2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

günaydın kızlarr

kaydirigubbakcemile3 demek tek tv kuşu benim ki değil çok dikkatli izleriz önüne falan geçince hemen suratımız buruşur :)

benimde evlendiğim kiloya dönmem için tam 14 kilo vermem lazım.ama imkansız herhalde.

Benimde 13 kg fazlam var.Evlendikten sonra 10 kg aldım.Hamileliğe 10 kg fazlayla girdim.Doğumdan sonra 2 kilo kalmıştı,bugün tartıldım 1 kg daha almışım.
Napıcaz bu kiloları offffffffffff
44 kg iidim bi zamanlar,inanamıyorum...

valla canım bende evlendiğimde 51 kg idim şimdi 64 olmuşum.doğumdan önce 78 kilo idim .nasıl vericez bakalım.eskiye dönemeyiz herhalde

canım kiloları ne sen sor nede biz söyleyelim
ben 65 kilo ile evlendim migren tedavisine başlayınca 11 kilo aldım o kilo ilede hamile kaldım onun üstüne 17 kilo oldum tam bir yuvarlak 13ünü verdim ama hala çoğu üzerimde

hanimlar gecmisi okumadim hemen yazayim. bizimki halen kakasini yapmadi. maydonoz sapini zeytinyagina batirip yaptim az once. halen yapmadi bekliyorum.

fit6il verdi doktor. simdi fitili bolun vs demedi. ama burada fitili boluyor musun vs dioye okumustum. nasil bolunuyor? yarisindan mi? ince uzun kesit seklinde mi?

Kıbelecım fıtılı bıraz bÖl ve ucunuda hafıf sıvrılt (doktor tavsıyesı)

valla canım bende evlendiğimde 51 kg idim şimdi 64 olmuşum.doğumdan önce 78 kilo idim .nasıl vericez bakalım.eskiye dönemeyiz herhalde

ayy nerdeyse aynıyız ya bende evlendiğimde 51 dim doğuma 78le girdim şimdi 66 benneyaptımki

morlavanta günaydın hoşgeldin

günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Bol sütlü,bebeğiniz gazsız ve huzurlu,sizler de mulu bir gün geçiririrsiniz inşaallah...opuyorumnanaktan

Canım bize aşı sonrası ateş için fitil vermişti doktor.Eczacı boyuna yani ince uzun şekilde bölerek kullanmamı ve diğer yarısını atmamı kullanmamamı söylemişti.Aynı şekilde kullanman gerekir bence...

ne güzel bir hediye canım çok iyi düşünmüşsün:lepi: nerden alacaksın ?canım?

demetcim gozlerimiz yolda kaldi. seni soruyorduk gunlerdir. hosgeldin.

canim karakalem karikaturunuzu yaptirabilirsin. puzzle yaptirabilirsin kizinizin resmini ya da ikinizin resmini. bu basrdaktan da kardesim eski kiz arkadasi simdiki esine yaptirmisti. cok guzel bir hediye olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…