- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.761
Günaydınnnn güzel anneler ve bebişleri.
Diloş,Huriii, Kibele allahım onlar ne tatlı şeyler öyle allah nazarlardan saklasın hepsini maşallahh.Bunlar tam ısırımlık oldular artık kendimi zor tutuyorum ben valla.
Ya bu arada bişi sorucam.Benim oğlum yaklaşık 10 gündür hep ishal yapıyor.Sık sık değil günde 2 kere normal kakasını yapar gibi yani.Doktora sorduk günde 8-10 kere olursa tehlikeli demiş.Yani ilaca falan gerek görmedi.Başka bi sıkıntısıda yok şükür ama 10 gün oldu ya.Bu sabah batırdı bütün üstünü başını her sabah böyle bi merasimimiz var zaten.Çoğunuz kabızlıktan bahsetmişsiniz benimkide hem mama yiyo hatta ağırlıklı mama,hemde meme emiyo.Bitek gaz damlasını veriyorum acaba o mu yapıyoki :uhm:
diloş,huri,comebaby,kibele maşşallah hepiciğine.iyi bakın gelin adaylarına haaaklava: kaydirigubbakcemile3
huri çıkmadan 7 kez ayetel kürsü oku kızına
Selsincim masallah oglusuna. ben kacar. bebege dayisi besik alacaklmis. biz oda almistik ama simdilik bizim odada yatacak diye basit bir besik alacaktik. dayisi da ben alacam dedi. bakalim sarachaneye gidecez. salincak da bakacam. belki onda durur ben isimi yaparken.
ay maşallah çok yakışıklı oldu bunlar selsin. büyğnce sekreter olarak kullanacaklar bizi kaydirigubbakcemile3
ayy kyamam ben yaa benim kızda arada böylee duygusall babacı hatta babası bağırırsa dayanamıyo ağlıyo ben bağırsam pek tınlamı:) dugsal bi şarkıda benimkide ağlarrr büzülüyoruz benim büyük kız yay burcu eşim oğlak ben ikizler evde karman karışık bi hava esiyoo günü günümüzü tutmuyookaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzeleriiŞeniz
oyy oyy çok tatlı yaaaa maşallahhh tüütüüselsin ben senin oğlanı benim kıza benzetiyorumm bazen bakınca:)
:dance::roflol: demez mi canım hatta anne diyip bırakmıyor...anneciğim beni biraz emzirirmisinb doymadım diyo....
canım benim ağlarken anne der bebekler ama bunu bilerek demezler ..bebekler önce sesli harfleri çıkarırlar benimki anne diyo tabiki hatta anni diyo ama bunu bilerek söylemiyor...hatta o anni diye ağlarken bende efendim kızım diyorum çok hoş oluyor...
hasssstasıyım oğlunun maşallahhhh...
alalım senin kızı benim oğluşuma
günaydın sende benim gibi erkencisin bizde 7:30 da geldik salona...
moralim bozuk biraz bugün sınav var ama ben giremedim ipeği bırakacak kimsem yok..kalabalık içinde tek başımayım yine yani....1 senem gitti...neyse seneye artık...yarın gricem ama yarın girmem de beni kurtarmıyor asıl dersler bugündü..sağlık olsun allah evladımın ömrnü bana bağaşlasın diyerek kendimi teselli ediyorum ama çok üzüzldüm....
üstelik eşimle aynı okulda giriyorduk sınava...kaynanam bugün çalışacağını söyledi bakamam dedi...
ayrıca boyada tutmadı kafamı :umursamaz:açıcı koymayı unutmuşum sadece kahve rengi oldu rengi açıldıopuyorumnanaktan
biz böyleyiz siz nasılsınız....
