm ablaa ğrenci oldu demesın mı :))))senağlamagecede esım dukkandan gamzemın butun bebeklık resımlerını toplayıp getırmıs vıdeolar dahıl onları uğrasıp slaytlamıs muzık desenız ole saatlerce oturup ızledık oda ızledı anammm nası komıkmıs ya kendısı bıle gu gul oldu aynı blasına benzıor bebeklık oğlumuz da ama gec yattık bı burun cekme sesı bakmadım arkamı donup tekrra bı abktım kızım babası tıras oluyordu noldu prensesım gel dedım atladı kucama basladı aglamaya noldu dedım ne ye moralın bozuldu dedım moralım bozuk deıl dedı ya ne dedım cok uzuldumm eeeeee eeee demeye basladı nasıl aglıyor neye dedım kucukluk fotolarıma demesınmı
nıye dedım cok mutluydum kucukken dedı sımdı dedım hayır demesın mı ayyyy o ağlar ben ağlarım esıme ısaret ettım gırmedı yanımıza :çok üzgünüm: ayyyy konusa konusa tmm dedı sonunda ama (( yawrum ya tipik bir balık urcu işte ama hıc dısarı vermezdı bellı etmezdı oğlumda yengeç işte bılındı uzere oda acaıp duygusal olur emınım babada yengec oda duygusal cunku bende kova arada kaldım işte sbh banyodn sonra üstünü gıyrırken oğlum bi çişşşş babaanın elıne ustune basına bı daha aldık abnyoya yıkadık ustunu gıydırdık baba konusurken ben ortalığı topladım tam alayım derken dur bı muzık acayım anlıyormu dedı actı yabancı bı parca kızımda turkce dınlemez kesınlıkle ezberlıyor bıde yabancı soluyor uydura uydura muzzık tonları uyuyor neyse parca yavas baslıyor sloww ama hızlanıyor bızım yengeçimiz buktu dudakları nasıl bı içli aglama sastık kaldık anlıyor demekkı daha 47gunluk bıde ona agladım ohhhh sabah sabh çeşmeler açıktı benım yanı
offff be ne yazım heee

bu arada hepsıne 41 kere maşallah
ee nasıl eklıyonuz ben bılmıyorum bende ekleyım sekerlerımı vakıt olursa albumde yaparım

ooooyyyy :gitme::sinifsinif:mafoldumben kıyamam yaaaaa....maşallah bu yaşta bu hassasiyet...işin zor walla...şimdi böleyse bide ilerde aşk acısı çektiği günleri düşünsene...ama iyi bişey kesin seninle paylaşır....:kedipuyorumnanaktan

Selsincim masallah oglusuna. ben kacar. bebege dayisi besik alacaklmis. biz oda almistik ama simdilik bizim odada yatacak diye basit bir besik alacaktik. dayisi da ben alacam dedi. bakalim sarachaneye gidecez. salincak da bakacam. belki onda durur ben isimi yaparken.

var güzelim ben oldum göbek anında gidiyo rahatlıyosun

hadi yaa ben daha olmadım 3 aylık oluyoruz haftaya.kırkgün geldi sonra bir daha tık yok rahat aslında böleee :))

spral düşünüyorum.doktorum senin için adetli olman gerekmez ne zaman istersen gel dedi. ne zaman adet olacağın belli olmaz dedi. napayım şaşırdım.böle çok acırmı diye korkuyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…