- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.741
efla hos geldın cnm
kızlar dun kızımı anaokuluna kayıt ettırdık nasıl heyeanlı mutlu kardesıne oğluuummm ablaa ğrenci oldu demesın mı :))))senağlamagecede esım dukkandan gamzemın butun bebeklık resımlerını toplayıp getırmıs vıdeolar dahıl onları uğrasıp slaytlamıs muzık desenız ole saatlerce oturup ızledık oda ızledı anammm nası komıkmıs ya kendısı bıle gu gul oldu aynı blasına benzıor bebeklık oğlumuz da ama gec yattık bı burun cekme sesı bakmadım arkamı donup tekrra bı abktım kızım babası tıras oluyordu noldu prensesım gel dedım atladı kucama basladı aglamaya noldu dedım ne ye moralın bozuldu dedım moralım bozuk deıl dedı ya ne dedım cok uzuldumm eeeeee eeee demeye basladı nasıl aglıyor neye dedım kucukluk fotolarıma demesınmı
nıye dedım cok mutluydum kucukken dedı sımdı dedım hayır demesın mı ayyyy o ağlar ben ağlarım esıme ısaret ettım gırmedı yanımıza :çok üzgünüm: ayyyy konusa konusa tmm dedı sonunda ama(( yawrum ya tipik bir balık urcu işte ama hıc dısarı vermezdı bellı etmezdı oğlumda yengeç işte bılındı uzere oda acaıp duygusal olur emınım babada yengec oda duygusal cunku bende kova arada kaldım işte sbh banyodn sonra üstünü gıyrırken oğlum bi çişşşş babaanın elıne ustune basına bı daha aldık abnyoya yıkadık ustunu gıydırdık baba konusurken ben ortalığı topladım tam alayım derken dur bı muzık acayım anlıyormu dedı actı yabancı bı parca kızımda turkce dınlemez kesınlıkle ezberlıyor bıde yabancı soluyor uydura uydura muzzık tonları uyuyor neyse parca yavas baslıyor sloww ama hızlanıyor bızım yengeçimiz buktu dudakları nasıl bı içli aglama sastık kaldık anlıyor demekkı daha 47gunluk bıde ona agladım ohhhh sabah sabh çeşmeler açıktı benım yanı
offff be ne yazım heee
diloş,huri,comebaby,kibele kocaman bir maşallah kızlarınıza.hepsi birbirinden güzel.alıcam oğluma
bu arada hepsıne 41 kere maşallah
ee nasıl eklıyonuz ben bılmıyorum bende ekleyım sekerlerımı vakıt olursa albumde yaparım
kızlar sizin bebişler anne demeye başladı mı?
:dance::roflol: demez mi canım hatta anne diyip bırakmıyor...anneciğim beni biraz emzirirmisinb doymadım diyo....heeeeeeeeeeeee
kosmaya bilem basladi. bu sene de okula vereces:)
teşekkür ederim canım ishal hakkında bilgim yok hiç olmadık ama doktor normal diyosa mesele yoktur...Günaydınnnn güzel anneler ve bebişleri.
Diloş,Huriii, Kibele allahım onlar ne tatlı şeyler öyle allah nazarlardan saklasın hepsini maşallahh.Bunlar tam ısırımlık oldular artık kendimi zor tutuyorum ben valla.
