- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.001
kızlar biraz önce kızıma bişey oldu
son sesle ağlamaya başladı ne mememi aldı ne bberonu susturamadım resmen çok korktumsenağlamasenağlama
bi sıcak duş aldırıp uyutuuyorum şimdi uyurke biberonuda verdim
ne oldu acaba kuzuma
kızlar biraz önce kızıma bişey oldu
son sesle ağlamaya başladı ne mememi aldı ne bberonu susturamadım resmen çok korktumsenağlamasenağlama
ne oldu acaba kuzuma
endişelen me bi anda gazı gelmiştir belki.... :gitme: :sinifsinif:
teşekürler kızlar çok kötü oldum yinede yemei mamayı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamagaz sancısı canım endişelenme zaman zaman öykü ye de oluyo:çok üzgünüm:
rezene kullanıyomusunuz kızlar
kızım zaman zaman aşırı gazlı oluyo
bu gün rezene çayı aldım milupanın ama hala kullanıp kullanmama arasında kararsızım
sizler kullanıyomusunuz rezeneyi memenunmusunuz
bu ay yaptırcaz dimi
gerçi ben hepsini özelde yaptırıyırum sağlık ocağına götürmedim hiç
çok bişey kalmadı 9-10 sene kadar bi zaman kaldı..kız huriiii
görürüm seni 35lerine gelince mafoldumben
ewet bende humana kullanıyorum günde 100ml kadarkızım zaman zaman aşırı gazlı oluyo
bu gün rezene çayı aldım milupanın ama hala kullanıp kullanmama arasında kararsızım
sizler kullanıyomusunuz rezeneyi memenunmusunuz
vücuduna baktın mı canım iyice..oteldesin bişey ısırmış olmasın..ama gaz sancısıda olabilir vücudunda bişey yoksa.kızlar biraz önce kızıma bişey oldu
ne oldu acaba kuzuma
rezene kullanıyomusunuz kızlar
bende özelde yaptırıyoorum tüm aşılarnı ama veremi sadece sağlık ocaklarında yapıyorlar.başka çare yok
bende özelde yaptırıyoorum tüm aşılarnı ama veremi sadece sağlık ocaklarında yapıyorlar.başka çare yok
slm kızlar nasılsınız cumartesı aksamından berı bolu kıbrıscıktayız annmlerdeydık oğlusum temız dağ havasını cok sevdı benı hhıc uzmedı sabahlarıda uyudu geclerı hele hıc uyanmadı ben 4saatte bır emzırdım 2saatte bır saatte kalkan bı bebek olunca sasırttı masallah tosunumuza alıskın değılız bız oleuykulara....
hurişim bak sıdmı salondayız ::)))))))))))9banyomuzu yaptık cayımızı ıctık sallanıyoruz bakalım uyusada bızde kızımla annmın yaptığı gozlemelerden şöööleee bı ayran yapıp yesek :)))))))))zaten kılolar aldı basını gıdıyor bısey sorayım sıze ben 73ıle dopuma zaten 10kılo almıstım 68dı cıktığımda 66 olmusum sımdı ama şişko gorunuyorum ya şişlıkmı acaba????anlmadım gıttı((((((((((
ya
onu bende anlamıyorum mesela bewn doğumdan beridir 84 kiloyum ama olmayan pijamam olmaya başladı ve dün kuzenim bileklerin incelmiş kilo vermişsin dedi bi hevesle çıktım tartıya aynı 84 ....heralde şişler iniyor canım halaaaslm kızlar nasılsınız cumartesı aksamından berı bolu kıbrıscıktayız annmlerdeydık oğlusum temız dağ havasını cok sevdı benı hhıc uzmedı sabahlarıda uyudu geclerı hele hıc uyanmadı ben 4saatte bır emzırdım 2saatte bır saatte kalkan bı bebek olunca sasırttı masallah tosunumuza alıskın değılız bız oleuykulara....
hurişim bak sıdmı salondayız ::)))))))))))9banyomuzu yaptık cayımızı ıctık sallanıyoruz bakalım uyusada bızde kızımla annmın yaptığı gozlemelerden şöööleee bı ayran yapıp yesek :)))))))))zaten kılolar aldı basını gıdıyor bısey sorayım sıze ben 73ıle dopuma zaten 10kılo almıstım 68dı cıktığımda 66 olmusum sımdı ama şişko gorunuyorum ya şişlıkmı acaba????anlmadım gıttı((((((((((
ya
bendede tam tersi oldu doktorum dedi ki aşılarına buraya gelebilirsin her ay zaten muayne olacaksınız 10 tl muayne parasından başka vermiyorsun.tabi devletin karşılamadıklarını sağlık ocağındada yaptıramazsın zaten onlar paralı..ama sağlık ocağının ücretsaiz yaptıklarını burdada yaptırırasın ücretsiz dedi.
selamlar .. aşılar konuşulmuş yerimseniben
biz 1 aylık aşısını ( hepatitin 2. dozu ) kontrollere gittiğimiz özel hast.de yaptırdık . ama diğer aşılarını dr..umuz ısrarla sağlık ocağında yaptırmamızı istedi . çünkü aynı aşıyı kullanıyorlarmış , gerek yok dedi buraya gelmenize ve boşa para vermenize . üstelik daha öncelerden şunu duymuştum : sağlık ocağındaki aşılar daha tazeymiş , çünkü orada aşı sirkülasyonu özele göre daha fazla , özeldeki aşılar beklemiş oluyormuş felan ..
Herkese meraba kıslar, geçmiş oku oku bitmez, oku ay o neki diye dahada gecmisi oku cıkamadım işin içinden, herkesin iyi oldugunu umarak meraba diyorum, alyayı az once uyuttum emzirip bi girip selam vermek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?