- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.861
selsincim slm bende 1 2 kere bıraktım anneme ama biraz üzülüyor insan bebeğini bırakınca bakalım işe nasıl gidicem.
kızlar 2 kilo daha vermişim toplamda 14 kilo verdim.5 kilo kaldı.hamile kalmadan önceki kiloma ulaşmaya.ama eski kiloma gelmem için toplam 10 kilo vermem lazım
ben dahaverdiğim 7 kloyla duruyorum allahtan çok almamışım geriye 6 kilom kaldı ama veremiyrum.varmı bir yolu vermenin kızlar.
ne büyük bi mutluluk yarabbim ya...allahım banada nasip etsin az kaldı o günlerime benimki sizden ufak daha...zemuszemusbende bugün oğlumu ananesnine bırakıp kadıköy'e gittim gezmeye.eve geldiğimde beni gördü.nasıl gülücükler attı.kendini geriye doğru atmalar.agular hular yaptı.çok mutlu oldu.gözünü benden alamadı.nasıl güzeldi anlatamam.annem sallıcaktı istemedi ağladı.ben aldım hemen sustu.ah yerim ben onu minik tosbam benim
kızlar 2 kilo daha vermişim toplamda 14 kilo verdim.5 kilo kaldı.hamile kalmadan önceki kiloma ulaşmaya.ama eski kiloma gelmem için toplam 10 kilo vermem lazım
bende bugün oğlumu ananesnine bırakıp kadıköy'e gittim gezmeye.eve geldiğimde beni gördü.nasıl gülücükler attı.kendini geriye doğru atmalar.agular hular yaptı.çok mutlu oldu.gözünü benden alamadı.nasıl güzeldi anlatamam.annem sallıcaktı istemedi ağladı.ben aldım hemen sustu.ah yerim ben onu minik tosbam benim
6. aya kadar gidermiş eğer emziriyorsan , sonra kalan kalırmış , öyle duydum dün birinden , ama inanılası gelmedi . istedikten sonra öyle yada böyle verilir bence a.s
ne büyük bi mutluluk yarabbim ya...allahım banada nasip etsin az kaldı o günlerime benimki sizden ufak daha...zemuszemus
17 kiloooooooooooooooooooooooooodelikafadulden
aman allahım kaldı 4 ay desenize,bu ne yaman çelişkidir ya diyet yapamıyoruz ama kilo vermemiz lazım,napcaz anam bacım bak panik oldum yokmu aramızda diyetisyen falan şöyle usturuplu bir diyet programı alabileceğimiz yani yağı ve karbonhidratı az proteini çok bir diyet,teorik e gelince biliyom ama pratikte napcam bilmiyom mafoldumben
huricim canım merhaba,benimde evlendiğim kiloya dönmem için 13 kilo lazım,yalnız değilsin canım
emziriyorsan diyeti unut canım . tatlıdan uzak dur .. ekmeği kahvaltı haricinde yeme , karbonhidratı pilav ve makarnadan al , tatlı ihtiyacını sütlü tatlılardan gider , bol su iç , yapabiliyorsan bi de yürüyüş ... bitti gitti kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?