2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bizimkide bakıyor tvye ama zararlı değil mi ya televizyona bakmaları.benim arkadaşım hiç bakturmıyordu

yok be gülüm her dakika tv karşısında olsa belki dediğin doğrudur ama günde 20 dakika bakmış ne olacak. izole bi hayat yaşatabilecekmiyiz ki? mesela müziği çok seviyor paşam cdden çalıyoruz çok mutlu oluyor. geçen bakıcısı ferhat göçerin cdsini koymuş kendi kendine salınarak ve mırıldanarak uyumuş.çok güldük.müziğe göre tepki veriyor.

tesekkurler hanimlar. fitili ince uzun boleyim koyayim halen yapmadi.

ben direk yarıdan bölüyorum.enine yani.fitil açmadan tırnağımla bastırıyorum hafif bükünce çıt diye kırılıyor zaten. böleyece uç kısmı bölünmüyor rahat giriyor.hemde fitili düzeltmek için oynamamış oluyorsun. sterilliğide bozulmuyor

canım güle gülee kullan özledik seni Şeniza.s.artık bekliyoruz çene yapmaya alkisalkisalkis

herkese selamm kızlarrr:ecrin_bebek:

kilolardan bahsedilmiş ben evlendiğimde 42 kiloydum 5 ay içinde 50 kilo oldum kızıma şimdi isee doğum kilomla birliktee 66 kiloyumm eski halime dönmem çok zorrr:sinifsinif:

slm kızlar nasılsınız
biz dün izmire geldik şimdi kuzucum uyuyor bende sizelere takılayım bugün
selam canım..çıktın heralde yetişemedim sana...

günaydın kızlarr

kaydirigubbakcemile3 demek tek tv kuşu benim ki değil çok dikkatli izleriz önüne falan geçince hemen suratımız buruşur :)
laelaelaelaelae
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım....çok şükür takılıyoruz

valla canım bende evlendiğimde 51 kg idim şimdi 64 olmuşum.doğumdan önce 78 kilo idim .nasıl vericez bakalım.eskiye dönemeyiz herhalde
bencede dönemeyiz.yani dönen var onlarda doğumdan hemen sonra 3 ay içinde dönüyorlar zaten....döndük döndük yoksa işimiz zor yani.

huri nasılsın canım ipek böceğimiz nasıl
allaha şükür uyuyo şimdilik bende bi yatak odasını topluyorum buraya geliyorum bi mutfağa giriyorum buraya geliyorum..falan.

hayret onada yapmadıysa ne diyim seninh kızına..
fitili boylamasına kes...bişey bildiğimden değil boylamasına kesersen hem yarısını kullanmış olursun hemde şekline şemaline uygun iş yapmış olursun

günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Bol sütlü,bebeğiniz gazsız ve huzurlu,sizler de mulu bir gün geçiririrsiniz inşaallah...opuyorumnanaktan
amiinn canım saol.aynı dilekler sanada

ne güzel bir hediye canım çok iyi düşünmüşsün:lepi: nerden alacaksın ?canım?

fotoğrafçılar yapıyorlar telefona çektiğin yada dijital mak.çektiğin resimi götürüyosun bırakıyorsun onlar kupaya tişörte anahtarlığa yastığa falan basıyorlar resmi....buralarda do var

teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile5

fitili bolerken kirildi. ben de butun koydum. soktum. itti disari. elimle bastirdim itmesin diye. bir kaka cikti yazik yavruma. oncekiler lastik gibi kati cikti. bekleye bekleye katilasmis. arkasindan gelenler civikti. ben de kabizim ya cocuga gecmis. bana da fitil falan verdi.bakalim./ bebegim 45 gunluk 4600 gr olmus.

kilolardan bahsedilmiş ben evlendiğimde 42 kiloydum 5 ay içinde 50 kilo oldum kızıma şimdi isee doğum kilomla birliktee 66 kiloyumm eski halime dönmem çok zorrr:sinifsinif:

anammmmmmmmm 42 mi? cop gibi. ben 50 idim.

2 sene sonra 50 ile hamile kaldim. 64e ile dogum yaptim. 55im haftalardir. inmiyor artik. gobek de gitmiyor. hepsi gobekte.

huricm burdayım canım
diloşum nasılsın canım daha iyisin değil mi

sağol tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın izmire mi geldin istanbula ne zaman geliyosun?

2 sene sonra 50 ile hamile kaldim. 64e ile dogum yaptim. 55im haftalardir. inmiyor artik. gobek de gitmiyor. hepsi gobekte.

aynen canım çöp gibiydim benimle dalga geçiyolardı ayağına taş bağlaa rüzgarlı havada dışarı çıkma felan gibi:roflol::roflol:şimdi bu halimi gören şok oluyo tanımayan bile oluyoomafoldumben

ah ah gençlik tabiii. bahsedin öle elli kilolar falan ben çoktan unuttum onları şimdi 60 a bir yaklaşsam diye umut ediyorum.ama zor gözüküyor. bir zamanlar 55 kiloydum sonra bi 63 oldum sonra baktım durmuyor gidiyor bir baktık ki tiroidlerim bozulmuş ama ben kiloyu aldım. 72 kilo ile hamile kaldım. şuan 69 oldum bi hşuma gitti hazır bu gazla belki biraz daha veririm umudu doğdu. 63 e insem yeter bana :gitme:

emzirirken veriliyo deniyo yaa inanmıyorum artıkk homini gıtlak tıkınıyoo insan:)benimde 5 kilom kaldı onu versem bişey istemiyommm:umursamaz:

maşallah maşallah ...

kuzum iyi teyzesi yanımda yatıyor şimdi oynuyor
bizde işzmire geldik kociş çalışıyor izde oteldeyiz
gezginciler siziii..maşallah ana kıza

cop gibi...:roflol:

hurişş kupalar güzel fikir yaptır canım güzel hediye olurrr:ecrin_bebek:
teşkür canım..

gençlik diyosun ya o zaman ben 80 yaşındayım sana bakarak..çünkü 84 kiloyum..sabowwwwww

ya ama herzaman değil devamlılığı yok yani o an üşütmüş olduğunu düşünüyorum yani kültürü verdiğimde kakası normalse yine çıkarmı bakteri?

çıkabilir canım ama eskilerde şöyle der yeşil yaptığında kulağı ağrıyormuş. yeşil renk olması dışkıda bir bakteri var onun arttığını gösterir. onu enfekte kabul etmez çoğu lab. oyüzden boşver kültürü, mikroskobi yaptırırsın lökositin miktarına göre antibiyotik verir.işallah yoktur birşey.a.s.

Herkese selammm,biçok kişi burda ne güzel yavaş yavaş eski günlere dönüyoruz sanırım.
Demetcim hoşgeldin aramıza tekrar dönmene çok sevindim :1hug:
Şu kilo konusuu ben 48le hamile kaldım 63 le doğum yaptım şu andada 53 kiloyum yani 5 kilo fazlam var gitmesinden umutlu olduğum :gitme:.Kıyafet olayı canımı çok sıkıyor popom büyümüş sanırım pantolonlarım olmuyo üstlerde problem yok.
Biz geçen gün c&a'ya gittik oğluma bayramlık aldık acayip indirim vardı.6-7 parça alıp çıktık tam sonbaharda giyebileceği şeyler.
Sizler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…