2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bende çok memnunum valla salıncağımızdan kurtarıcım oldu
benim kızım gündüz hiç uyumuyor çünkü ben iş yaparken o da sallanıyor tıngır mıngır:dance:

işte kurtarıcımın resmi:jeyyar:

biliyorsunuz uzun zamandır yazma özürlüydüm bi klavye almadı eşim ben de de bi huy var birşeyi birkere isterim aldı aldı birdaha asla istemem:1closedeyes:
herneyse salladı almadı uzun zaman geçti anammmm bugün bi geldi bi paket elinde aşkım doğum hediyen demesin midelikafadulden
heyecanla açtık (oğlum benden meraklı bu arada )
mini notbookkkkkkkk:sm_cool::asigim:aşkım benimmmmmopuyorumnanaktan
şimdi şarjda sabaha kaaa eski usül ekran klavyesiyle devam-tatlicadiarzu-

yaneeee artık çenemden kurtuluşunuz yookkkkkkk:teytey:özledim sizi:enbuyukkkpuyorumnanaktan

biz 56 günlüğüz daha dün bir bugün iki işte
kikoşcum lastik gibi derken sümüksümü yapıyor canım yani biz ona mukuslu deriz eğer öylryse lökosit olabilr tahlil yaptırman gerekir canım.peki yaparkren ağlıyormu.:ecrin_bebek:
bende diyim doktorada baksınlar bari
canım artık her hastanede var artık diyet bölümü diyetisyen diye gir bak bakaalım benim henüş işime gelmiyo o kapılardan transit geçiyom valla

sen öyle san 17 kilo hamile kaldığım kilo ..
evlenirken ki kiloma tam 24 kilo var... mafoldumbenakannehir
anacım sen hepimizide solladın valla allah kolaylık versin ama bence vay kilom nasıl verecem felan filan dedikçe dahada alınıyo kendimden biliyom boşver zamanı gelince verecez dert etme şimdiden bak ben başladım dert etmeye 5 kilo geri aldım

ne güzel ne güzeelllll doğumdan önce çatlaklaın sadece göbeğimde sanıyodum doğurdum bacak aramdada varmış sonra oluştu mu diyim,göbekten oraları görememişim mi diyeyim bilemedim :CüvCüv:
daha kalçallarının yanlarına bide canım bi zahmet belinin yanlarınada bak emiiiiiiiii
selam gece kuşlarıopuyorumnanaktan
nasılsınız kuzucuklar nasılzemuszemus
hoş geldin nasılsınız inşallah iyi haberlerle dönmüşsündür

geçmiş o kadar çok birikmiş kiiiiiiakannehir
coşmuşsunuz anacımmmm nası okunurrrrr:hooray:
10 sayfa geriden bi bakayım
kikoşummmm bi özet geçseneee önemli olaylarıııııdelikafadulden:kedi:

herkezde aynı dert gaz -kaka kolik
herkez yeni yeni kendine gelip şölebi salladı kendini kuaförlere gidilmeye bakımlara başlandı bende dahil
gezmeler çoğaldı herkez attı kendini dışarıya millet gün yüzü görmeye hasretti
yani anlıcan hayat yeni yeni yoluna girmeye başladı

sonraaa
diloş bi ara depresyona girdi sebebini bilmiyorum ama şimdi iyi
işte ilk ilişkilerden bahsedildi acıyodu acımıyodu davası
bide biçoğumuzun kırkı çıktı onlardan bahsettik 2 kişi kaldı zannedersem bi morlavanta bide yeni bi arkadaş galiba işte böle sen anlat birazda sabah kalkıp okuyan çok olur seni çok merak ettik

cancağızım kızım zırlamaya başladı geri gelemem galiba hadi pc in gelmiş muhabbete yarından başlarız artıkım iyi sahurlar canım

