2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nasıl yapacağımı nasıl edeceğimi bilmiyorum tatlım ya ....valla endişeliyim gitmesem olmaz hem annemin iftarı hem teyzemin ölüm kuranı ...gidicem tabiki ama umarım mikrop kapmaz

canim ben 20 gunlukken dugune girdim. arabasini da goturdum.aglarsa ileri geri ittiririm diye. iyice emzirdim. o gurultude misil misil uyudu. ustune tulbent orttum.kimse ellemedi. acip baktilar.

herkese merhaba
kızlar ben çınara keci sütü aldım pastörize acaba sulandırarakmı versem yoksa sulandırmadanmı kullanan varmı aranızda yada nasıl verıldıgını bılen?

Benim kızım 1 yaşında bende keçi sütü vermek istiyorum ama nasıl verilecegini bilmiyorum.Çok faydalıymış anne sütüne en yakın sütmüş, bende markette pastorize keçi sütü gördün almakta tereddüt ettim ama en kısa zamada alıp sulandırmadan az birşey vermeyi düşünüyorum.Aranızda veren varmı arkadaşlar

canım ben bugun esıme aldırdım ve ılıtıp sulandırmadan 60 cc verdım cok sukur begendı
bır cok mama denedım hepsınde kustu en sonunda mamayı bırakmaya karar verdım
keçi sütü daha malıyetlı benım ıcın ama olsun daha faydalı oldugunu dusunuyorum

dilara, kibele , huri maşallah kızlarınıza bizimi temmuz annelerinde kızlar çoğunlukta sanırım.allah hepsine sağlık versin.

bakalım yaşayıup görücez...bu arada dediğim oldu bunda nasıul duruyo bu çocuk kabburu çıkar diyenlere ...bu şey bebekler için üretilmiş bişey kamburu çıkacak olsa bebekler için üretmezlerdi heralde dedim...
canim ben 20 gunlukken dugune girdim. arabasini da goturdum.aglarsa ileri geri ittiririm diye. iyice emzirdim. o gurultude misil misil uyudu. ustune tulbent orttum.kimse ellemedi. acip baktilar.
evet canım arabamız yok olsada sokmazdım koca arabayı oto koltuğunu 2 sandalye üstünde tuttuum üstüne türbent attım kızızm hiç ağlamadı maşallah...gelen geçen örtüyü açıp baktı..taaakiii çıkışa yakın ay bi ver dedi bi akrabam olmaz uyuyo dedim ipek gözlerini açtı ...
bak uyandı nolur azcık ver kız dedi dedim ayşe bebek hasta olur diye korkuyorum.akolsun ben pismiyim 2 kızızm var benim dedi.allam yaaaklava: onunda biri 5 yaşında biri 3 yaşında kızları var aldı ipeği...ona güvenirimde onun kucağından başkası ndan başkası derken 4 kucak dolaştı ...en sonunda dedim mikrop kapacak 40 ı yeni çıktı hasta olmasını istemiyorum dedim aldım kızımı bozuldular ama bi köylümüz hasta olur bırakın el kadar çocuğu dedi adam çıkardı 100 lira sokto kucağına Şeniz
sonra eşim dedi biz burda sahur yapıcaz eve bırakıyım seni dedi ...teyzem dedi bize gidelim dedi baktım ipek uyuyo rahat iyi dedim teyzeme gittim...şimdi geldim eve maşallah kızızm paso uyudu hele kuran okunurken hepten mayıştı memeyi falan attı ağızında ağzını yaydı yattı...çok mutlu oldum...
sizde maşallah diyin ben bu akşam bu kadar insan içinden çıktıysam bana maşallah yani...

hurişş maşallahh canım korktuğun gibi geçmemiş mikrop kaptıysa 3 günde belli oluyo 3 günde hasta olmazsa sorunsuz atlattınn inşallah allahın izniyle bişeycik olmasınn :Saruboceq:

ayy bu arada kızlar çok fena oldum ya kafayı yemişim sanırımm eşim cep tlf nun saatiyle herzaman sahura kalkarız bu gece geç geldik zaten çok uykumvardı sızmışım resmen tlf çalıyoo uyku hali elimde tlf çocuk ağlıyo diyee kolumu sallıyorum susmuyo diye eşimee veriyorum 10 dakika aralıklarla tabi tlf tekrar çalıyoo eşimi dürdütkeldim bi elimde tlf al bu çocuk susmuyo birazda sen salla diyee delikafaduldendelikafadulden iyi saate olsunlar uyku sersemi bana eşimm dedi ne çocuğu nerdee al işte eline vermişim canım iyimisin çocuk beşiğinde bu tlf geç kalcaz sahura hadi elini yüzünü yıka kendine gel korkutma beniii:roflol: ayy çok güldüm kendime gelincee yaaa soytarı oldum resmen:kedi:

Son düzenleme:

ewet canım iyi geçti ya ben gözümde byüyttüm yada hakatten iyi geçti...
ya 130 kişi birde sokaktan gelip geçen iftarına yetişemeyenler içinde bi masa açıldı fena kalabalıktı allah kabul etsin gözüm korkmuştu gitmeden....atlatttık çok şükür...

