- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.821
merhaballar
merhaballar
demette yok...haberiniz var mı noldu ki acep?oşgeldin nerelerdesin valla bugün aklıma geldin...nasıl gidiyoo
demette yok...haberiniz var mı noldu ki acep?
Huris masallah kizina ve sana. Sinir oluyorum laftan sozden anlamayan insanlara. onlar gibi olana onlar gibi arsiz olup cevap vermek lazim.
Dilaracim aman dikkar. duymustum buna benzer hikayeler. arkadasimi da ilk 40 gun cok zorlanmisti bebek uyumuyordu emmiyordu. bir gece bebek aglamis. kendi yataklarindaymis bebek. esi de uyuyormus. almis bebegi kucagina. esine demis ki sen ona bak ben buna bakiyorum. guya 2 tane bebek var. o kadar beyni donmus ki o bebegi alinca aldigi yerde sanki bebebk yatmaya devam ediyor. bana anlatti ben koptum. Esi gece XXXX dedigi anda memelerini aciyormus hemen:)
allah iyiliğini versin emi çok güldüm ya öyle oluyo canım ya bende ilk haftalarda eşim yatakta dönerken onu sert bir şekilde durdurup kız iyimi,kucağındamı,üstümdemi gibi şeyler söyleyip dönüp uyuyomuşum zerre kadar birşey hatırlamıyorum
ah canım hiç korkma ağlarsada bu bebek hiç stres yapma kimse rahatsız olmaz hatta çok sempatik geliyo herkese,biz 20 günlük civarı çıktık ilk,fırsat olsa daha erkende çıkardım,bizimki tam gezençi ya etrafı seyrediyo yada uyuyo zaten,seninde bebişte sevecek gezmeyi korktuğun olmayacaktır rahat ol canım
merhaba kızlar,bu gece 4 buçuk gibi kızım uyandı sol göğsüm öyle bir şişmişki sütten yatarken sağı emzirmiştim ama sol o kadar dolu değildi,2 gibi yattım o kadar kısa sürede patlayacak gibi olmuş korktum hemen sağdım 100 ml,rahatladım ,biraz önce aynı göğsümü yine sağmk zorunda kaldım yine taş gibiydi,daha önce o göğsüm mastit olduğu için korkuyorum yine olacak diye,yani sol göğsüm durmadan süt üretiyo anlamadım bu ne iş bugün hep sağdan mı emzirdim hatırlamıyorum da sağ niye şişmiyo?ilginç CADIARZU
diloşşşşşşşşşşşş alemsin anacım sen
slm
huricim gözün aydın kazasız belesız bi gece geçirmişsin korkulacak bişi yokmuş dimi artık seni kim tutar heyt beeee
dilaracım anacım kendine gel korkutma beniiiii annecik hoşgeldin hakkaten nerlerdeydin anlat bakalım
canlarım,yazılanları okuyordum aklımda kalanlardan hemen bir derleme yapayım:
ben 51.günümüzde 1.gün kısa süren hafif bir ağrı eşliğinde 2 gün boyunca damla damla ama toplasan çok az adet oldum,adet diyorum çünkü sağlık ocağındaki hemşire 40.günden sonra gördüğün ilk damla kan adete işarettir ne kadar sürdüğü azlığı çokluğu önemli değil dedi.
kızlar bebişlerinize kocaman birer maşallah ,yav ne güzel evlatlarımız var melekler korusun hepsini...
kızlar ben şuanda bazı bazı şeyleri ağzına sürmeye başladım bile alsın herşeyin tatını bi zararı yok bence sonra öbür kızım gibi herşeyi seçer olmasın onu sırf 6 ay anne sütünün dışında hiç bişe vermeden besledim de neoldu
yok yaaaa. :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:..benim büyük kıza bana da öle demişti bi komşum ağzına herşeyden az az sür de herşeyin tadını alsın ilerde yemek seçmezmiş..aallaaaaakası yok..sürmediğim şey kalmamıştı...öle bi seçiyo ki...yoğurt çorbasını bile daha 6 aylıktı sarımsak koymazsam sosuna yemiyodu...düşün 6 aylıkken. Çok üzgünüm çoookcokacimcoook :dilcikar: ..şimdi zaten kök söktürüyo ..inanılmaz bi ağız tadı var..mesela köfteyi normalde evde yapınca pek sesini çıkarmıyo da eğer dışarda yiyosak her restoranınkini yemiyo.. CADIARZUa.s :icecream: :sm_cool: ..her marka ayranı içmez....hazır meyva suyunu da hiç sevmez...illa ev yapımı ya limonata olacak yada vişne kompostosu....eşimde bende yemek seçmeyiz ama bu böyle oldu....diyecem kardeşim o seçecekse seçiyo...benimki üstüne üstlük öle tahmin ediyorum ki öle ağzına herşeyden verdim diye anne sütünü bıraktı..o yüzden buna su dahi vermiyorum lmaz: :umursamaz: :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?