2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selsincim slm bende 1 2 kere bıraktım anneme ama biraz üzülüyor insan bebeğini bırakınca bakalım işe nasıl gidicem.

öyle canım üzülüyor.ama aklım hiç kalmadı inan.içim çok rahat gittim.ama geldiğimde aramızdaki iletişim çok güzeldi şaşırdım.daha önceleride bırakmıştım.ama h,ç böyle tepki vermemişti.büyüyorlar artık

kızlar 2 kilo daha vermişim toplamda 14 kilo verdim.5 kilo kaldı.hamile kalmadan önceki kiloma ulaşmaya.ama eski kiloma gelmem için toplam 10 kilo vermem lazım

ben dahaverdiğim 7 kloyla duruyorum allahtan çok almamışım geriye 6 kilom kaldı ama veremiyrum.varmı bir yolu vermenin kızlar.

ya ama herzaman değil devamlılığı yok yani o an üşütmüş olduğunu düşünüyorum yani kültürü verdiğimde kakası normalse yine çıkarmı bakteri?

kızlar 2 kilo daha vermişim toplamda 14 kilo verdim.5 kilo kaldı.hamile kalmadan önceki kiloma ulaşmaya.ama eski kiloma gelmem için toplam 10 kilo vermem lazım

ve a.s. o zaman
benim ham. öncesi için 5 kilo , onun da öncesi için 13 kg vermem lazım -tatlicadiarzu
-

ben dahaverdiğim 7 kloyla duruyorum allahtan çok almamışım geriye 6 kilom kaldı ama veremiyrum.varmı bir yolu vermenin kızlar.

6. aya kadar gidermiş eğer emziriyorsan , sonra kalan kalırmış , öyle duydum dün birinden , ama inanılası gelmedi . istedikten sonra öyle yada böyle verilir bence a.s

ne büyük bi mutluluk yarabbim ya...allahım banada nasip etsin az kaldı o günlerime benimki sizden ufak daha...zemuszemus

:bbo::sinifsinif::a015:

:asigim:

6. aya kadar gidermiş eğer emziriyorsan , sonra kalan kalırmış , öyle duydum dün birinden , ama inanılası gelmedi . istedikten sonra öyle yada böyle verilir bence a.s

aman allahım kaldı 4 ay desenize,bu ne yaman çelişkidir ya diyet yapamıyoruz ama kilo vermemiz lazım,napcaz anam bacım bak panik oldum yokmu aramızda diyetisyen falan şöyle usturuplu bir diyet programı alabileceğimiz yani yağı ve karbonhidratı az proteini çok bir diyet,teorik e gelince biliyom ama pratikte napcam bilmiyom mafoldumben

ya valla benim bu ay sonuna kadar şöyle 2-3 kilo vermem lazım ya topik falan açalım valla kilo vermek için gaza getirme topiği,iddiaya girelim,kiloları verdikçe halay çekelim falan bişeyler yapalım kızlaaaarrrr

emziriyorsan diyeti unut canım . tatlıdan uzak dur .. ekmeği kahvaltı haricinde yeme , karbonhidratı pilav ve makarnadan al , tatlı ihtiyacını sütlü tatlılardan gider , bol su iç , yapabiliyorsan bi de yürüyüş ... bitti gitti kilolar

huricim canım merhaba,benimde evlendiğim kiloya dönmem için 13 kilo lazım,yalnız değilsin canım

benim de evlendiğim kiloya dönmem için 20 kilo vermem lazım akannehir

bu arada kızın nasıl güzel resimde öyle maşallahhhhhhhhh

Son düzenleme:

inşallah yapabilirim,ağlamak istiyorum mafoldumben
dedim ya bu günlerde deli gibi yiyesim var ne önerirsiniz yani iştahı kapatan bişeyler varmı bildiğiniz?

benim oğlum tam 78 günlük oldu.daha yeni yeni gülmeler başladı.daha önce bu kadar çok gülmüyordu.güldüğü zaman dünyalar benim oluyor.ah uyuyor şimdi.uyansada şöyle sarılıkp öpsem onu.eskiden altı açıldığında hep ağlardı.şimdi altını açtıımızda çok hoşuna gidiyor.gülüyor gene

benim göbeğimdeki çizgiler gitmedi,çatlaklarım hala kırmızı,ya resmen üstümden tır geçmiş gibiyim ne zaman toplancaz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…