- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.121
türkiye hastanesi şükrü bey hem sanada yakın gittin mi hiç ben çok memnun kaldım ordan hem doğumda hem doktorundaBenim kız uyandı. Bu arada iyi bir çocuk dr'u olan bana yazabilir mi?
Deneme yanılma yaparak çocuk kocaman olacak bu gidişle.
ssk fiyatı 37 tl muayne ücreti canım.normalde 80 falan olması laızm..bizimde özel sağlık sigortamız var emme eşimin kadroya geçmesini bekliyorz.bu sene türkiye hastanesinde beleş gidip gelcez zaten seneye yine doğurabilirim orda ...:lepi:Evet Özlem Hn çok iyidi ama ıpeğin özel sağlık sigortası yok. Yaptırayım dedim. 3000 TL istediler. Eğer muayeneye götürüsem Memorial 200 TL alıyor. AÇıkçası o da çok geldi. Araştırıyorum bakalım Özlem gibi birini bulabilecek miyim.
Bahçelievler olabilir. Şişli'de oturuyorum ama olsun ayda 1 günden bişey olmaz. Önemli olan dr iyi olsun. Muayene ederken konuşsun anlatsın. Çoğu hiçbişey demiyor hep ben soruyorum. Binbir güçlükle cevap veriyorlar. Bir de dr'a ulaşabilmem, hastaneye gitmeden danışabilmem de önemli. Pınar HN'a 3 ay kontrolü için gideceğim ınşallah memnun kalırım.
2 saatte bir emziriyormuş. Valla benimki saatsiz her dakka emiyor da ayda 2 kilo almıyor. Maşallah diyelim artık. Hemşire kadına senin kızın 7 aylık çocuk kilosunda dedi. Biraz da abarttı galiba.
aynen arada sen bana bırak ben sana evlerde yakın nasılsa....bende düşünüyorum 2. yi fazal ara açmadan[/B:lepi:]Ay kız ne olacak. Ha bi tane ha 2 tane. Hem ikinci çocuğu da istiyorum deneme yapmış olurum.:CüvCüv:
ciddimisin ...süper bişey olur..gerçi ben ikisinide istiyorum ..kız olursa iki kız kardeş güzel olur ...ama mutlaka erkek için üçüncü kez giderim yine doğuma..Kızlar doğum kontrolü için daha doğrusu hamile kalmak için Bonie Family Planning Light Bebek Cinsiyet Belirleme Sistemi diye bişey varmış. 230 TL. Spiralden ucuz da. Sizce işe yarıyor mudur. Kaza falan çıkmasın. Bu arada tükürüğünü camına sürüp mercekle bakıp hamile kalma riskin olup olmadığına bakıyormuşsun. Sistem budur yane.
limonu bende yapıcam bu akşam kuzen gidince....bozuk yoğurt gibi kokuyorum bende...kızızmı uyuttum şimdi yine yallah mutfağa..Ay benim kız iyice mızıklandı. Hızlandırılmış turu da geçtim.
Hepinizi öptüm. Yemek yapıp kıza bakacağım. Bir de leş gibi kokuyorum ya.
Görenler benden kaçacak. Kızı bırakıp banyo bile yapamıyorum. Yemekten sonra çatlaklarım için kahve limon yapıp temizleneceğim.
Görüşürük.
zuzum iyiyiz paşayla uğraşıyom çok fena oldu bi görsen bi gülmeler kahkahalar biraz önce kucağımdaydı yazı yazıyorum klavyeye bakıyo öylece algıları bayağı ilerledi
kıslar ya yağız günde 3-4 defa hıçkırığa tutuluyo sizinkilerde de varmı bu durum??
zuzum canım umarım çok güzel bir tatil geçirirsin ama alyayı denize sokmak için biraz geç kalmazmısın.havalar srinlemezmi ozamana.
slm kızlar. benim bebiş gündüz uyumadığı için giremiyorum pek.
