- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.061
Nurcum cok sirinler yaaa, büyük kız zaten oya gibi derler ya masallah kaşı gözü, ufaklıkta ablaya benzicek heralde ayrıcana yirim ben o el kadar elbisesini havalı seyyy alkisalkisalkis
İyiyimm lavantacımmm nossun benim caduuu uyuyoken giriverdim bende kaydirigubbakcemile3 Tam uyancak oluyo sallayıp byıltıyorum yine hihoyyyt Alyacım 2 ay 5 günlük oldu teyzesi, komacan oldular valla dogdu dogcak derkene, senin bıcır yakıyo bu arada, bakıslara bak yaaa zannedersin 5 yasında cocuk anlıyomus gibi kaydirigubbakcemile3
Kikoşcum antalyaya gelcem bende, gerci izmirede gitcem ama insallah bi terslik olmazsa zemuszemus :lepi: :sm_cool:
Kikoşcum antalyaya gelcem bende, gerci izmirede gitcem ama insallah bi terslik olmazsa zemuszemus :lepi: :sm_cool:
aaaa kıskandım nesquick bana doktor izim vermedi sokmama bu sene girmeyeck dedi.
zuzum nasılsın canım uzun zamandır görüşemedik.Alyamız nasıl?
ben de iyiyim canım...benim kızım da iyi çok şükür başta yoruyordu beni ama şimdi daha iyi....İyidir cnm nossun sen nasılsın? Alya da nası olsun teyzesi iyi cok sükür büyüyo her gecen gün kaydirigubbakcemile2 Senin bıdış nasıl bakiiim, üzüyomu annesi seni kaydirigubbakcemile5
aynen öyle güzelim yaaaaaa gazman benimki hiç mıkırtısı bitmiyor yine kabus saate yaklaşıyoruz işte 7 bi başlıyor 8 30 9 kadar gazdan aglıyor hiç kıyamıyırum napalım 3 ay çekcez tam bi velet sıpam alyamızada maşallah büyümüşne güzel bizde 31 günlük olduk:lepi:
aaaa kıskandım nesquick bana doktor izim vermedi sokmama bu sene girmeyeck dedi.
gel gel bekleriz izmire
görüşelim inşallah vaktin olursa buyur gel beklerim emiiiii merkezde olursan ara bende gelirim nerde olursan hatta bize yakın sibel07 var onuda rarız oda gelir bizde 3 kişilik bi antalya buluşması yaparız
ben de kızımı bıcı bıcı yaptım uyuyor resmini çekeyim dedim işte benim prensesim
güzel iltifatların için teşekkür ederiz zuzu teyzesiopuyorumnanaktan...kızım çok saçlı doğdu...senin kızın da çıkar saçları yerim ben onu...o keltoş kafasından öperim...ŞenizOyy saclara bak yahu sırma saclı delikafadulden Benim kız baya keltoş yahuu sizin kızların yanında :1shok: Masalah ececim allah bagıslasınnn cok sirineeee
kimse yok..hayret nazlı bahar salona gelmedin mi kız daha....
benim kız her zamanki gibi aynı saattee saloooonnn salonnn die tuttutrunca gelmdik....şimdi kahvaltı hazırlıycam kendüme....gün başladı ....akşama eşimin kuzeni gelebilir birde bugün dışarı çıkıp eşime hediye bakıcam ...bilmiyorum bakalım....küçk bi şeyler düşünüyorum....
şu anda oruçlu ama ramazan bittiğinde kullanabileceği çok güzel bir hediye buldum bakalım onu yaptırabilirim...
babasıyla kıznın bi resmi var çok güzel ...şöyle bir bardak keşfettim...
ikisinin resmini bastırabilirim.bardak soğukken simsiyan sıcak su koyunca resim çıkıyo ortaya...iş yerinde akşama kadar çay kahve içer benimki..hoşuna gidebilir...kızıda paketledim mi tamamdır ...hehehehehehe bakalım öyle düşünüyorum...
güzel iltifatların için teşekkür ederiz zuzu teyzesiopuyorumnanaktan...kızım çok saçlı doğdu...senin kızın da çıkar saçları yerim ben onu...o keltoş kafasından öperim...Şeniz
demek sen saçlı doğmuştun...huyu sana benzesin kızının aynı senin gibi tatlı dilli güler yüzlü olsunvereliniortakBende kücükken baya nerdeyse örülcek kadar saclı dogmusum, benim kız bana benzemedi kaydirigubbakcemile3 Zaten kızımın tipi de bana benzemedi aynı aybala babası gibi kaydirigubbakcemile3 Huyu benzedi sanırım simdilik gosterge o yönde naniknanik
nucum maşallah kızına ve yiğenine galiba hiç yalnız çekemiyosundur kızını benim kızda izin vermiyo illaki hemen bi yerden kafasını sokuyo kaydirigubbakcemile3
Nurcum cok sirinler yaaa, büyük kız zaten oya gibi derler ya masallah kaşı gözü, ufaklıkta ablaya benzicek heralde ayrıcana yirim ben o el kadar elbisesini havalı seyyy alkisalkisalkis
teşekkür ederim kızlarmaşallah canım kuzularına yiğeninle kızın çok benziyorlar...
oyy kuzum benim misler gibi olmuşda uyurmuşben de kızımı bıcı bıcı yaptım uyuyor resmini çekeyim dedim işte benim prensesim
demek sen saçlı doğmuştun...huyu sana benzesin kızının aynı senin gibi tatlı dilli güler yüzlü olsunvereliniortak
aynen canım mis gibi oldu...oyy kuzum benim misler gibi olmuşda uyurmuş
neden ki babasının tipi çirkin mi kızzzzsırnaşık şey:kedi: Saol ececimmmm Şeniz Tipi de bana benzesin yaaa mana ne mana neeee naniknanik
aynen canım mis gibi oldu...
neden ki babasının tipi çirkin mi kızzzzsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?