bende de aynı canım kızımla yeni yeni düzene giriyoruz
gerçi biz ilk haftasından beri geziyoruz kızım seviyor gezmeyi maşallah kime çektiyseeeee-tatlicadiarzu-:1rolleyes::teytey:
ramazan olunca düzenler değişti sahura kadar uyumuyorum eşime oğluma hazırlayıp yatıyorum
bu arada benim sıpa oruç tutuyor ne yaptıysam vazgeçiremedim başta tuttu sonra kaldırmadım sahura ondan sonra uyumamaya başladı kaldırmıyorum diyeklava:
zaten zayıf
eee biz de hala icraat yok sıpa sabaha kadar uyanık oluncadelikafadulden
eşim ugrasıyo anneanneye git kal biraz diyo ama kardeşi var diye gitmiyo :roflol:
anlıycanız kocişim isyanlarda:dance:
kızım zaten aramızda yatıyo hepten ayrı düştükkkk oyyyyyy oyyyy:gitme:

iftarlarım oldu ama benim için çok yorucu geçiyor birde kızım da perişan oluyor
gece hallediyorum işleri gündüz hep kucak istiyor

yaniiiiii uğraşıp duruyoruz işteeeee:teytey:

40 lar hayırlı olsun hepimize
kuzulara kocaman
diloşuma kıyamammmmŞeniz
atlatacak inşallah
dün gece yaptığını okudum çok güldümmmm:roflol:

eltim kızı bebekken o kadar uykusuz kalmış ki
gece çocuk ağlıyor
bu da gözünü açamıyor uykusuzluktan
gözler kapalı bebeğğin ağzına emziği vermeye uğraşıyor ama bebek susmuyor
o sırada kaynım yahu napıyon diye uyanyor
meğerse emziği kaynımın ağzına sokmaya uğraşıyomuşşşşdelikafadulden:roflol::roflol:

yani böyle şeyler oluyor canlar korkmayınnnnn:teytey:

sahur vakti geldi hazırlayayım bişilerrrr

inşallah yarın fırsat bulurumda bol bol muhabbet ederizzzzzz

iyi sabahlarrrrrrrŞeniz

kuaföre gittim cuma sabahı eve bi geldim benim kız takozunda t.v. karşısında yumurcak t.v. izliyor allahım gözler fıldır fıldır ...babası renkli bi çizgi film bulmuş ağızını bi karış açmış t.v. ye bakıyo...
hayırlı olsun canım ...çok güzel bir hediye almış aferin kocişine..bu konuları hiç konuşmadık...
benim kociş kuru bi çiçekten başka bişey almadı ki doğumdan önce uyarmıştım hatta istemiştim ama durumlar iyi değildi

güzel anlatmışsın....:lepi:

kimse yok..hayret nazlı bahar salona gelmedin mi kız daha....
benim kız her zamanki gibi aynı saattee saloooonnn salonnn die tuttutrunca gelmdik....şimdi kahvaltı hazırlıycam kendüme....gün başladı ....akşama eşimin kuzeni gelebilir birde bugün dışarı çıkıp eşime hediye bakıcam ...bilmiyorum bakalım....küçk bi şeyler düşünüyorum....

şu anda oruçlu ama ramazan bittiğinde kullanabileceği çok güzel bir hediye buldum bakalım onu yaptırabilirim...
babasıyla kıznın bi resmi var çok güzel ...şöyle bir bardak keşfettim...

ikisinin resmini bastırabilirim.bardak soğukken simsiyan sıcak su koyunca resim çıkıyo ortaya...iş yerinde akşama kadar çay kahve içer benimki..hoşuna gidebilir...kızıda paketledim mi tamamdır ...hehehehehehe bakalım öyle düşünüyorum...

slm kızlar nasılsınız
biz dün izmire geldik şimdi kuzucum uyuyor bende sizelere takılayım bugün

Valla bana alınmış gibi seviindim Demetciğim çünkü seni daha sık görücez burda.Ben de pek yazamıyorum ama hep takip etmeye çalışıyorum.Benim kuzum gündüzleri uyumuyor.Şimdii hazır uyuyorken yazıyorum işte...

Çok güzelmiş canım ya...Benimde aklımda olsun harika hediyelik olur...

yok canım benimki akvaryum olan değil.otomatik sallanan salıncak yazınca çıkıyor internetten.bizimki ondan

bizimkide bakıyor tvye ama zararlı değil mi ya televizyona bakmaları.benim arkadaşım hiç bakturmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…