- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.901
biz 56 günlüğüz daha dün bir bugün iki iştekanguru kullanmaya ne zaman basladiniz? benim kiz 45 gunluk. arabasi da rahat oluyor ama kanguru da kullanmak isterim arada.
emzirirken yastik da kullansam aksam emzirdigimde belim agriyor. hem de cok. ne kadar yastik da koysam olmuyor. arkama tam yaslansam bu sefer bebek dogru pozisyonlanmiyor memeye. sizde de oluyor mu?
bende diyim doktorada baksınlar barikikoşcum lastik gibi derken sümüksümü yapıyor canım yani biz ona mukuslu deriz eğer öylryse lökosit olabilr tahlil yaptırman gerekir canım.peki yaparkren ağlıyormu.:ecrin_bebek:
canım artık her hastanede var artık diyet bölümü diyetisyen diye gir bak bakaalım benim henüş işime gelmiyo o kapılardan transit geçiyom vallaaman allahım kaldı 4 ay desenize,bu ne yaman çelişkidir ya diyet yapamıyoruz ama kilo vermemiz lazım,napcaz anam bacım bak panik oldum yokmu aramızda diyetisyen falan şöyle usturuplu bir diyet programı alabileceğimiz yani yağı ve karbonhidratı az proteini çok bir diyet,teorik e gelince biliyom ama pratikte napcam bilmiyom mafoldumben
anacım sen hepimizide solladın valla allah kolaylık versin ama bence vay kilom nasıl verecem felan filan dedikçe dahada alınıyo kendimden biliyom boşver zamanı gelince verecez dert etme şimdiden bak ben başladım dert etmeye 5 kilo geri aldım
sen öyle san 17 kilo hamile kaldığım kilo ..
evlenirken ki kiloma tam 24 kilo var... mafoldumbenakannehir
daha kalçallarının yanlarına bide canım bi zahmet belinin yanlarınada bak emiiiiiiiiine güzel ne güzeellllldoğumdan önce çatlaklaın sadece göbeğimde sanıyodum doğurdum bacak aramdada varmış sonra oluştu mu diyim,göbekten oraları görememişim mi diyeyim bilemedim :CüvCüv:
hoş geldin nasılsınız inşallah iyi haberlerle dönmüşsündürselam gece kuşlarıopuyorumnanaktan
nasılsınız kuzucuklar nasılzemuszemus
saol canım benim kızlar aynı işte bildiğin gibi senin yakuşuklu nasıl ayağı iğleştimi
herkezde aynı dert gaz -kaka kolik
herkez yeni yeni kendine gelip şölebi salladı kendini kuaförlere gidilmeye bakımlara başlandı bende dahil
gezmeler çoğaldı herkez attı kendini dışarıya millet gün yüzü görmeye hasretti
yani anlıcan hayat yeni yeni yoluna girmeye başladı
sonraaa
diloş bi ara depresyona girdi sebebini bilmiyorum ama şimdi iyi
işte ilk ilişkilerden bahsedildi acıyodu acımıyodu davası
bide biçoğumuzun kırkı çıktı onlardan bahsettik 2 kişi kaldı zannedersem bi morlavanta bide yeni bi arkadaş galiba işte böle sen anlat birazda sabah kalkıp okuyan çok olur seni çok merak ettik
cancağızım kızım zırlamaya başladı geri gelemem galiba hadi pc in gelmiş muhabbete yarından başlarız artıkım iyi sahurlar canım
kuaföre gittim cuma sabahı eve bi geldim benim kız takozunda t.v. karşısında yumurcak t.v. izliyor allahım gözler fıldır fıldır ...babası renkli bi çizgi film bulmuş ağızını bi karış açmış t.v. ye bakıyo...daha neler yapacaklar neler :)) benimki klip seyretmeye başladı özellikle canlı müzik olacak tempo tutuyor paşa.bir de mac seyrediyor futbolumu sevecek acaba?? babası hiç ilgilenmez bakalım oğlan ne yapacakbenneyaptımki