senin durumun vahim bakırköylük yolunda hızla ilerliyorsun...
şaka şaka kız bende bu gece 5 de yattım, ezan okunmuştu ,şimdi uyandı kızızm 3-4- saatle duruyorum, hemen uyuttum w.c. yaptım şimdi yine yatıcam yoksa bende gündüz ekmek diye senden beter ipeği yiyebilirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uykusuz bırakma kendini bugün uyu akşama zombi olma....
alt komşumun oğlu geçenlerde hiç uyutmamış oğlu 3 yaşında...artık kadın sabah sızmış oğlan salonda oynuıyormuş..sen git salonlara kakanı yap sonra al kakayı eline yatak odasına gel annenin yüzünün yanına koymuş annii annii annii bak b.ok demiş kızcağaz yazık çığlık çığlığa salona bi bakmış heryer b.k kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkiler şimdilik ağlayıp zırlıyorlar (şimdilik) aman allahım delikafadulden:1shok:kaydirigubbakcemile3
ben şimdi kaçar 1 saat daha uyur kızım bende kestireyim...öptüm

herkese günaydınnnna.s.

amannn yarabbbimm benim sonumda komşunun gibi olmasın bok içindee onun durumu hepten vahimmişş kaydirigubbakcemile3allah korusun yaa saat 5 ten sonra saat başı kalkıp emmek istedi hiç böyle yapmazdı kucağımda emziriyorum ama benim gözler kapalıı wayy halimizee şimdi yine uyudu bende uyumayı denicem inşallahh kalkmaz hemenn:Saruboceq:

Huris masallah kizina ve sana. Sinir oluyorum laftan sozden anlamayan insanlara. onlar gibi olana onlar gibi arsiz olup cevap vermek lazim.

Dilaracim aman dikkar. duymustum buna benzer hikayeler. arkadasimi da ilk 40 gun cok zorlanmisti bebek uyumuyordu emmiyordu. bir gece bebek aglamis. kendi yataklarindaymis bebek. esi de uyuyormus. almis bebegi kucagina. esine demis ki sen ona bak ben buna bakiyorum. guya 2 tane bebek var. o kadar beyni donmus ki o bebegi alinca aldigi yerde sanki bebebk yatmaya devam ediyor. bana anlatti ben koptum. Esi gece XXXX dedigi anda memelerini aciyormus hemen:)

ya kizlar bizim ufaklik 4 gun oldu kaka yapamiyor. 5. gunu bekliyorum. yarin saglik ocagina gidecem kilo kontrolu icin.

birsey yapsam mi sabun falan diyorum sonra da yarin dr bir gorsun diyorum. bir gun kaldi. belki bugun yapar.

ya kizlar bizim ufaklik 4 gun oldu kaka yapamiyor. 5. gunu bekliyorum. yarin saglik ocagina gidecem kilo kontrolu icin.

birsey yapsam mi sabun falan diyorum sonra da yarin dr bir gorsun diyorum. bir gun kaldi. belki bugun yapar.

canım korkma yapar benim kızımda ilk aylarında 1 hafta hatta kakasını yapmayalı 15 gün bile oluyordu dr götürdüm fitil verdi ama oda çare olmadı fitille yapıyordu ondan sonra yok en sonunda özele götürdüm dr duphalac diye bir şurup verdi çok şükür düzeldi kaysı püresi yedirmeye çalış faydası olur inş geçmiş olsun

günaydın kızlar..

bebeğimin ağzında pamukçuk oldu. dr mikostatin damla verdi. öncesinde karbonatlı su ile temizle dedi.ben ne kadar suya ne kadar karbonat atatyım bilmiyorum. bilen var mı?yada başka ne yapabilirim?

canim ben her turlu ilacin kullanilmasina karsiyim. nedense drlar ilac verince gicik oluyorum.

ben tek yontemin duzenli olarak karbonatli su ile silmek oldugunu biliyorum. 2-3 gunde en gec haftada bir temizlemek lazim.

yarim cay bardagi kaynamis ilimis suya yarim cay kasigi karbonat koy. temiz bir tulbent veya gazli bezi isaret parmagina dola. barir suya. dilini damaklarinin icini iyice temizle. ozellikle dudaklarini gerdirip ic kisimlarini temizle. dilinin mumkun oldugunca arka tarafina ulasmaya calis. sanki bogazina birsey kacmis gibi. biraz bagiriri aglar ama bu onun iyiligi icin unutma. o yuzden ne kadar bagirirsa bagirsin ogururse ogursun sanki bogazina birsey kacmis da, almak icin parmagini sokuyormussun gibi parmaginla dilini bastira bastira temizle. sonra da emzirmeden once gogsunun ustune karbonatli su sur. o bile etki eder.

agizda cikan yaralarin tek cozumu karbonat. ben de direkt kendi agzimda birsey cikarsa karbonat surerim. ertyesi gune birseyi kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…