- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.021
BEYAZ MELEK kullanıcısından alıntı
bu ay yaptırcaz dimi
gerçi ben hepsini özelde yaptırıyırum sağlık ocağına götürmedim hiç
selamlar .. aşılar konuşulmuş yerimseniben
biz 1 aylık aşısını ( hepatitin 2. dozu ) kontrollere gittiğimiz özel hast.de yaptırdık . ama diğer aşılarını dr..umuz ısrarla sağlık ocağında yaptırmamızı istedi . çünkü aynı aşıyı kullanıyorlarmış , gerek yok dedi buraya gelmenize ve boşa para vermenize . üstelik daha öncelerden şunu duymuştum : sağlık ocağındaki aşılar daha tazeymiş , çünkü orada aşı sirkülasyonu özele göre daha fazla , özeldeki aşılar beklemiş oluyormuş felan ..
Amatistcim okudunmu cnm salıncakla ilgili cevabımı?
onu bende anlamıyorum mesela bewn doğumdan beridir 84 kiloyum ama olmayan pijamam olmaya başladı ve dün kuzenim bileklerin incelmiş kilo vermişsin dedi bi hevesle çıktım tartıya aynı 84 ....heralde şişler iniyor canım halaaa
bendede tam tersi oldu doktorum dedi ki aşılarına buraya gelebilirsin her ay zaten muayne olacaksınız 10 tl muayne parasından başka vermiyorsun.tabi devletin karşılamadıklarını sağlık ocağındada yaptıramazsın zaten onlar paralı..ama sağlık ocağının ücretsaiz yaptıklarını burdada yaptırırasın ücretsiz dedi.
o sebeple sağlık ocağında sıra beklemeye uyuzum burda 3-4- muhite birden bakıyor sağlık ocağı çok kalabalık oluyor...hepatit b 2. yaptırırken 8:30 da sıra aldım fiş 11 de aşıyı yaptırdım...:umursamaz:
aynen canım .. hazır uyuyorken Aras tosbaası ben de bi bakiim dedim yerimseniben
kiloluyuz demişsin diğer mesajında fisfisfis
330 ytlye almışsın okudum.kızım ben burada bulamadım ah kafama sıçayım hamileyken vardı ve 260 tlydi ben gerekiz diye almadım
burası tuaf sadece çocuk üzerine sanki ve aşı olmaya geldiysen muaynede olacaksın ve dolayısı ilere muayne sırası bekleyeceksinniye sıra bekledin ki ?? burda hamile ve bebekli anneler sıra beklemiyor . onların işi ebe-hemşireyle olduğu için hasta giriş çıkışlarında giriyorlarlar hemşirenin yanına :sm_confused:
ilk sağlık ocağına gittiğimde ben de sıra beklmiştim ama sonra söyediler böyle bir uygulama olduğunu , bi sor istersen bir daha gidersen yerimseniben
çok beğendim kupayı ya çok ince bişe ayyyyyykimse yok..hayret nazlı bahar salona gelmedin mi kız daha....
benim kız her zamanki gibi aynı saattee saloooonnn salonnn die tuttutrunca gelmdik....şimdi kahvaltı hazırlıycam kendüme....gün başladı ....akşama eşimin kuzeni gelebilir birde bugün dışarı çıkıp eşime hediye bakıcam ...bilmiyorum bakalım....küçk bi şeyler düşünüyorum....
şu anda oruçlu ama ramazan bittiğinde kullanabileceği çok güzel bir hediye buldum bakalım onu yaptırabilirim...
babasıyla kıznın bi resmi var çok güzel ...şöyle bir bardak keşfettim...
ikisinin resmini bastırabilirim.bardak soğukken simsiyan sıcak su koyunca resim çıkıyo ortaya...iş yerinde akşama kadar çay kahve içer benimki..hoşuna gidebilir...kızıda paketledim mi tamamdır ...hehehehehehe bakalım öyle düşünüyorum...
amin canım amingünaydın kızlar nasılsınız bakalım? Bol sütlü,bebeğiniz gazsız ve huzurlu,sizler de mulu bir gün geçiririrsiniz inşaallah...opuyorumnanaktan
sen kilodan felan hiç bahsetme bak aramızda hıııııııııgeçmişe pek bakamadım ama en son kilolardan bahsedilmiş.........
ben evlenirken 50 kiloydum....
53 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim
şu anda 54 kiloyum tüm eski kıyafetlerim oluyo bişey almama gerek kalmadı
36 bedeb giyiyorum 34 bile oluyo
kiloyu dert etmiyorum hafif bi ayva göbeğim var elbet ama bebeklerimiz hnüz iki aylık kızlar ya daha kilo kalması çok normal sağlıklı olsunlar da kilo verilir
oh çok şükür atlatmışsın gözün aydın canım emişin artıkım bol bolcanım sağol ben genel cerraha gittim göğüsler için çok kotüydü bana garmastan ve antibiyotik verdi birde başka bi merhem
2 gün de emzirme dedi
ben de dinledim onu kremleri kullandım iyice ve dinlendirdim göğüslerimi günde 2 kere sıcak duş al dedi be sıcak su torbası koydum göğüslerime
allaha çooooooooooook şükür düzeldi göğüslerim şimdi çok iyi kızımla sağlıklı sağlıklı emişiytoruz emiyo çok şükür
göğüslerim de artık acımıyo rahatladık allah bidaha yaşatmasın
zamanında 21 olmuştu :çok üzgünüm:kızlaaarr topik rekora doğru koşuyooo....16 kullanıcı 3 misafir sositososito :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt
burası tuaf sadece çocuk üzerine sanki ve aşı olmaya geldiysen muaynede olacaksın ve dolayısı ilere muayne sırası bekleyeceksin
2 dr var...muayne edip şı odasına yolluyo...ve çok yavaşlar..
burası 4 bölgey bakıyor çok kalabalık.neyse kızımı emziriyom dışarı çıkıcam görüşürüz akşama misafir var alış veriş yapcaz ipekle...öptümmmm
kızlar yazdım ama gözden kaçtı adet olan var mı aranızda
ben oldum canım
iyim ben de zuzum öykümle uğraşıyom her geçen gün daha tatlı oluyo büğüyorlar artık
kızım beni takip ediyo sürekli aşırı düşkün bana
bana gelince susuyo ağlarken ne mükemmel bi bağ bu ya
siz nasılsınız alya nasıl
yapııyıım zuzuum :)) işin komik tarafı halen belki bulurum diye araştırıyorum ya neyse jokerde vardı bir tane 300 demişlerler kocişe kaldıysa alayım. birde dün biri bişi dedi kafam karıştı onlara çok alışıyorlarmış başka yerde uyumak istemiyorlarmış.her yere taşıyabilcek misin dediler ben dumur napayım bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?