- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.101
canım anadoluda mı avrupada mı oturuyorsun
zuzum canım uzak ilçesi çünkü güzel bir tatil beldesi.
Avrupa'dayım.
Çok havalı oldu di mikaydirigubbakcemile3
Sağlık ocağına gştmiştim. Bir bebek geldi. 2 aylık 7400 gr.
Hemşire mama mı veriyorsun diye sordu annesine. Kadın süt veriyorum dedi.
Hemşire birden kilo verirse şaşırma anne sütünün kilosu pek kalıcı olmuyor dedi
ay aynen al bendende bu kadar yani.baba gelince ses soluk kesiliyo anam..:umursamaz:Nolsun cnm Alya iyi halen düzenini oturtmaya calısıyo benimki direkt babaya düşkün, gündüz sürekli tepemde, meme istiyorum uyut beni gezdir altım pis diye kaydirigubbakcemile3 Aksam babası bi kızımmm diyo kahkahalar gülücükler kıskanıyorum valla kaydirigubbakcemile
Aldır bencede, valla bi yandan iyi oluyo cunku cocuga eglence oluyo henüz kendini eglendirmeyi bilmedigi icin, hem anneye iyi oluyo kolların koparken arada koyup rahat ediyosun, hem anakucagı modeli oldugu icin cocukta rahat ediyo içinde, ama dedigim gibi bilas gürültülü, alısablirde o ihtimalde var tabe, taşıma meselesine gelince bizde tatile giderken bayaaa ugrasıp demonte edip götürces, orada tekrar monte etces, en nihayetinde toplam 5 parca bisi :lepi:
albümü güncelledim benim kuzu kime benziyor diye bi anket yapam dedim ama sagolsun bi hüzün kale aldı beni mafoldumben:umursamaz:
oooooooooooo ne güzel kalabalık burası beyaz melek neguik nerelerdeydinizzzzz
aaaaaaaaaaaa zuzumda burda nasılsın şeker ne ka oldun alya hanım
dünürüm ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyom...iyiz canım ya uykusuzlukla ugraşıyorum işte benim sıpa şuan annemin kucagında:kedi:
ewet 20 tl ye yaptırdım bugün siparişini verdim yarın alıcam..aynısını bende eşime yaptırdım canım,20 tl,önce siyah gözüküyo sıcak su koyunca beyazlıyo.çok güzel.
Ne diyeceğim bak. Eğer bir gün biryerlere mutlaka gitmen gerekir de o gıcıklardan kimse İpeğe bakmak istemezse getir bana. Ya da ben gelip alırım. Koyarım benim İpeğin yanına. İki böcekle sen gelene kadar ilgilenirim. Ha bunu da kulağının bir tarafında tut yabana atma.
selam kıslar nasılsınız ben geçmişe bakındım ancak geldim biz iyiyiz herkeste iyi sanırsam
ferdacım ben memoriala devam ediyorum şimdilik memnunuz doktorumuzdan
Zuhal benim kız emmeyi çok seviyor. Öyle süt içmese de ağzında emer gibi yapacak, bayılıyor.
Galiba o yüzden kilosu da yerinde. Gerçi en önemlisi sağlıklı olmaları.
selam kıslar nasılsınız ben geçmişe bakındım ancak geldim biz iyiyiz herkeste iyi sanırsam
ferdacım ben memoriala devam ediyorum şimdilik memnunuz doktorumuzdan
ben medical park bahçelievlere gidiyorum canım
pınar hanım drumuz memnun kaldık yani
hangi semttesin
Yufssss 2 aylık 7.400 gr mı kadını hangi mandıradan almıslar cnmm ne yemiş oyle o kadın aaa, gerçi bende doktorda bi bebik gordum 3,5 aylık 10 kilo kadardı kucagıma alayım dedim ama dikişleri acıyodum nerdeyse kaydirigubbakcemile3 Kadın zayıfff incecik biseydi benden bilem ufaktı neresinden cıktı o sütler annamadım fisfisfis Aman saglıklı olsunda gerci kilo felan onemli diil :lepi:
ay aynen al bendende bu kadar yani.baba gelince ses soluk kesiliyo anam..:umursamaz:
k.k. birliği budur işte vereliniortak:çok üzgünüm: çok duygulandırdın beni.ualn yakınlarımdan almadığım teklifi ewttin bana ötesi varmı...saol canım ..teşekkür ederim mutlu ettin beni söylemen bileyetti yani...
ee napalım ..bak akşama kuzen gelecek iftara tatlıo yaptım çorba yaptım kızızmla uğraştım alıntı yaptım bi türlü cvp yazamadım .ahanda kız uyandı....
Bahçelievler olabilir. Şişli'de oturuyorum ama olsun ayda 1 günden bişey olmaz. Önemli olan dr iyi olsun. Muayene ederken konuşsun anlatsın. Çoğu hiçbişey demiyor hep ben soruyorum. Binbir güçlükle cevap veriyorlar. Bir de dr'a ulaşabilmem, hastaneye gitmeden danışabilmem de önemli. Pınar HN'a 3 ay kontrolü için gideceğim İnşallah memnun kalırım.
.
canım sskda geçerli hastanede bizde 1 hafta sonra gidceğiz drumuza
Yufssss 2 aylık 7.400 gr mı kadını hangi mandıradan almıslar cnmm ne yemiş oyle o kadın aaa, gerçi bende doktorda bi bebik gordum 3,5 aylık 10 kilo kadardı kucagıma alayım dedim ama dikişleri acıyodum nerdeyse kaydirigubbakcemile3 Kadın zayıfff incecik biseydi benden bilem ufaktı neresinden cıktı o sütler annamadım fisfisfis Aman saglıklı olsunda gerci kilo felan onemli diil :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?