- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.921
bizimkide bakıyor tvye ama zararlı değil mi ya televizyona bakmaları.benim arkadaşım hiç bakturmıyordu
benimde evlendiğim kiloya dönmem için tam 14 kilo vermem lazım.ama imkansız herhalde.
canım bende baktırmıyorum tvye en azından 7. aya kadar
Benimde 13 kg fazlam var.Evlendikten sonra 10 kg aldım.Hamileliğe 10 kg fazlayla girdim.Doğumdan sonra 2 kilo kalmıştı,bugün tartıldım 1 kg daha almışım.
Napıcaz bu kiloları offffffffffff
44 kg iidim bi zamanlar,inanamıyorum...
Benimde 13 kg fazlam var.Evlendikten sonra 10 kg aldım.Hamileliğe 10 kg fazlayla girdim.Doğumdan sonra 2 kilo kalmıştı,bugün tartıldım 1 kg daha almışım.
Napıcaz bu kiloları offffffffffff
44 kg iidim bi zamanlar,inanamıyorum...
valla canım bende evlendiğimde 51 kg idim şimdi 64 olmuşum.doğumdan önce 78 kilo idim .nasıl vericez bakalım.eskiye dönemeyiz herhalde
hanimlar gecmisi okumadim hemen yazayim. bizimki halen kakasini yapmadi. maydonoz sapini zeytinyagina batirip yaptim az once. halen yapmadi bekliyorum.
fit6il verdi doktor. simdi fitili bolun vs demedi. ama burada fitili boluyor musun vs dioye okumustum. nasil bolunuyor? yarisindan mi? ince uzun kesit seklinde mi?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz
günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Bol sütlü,bebeğiniz gazsız ve huzurlu,sizler de mulu bir gün geçiririrsiniz inşaallah...opuyorumnanaktan
ne güzel bir hediye canım çok iyi düşünmüşsün:lepi: nerden alacaksın ?canım?kimse yok..hayret nazlı bahar salona gelmedin mi kız daha....
benim kız her zamanki gibi aynı saattee saloooonnn salonnn die tuttutrunca gelmdik....şimdi kahvaltı hazırlıycam kendüme....gün başladı ....akşama eşimin kuzeni gelebilir birde bugün dışarı çıkıp eşime hediye bakıcam ...bilmiyorum bakalım....küçk bi şeyler düşünüyorum....
şu anda oruçlu ama ramazan bittiğinde kullanabileceği çok güzel bir hediye buldum bakalım onu yaptırabilirim...
babasıyla kıznın bi resmi var çok güzel ...şöyle bir bardak keşfettim...
ikisinin resmini bastırabilirim.bardak soğukken simsiyan sıcak su koyunca resim çıkıyo ortaya...iş yerinde akşama kadar çay kahve içer benimki..hoşuna gidebilir...kızıda paketledim mi tamamdır ...hehehehehehe bakalım öyle düşünüyorum...
kibelecim ben fısher price otomotik sallanan salıncağını kullanıyorum.çok memnunum.ışıklı ve müzikli ayrıca.ışıklar çıok ilgisini çekiyor.chicco dan daha uygun fiyatı.netten bak istersen
biliyorsunuz uzun zamandır yazma özürlüydüm bi klavye almadı eşim ben de de bi huy var birşeyi birkere isterim aldı aldı birdaha asla istemem:1closedeyes:
herneyse salladı almadı uzun zaman geçti anammmm bugün bi geldi bi paket elinde aşkım doğum hediyen demesin midelikafadulden
heyecanla açtık (oğlum benden meraklı bu arada )
mini notbookkkkkkkk:sm_cool::asigim:aşkım benimmmmmopuyorumnanaktan
şimdi şarjda sabaha kaaa eski usül ekran klavyesiyle devam-tatlicadiarzu-
yaneeee artık çenemden kurtuluşunuz yookkkkkkk:teytey:özledim sizi:enbuyukkkpuyorumnanaktan
kimse yok..hayret nazlı bahar salona gelmedin mi kız daha....
benim kız her zamanki gibi aynı saattee saloooonnn salonnn die tuttutrunca gelmdik....şimdi kahvaltı hazırlıycam kendüme....gün başladı ....akşama eşimin kuzeni gelebilir birde bugün dışarı çıkıp eşime hediye bakıcam ...bilmiyorum bakalım....küçk bi şeyler düşünüyorum....
şu anda oruçlu ama ramazan bittiğinde kullanabileceği çok güzel bir hediye buldum bakalım onu yaptırabilirim...
babasıyla kıznın bi resmi var çok güzel ...şöyle bir bardak keşfettim...
ikisinin resmini bastırabilirim.bardak soğukken simsiyan sıcak su koyunca resim çıkıyo ortaya...iş yerinde akşama kadar çay kahve içer benimki..hoşuna gidebilir...kızıda paketledim mi tamamdır ...hehehehehehe bakalım öyle düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?