2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

HURİ geceyi sorunsuz atlatmana sevindim
çok haklısın hakikatten çocuklarımız çok şanşlı çok bilinçli evebeynleri var..

ya benim kızın arada bacağı titriyo fikri olan bende tik zaten o bacak sallama titreme .kızım niye yapıyo olabilir ki

huriş arada benim kızında titriyoo reflex göstergesiymiş bir süre yapar dedi doktor ama 4. ayından sonrada yaparsa o zman bi sorun olabilir dedi aklında olsun sen yine doktora sorr

saol canım teşekkür ederim...4 ay ...4 aylık olsun yavaş yavaş meyva püreleri vericem 2 tatlı kaşığı ile başlarım..

cok saol huri ıyı gıdıyor fena degıl. sızın melekler gecelerı uyuyoır mu uyku duzenlerı nasıl. benım kız buyuk ınsan gıbı oglen 12 de uyanıyor aksam 8-9 da uyuyor sabah kadar buyuk ınsan gıbı 3 er saat aralarla uyanıyor tabı

slm
huricim gözün aydın kazasız belesız bi gece geçirmişsin korkulacak bişi yokmuş dimi artık seni kim tutar heyt beeee
dilaracım anacım kendine gel korkutma beniiiii annecik hoşgeldin hakkaten nerlerdeydin anlat bakalım

kızlar ben şuanda bazı bazı şeyleri ağzına sürmeye başladım bile alsın herşeyin tatını bi zararı yok bence sonra öbür kızım gibi herşeyi seçer olmasın onu sırf 6 ay anne sütünün dışında hiç bişe vermeden besledim de neoldu

diloşşşşşşşşşşşş alemsin anacım sen

ayy vallahi kızlarr çok fenaaa uykum vardı ayakta uyuyodum resmen gece emzirdim saat 12 de eşime verdim kızı al uyut ben yatıyorum diyee dün çok yoruldum tabi kızda yordu ondan baya bi yorgun düştüm:) gecede ne yaptığımı bilee bilmeden saçma sapan hareketlerr ayy vallahii uyanınca yatağın içinee oturdum yaa ben ne yapıyorum diyee kendi kendimee güldümm kaydirigubbakcemile3

ay varya bu cevabın beni rahatlattı cünkü gecen cuma 40ımız bitti dün resmen adet olmusum burdaki bazı arkadaslar lekelenme tarzında görüyoruz diye yazanlar olmusdu ama bukadar kısa sürede olanımız yokdu diye hatırlıyorum hatta dokdoruma sorucaktım...artık 6 ay görmem derken kafamçokkarıştı amaann of ya bakalım nezaman sürecek:uhm:

kızlar bişide ben soruyım bariiii
benim kızım doğduğunda 3 gün simsiyah katrangibi bi kaka yaptı baya böle lastik gibi bişi netten baktım normal diyo ilk kızımda öle bişe olmamıştı o foşur foşur yapardı kakasını
ama bu şimdi sarı yapıyo evet ama halen böle lastik gibi ve zaten kendisi yapamıyo illa benim müdahele etmem gerekiyo normal bunlar
ayın 10 da doktor kontrolümü var onda soracam gerçi ama sizinde bi görüşlerinizi alayım dedim

yok yaaaa. :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:..benim büyük kıza bana da öle demişti bi komşum ağzına herşeyden az az sür de herşeyin tadını alsın ilerde yemek seçmezmiş..aallaaaaakası yok..sürmediğim şey kalmamıştı...öle bi seçiyo ki...yoğurt çorbasını bile daha 6 aylıktı sarımsak koymazsam sosuna yemiyodu...düşün 6 aylıkken. Çok üzgünüm çoook cokacimcoook :dilcikar: ..şimdi zaten kök söktürüyo ..inanılmaz bi ağız tadı var..mesela köfteyi normalde evde yapınca pek sesini çıkarmıyo da eğer dışarda yiyosak her restoranınkini yemiyo.. CADIARZUa.s :icecream: :sm_cool: ..her marka ayranı içmez....hazır meyva suyunu da hiç sevmez...illa ev yapımı ya limonata olacak yada vişne kompostosu....eşimde bende yemek seçmeyiz ama bu böyle oldu....diyecem kardeşim o seçecekse seçiyo...benimki üstüne üstlük öle tahmin ediyorum ki öle ağzına herşeyden verdim diye anne sütünü bıraktı..o yüzden buna su dahi vermiyorum lmaz: :umursamaz: :içelim:

:1shok::1shok::uhm::1hug:

Kızım çok uslu durdu alışveriş merkezinde. Arabasında 3 saat kadar uyudu.Dönüş yolunda uyandı sadece acıktığı için.
Bebeğim için alışveriş yaptım, yemek yedik.
Korkumu attım üzerimden, artık arada çıkarız böyle :)
Gündüzleri de parka götüreceğim kızımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…