- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.981
akayda yaptım doğumu, sende dikmen desin galiba bigün görmüştüm yazmıştın bende dikmendeyim vadiye yakın
selam melekcim, biz de seni soruiyorduk? ufaklik nasil? goguslerin nasil oldu?
canım sağol ben genel cerraha gittim göğüsler için çok kotüydü bana garmastan ve antibiyotik verdi birde başka bi merhem
2 gün de emzirme dedi
ben de dinledim onu kremleri kullandım iyice ve dinlendirdim göğüslerimi günde 2 kere sıcak duş al dedi be sıcak su torbası koydum göğüslerime
allaha çooooooooooook şükür düzeldi göğüslerim şimdi çok iyi kızımla sağlıklı sağlıklı emişiytoruz emiyo çok şükür
göğüslerim de artık acımıyo rahatladık allah bidaha yaşatmasın
geçmiş olsun cnmm.. a.s...
atlattığına sevindim...alkisalkisalkis
yaa ölemi...tam nerde...ben cadde üstündeki 29 mayıs hastanesinin karşısındayım..bi gün beklerim çaya.kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 :kedi: ...
benim dr tülin özdener di...zekai tahirin dr...mithat paşa da muayenesi var.şutarafagitti buyrunnnnnnnnn ..ben çok memnun kaldım hem dr hem hastanemden...dr özel hastası oldun mu devlet hastanesin de de olsan özel muamele görüyosun...güzel geçti çok şükür..bi sıkıntım da olmadı hamdolsun.:Saruboceq: hihoyyyt ..
hayır karşılamıyor 142 tl canım
ben daha yukardaki 29 mayıs a yakınım vadiye yakın, inşallah bende beklerimm opuyorumnanaktan
tamammm..camiye yakın olan dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?