2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Sağlık ocağına gştmiştim. Bir bebek geldi. 2 aylık 7400 gr.
Hemşire mama mı veriyorsun diye sordu annesine. Kadın süt veriyorum dedi.
Hemşire birden kilo verirse şaşırma anne sütünün kilosu pek kalıcı olmuyor dedi

selam kıslar nasılsınız ben geçmişe bakındım ancak geldim biz iyiyiz herkeste iyi sanırsam
ferdacım ben memoriala devam ediyorum şimdilik memnunuz doktorumuzdan

Yufssss 2 aylık 7.400 gr mı kadını hangi mandıradan almıslar cnmm ne yemiş oyle o kadın aaa, gerçi bende doktorda bi bebik gordum 3,5 aylık 10 kilo kadardı kucagıma alayım dedim ama dikişleri acıyodum nerdeyse kaydirigubbakcemile3 Kadın zayıfff incecik biseydi benden bilem ufaktı neresinden cıktı o sütler annamadım fisfisfis Aman saglıklı olsunda gerci kilo felan onemli diil :lepi:

Zuhal benim kız emmeyi çok seviyor. Öyle süt içmese de ağzında emer gibi yapacak, bayılıyor.
Galiba o yüzden kilosu da yerinde. Gerçi en önemlisi sağlıklı olmaları.

nesquk oğlun harika çok tatlı maşallah...ah o denizi ben bulsam kızımdan önce kendim dalarım......
nur ay parçlarını almışsın yine kanatlarının altına maşallahh size..kuzenler hiç ayrılmasınlar.

ay aynen al bendende bu kadar yani.baba gelince ses soluk kesiliyo anam..:umursamaz:

albümü güncelledim benim kuzu kime benziyor diye bi anket yapam dedim ama sagolsun bi hüzün kale aldı beni mafoldumben:umursamaz:
oooooooooooo ne güzel kalabalık burası beyaz melek neguik nerelerdeydinizzzzz

aaaaaaaaaaaa zuzumda burda nasılsın şeker ne ka oldun alya hanım
iyiz canım ya uykusuzlukla ugraşıyorum işte benim sıpa şuan annemin kucagında:kedi:
dünürüm ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyom...

aynısını bende eşime yaptırdım canım,20 tl,önce siyah gözüküyo sıcak su koyunca beyazlıyo.çok güzel.
ewet 20 tl ye yaptırdım bugün siparişini verdim yarın alıcam..

k.k. birliği budur işte vereliniortak:çok üzgünüm: çok duygulandırdın beni.ualn yakınlarımdan almadığım teklifi ewttin bana ötesi varmı...saol canım ..teşekkür ederim mutlu ettin beni söylemen bileyetti yani...
ee napalım ..bak akşama kuzen gelecek iftara tatlıo yaptım çorba yaptım kızızmla uğraştım alıntı yaptım bi türlü cvp yazamadım .ahanda kız uyandı....

selam kıslar nasılsınız ben geçmişe bakındım ancak geldim biz iyiyiz herkeste iyi sanırsam

Meraba cnmmm napıyosun yakısıklı yagız nasıl bakiiim Şeniz

Zuhal benim kız emmeyi çok seviyor. Öyle süt içmese de ağzında emer gibi yapacak, bayılıyor.
Galiba o yüzden kilosu da yerinde. Gerçi en önemlisi sağlıklı olmaları.

Masallah cnm benim dedigin gibi onemli olan saglıklı olmaları, allahım saglık versin güzel yavrularımıza kaydirigubbakcemile5

Evet Özlem Hn çok iyidi ama İpeğin özel sağlık sigortası yok. Yaptırayım dedim. 3000 TL istediler. Eğer muayeneye götürüsem Memorial 200 TL alıyor. AÇıkçası o da çok geldi. Araştırıyorum bakalım Özlem gibi birini bulabilecek miyim.

ben medical park bahçelievlere gidiyorum canım
pınar hanım drumuz memnun kaldık yani
hangi semttesin

Bahçelievler olabilir. Şişli'de oturuyorum ama olsun ayda 1 günden bişey olmaz. Önemli olan dr iyi olsun. Muayene ederken konuşsun anlatsın. Çoğu hiçbişey demiyor hep ben soruyorum. Binbir güçlükle cevap veriyorlar. Bir de dr'a ulaşabilmem, hastaneye gitmeden danışabilmem de önemli. Pınar HN'a 3 ay kontrolü için gideceğim İnşallah memnun kalırım.

