- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.841
bende 2 gündür kangurusuna koyup çıkıyorum valla hem çok keyifli hemde taşıması kolay
Kızım çok uslu durdu alışveriş merkezinde. Arabasında 3 saat kadar uyudu.Dönüş yolunda uyandı sadece acıktığı için.
Bebeğim için alışveriş yaptım, yemek yedik.
Korkumu attım üzerimden, artık arada çıkarız böyle :)
Gündüzleri de parka götüreceğim kızımı.
maşallah düzeni bozulmasın inşallah..bizimde sorunumuz yok gaz olmasa tabiki....cok saol huri ıyı gıdıyor fena degıl. sızın melekler gecelerı uyuyoır mu uyku duzenlerı nasıl. benım kız buyuk ınsan gıbı oglen 12 de uyanıyor aksam 8-9 da uyuyor sabah kadar buyuk ınsan gıbı 3 er saat aralarla uyanıyor tabı
teşekkür ederim saol..senin kızda büyümüştür..huri senın kızın saclarının masallahı va nazar deymesın . ne guzel sacları var
bende 4 ayda düşünüyorum artık azar azar vermeye bakalım...kızlar ben şuanda bazı bazı şeyleri ağzına sürmeye başladım bile alsın herşeyin tatını bi zararı yok bence sonra öbür kızım gibi herşeyi seçer olmasın onu sırf 6 ay anne sütünün dışında hiç bişe vermeden besledim de neoldu
kesinlikle balkona atıyoruz kendimizi havalar soğumaya başladı kışın napıcaz bakalım..oh oh hepimiz evde artık geçmişi okumaya yetiştiremeyiz...kaydirigubbakcemile3canim bebegin evde huysuzlandiginda hemen giydir disari cikar. balkona cikar. sakinlestirir. sen cikarirken bile aglasa bir sure sonra susacaktir.
kanguruyu 1 aylıkken kullanmaya başladım...içinde kayboluyordu yavaş yavaş saçları görünmeye başladı şimdi tam yüzü görünüyo içinde..çok rahat maşallah....emzirme dediğin 2 saate 20 dakkalık bi olay belim sırtım ağrıyor tabiki ama geçiyo sonra bilmem çok zorlanmıyorum o konudakanguru kullanmaya ne zaman basladiniz? benim kiz 45 gunluk. arabasi da rahat oluyor ama kanguru da kullanmak isterim arada.
emzirirken yastik da kullansam aksam emzirdigimde belim agriyor. hem de cok. ne kadar yastik da koysam olmuyor. arkama tam yaslansam bu sefer bebek dogru pozisyonlanmiyor memeye. sizde de oluyor mu?
kanguru kullanmaya ne zaman basladiniz? benim kiz 45 gunluk. arabasi da rahat oluyor ama kanguru da kullanmak isterim arada.
emzirirken yastik da kullansam aksam emzirdigimde belim agriyor. hem de cok. ne kadar yastik da koysam olmuyor. arkama tam yaslansam bu sefer bebek dogru pozisyonlanmiyor memeye. sizde de oluyor mu?
kızlar bişide ben soruyım bariiii
benim kızım doğduğunda 3 gün simsiyah katrangibi bi kaka yaptı baya böle lastik gibi bişi netten baktım normal diyo ilk kızımda öle bişe olmamıştı o foşur foşur yapardı kakasını
ama bu şimdi sarı yapıyo evet ama halen böle lastik gibi ve zaten kendisi yapamıyo illa benim müdahele etmem gerekiyo normal bunlar
ayın 10 da doktor kontrolümü var onda soracam gerçi ama sizinde bi görüşlerinizi alayım dedim
demette yok...haberiniz var mı noldu ki acep?
kızlar bişide ben soruyım bariiii
benim kızım doğduğunda 3 gün simsiyah katrangibi bi kaka yaptı baya böle lastik gibi bişi netten baktım normal diyo ilk kızımda öle bişe olmamıştı o foşur foşur yapardı kakasını
ama bu şimdi sarı yapıyo evet ama halen böle lastik gibi ve zaten kendisi yapamıyo illa benim müdahele etmem gerekiyo normal bunlar
ayın 10 da doktor kontrolümü var onda soracam gerçi ama sizinde bi görüşlerinizi alayım dedim
kibelecim ben fısher price otomotik sallanan salıncağını kullanıyorum.çok memnunum.ışıklı ve müzikli ayrıca.ışıklar çıok ilgisini çekiyor.chicco dan daha uygun fiyatı.netten bak istersen
kikoşcum lastik gibi derken sümüksümü yapıyor canım yani biz ona mukuslu deriz eğer öylryse lökosit olabilr tahlil yaptırman gerekir canım.peki yaparkren ağlıyormu.:ecrin_bebek:
kanguru kullanmaya ne zaman basladiniz? benim kiz 45 gunluk. arabasi da rahat oluyor ama kanguru da kullanmak isterim arada.
daha bugün baktık ona gerçekten güzel 169 tl dediler 9 kiloya kadarmış ne bileyim almadım ama aklımda kaldı yani,puseti varya onda yatıyo genelde gündüzleri oda sallanıyo diye gereksiz çokta kullanamaz gibi düşündüm ama sen öyle deyince :uhm:
demresu geçebilir canım ama lökostin cinside önemli yinede dr kontrolü gerekli iyi deği.l yani iltihap demek canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?