- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.081
teşekkür ederim kızızm bahtı güzel olsun yavrularımızın...senin kızıznda papatya gibi allah ayırmasın...
kaynanalar böyle napalım.bebeklerde bir başka canım ..benimki bir emdim mi 2 saat sesi çıkmaz huysuzluk dışında ...
dün sabah emzirdim altını üstünü başını hallettim eşime bıraktım saçımı kestirmeye gittim kuaförüme..
bugünde ytine aynı sınavdan gelince eşime bıraktım ipeği ağdaya gittim...
yani benimki maşallah karnı güzelce doyunca 2 saat ses çıkmaz...bebekten bebeğe fark var...
o lafları bende bu akşam duyucam .ipek ağlayınca kucağıma alıcam daha fazla ağlamasın baş edemem diye aman kucağa alışmış bu diyenler olacak.
emzik verme sonra bıraktıramzsın diyen olucak.
bu koltuğa alıştırma fazla her yere taşıyamazsın diyen olacak.
mutlaka bişey demeleri gerekiyor ya .
bi kere bu çukur bu koltukta otutturma beli bükük kalır....kesin diycekler...
bende derim evet normalde o 20 yaş üstü için üretilmişte ben şimdiden kullanıyorum işte diyebilirim.bazı laflara lafım hazır yani ..kaydirigubbakcemile3
canim ben bebegi 5 gunlukken yuruyuse cikarmaya basladim. 6 gunlukken alisverise gittik. 10 -12-14 gunluuken surekli piknige gittik. 18 gunlukken 16 saatlik ucak yolculugu yapti. 21 gunlukken dayisinin dugunune gitti.
yani anlayacagin bu 40 gunluk olunjcaya kadar disari cikarmama olayi cok cok yanlis. neden hem kendini hem bebegini su sicak havalarda eve hapsettin. arabasinda gezdirmek hem seni hem bebegi rahatlatir. D vitamini de alir cocuk gunesten.
bence gec bile kamissin cikmakta. ne kadar rahat olursan o kadar rahat olur cocuk da. cikarmadan once siki siki emzir. altini da degistir. eminim gelene kadar uyuyacaktir.
her alt degistirmede kaka olmasini bence dr a sor. belki normaldir ama belki de az az oluyorsa kaka, bebegin doymadigini okumustum. benim kizim gunde 1 kere yapiyor. gerci bizimki de 3 gundur kaka yapmiyor.
Bende kücükken baya nerdeyse örülcek kadar saclı dogmusum, benim kız bana benzemedi kaydirigubbakcemile3 Zaten kızımın tipi de bana benzemedi aynı aybala babası gibi kaydirigubbakcemile3 Huyu benzedi sanırım simdilik gosterge o yönde naniknanik
Yahu herkes ne yapıyorrrrr.
Kalabalık içinde yalnız kaldım imdaaattt.
Kız senin gibi komik mi o dadelikafadulden
Zuzummm senin kız da ay parçası Süphanallah maşallah.
Heh nihayet bir ses geldi. Sağol canım ya.
İpek de iyi. Uyuyor şimdi. Yüzükoyun yatırdım başından kalkamıyorum.
İlayda nasıl? Sen neler yapıyorsun bakalım.
görüşelim inşallah vaktin olursa buyur gel beklerim emiiiii merkezde olursan ara bende gelirim nerde olursan hatta bize yakın sibel07 var onuda rarız oda gelir bizde 3 kişilik bi antalya buluşması yaparız
Valla bis birbirimise pek komik diiliz zannımca ama eşim veya dısardan bakan biri komedi dans ikilisi gibi gorebilir bisi Alyacımla kaydirigubbakcemile3 Sac bas kafa goz büyüyorus beraber
Teşekkür ederis Ferda teyzesi Şeniz İpekte aybala ki masallah senin kızda keltoş benimki gibi, bütün toka sevdam içime kactı valla :roflol: Tokayı bırak sapka bilem takamıyorum aldıgım bütün sapkalar kucuk geldi delikafadulden
canım ilayda bgün çok huysuzdu
ne emdi nede mama yedi bi duş aldırıp yatırdım uyurkende mama verdim şimdi uyuyor
bizde 5 gündür memlekette idik şimdide izmirdeyiz cumartesi gnü dönecem inş evim allahın izniyle
İpek nasıl bu arada, masallah ya yuvarla bi taraftan diger taraftan tut kaydirigubbakcemile3 Ferda yahu senin kız yakında sandalyeye oturur kurufasülye pilav felan yemeye baslar bak solıyımmmm topaç tombalagııı
Anne sütü alıyorsa 4 ay erken değil mi canım?kızlar dr bana 4. ayda çorbalardan vermeye başla dedi
Kıyamam ben ona. Evini özlemiştir. Ya bunlara bebek diyip geçme. Hepsinin kolunda saati varmış gibi aynı saatte aynı şeyleri yapmak istiyor. Bi de kanımca bu zamanlarda çok gezmekten hoşlanmıyorlar. benimki ev kuşu. Dışarıda kıyamet kopuyor evde yüzünde güller açıyor.
Anne sütü alıyorsa 4 ay erken değil mi canım?
:1hug:
ya kızlar negüzel olurdu ama ben alanyadayım arası 2 saat .gelmem çok zor olur ama siz tatile falan gelirseniz beklerim.
kızlar dr bana 4. ayda çorbalardan vermeye başla dedi
Ben kel severdim zaten çok kel değil ama az saçı var. Gerçi olanlar da dökülüyor. Yakında sevdiğim gibi tamamen kel olacak galiba.delikafadulden
Toka için daha bekleyeceğiz. Ben kızıma güzel şapka alamadım daha. Evde olanları o da ben de sevmiyoruz.
Kıyamam ben ona. Evini özlemiştir. Ya bunlara bebek diyip geçme. Hepsinin kolunda saati varmış gibi aynı saatte aynı şeyleri yapmak istiyor. Bi de kanımca bu zamanlarda çok gezmekten hoşlanmıyorlar. benimki ev kuşu. Dışarıda kıyamet kopuyor evde yüzünde güller açıyor.
Nazar değecek tombalağıma.
Anne sütü alanlar hemen zayıflıyormuş kız. Ben kıyamam ona. Hep böyle kalsın da diyemeyeceğim. Çocuğa kötülük etmiş olurum. Ama haklısın yakında kurufasülyeye başlayacak. Ben yemek yerken onu masanın üzerine ana kucağına koyuyorum yalanıp duruyor.
Anne sütü alıyorsa 4 ay erken değil mi canım?
Benim kız uyandı. Bu arada iyi bir çocuk dr'u olan bana yazabilir mi?
Deneme yanılma yaparak çocuk kocaman olacak bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?