- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.781
nasıl yapacağımı nasıl edeceğimi bilmiyorum tatlım ya ....valla endişeliyim gitmesem olmaz hem annemin iftarı hem teyzemin ölüm kuranı ...gidicem tabiki ama umarım mikrop kapmaz
cnm sut ıcın daha cok erken deılmı bence hıc vermesen daha ii
Benim kızım 1 yaşında bende keçi sütü vermek istiyorum ama nasıl verilecegini bilmiyorum.Çok faydalıymış anne sütüne en yakın sütmüş, bende markette pastorize keçi sütü gördün almakta tereddüt ettim ama en kısa zamada alıp sulandırmadan az birşey vermeyi düşünüyorum.Aranızda veren varmı arkadaşlar
bakalım yaşayıup görücez...bu arada dediğim oldu bunda nasıul duruyo bu çocuk kabburu çıkar diyenlere ...bu şey bebekler için üretilmiş bişey kamburu çıkacak olsa bebekler için üretmezlerdi heralde dedim...ilahi huri bayıldım cevaba .. 20 yaş üstü puhahahaha...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
haa dakikliğede gelince şimden sonra görelim seni canıııımmm....çocukla bak bakıyım ha diye çıkabiliyon mu.....tam çıkarken bi bakmışsın kakasını yapmışkaydirigubbakcemile :gitme: :sinifsinif:
yaaaaaniiii.....çocuk yokken bende dakiktim hatta eşimden önce hazır olurdum ama gel gör ki şimdi adam ağaç oluyo apartmanın önünde kaydirigubbakcemile3 :roflol: :1hug:
evet canım arabamız yok olsada sokmazdım koca arabayı oto koltuğunu 2 sandalye üstünde tuttuum üstüne türbent attım kızızm hiç ağlamadı maşallah...gelen geçen örtüyü açıp baktı..taaakiii çıkışa yakın ay bi ver dedi bi akrabam olmaz uyuyo dedim ipek gözlerini açtı ...canim ben 20 gunlukken dugune girdim. arabasini da goturdum.aglarsa ileri geri ittiririm diye. iyice emzirdim. o gurultude misil misil uyudu. ustune tulbent orttum.kimse ellemedi. acip baktilar.
hurişş maşallahh canım korktuğun gibi geçmemiş mikrop kaptıysa 3 günde belli oluyo 3 günde hasta olmazsa sorunsuz atlattınn inşallah allahın izniyle bişeycik olmasınn:Saruboceq:
ayy bu arada kızlar çok fena oldum ya kafayı yemişim sanırımm eşim cep tlf nun saatiyle herzaman sahura kalkarız bu gece geç geldik zaten çok uykumvardı sızmışım resmen tlf çalıyoo uyku hali elimde tlf çocuk ağlıyo diyee kolumu sallıyorum susmuyo diye eşimee veriyorum 10 dakika aralıklarla tabi tlf tekrar çalıyoo eşimi dürdütkeldim bi elimde tlfal bu çocuk susmuyo birazda sen salla diyee delikafaduldendelikafadulden iyi saate olsunlar uyku sersemi bana eşimm dedi ne çocuğu nerdee al işte eline vermişim canım iyimisin çocuk beşiğinde bu tlf geç kalcaz sahura hadi elini yüzünü yıka kendine gel korkutma beniii:roflol: ayy çok güldüm kendime gelincee yaaa soytarı oldum resmen:kedi:
ewet canım iyi geçti ya ben gözümde byüyttüm yada hakatten iyi geçti...
ya 130 kişi birde sokaktan gelip geçen iftarına yetişemeyenler içinde bi masa açıldı fena kalabalıktı allah kabul etsin gözüm korkmuştu gitmeden....atlatttık çok şükür...
senin durumun vahim bakırköylük yolunda hızla ilerliyorsun...
şaka şaka kız bende bu gece 5 de yattım, ezan okunmuştu ,şimdi uyandı kızızm 3-4- saatle duruyorum, hemen uyuttum w.c. yaptım şimdi yine yatıcam yoksa bende gündüz ekmek diye senden beter ipeği yiyebilirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uykusuz bırakma kendini bugün uyu akşama zombi olma....
alt komşumun oğlu geçenlerde hiç uyutmamış oğlu 3 yaşında...artık kadın sabah sızmış oğlan salonda oynuıyormuş..sen git salonlara kakanı yap sonra al kakayı eline yatak odasına gel annenin yüzünün yanına koymuş annii annii annii bak b.ok demiş kızcağaz yazık çığlık çığlığa salona bi bakmış heryer b.k kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkiler şimdilik ağlayıp zırlıyorlar (şimdilik) aman allahım delikafadulden:1shok:kaydirigubbakcemile3
ben şimdi kaçar 1 saat daha uyur kızım bende kestireyim...öptüm
ya kizlar bizim ufaklik 4 gun oldu kaka yapamiyor. 5. gunu bekliyorum. yarin saglik ocagina gidecem kilo kontrolu icin.
birsey yapsam mi sabun falan diyorum sonra da yarin dr bir gorsun diyorum. bir gun kaldi. belki bugun yapar.
günaydın kızlar..
bebeğimin ağzında pamukçuk oldu. dr mikostatin damla verdi. öncesinde karbonatlı su ile temizle dedi.ben ne kadar suya ne kadar karbonat atatyım bilmiyorum. bilen var mı?yada başka ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?