hayırlı olsun canım ...çok güzel bir hediye almış aferin kocişine..bu konuları hiç konuşmadık...biliyorsunuz uzun zamandır yazma özürlüydüm bi klavye almadı eşim ben de de bi huy var birşeyi birkere isterim aldı aldı birdaha asla istemem:1closedeyes:
herneyse salladı almadı uzun zaman geçti anammmm bugün bi geldi bi paket elinde aşkım doğum hediyen demesin midelikafadulden
heyecanla açtık (oğlum benden meraklı bu arada )
mini notbookkkkkkkk:sm_cool::asigim:aşkım benimmmmmopuyorumnanaktan
şimdi şarjda sabaha kaaa eski usül ekran klavyesiyle devam-tatlicadiarzu-
yaneeee artık çenemden kurtuluşunuz yookkkkkkk:teytey:özledim sizi:enbuyukkkpuyorumnanaktan
güzel anlatmışsın....:lepi:herkezde aynı dert gaz -kaka kolik
herkez yeni yeni kendine gelip şölebi salladı kendini kuaförlere gidilmeye bakımlara başlandı bende dahil
gezmeler çoğaldı herkez attı kendini dışarıya millet gün yüzü görmeye hasretti
yani anlıcan hayat yeni yeni yoluna girmeye başladı
biliyorsunuz uzun zamandır yazma özürlüydüm bi klavye almadı eşim ben de de bi huy var birşeyi birkere isterim aldı aldı birdaha asla istemem:1closedeyes:
herneyse salladı almadı uzun zaman geçti anammmm bugün bi geldi bi paket elinde aşkım doğum hediyen demesin midelikafadulden
heyecanla açtık (oğlum benden meraklı bu arada )
mini notbookkkkkkkk:sm_cool::asigim:aşkım benimmmmmopuyorumnanaktan
şimdi şarjda sabaha kaaa eski usül ekran klavyesiyle devam-tatlicadiarzu-
yaneeee artık çenemden kurtuluşunuz yookkkkkkk:teytey:özledim sizi:enbuyukkkpuyorumnanaktan
Çok güzelmiş canım ya...Benimde aklımda olsun harika hediyelik olur...kimse yok..hayret nazlı bahar salona gelmedin mi kız daha....
benim kız her zamanki gibi aynı saattee saloooonnn salonnn die tuttutrunca gelmdik....şimdi kahvaltı hazırlıycam kendüme....gün başladı ....akşama eşimin kuzeni gelebilir birde bugün dışarı çıkıp eşime hediye bakıcam ...bilmiyorum bakalım....küçk bi şeyler düşünüyorum....
şu anda oruçlu ama ramazan bittiğinde kullanabileceği çok güzel bir hediye buldum bakalım onu yaptırabilirim...
babasıyla kıznın bi resmi var çok güzel ...şöyle bir bardak keşfettim...
ikisinin resmini bastırabilirim.bardak soğukken simsiyan sıcak su koyunca resim çıkıyo ortaya...iş yerinde akşama kadar çay kahve içer benimki..hoşuna gidebilir...kızıda paketledim mi tamamdır ...hehehehehehe bakalım öyle düşünüyorum...
akvaryum salıncağı mı gördünüz? nerde ? dolaşmadığımız hiç bi yer kalmadı stokta yok diyorlar.ama senin fiyatta düşük.o anakucağı modeli olsa gerek.selsin akvaryum kullnıyor bildiğim kadarıyla bende ondan istiyorum.arkadaşımda vardı geçen yatırdım bayıldı. 9kg maximum diyorlar ama oğlan 1,5 yaşında 15 kilo oldu halen biniyor ona. neyse eğer akvaryımsa baktığınız nerde yazar mısın bende gidip alayım
daha neler yapacaklar neler :)) benimki klip seyretmeye başladı özellikle canlı müzik olacak tempo tutuyor paşa.bir de mac seyrediyor futbolumu sevecek acaba?? babası hiç ilgilenmez bakalım oğlan ne yapacakbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?