2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kesinlikle doğru...bizede dr mutlaka sağlık ocağında yaptırın....hem daha taze hem onların aşıları koruma dolapları daha standartmış...benim büyük kızda devlet yaptırmıyodu 5 li karmayı bende mecbur eczaneden almak zorunda kaldığım için her eczaneden almıyodum..abim eczacı sacede onun eczanesinden alıyodum..uzak olasına rağmen ya da ecza depolarından bizzat gidip almanız daha doğru olur demişti dr....çünkü onların saklanma koşularıda çok önemliymiş...

niye sıra bekledin ki ?? burda hamile ve bebekli anneler sıra beklemiyor . onların işi ebe-hemşireyle olduğu için hasta giriş çıkışlarında giriyorlarlar hemşirenin yanına :sm_confused:
ilk sağlık ocağına gittiğimde ben de sıra beklmiştim ama sonra söyediler böyle bir uygulama olduğunu , bi sor istersen bir daha gidersen yerimseniben

kızlaaarr topik rekora doğru koşuyooo....16 kullanıcı 3 misafir sositososito :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt

vay canına uzun zamandan sonra yine kalabalığız

Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir

buarada benim tosbik uyanmadan tırnaklarını keseyim diyordumki çipil çipil bana bakıyo mıkırdanarak :))))
)

aynen canım .. hazır uyuyorken Aras tosbaası ben de bi bakiim dedim yerimseniben
kiloluyuz demişsin diğer mesajında fisfisfis

Yagusuklu delükanlu, tosbaa deme lütfen tımammı, belli bi karizması var cocuun burda kız kaynıyo topikk kaydirigubbakcemile3 Kiloluyuz derken kilolu olan benim cnm Alyacım kilolu dogdu ama garibim sarılıktan incecik kaldı anca toparladı, normal seyrediyo anasının aksine delikafadulden

330 ytlye almışsın okudum.kızım ben burada bulamadım ah kafama sıçayım hamileyken vardı ve 260 tlydi ben gerekiz diye almadım

Hazır yapmışken benimkinede yapıver olarmı 260 nireee 330 nireee kafamçokkarıştı

burası tuaf sadece çocuk üzerine sanki ve aşı olmaya geldiysen muaynede olacaksın ve dolayısı ilere muayne sırası bekleyeceksin
2 dr var...muayne edip şı odasına yolluyo...ve çok yavaşlar..
burası 4 bölgey bakıyor çok kalabalık.neyse kızımı emziriyom dışarı çıkıcam görüşürüz akşama misafir var alış veriş yapcaz ipekle...öptümmmm

çok beğendim kupayı ya çok ince bişe ayyyyyy

günaydın kızlar nasılsınız bakalım? Bol sütlü,bebeğiniz gazsız ve huzurlu,sizler de mulu bir gün geçiririrsiniz inşaallah...opuyorumnanaktan
amin canım amin
sen kilodan felan hiç bahsetme bak aramızda hııııııııılmaz:
oh çok şükür atlatmışsın gözün aydın canım emişin artıkım bol bol
kızlaaarr topik rekora doğru koşuyooo....16 kullanıcı 3 misafir sositososito :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt
zamanında 21 olmuştu :çok üzgünüm:

güle güle git canım hadi kolay gelsin

iyim ben de zuzum öykümle uğraşıyom her geçen gün daha tatlı oluyo büğüyorlar artık
kızım beni takip ediyo sürekli aşırı düşkün bana
bana gelince susuyo ağlarken ne mükemmel bi bağ bu ya
siz nasılsınız alya nasıl

benim prenseslerin ikiside uyudular babannemizde koltukta sızdı ben kaldım yalnız
fatura ödemeye gitmem lazım kuaföre gitmem lazımmmmm hemen uyansalar bariiii

sağol huricim atlattım çok şükür şimdi emzirmenin keyfine varıyorum
onun emerken çıkardığı cok cok sesine kurban olurum ya

yapııyıım zuzuum :)) işin komik tarafı halen belki bulurum diye araştırıyorum ya neyse jokerde vardı bir tane 300 demişlerler kocişe kaldıysa alayım. birde dün biri bişi dedi kafam karıştı onlara çok alışıyorlarmış başka yerde uyumak istemiyorlarmış.her yere taşıyabilcek misin dediler ben dumur napayım bilmiyorum ki

melekcim ben ilk doğumumdan sonra hemen olmuştum 40 ım biter bitmez ama bunda daha olmadım bakalım bu ayı bekliyom bende

Nolsun cnm Alya iyi halen düzenini oturtmaya calısıyo benimki direkt babaya düşkün, gündüz sürekli tepemde, meme istiyorum uyut beni gezdir altım pis diye kaydirigubbakcemile3 Aksam babası bi kızımmm diyo kahkahalar gülücükler kıskanıyorum valla kaydirigubbakcemile

Aldır bencede, valla bi yandan iyi oluyo cunku cocuga eglence oluyo henüz kendini eglendirmeyi bilmedigi icin, hem anneye iyi oluyo kolların koparken arada koyup rahat ediyosun, hem anakucagı modeli oldugu icin cocukta rahat ediyo içinde, ama dedigim gibi bilas gürültülü, alısablirde o ihtimalde var tabe, taşıma meselesine gelince bizde tatile giderken bayaaa ugrasıp demonte edip götürces, orada tekrar monte etces, en nihayetinde toplam 5 parca bisi :lepi:

Ben emin degilim melekcim olmusta olabilirim, olmamısta, 40 ımdan sora devam ettimi kanamam hic dikkat etmedim zaman kavramım karıstıgı icin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…