2 saatte bir emziriyormuş. Valla benimki saatsiz her dakka emiyor da ayda 2 kilo almıyor. Maşallah diyelim artık. Hemşire kadına senin kızın 7 aylık çocuk kilosunda dedi. Biraz da abarttı galiba.

ay aynen al bendende bu kadar yani.baba gelince ses soluk kesiliyo anam..:umursamaz:

Bende bunu fırsat biliyorum agladımı azcıkkk babasını koyuyorum karsısına banyosunu oyle yaptırıyorum altını üstünü oyle degistiriyorum, gazını babaya cıkarttırıyorum hatta cok mızmızlık ederse bazen babaya bile sallatıyorum, nimetleri de yok diil cnm, bu seferde babaya gidiyo bana bakıyo ordan :roflol: Ama babada meme olsa kesin beni bırakır kaydirigubbakcemile3

Ay kız ne olacak. Ha bi tane ha 2 tane. Hem ikinci çocuğu da istiyorum deneme yapmış olurum.:CüvCüv:

Kızlar doğum kontrolü için daha doğrusu hamile kalmak için Bonie Family Planning Light Bebek Cinsiyet Belirleme Sistemi diye bişey varmış. 230 TL. Spiralden ucuz da. Sizce işe yarıyor mudur. Kaza falan çıkmasın. Bu arada tükürüğünü camına sürüp mercekle bakıp hamile kalma riskin olup olmadığına bakıyormuşsun. Sistem budur yane.

canım sskda geçerli hastanede bizde 1 hafta sonra gidceğiz drumuza

Ay benim kız iyice mızıklandı. Hızlandırılmış turu da geçtim.
Hepinizi öptüm. Yemek yapıp kıza bakacağım. Bir de leş gibi kokuyorum ya.
Görenler benden kaçacak. Kızı bırakıp banyo bile yapamıyorum. Yemekten sonra çatlaklarım için kahve limon yapıp temizleneceğim.
Görüşürük.

zuzum iyiyiz paşayla uğraşıyom çok fena oldu bi görsen bi gülmeler kahkahalar biraz önce kucağımdaydı yazı yazıyorum klavyeye bakıyo öylece algıları bayağı ilerledi
kıslar ya yağız günde 3-4 defa hıçkırığa tutuluyo sizinkilerde de varmı bu durum??

zuzum canım umarım çok güzel bir tatil geçirirsin ama alyayı denize sokmak için biraz geç kalmazmısın.havalar srinlemezmi ozamana.

slm kızlar. benim bebiş gündüz uyumadığı için giremiyorum pek.

zuzum canım benim kızım da 2 buçuk aylık şu an maşallah 7.100 gr.boy da uzun. 62 cm. MAŞALLAH DEYİN KIZLAR HAAAA.... gerçi anne uzun baba uzun. normal diyo dr ..allaha şükür iyiyiz ve sadece anne sütü veriyorumumarım azalmaz. gerçi işe başlayınca azalır mecburen ama bakalım

ferdacım ben Dicle hnma gidiyorum bende memnunum herşeyi anlatıyo ateşi yükseldiğinde orda yatırdık kadın uygulayacağı tedaviyi bile anlattı başka yerler hiç anlatmıyo bakıyo gönderiyo zaten tedirginiz rahatlama yerine daha tedirgin oluyoruz soru işaretleri ile dönüyoruz
ben sağlık sigoretasını yaptırdım benim sigortama ek yaptılar zayil diyolar bu duruma kasımda yenileyeceğim o zamanda yatark yaptıracağım şuan yağızınkide yatark teminatlı muaynelerde indirim uyguluyolar bizde muaynesinde 105 liraya geliyo bence sigortacınla konuş tatlım yatark yaptırıp ayakta tedavilerde indirimlerinden faydalanabilirsin inan başka yerlere bende baktım ama yok yani kafamızda kalacağına her ay veririz oı kadar diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…