2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Ne diyeceğim bak. Eğer bir gün biryerlere mutlaka gitmen gerekir de o gıcıklardan kimse İpeğe bakmak istemezse getir bana. Ya da ben gelip alırım. Koyarım benim İpeğin yanına. İki böcekle sen gelene kadar ilgilenirim. Ha bunu da kulağının bir tarafında tut yabana atma.

Kibele'cim ben de kızı çok dışarılarda kolaştırdım. Alışveriş merkezlerine, mevlütlere, düğüne, sahilde yürüyüşe falan çok çıktık. Yine de küçük bebeklerin çok fazla dışarıda olmaları bence pek doğru değil. Bir kere herkes çok mıncıklıyor. Geçen pikniğe gittik. 2 kız geldi biri yanağını elledi. Ellememesini söyledim ama olan oldu bi kere. Şimdi o el belki tuvalete girmiştir belki top oynamıştır bilinmez. Herkes bizler kadar hassas değil hatta odun olma yolunda istikrarlı şekilde ilerliyorlar. O yüzden biz tedbiri alalım derim. Mümkün olsa 3 aydan önce kızımı dışarı çıkarmak istemezdim doğrusu.
Mesela Ruslar 40 gün bebeği kimseye göstermezler. Bırak elletmeyi kucağa vermeyi. 40 günden sonra anne ne zaman isterse o zaman bebeği aileye gösterir. Bunun mantığı da mikrop kapmaması. Eğer hastalanırlarsa bu küçücük vücuda antibiyotik vermek çok acı olur.

Kız senin gibi komik mi o dadelikafadulden

Heh nihayet bir ses geldi. Sağol canım ya.
ıpek de iyi. Uyuyor şimdi. Yüzükoyun yatırdım başından kalkamıyorum.
ılayda nasıl? Sen neler yapıyorsun bakalım.

Kız senin gibi komik mi o dadelikafadulden

Valla bis birbirimise pek komik diiliz zannımca ama eşim veya dısardan bakan biri komedi dans ikilisi gibi gorebilir bisi Alyacımla kaydirigubbakcemile3 Sac bas kafa goz büyüyorus beraber

Zuzummm senin kız da ay parçası Süphanallah maşallah.

Teşekkür ederis Ferda teyzesi Şeniz İpekte aybala ki masallah senin kızda keltoş benimki gibi, bütün toka sevdam içime kactı valla :roflol: Tokayı bırak sapka bilem takamıyorum aldıgım bütün sapkalar kucuk geldi delikafadulden

Heh nihayet bir ses geldi. Sağol canım ya.
İpek de iyi. Uyuyor şimdi. Yüzükoyun yatırdım başından kalkamıyorum.
İlayda nasıl? Sen neler yapıyorsun bakalım.

canım ilayda bgün çok huysuzdu
ne emdi nede mama yedi bi duş aldırıp yatırdım uyurkende mama verdim şimdi uyuyor
bizde 5 gündür memlekette idik şimdide izmirdeyiz cumartesi gnü dönecem inş evim allahın izniyle

ıpek nasıl bu arada, masallah ya yuvarla bi taraftan diger taraftan tut kaydirigubbakcemile3 Ferda yahu senin kız yakında sandalyeye oturur kurufasülye pilav felan yemeye baslar bak solıyımmmm topaç tombalagııı

:1hug:
görüşelim inşallah vaktin olursa buyur gel beklerim emiiiii merkezde olursan ara bende gelirim nerde olursan hatta bize yakın sibel07 var onuda rarız oda gelir bizde 3 kişilik bi antalya buluşması yaparız

ya kızlar negüzel olurdu ama ben alanyadayım arası 2 saat .gelmem çok zor olur ama siz tatile falan gelirseniz beklerim.

Ben kel severdim zaten çok kel değil ama az saçı var. Gerçi olanlar da dökülüyor. Yakında sevdiğim gibi tamamen kel olacak galiba.delikafadulden
Toka için daha bekleyeceğiz. Ben kızıma güzel şapka alamadım daha. Evde olanları o da ben de sevmiyoruz.

Kıyamam ben ona. Evini özlemiştir. Ya bunlara bebek diyip geçme. Hepsinin kolunda saati varmış gibi aynı saatte aynı şeyleri yapmak istiyor. Bi de kanımca bu zamanlarda çok gezmekten hoşlanmıyorlar. benimki ev kuşu. Dışarıda kıyamet kopuyor evde yüzünde güller açıyor.

İpek nasıl bu arada, masallah ya yuvarla bi taraftan diger taraftan tut kaydirigubbakcemile3 Ferda yahu senin kız yakında sandalyeye oturur kurufasülye pilav felan yemeye baslar bak solıyımmmm topaç tombalagııı

Nazar değecek tombalağıma.
Anne sütü alanlar hemen zayıflıyormuş kız. Ben kıyamam ona. Hep böyle kalsın da diyemeyeceğim. Çocuğa kötülük etmiş olurum. Ama haklısın yakında kurufasülyeye başlayacak. Ben yemek yerken onu masanın üzerine ana kucağına koyuyorum yalanıp duruyor.

kızlar dr bana 4. ayda çorbalardan vermeye başla dedi
Anne sütü alıyorsa 4 ay erken değil mi canım?

canım benim sütüm az olduu için mamada veriyorumsenağlamasenağlama

:1hug:

ya kızlar negüzel olurdu ama ben alanyadayım arası 2 saat .gelmem çok zor olur ama siz tatile falan gelirseniz beklerim.

Ay ne güsell olurdu yahuuuu, orası uzak mı konyaaltına kaydirigubbakcemile3 Antalya cahili kaydirigubbakcemile3

kızlar dr bana 4. ayda çorbalardan vermeye başla dedi

4.ay erken diilmi cnm ya, benimki de yettigi sürece sadece anne sütüne devam diyo hic corba mama bahsetmedi, hepsi farklı cnm bu doktorların fisfisfis

İste aynen benimkinin saclarda seninki gibi, olanda dökülüyo dedigin gibi kaydirigubbakcemile3 Artık kafayı da beraber goturcem cok sükür sapka almak icin delikafadulden

Stardust kız seni arayacaktım buradan çıktın karşıma.
Dün buzdolabını açtım. Tam kahvaltılıkları çıkaracam bir ilaç gözüme ilişti. Bu da ne ya dedim. Bir süredir orada durup duruyordu. Elime aldım bi de ne göreyim. Kutunun üzerinde ENDOL yazıyor. Allahım inşallah hapıdır dedim. Ama fitilmiş. Günlerce eczaneleri ara dur aradığın elinin altından çıksın. Hem de zamanı geçince ne sinir oldum.

Masallah 41 kere ipek topişine, bende ipek gibiymisim annemle babamın benimleolan bütün resimlerinde yüzleri kilodan dolayı ızdırap dolu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Benimki de beni gördümü baslıyo şap şap agzını şaplatmaya öyle bi bakıyoki acıyorum hemen alıyorum memeye, sora baslıyo memeyle kavgaya sanki zorla emzirmeye baslamısım gibi :roflol: Yaaa niye cabuk zayıflıyolarmıs, zaten daha az oranda kilo alıyolar :1shok:

Benim kız uyandı. Bu arada iyi bir çocuk dr'u olan bana yazabilir mi?
Deneme yanılma yaparak çocuk kocaman olacak bu gidişle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…