- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.941
bizimkide bakıyor tvye ama zararlı değil mi ya televizyona bakmaları.benim arkadaşım hiç bakturmıyordu
tesekkurler hanimlar. fitili ince uzun boleyim koyayim halen yapmadi.
biliyorsunuz uzun zamandır yazma özürlüydüm bi klavye almadı eşim ben de de bi huy var birşeyi birkere isterim aldı aldı birdaha asla istemem:1closedeyes:
herneyse salladı almadı uzun zaman geçti anammmm bugün bi geldi bi paket elinde aşkım doğum hediyen demesin midelikafadulden
heyecanla açtık (oğlum benden meraklı bu arada )
mini notbookkkkkkkk:sm_cool::asigim:aşkım benimmmmmopuyorumnanaktan
şimdi şarjda sabaha kaaa eski usül ekran klavyesiyle devam-tatlicadiarzu-
yaneeee artık çenemden kurtuluşunuz yookkkkkkk:teytey:özledim sizi:enbuyukkkpuyorumnanaktan
selam canım..çıktın heralde yetişemedim sana...slm kızlar nasılsınız
biz dün izmire geldik şimdi kuzucum uyuyor bende sizelere takılayım bugün
laelaelaelaelaegünaydın kızlarr
kaydirigubbakcemile3 demek tek tv kuşu benim ki değil çok dikkatli izleriz önüne falan geçince hemen suratımız buruşur :)
günaydın canım....çok şükür takılıyoruzgünaydın kızlar nasılsınız
bencede dönemeyiz.yani dönen var onlarda doğumdan hemen sonra 3 ay içinde dönüyorlar zaten....döndük döndük yoksa işimiz zor yani.valla canım bende evlendiğimde 51 kg idim şimdi 64 olmuşum.doğumdan önce 78 kilo idim .nasıl vericez bakalım.eskiye dönemeyiz herhalde
allaha şükür uyuyo şimdilik bende bi yatak odasını topluyorum buraya geliyorum bi mutfağa giriyorum buraya geliyorum..falan.huri nasılsın canım ipek böceğimiz nasıl
hayret onada yapmadıysa ne diyim seninh kızına..hanimlar gecmisi okumadim hemen yazayim. bizimki halen kakasini yapmadi. maydonoz sapini zeytinyagina batirip yaptim az once. halen yapmadi bekliyorum.
fit6il verdi doktor. simdi fitili bolun vs demedi. ama burada fitili boluyor musun vs dioye okumustum. nasil bolunuyor? yarisindan mi? ince uzun kesit seklinde mi?
amiinn canım saol.aynı dilekler sanadagünaydın kızlar nasılsınız bakalım? Bol sütlü,bebeğiniz gazsız ve huzurlu,sizler de mulu bir gün geçiririrsiniz inşaallah...opuyorumnanaktan
ne güzel bir hediye canım çok iyi düşünmüşsün:lepi: nerden alacaksın ?canım?
teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile5amiinn canım saol.aynı dilekler sanada
fotoğrafçılar yapıyorlar telefona çektiğin yada dijital mak.çektiğin resimi götürüyosun bırakıyorsun onlar kupaya tişörte anahtarlığa yastığa falan basıyorlar resmi....buralarda do var
huricm burdayım canım
diloşum nasılsın canım daha iyisin değil mi
nasılsın canım benim...kızısın nasıl
herkese selamm kızlarrr:ecrin_bebek:
kilolardan bahsedilmiş ben evlendiğimde 42 kiloydum 5 ay içinde 50 kilo oldum kızıma şimdi isee doğum kilomla birliktee 66 kiloyumm eski halime dönmem çok zorrr:sinifsinif:
huricm burdayım canım
diloşum nasılsın canım daha iyisin değil mi
anammmmmmmmm 42 mi? cop gibi. ben 50 idim.
2 sene sonra 50 ile hamile kaldim. 64e ile dogum yaptim. 55im haftalardir. inmiyor artik. gobek de gitmiyor. hepsi gobekte.
herkese selamm kızlarrr:ecrin_bebek:
kilolardan bahsedilmiş ben evlendiğimde 42 kiloydum 5 ay içinde 50 kilo oldum kızıma şimdi isee doğum kilomla birliktee 66 kiloyumm eski halime dönmem çok zorrr:sinifsinif:
ah ah gençlik tabiii. bahsedin öle elli kilolar falan ben çoktan unuttum onları şimdi 60 a bir yaklaşsam diye umut ediyorum.ama zor gözüküyor. bir zamanlar 55 kiloydum sonra bi 63 oldum sonra baktım durmuyor gidiyor bir baktık ki tiroidlerim bozulmuş ama ben kiloyu aldım. 72 kilo ile hamile kaldım. şuan 69 oldum bi hşuma gitti hazır bu gazla belki biraz daha veririm umudu doğdu. 63 e insem yeter bana :gitme:
maşallah maşallah ...fitili bolerken kirildi. ben de butun koydum. soktum. itti disari. elimle bastirdim itmesin diye. bir kaka cikti yazik yavruma. oncekiler lastik gibi kati cikti. bekleye bekleye katilasmis. arkasindan gelenler civikti. ben de kabizim ya cocuga gecmis. bana da fitil falan verdi.bakalim./ bebegim 45 gunluk 4600 gr olmus.
gezginciler siziii..maşallah ana kızakuzum iyi teyzesi yanımda yatıyor şimdi oynuyor
bizde işzmire geldik kociş çalışıyor izde oteldeyiz
cop gibi...:roflol:anammmmmmmmm 42 mi? cop gibi. ben 50 idim.
2 sene sonra 50 ile hamile kaldim. 64e ile dogum yaptim. 55im haftalardir. inmiyor artik. gobek de gitmiyor. hepsi gobekte.
teşkür canım..hurişş kupalar güzel fikir yaptır canım güzel hediye olurrr:ecrin_bebek:
ah ah gençlik tabiii. bahsedin öle elli kilolar falan ben çoktan unuttum onları şimdi 60 a bir yaklaşsam diye umut ediyorum.ama zor gözüküyor. bir zamanlar 55 kiloydum sonra bi 63 oldum sonra baktım durmuyor gidiyor bir baktık ki tiroidlerim bozulmuş ama ben kiloyu aldım. 72 kilo ile hamile kaldım. şuan 69 oldum bi hşuma gitti hazır bu gazla belki biraz daha veririm umudu doğdu. 63 e insem yeter bana :gitme:
ya ama herzaman değil devamlılığı yok yani o an üşütmüş olduğunu düşünüyorum yani kültürü verdiğimde kakası normalse yine çıkarmı bakteri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?