2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim göbeğimdeki çizgiler gitmedi,çatlaklarım hala kırmızı,ya resmen üstümden tır geçmiş gibiyim ne zaman toplancaz yaaa

benimde gitmedi canım o çizgi.allahtan göbeğimde çatlak filan olmamış.birde hamile iken hiçbirşey sürmedim göbeğime

benimde gitmedi canım o çizgi.allahtan göbeğimde çatlak filan olmamış.birde hamile iken hiçbirşey sürmedim göbeğime

bende sürdüm iyimi,diyolardıııııı ahhhhhh büyük sözü dinlesene :mymeka: sen çatlayacaksan hiçbirşey engel olmaz boşuna para verme şu kremlere yağlara dediler dinlemedim :1no2:

kızı beşiğine koyamıyorum ya 2 beşik boşta duruyor koltukta salonda yatıyor ..
demin beşiğindeydi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye uzuzn bi ses geldi nasıl kaptığımı bilemedim yataktan deliricem artık bu akşam 3 oldu....gözümün nönünde dursun...
doktor bakalım ne diycek..internetten araştırıcam bulamıyorum bişey ...

yattığı yatağın altına ince bir yastık koy canım yatak hafif eğimli olsun

bende sürdüm iyimi,diyolardıııııı ahhhhhh büyük sözü dinlesene :mymeka: sen çatlayacaksan hiçbirşey engel olmaz boşuna para verme şu kremlere yağlara dediler dinlemedim :1no2:

doğru canım çatlıcaksa çatlıyor zaten.inan bebek yağı bile sürmedim.benim sadece arka tarafta belimin alt kısmında çatlaklar oluşmuş.oda 3 çzgi bir tarafta 3 çizgi diğer tarafta

ah canım ya.kafasını yüksekte tutsan acaba.burnu fialnmı tıkalı acaba

doğru canım çatlıcaksa çatlıyor zaten.inan bebek yağı bile sürmedim.benim sadece arka tarafta belimin alt kısmında çatlaklar oluşmuş.oda 3 çzgi bir tarafta 3 çizgi diğer tarafta

ne güzel ne güzeelllll doğumdan önce çatlaklaın sadece göbeğimde sanıyodum doğurdum bacak aramdada varmış sonra oluştu mu diyim,göbekten oraları görememişim mi diyeyim bilemedim :CüvCüv:

yattığı yatağın altına ince bir yastık koy canım yatak hafif eğimli olsun

var canım koyduk yastık var yatağının altında eğimli..yeni adet bu ....bakalım bi sitede öksürük tükürükle boğulma durumu nefes alamama astım habercisiymiş...
öksürük az hiç yok değil arada öksürüyo günde 3 kez falan...nefes alamamam ve tükürük olayı böyle işte bakalım...

bu kilo mevzusunu bi yola sokmalıyız...

selsincim,ben kullanmıyorum ama onların belli bir süreden sonra kullanıldığını biliyorum ama kaç aydı hatırlayamadım

akvaryum salıncağı mı gördünüz? nerde ? dolaşmadığımız hiç bi yer kalmadı stokta yok diyorlar.ama senin fiyatta düşük.o anakucağı modeli olsa gerek.selsin akvaryum kullnıyor bildiğim kadarıyla bende ondan istiyorum.arkadaşımda vardı geçen yatırdım bayıldı. 9kg maximum diyorlar ama oğlan 1,5 yaşında 15 kilo oldu halen biniyor ona. neyse eğer akvaryımsa baktığınız nerde yazar mısın bende gidip alayım

daha neler yapacaklar neler :)) benimki klip seyretmeye başladı özellikle canlı müzik olacak tempo tutuyor paşa.bir de mac seyrediyor futbolumu sevecek acaba?? babası hiç ilgilenmez bakalım oğlan ne yapacakbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…