2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Masallah nesquik komacan olmus denizzzz, denize bilem girmiş, bizde sokcas 15 gün sora insallah nası tepki verdi suya, masallahhh sositososito

nesquik maşallah oğluna denizi seviyor..seninde iyi cesaret valla ben dışarı çıkarırken korkuyorum üşütecem diye...

kızlar deniz dibimizde ama malesef biz denize götüremedik ama deniz bize geldi eşim bi damacana deniz suyunu getirdi kızımın küfetine koyup oynatıyoz ara da bir çünkü isiliğimize iyi geliyooo
nesguik sizede maşallah oh alıştır canım bişicik olmaz merak etme

albümü güncelledim benim kuzu kime benziyor diye bi anket yapam dedim ama sagolsun bi hüzün kale aldı beni mafoldumben:umursamaz:

nucum maşallah kızına ve yiğenine galiba hiç yalnız çekemiyosundur kızını benim kızda izin vermiyo illaki hemen bi yerden kafasını sokuyo kaydirigubbakcemile3

kızlar bunlarda benim kuzularım

Nurcum cok sirinler yaaa, büyük kız zaten oya gibi derler ya masallah kaşı gözü, ufaklıkta ablaya benzicek heralde ayrıcana yirim ben o el kadar elbisesini havalı seyyy alkisalkisalkis

aaaaaaaaaaaa zuzumda burda nasılsın şeker ne ka oldun alya hanım

İyiyimm lavantacımmm nossun benim caduuu uyuyoken giriverdim bende kaydirigubbakcemile3 Tam uyancak oluyo sallayıp byıltıyorum yine hihoyyyt Alyacım 2 ay 5 günlük oldu teyzesi, komacan oldular valla dogdu dogcak derkene, senin bıcır yakıyo bu arada, bakıslara bak yaaa zannedersin 5 yasında cocuk anlıyomus gibi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…