2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

efla hoşgeldin güle güle büyüt.
bizimde beklenen tarih 14.temmuzdu ama paşa 14.haziranı uygun buldu.fırlama oldu yani

ayy kyamam ben yaa benim kızda arada böylee duygusall babacı hatta babası bağırırsa dayanamıyo ağlıyo ben bağırsam pek tınlamı:) dugsal bi şarkıda benimkide ağlarrr büzülüyoruz benim büyük kız yay burcu eşim oğlak ben ikizler evde karman karışık bi hava esiyoo günü günümüzü tutmuyookaydirigubbakcemile3

diloş,huri,comebaby,kibele kocaman bir maşallah kızlarınıza.hepsi birbirinden güzel.alıcam oğluma

bu arada hepsıne 41 kere maşallah
ee nasıl eklıyonuz ben bılmıyorum bende ekleyım sekerlerımı vakıt olursa albumde yaparım

teşekkür ederiz teyzeleriiŞeniz
buda benim yakışıklı oğluşum teyzeleri.bir hafta önceki hali

oyy oyy çok tatlı yaaaa maşallahhh tüütüü selsin ben senin oğlanı benim kıza benzetiyorumm bazen bakınca:)

kızlar sizin bebişler anne demeye başladı mı?

heeeeeeeeeeeee
kosmaya bilem basladi. bu sene de okula vereces:)
:dance::roflol: demez mi canım hatta anne diyip bırakmıyor...anneciğim beni biraz emzirirmisinb doymadım diyo....
canım benim ağlarken anne der bebekler ama bunu bilerek demezler ..bebekler önce sesli harfleri çıkarırlar benimki anne diyo tabiki hatta anni diyo ama bunu bilerek söylemiyor...hatta o anni diye ağlarken bende efendim kızım diyorum çok hoş oluyor...

buda benim yakışıklı oğluşum teyzeleri.bir hafta önceki hali

hasssstasıyım oğlunun maşallahhhh...

saç boyuyor musunuz bişi olmaz mı? ben sorduğumda doktr hayır dedi.ama bişi olmazsa bende boyamak istiyorum sıkıldım bu halimden.bugün gidip kestireceim zaren hatta birazdan

teşekkür ederim canım ishal hakkında bilgim yok hiç olmadık ama doktor normal diyosa mesele yoktur...

saç boyuyor musunuz bişi olmaz mı? ben sorduğumda doktr hayır dedi.ama bişi olmazsa bende boyamak istiyorum sıkıldım bu halimden.bugün gidip kestireceim zaren hatta birazdan
canım ben dün boyadım kendim boyadım ve bilmiyordum zararlı olup olmadığını..gerçi bişeyde olmadı herşey aynı..kızızm güzel güzel emiyo..ne bir ekşime ne kusma ne de başka bişey olmadı...zati ne oluyormuş ki yani neden boyanmaz ?onuda anlamıyorum yuh boyadamı sütten geçecekmiş ki....daha neler....ben boyadım valla dün hiçte bişiycik olmadı...
bugünde kızı bıraktım babaya komple ağdaya gittim..hiç çıkmayan yerlerimde bile tüyler çıkmış şoka girdik kadınla....

bende gideyim o zaman biz,mkiler bırakırsa tabii.garip bişi oldum boyalı saçlar iyice açıldı beyazlar ve kendi saçım derken kafa 3 renk :))

kızlar bu arada bu akşam büyük gün benim için
annemlerin iftar yemeği..yaklaşık 130 kşilik bir iftar ve ardından kuran okunacak teyzemi trafik kazasında kaybetmiştik küçük kızı ile birlikte onların ölüm yıldönümleri bu akşam o sebepten hem iftar hem yemek var.
ve ben kalabalık ortama bu akşam ilk giricem...
evde değil restoran gibi bi yerde oalacak..
kızımın oto koltuğunu götürücem ...eşim dedi üstüne ince türbent al kapat otot koltuğunun üstünü gelen giden ellemesin...
gitmeden banyo yaptırıcam rezene vericem metsil birde emzirdim mi heralde uzuzn süre uyur..yanımada fitil alıcam ağlarsa atarım...heralde zararı olmaz çünkü o fitili hiç kullanmadım huysuzluk ederse yarım koymayı düşünüyorum...

çok endişeliyim bu akşamdan hem kızımın huysuz olmasından hemde nazardan birde ellerler pisd elleriyle öpmeye kalkarlar gerçi öptürmemlmaz: ama ellerlerse bişey diyemem :umursamaz:

ayy .herkes dokunmak isteyecek şimdi kucağa aldırma bari çok yakın temasta olmasn hasta olan biri olur ondan sonra bebişe geçer.allah nazarlrdan korusun ikinizide

bende gideyim o zaman biz,mkiler bırakırsa tabii.garip bişi oldum boyalı saçlar iyice açıldı beyazlar ve kendi saçım derken kafa 3 renk :))

bence sakıncası yok ya olsaydı dünden beri kızızm tuhaflaşırdı..öyle değil mi.huysuz olurdu memeyi iterdi belki ateşi çıkardı ne bileyim....heralde yoktur bi etkisi

akdaşş merak etme daha kimse açılışı yapmadıııkaydirigubbakcemile3 rahat rahate geziyoruz boşverr
akdascim benim bir ark. 6 ay sonra oldu. digeri 8 ay sonra daha hic adet olmadan hamile kaldi. yani 8-9 ayi bile bulabiliyor.
var güzelim ben oldum göbek anında gidiyo rahatlıyosun

sağolun cevap için. ben olmadım ama arada 2şer damla kahverengi leke geliyo. hı oldum galiba diyorum yok....akıntı da fazlalaştı.

nasıl yapacağımı nasıl edeceğimi bilmiyorum tatlım ya ....valla endişeliyim gitmesem olmaz hem annemin iftarı hem teyzemin ölüm kuranı ...gidicem tabiki ama umarım mikrop kapmaz

canım nazar duası oku git. birşey olmaz. endişeli olma o kadar. öpmek isteyene öpmeyin dersin. ben ellemesinler diye kucağımda tutyordum. gerçi hiç kalabalığa girmedim ama...

benim saçımın yarısı röfleliydi canım sıkıldı 3 senedir röfleye bende
2 kutu kahve aldım boyadım valla bişi olmadı herşey normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…