2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar biraz önce kızıma bişey oldu
son sesle ağlamaya başladı ne mememi aldı ne bberonu susturamadım resmen çok korktumsenağlamasenağlama
bi sıcak duş aldırıp uyutuuyorum şimdi uyurke biberonuda verdim
ne oldu acaba kuzuma

endişelen me bi anda gazı gelmiştir belki.... :gitme: :sinifsinif:

gaz sancısı canım endişelenme zaman zaman öykü ye de oluyo:çok üzgünüm:

endişelen me bi anda gazı gelmiştir belki.... :gitme: :sinifsinif:

gaz sancısı canım endişelenme zaman zaman öykü ye de oluyo:çok üzgünüm:
teşekürler kızlar çok kötü oldum yinede yemei mamayı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
rezene kullanıyomusunuz kızlar

canım dr bana günde 200 ccye kadar içirebişlirsin dedi bende veriyorum

kızım zaman zaman aşırı gazlı oluyo
bu gün rezene çayı aldım milupanın ama hala kullanıp kullanmama arasında kararsızım
sizler kullanıyomusunuz rezeneyi memenunmusunuz

çok güzel hem severek içiyorlar gece yatmadan önce gece çayı var milupanın oda çok güzel ben veriyorum

kız huriiii
görürüm seni 35lerine gelince mafoldumben
çok bişey kalmadı 9-10 sene kadar bi zaman kaldı..

kızım zaman zaman aşırı gazlı oluyo
bu gün rezene çayı aldım milupanın ama hala kullanıp kullanmama arasında kararsızım
sizler kullanıyomusunuz rezeneyi memenunmusunuz
ewet bende humana kullanıyorum günde 100ml kadar

vücuduna baktın mı canım iyice..oteldesin bişey ısırmış olmasın..ama gaz sancısıda olabilir vücudunda bişey yoksa.
rezene kullanıyomusunuz kızlar

ewet canım günde 100 ml kadar

Herkese meraba kıslar, geçmiş oku oku bitmez, oku ay o neki diye dahada gecmisi oku cıkamadım işin içinden, herkesin iyi oldugunu umarak meraba diyorum, alyayı az once uyuttum emzirip bi girip selam vermek istedim...

slm kızlar nasılsınız cumartesı aksamından berı bolu kıbrıscıktayız annmlerdeydık oğlusum temız dağ havasını cok sevdı benı hhıc uzmedı sabahlarıda uyudu geclerı hele hıc uyanmadı ben 4saatte bır emzırdım 2saatte bır saatte kalkan bı bebek olunca sasırttı masallah tosunumuza alıskın değılız bız oleuykulara....
hurişim bak sıdmı salondayız ::)))))))))))9banyomuzu yaptık cayımızı ıctık sallanıyoruz bakalım uyusada bızde kızımla annmın yaptığı gozlemelerden şöööleee bı ayran yapıp yesek :)))))))))zaten kılolar aldı basını gıdıyor bısey sorayım sıze ben 73ıle dopuma zaten 10kılo almıstım 68dı cıktığımda 66 olmusum sımdı ama şişko gorunuyorum ya şişlıkmı acaba????anlmadım gıttı ((((((((((
ya

Nossun melekimmm iyiyim cok sükür, bilas uykusuz ve kiloluyummm o kaaaa akannehir Sen nasılsın cnm gecmis olsun göğüs meselesini yeni okudum geçmiş bile gerci masallah, öykü bıdıgı nasıl resimlerden gordugum kadarıyla masallah cok tatlı ve saglıklı bi bebikkkk

BEYAZ MELEK kullanıcısından alıntı
bu ay yaptırcaz dimi
gerçi ben hepsini özelde yaptırıyırum sağlık ocağına götürmedim hiç

bende özelde yaptırıyoorum tüm aşılarnı ama veremi sadece sağlık ocaklarında yapıyorlar.başka çare yok

selamlar .. aşılar konuşulmuş yerimseniben
biz 1 aylık aşısını ( hepatitin 2. dozu ) kontrollere gittiğimiz özel hast.de yaptırdık . ama diğer aşılarını dr..umuz ısrarla sağlık ocağında yaptırmamızı istedi . çünkü aynı aşıyı kullanıyorlarmış , gerek yok dedi buraya gelmenize ve boşa para vermenize . üstelik daha öncelerden şunu duymuştum : sağlık ocağındaki aşılar daha tazeymiş , çünkü orada aşı sirkülasyonu özele göre daha fazla , özeldeki aşılar beklemiş oluyormuş felan ..

kızlar ben humananın rezeesını kullandım guzeldı ama bu sefer esım mılupa almıs bu daha da bı gzl oglum bunu daha bı severek ıcıyor bunun tadı gzl......

ah o şişlik yok muuuuuuuuuuuakannehir

onu bende anlamıyorum mesela bewn doğumdan beridir 84 kiloyum ama olmayan pijamam olmaya başladı ve dün kuzenim bileklerin incelmiş kilo vermişsin dedi bi hevesle çıktım tartıya aynı 84 ....heralde şişler iniyor canım halaaa

bendede tam tersi oldu doktorum dedi ki aşılarına buraya gelebilirsin her ay zaten muayne olacaksınız 10 tl muayne parasından başka vermiyorsun.tabi devletin karşılamadıklarını sağlık ocağındada yaptıramazsın zaten onlar paralı..ama sağlık ocağının ücretsaiz yaptıklarını burdada yaptırırasın ücretsiz dedi.
o sebeple sağlık ocağında sıra beklemeye uyuzum burda 3-4- muhite birden bakıyor sağlık ocağı çok kalabalık oluyor...hepatit b 2. yaptırırken 8:30 da sıra aldım fiş 11 de aşıyı yaptırdım...:umursamaz:

Herkese meraba kıslar, geçmiş oku oku bitmez, oku ay o neki diye dahada gecmisi oku cıkamadım işin içinden, herkesin iyi oldugunu umarak meraba diyorum, alyayı az once uyuttum emzirip bi girip selam vermek istedim...

aynen canım .. hazır uyuyorken Aras tosbaası ben de bi bakiim dedim yerimseniben
kiloluyuz demişsin diğer mesajında fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…