2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bizde bugün aşımızı olduk geldik hemşire ateşi çıkmaz dedi ama bilemiyorum dr belli olmaz dedi ateş şurubumuz var bakalım işallah çıkmaz ateşi.
Aşı sonrası bebeğinin ateşi olan oldumu.

bende kendime pantolon baktım geçengün 38 giyerken 42 bakmak çok acı bir kot birde siyah kapri aldım waikikde bulabildim ancak üstlerde xl oluyor lmaz:

bebişim iyi çok şükür ama ben pek iyi değilim, boynum göğüs kafesim ağrıyor batmalar var, sezeryandan sonra normal diyolar olucak bunlar organlar tam yerleşene kadar, ama bu kadarmı olur bilemedim.. sen nasılsın canım

Canım ben kullanıyorum akvaryum salıncak hatta Alyacım suan balıklarla konusuyo yanımda kaydirigubbakcemile3 Sarachanede mutlu bebede bulabildim sadece, 330 tl didiler aldık mecbur,ama cok kullanıslı genelde onda uyuyo gündüzleri ayrıca bayada oyalanıyo ama kendi kendine sallanırken cok ses cıkarıyo onun icin ben bisi bagladım onla sallıyorum bazen basım şişiyo alkisalkisalkis

oooooo topik coşmuş....

hoşgeldin demett.....

madgirl doğumunu nerde yapmıştın sen...bende ankaradayım da merak ettim...

herkeze merhaba birkaç gündür yoktum anneme gittik evde çok sıkılıyorum annemde rahat ediyorum valla şimdi eve geldik kızım uyuyo bende size bi selam vereyim dedim

madgrl geçmiş olsun canım bende öyle birşey olmadı istersen dr na bir sor çok fazlaysa ağrı. biende iyiyim kızıma aşı vuruldu şimdi uyuyor işallah huysuzlanmaz bugün.

geçmişe pek bakamadım ama en son kilolardan bahsedilmiş.........
ben evlenirken 50 kiloydum....
53 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim
şu anda 54 kiloyum tüm eski kıyafetlerim oluyo bişey almama gerek kalmadı
36 bedeb giyiyorum 34 bile oluyo
kiloyu dert etmiyorum hafif bi ayva göbeğim var elbet ama bebeklerimiz hnüz iki aylık kızlar ya daha kilo kalması çok normal sağlıklı olsunlar da kilo verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…