2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kikoşcum antalyaya gelcem bende, gerci izmirede gitcem ama insallah bi terslik olmazsa zemuszemus :lepi: :sm_cool:

aynen öyle güzelim yaaaaaa gazman benimki hiç mıkırtısı bitmiyor yine kabus saate yaklaşıyoruz işte 7 bi başlıyor 8 30 9 kadar gazdan aglıyor hiç kıyamıyırum napalım 3 ay çekcez tam bi velet sıpam alyamızada maşallah büyümüşne güzel bizde 31 günlük olduk:lepi:

Kikoşcum antalyaya gelcem bende, gerci izmirede gitcem ama insallah bi terslik olmazsa zemuszemus :lepi: :sm_cool:

görüşelim inşallah vaktin olursa buyur gel beklerim emiiiii merkezde olursan ara bende gelirim nerde olursan hatta bize yakın sibel07 var onuda rarız oda gelir bizde 3 kişilik bi antalya buluşması yaparız

İyidir cnm nossun sen nasılsın? Alya da nası olsun teyzesi iyi cok sükür büyüyo her gecen gün kaydirigubbakcemile2 Senin bıdış nasıl bakiiim, üzüyomu annesi seni kaydirigubbakcemile5
ben de iyiyim canım...benim kızım da iyi çok şükür başta yoruyordu beni ama şimdi daha iyi....

E 1 ayı bitmiş bile annesi göz acıp kapayıncaya kadar gecer 3 aylık oluverir biter sıkıntısı, yirim onu opuyorumnanaktan

aaaa kıskandım nesquick bana doktor izim vermedi sokmama bu sene girmeyeck dedi.

gel gel bekleriz izmire

Benimki sokabilirsin dedi, deniz suyu sıcaktır güneyde bu mevsimde dedi, onemli olan cıkısı dedi, cıkısta hemen giydirmelisin, dısarısı rüzgarlıysa sokma dedi, sıcaksa sok, bende kollıycam rüzgarı parmagım havada kaydirigubbakcemile3

Hatay üçyola gelcem cnm, cok bilmem izmiri ama fırsat bulursak görüşelim 3-4 gün kalcam insallah

görüşelim inşallah vaktin olursa buyur gel beklerim emiiiii merkezde olursan ara bende gelirim nerde olursan hatta bize yakın sibel07 var onuda rarız oda gelir bizde 3 kişilik bi antalya buluşması yaparız

Bende cok isterim cnm, konyaaltına gitcem babam orada oturuyo, uzakmı cok bilmiyorum, daha once konyaaltına hic gitmedim ama eşime mızırdanır gelmeye calısırım merkeze kaydirigubbakcemile2

ben de kızımı bıcı bıcı yaptım uyuyor resmini çekeyim dedim işte benim prensesim

Oyy saclara bak yahu sırma saclı delikafadulden Benim kız baya keltoş yahuu sizin kızların yanında :1shok: Masalah ececim allah bagıslasınnn cok sirineeee

Oyy saclara bak yahu sırma saclı delikafadulden Benim kız baya keltoş yahuu sizin kızların yanında :1shok: Masalah ececim allah bagıslasınnn cok sirineeee
güzel iltifatların için teşekkür ederiz zuzu teyzesiopuyorumnanaktan...kızım çok saçlı doğdu...senin kızın da çıkar saçları yerim ben onu...o keltoş kafasından öperim...Şeniz

aynısını bende eşime yaptırdım canım,20 tl,önce siyah gözüküyo sıcak su koyunca beyazlıyo.çok güzel.

güzel iltifatların için teşekkür ederiz zuzu teyzesiopuyorumnanaktan...kızım çok saçlı doğdu...senin kızın da çıkar saçları yerim ben onu...o keltoş kafasından öperim...Şeniz

Bende kücükken baya nerdeyse örülcek kadar saclı dogmusum, benim kız bana benzemedi kaydirigubbakcemile3 Zaten kızımın tipi de bana benzemedi aynı aybala babası gibi kaydirigubbakcemile3 Huyu benzedi sanırım simdilik gosterge o yönde naniknanik

demek sen saçlı doğmuştun...huyu sana benzesin kızının aynı senin gibi tatlı dilli güler yüzlü olsunvereliniortak

nucum maşallah kızına ve yiğenine galiba hiç yalnız çekemiyosundur kızını benim kızda izin vermiyo illaki hemen bi yerden kafasını sokuyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…