yes burdayım ama sayfa açıktı karnımı doyuruyordum bakamadım kusura bakma ..ben zaten ne zaman burda olmadım ki bir gün gösterin bana K.K nün bana bi hediye vermesi lazım ...doğurdum ertesi gün burdaydım yahu ....ve süreklide burdayım yane....amanınnnnnnnnnnnnnn hurim burdaaaaaaaaaaaa
ay düşünmem lazımşekrim nassın
duydumki bizim geline talip varmış kertik bacım onu bizim huysuza tatam senin analık hakkında hazırrrrrrrrrrrrr
:uhm::dance:hehe selsinn kertildi canım ooooo sen ne kaa başlık veriyon bakam
senin kinin durumunu bende çözemedim hiç bişey fayda etmiyor ..30 ml günde 3 kez verebilirsin..doktor bana günde 100 ml ver ister bi seferde istersende böl dedi .bizde akşam banyodan sonra 100 içiyoruz rahat uyusun diye...ama seninki aşmış yani...babuline die bi ilaç duydum çevremdede kullanan var doğalmış bitkisel bide no usor doktoruna...sab dan iyi dediler.sabdan memnun kalmayanların kullandığı bi ilaç...canım bişi sorcam huri benim kuzunu 16 00 gibi başlıyor gaz sancısı yaa dayanamıyorum kıvranmasına şimdi annemin kucaginda ninliyle uyuyo valla fön makinesi falan fayda etmiyor rezeneyi günde 2 kez 300 ml veriyorum 3 kez versem bişi olurmu ya alışır die dekorkuyorum ama milupanın rezenesini aldım haa bacım nası yapsan gaz halinde sokammı rezeneyi devreya sab felan işe yaramıyomafoldumbendayanamıyorum yaa sancı çekmesine
anadıımm şekercim..ayyyyyyy 30ml yazcaktı
bizimki volkan konaktan eledim eledim çok seviyor hemen susuyor eller duruyor şarkı bitiyor kuş gibi yine pır pıra devamkaydirigubbakcemile3hadi şeker yaz bişiler annemde ninni kalmadıkaydirigubbakcemile3 çıkarım her an
ewet 6 da banyo -sonra giyinme kuşanma-emişirken bol bol dua-6:30 da baba alıcak bizi-artık gerisi allah kerim...acaba kaynar suda bezi yıkasamda her birileri ellediğinde elini yüzünü mü silsem..ama soğur bez buz gibi olur...aman allaha emanet diycez artık...elleriyle nereleri tutanlar var bi taraflarını kaşıyanlar..ııyyykk üff yapacak bişey yok ıslak mendile süremem yüzüne artık eve gelince sıcak suyla banyo belki tekrar..hee dışarı çıkcakmışın aman koru kuzuyu güzelim dua oku bolbol nazar olmasın iyi eglenceler
görüşürüzz canım geldiğinde okursun ilacı sorarsın doktoruna..kaçtım ben canımfazla kalamıyorum kuzuya bakıyım görüşmek dilegiyle esen kalınnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
canım bişi sorcam huri benim kuzunu 16 00 gibi başlıyor gaz sancısı yaa dayanamıyorum kıvranmasına şimdi annemin kucaginda ninliyle uyuyo valla fön makinesi falan fayda etmiyor rezeneyi günde 2 kez 300 ml veriyorum 3 kez versem bişi olurmu ya alışır die dekorkuyorum ama milupanın rezenesini aldım haa bacım nası yapsan gaz halinde sokammı rezeneyi devreya sab felan işe yaramıyomafoldumbendayanamıyorum yaa sancı çekmesine
teşekkür ederim kızızm bahtı güzel olsun yavrularımızın...senin kızıznda papatya gibi allah ayırmasın...Yazık sana ya. Ne kaynana ne aileden yana şansın yokmuş. Benim kayınvalidem de bırakıp sağa sola gideyim diye can atıyor. Ben de hastalıklı anneler gibi bir dakka yanımdan ayıramıyorum. Dün kuaförde kaşım alınana kadar 2 kez kalktım emzirdim. Ağlayıp durdu. Kayınvalidem de bana bıraksaydın dedi. Bırakamam ağlar dedim. Doyurursun gidersin diyor. Onun ne zaman emmek isteyeceği belli olmuyor ki. Yazık ben kızımı ağlatamam dedim. Bozuldu. Her çocuk ağlarmış. Bir de bak ağlayarak sana istediğini yaptırıyor gibilerinden konuşuyor. 2 aylık çocuğu eğitmemi bekliyor herhalde.
Ya bunların normal modeli üretilmemiş mi hiç? Sendeki ayrı bendeki ayrı.....
Dilara Huri kızların resimleri çok tatlı maşallah.
Üçü de ayrı güzel. Allah bağışlasın.
bende derim evet normalde o 20 yaş üstü için üretilmişte ben şimdiden kullanıyorum işte diyebilirim.bazı laflara lafım hazır yani .. hadi kızlar ben artık kalkar yavaş yavaş kızımı ve kendimi hazırlıyım.çok dakikim ya çok seviyorum bu huyumu hiç kocişimi kapılarda bekletmedim bu zamana kadar.maşallah...hehehehehe
gece gelince yazarım olan biteni...kendinize cici bakın öpüldünüz...
teşekkür ederizz çiçeks vallahi canım ishal olsa karnı ağrır hafif ateşide olur o yüzden bence bişeyi yok daha iyi güzel çalışıyo bağırsakları benim kız enaz 3. gümde bir kaka yapmaya başladı onuda ben yaptırıyorum her bez değiştirişimde inşallah yapmıştır kendi diye duaa ediyorum temmbelleştii veletttkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederizz dünürümm bak bak bide gelin adayı diyoo hani benim kızı alacaktı oğlun bak kandırmasın kızımı alacaksanız ona göre başka damat adayları bakalım bizdeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?