- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.881
benim göbeğimdeki çizgiler gitmedi,çatlaklarım hala kırmızı,ya resmen üstümden tır geçmiş gibiyim ne zaman toplancaz yaaa
huricim canım merhaba,benimde evlendiğim kiloya dönmem için 13 kilo lazım,yalnız değilsin canım
benim göbeğimdeki çizgiler gitmedi,çatlaklarım hala kırmızı,ya resmen üstümden tır geçmiş gibiyim ne zaman toplancaz yaaa
benimde gitmedi canım o çizgi.allahtan göbeğimde çatlak filan olmamış.birde hamile iken hiçbirşey sürmedim göbeğime
kızı beşiğine koyamıyorum ya 2 beşik boşta duruyor koltukta salonda yatıyor ..
demin beşiğindeydi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye uzuzn bi ses geldi nasıl kaptığımı bilemedim yataktan deliricem artık bu akşam 3 oldu....gözümün nönünde dursun...
doktor bakalım ne diycek..internetten araştırıcam bulamıyorum bişey ...
bende sürdüm iyimi,diyolardıııııı ahhhhhh büyük sözü dinlesene :mymeka: sen çatlayacaksan hiçbirşey engel olmaz boşuna para verme şu kremlere yağlara dediler dinlemedim :1no2:
kızı beşiğine koyamıyorum ya 2 beşik boşta duruyor koltukta salonda yatıyor ..
demin beşiğindeydi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye uzuzn bi ses geldi nasıl kaptığımı bilemedim yataktan deliricem artık bu akşam 3 oldu....gözümün nönünde dursun...
doktor bakalım ne diycek..internetten araştırıcam bulamıyorum bişey ...
doğru canım çatlıcaksa çatlıyor zaten.inan bebek yağı bile sürmedim.benim sadece arka tarafta belimin alt kısmında çatlaklar oluşmuş.oda 3 çzgi bir tarafta 3 çizgi diğer tarafta
yattığı yatağın altına ince bir yastık koy canım yatak hafif eğimli olsun
daha bugün baktık ona gerçekten güzel 169 tl dediler 9 kiloya kadarmış ne bileyim almadım ama aklımda kaldı yani,puseti varya onda yatıyo genelde gündüzleri oda sallanıyo diye gereksiz çokta kullanamaz gibi düşündüm ama sen öyle deyince :uhm:
bende bugün oğlumu ananesnine bırakıp kadıköy'e gittim gezmeye.eve geldiğimde beni gördü.nasıl gülücükler attı.kendini geriye doğru atmalar.agular hular yaptı.çok mutlu oldu.gözünü benden alamadı.nasıl güzeldi anlatamam.annem sallıcaktı istemedi ağladı.ben aldım hemen sustu.ah yerim ben onu minik tosbam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?