Ya bu arada bişi sorucam.Benim oğlum yaklaşık 10 gündür hep ishal yapıyor.Sık sık değil günde 2 kere normal kakasını yapar gibi yani.Doktora sorduk günde 8-10 kere olursa tehlikeli demiş.Yani ilaca falan gerek görmedi.Başka bi sıkıntısıda yok şükür ama 10 gün oldu ya.Bu sabah batırdı bütün üstünü başını her sabah böyle bi merasimimiz var zaten.Çoğunuz kabızlıktan bahsetmişsiniz benimkide hem mama yiyo hatta ağırlıklı mama,hemde meme emiyo.Bitek gaz damlasını veriyorum acaba o mu yapıyoki :uhm:
canım ben dün boyadım kendim boyadım ve bilmiyordum zararlı olup olmadığını..gerçi bişeyde olmadı herşey aynı..kızızm güzel güzel emiyo..ne bir ekşime ne kusma ne de başka bişey olmadı...zati ne oluyormuş ki yani neden boyanmaz ?onuda anlamıyorum yuh boyadamı sütten geçecekmiş ki....daha neler....ben boyadım valla dün hiçte bişiycik olmadı...saç boyuyor musunuz bişi olmaz mı? ben sorduğumda doktr hayır dedi.ama bişi olmazsa bende boyamak istiyorum sıkıldım bu halimden.bugün gidip kestireceim zaren hatta birazdan
teşekkür ederim canım ishal hakkında bilgim yok hiç olmadık ama doktor normal diyosa mesele yoktur...
canım ben dün boyadım kendim boyadım ve bilmiyordum zararlı olup olmadığını..gerçi bişeyde olmadı herşey aynı..kızızm güzel güzel emiyo..ne bir ekşime ne kusma ne de başka bişey olmadı...zati ne oluyormuş ki yani neden boyanmaz ?onuda anlamıyorum yuh boyadamı sütten geçecekmiş ki....daha neler....ben boyadım valla dün hiçte bişiycik olmadı...
bugünde kızı bıraktım babaya komple ağdaya gittim..hiç çıkmayan yerlerimde bile tüyler çıkmış şoka girdik kadınla....
kızlar bu arada bu akşam büyük gün benim için
annemlerin iftar yemeği..yaklaşık 130 kşilik bir iftar ve ardından kuran okunacak teyzemi trafik kazasında kaybetmiştik küçük kızı ile birlikte onların ölüm yıldönümleri bu akşam o sebepten hem iftar hem yemek var.
ve ben kalabalık ortama bu akşam ilk giricem...
evde değil restoran gibi bi yerde oalacak..
kızımın oto koltuğunu götürücem ...eşim dedi üstüne ince türbent al kapat otot koltuğunun üstünü gelen giden ellemesin...
gitmeden banyo yaptırıcam rezene vericem metsil birde emzirdim mi heralde uzuzn süre uyur..yanımada fitil alıcam ağlarsa atarım...heralde zararı olmaz çünkü o fitili hiç kullanmadım huysuzluk ederse yarım koymayı düşünüyorum...
çok endişeliyim bu akşamdan hem kızımın huysuz olmasından hemde nazardan birde ellerler pisd elleriyle öpmeye kalkarlar gerçi öptürmemlmaz: ama ellerlerse bişey diyemem :umursamaz:
bende gideyim o zaman biz,mkiler bırakırsa tabii.garip bişi oldum boyalı saçlar iyice açıldı beyazlar ve kendi saçım derken kafa 3 renk :))
bence sakıncası yok ya olsaydı dünden beri kızızm tuhaflaşırdı..öyle değil mi.huysuz olurdu memeyi iterdi belki ateşi çıkardı ne bileyim....heralde yoktur bi etkisi
hadi ben bi kuaföre gideyim.saçımı kestireyim belk yaptırırm boyada bakalım iyi günler herkese
aman huri dikkat et onca kişi......
akdaşş merak etme daha kimse açılışı yapmadıııkaydirigubbakcemile3 rahat rahate geziyoruz boşverr
akdascim benim bir ark. 6 ay sonra oldu. digeri 8 ay sonra daha hic adet olmadan hamile kaldi. yani 8-9 ayi bile bulabiliyor.
var güzelim ben oldum göbek anında gidiyo rahatlıyosun
nasıl yapacağımı nasıl edeceğimi bilmiyorum tatlım ya ....valla endişeliyim gitmesem olmaz hem annemin iftarı hem teyzemin ölüm kuranı ...gidicem tabiki ama umarım mikrop kapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?