zuzum canım benim kızım da 2 buçuk aylık şu an maşallah 7.100 gr.boy da uzun. 62 cm. MAŞALLAH DEYİN KIZLAR HAAAA.... gerçi anne uzun baba uzun. normal diyo dr ..allaha şükür iyiyiz ve sadece anne sütü veriyorumumarım azalmaz. gerçi işe başlayınca azalır mecburen ama bakalım
zuzum canım benim kızım da 2 buçuk aylık şu an maşallah 7.100 gr.boy da uzun. 62 cm. MAŞALLAH DEYİN KIZLAR HAAAA.... gerçi anne uzun baba uzun. normal diyo dr ..allaha şükür iyiyiz ve sadece anne sütü veriyorumumarım azalmaz. gerçi işe başlayınca azalır mecburen ama bakalım
canım benim bende konyaaltı uncalıdayım yakınız yani özelden telimi veririm sana
Hımmm keske yakın olsaydı o kadar yol gelip gorebilseydimmm :gitme: İnsallah bizde güzel vakit geciririz cnm bakalım Şeniz
ya biraz daha açarmısınKızlar doğum kontrolü için daha doğrusu hamile kalmak için Bonie Family Planning Light Bebek Cinsiyet Belirleme Sistemi diye bişey varmış. 230 TL. Spiralden ucuz da. Sizce işe yarıyor mudur. Kaza falan çıkmasın. Bu arada tükürüğünü camına sürüp mercekle bakıp hamile kalma riskin olup olmadığına bakıyormuşsun. Sistem budur yane.
sen bu limon kahve işine başladın demek ben henüz kremlerle boğuşuyorumAy benim kız iyice mızıklandı. Hızlandırılmış turu da geçtim.
Hepinizi öptüm. Yemek yapıp kıza bakacağım. Bir de leş gibi kokuyorum ya.
Görenler benden kaçacak. Kızı bırakıp banyo bile yapamıyorum. Yemekten sonra çatlaklarım için kahve limon yapıp temizleneceğim.
Görüşürük.
huuu huuu kimse var mıı???
kızlar ben de temmuz annesiyim...
geçen senenin eylül bu senenin temmuz annesiyim..
31. haftasında sabırsızlanıp gelen prematüre kızım var...
var mı kızımla bize de yer buralarda...
hoşgeldin canım
nasıl ya hemen hamilemi kaldın tekrardan
zuzum iyiyiz paşayla uğraşıyom çok fena oldu bi görsen bi gülmeler kahkahalar biraz önce kucağımdaydı yazı yazıyorum klavyeye bakıyo öylece algıları bayağı ilerledi
kıslar ya yağız günde 3-4 defa hıçkırığa tutuluyo sizinkilerde de varmı bu durum??
MAŞALLAHHHHHHHcanım benim bende konyaaltı uncalıdayım yakınız yani özelden telimi veririm sana
ya biraz daha açarmısın
sen bu limon kahve işine başladın demek ben henüz kremlerle boğuşuyorum
evet canım...
çok erken hamile kaldım...
1 yaşında oğlum var...
senin ki kız mı erkek mi
adı ne
evet canım...
1 yaşında oğlum var...
senin ki kız mı erkek mi
adı ne
evet canım...
1 yaşında oğlum var...
senin ki kız mı erkek mi
adı ne
benimki kız canım adı Ceren,11 temmuzda doğduk
wwooww olmazm ı bizim senden öğreneceklerimiz var gel bakalım şöyle yamacımaaa...kaydirigubbakcemilehuuu huuu kimse var mıı???
kızlar ben de temmuz annesiyim...
geçen senenin eylül bu senenin temmuz annesiyim..
31. haftasında sabırsızlanıp gelen prematüre kızım var...
var mı kızımla bize de yer buralarda...
maşallah maşallahevet canım...
1 yaşında oğlum var...
senin ki kız mı erkek mi
adı ne
ewet aynı soruları bende iletiyorum sana..devamı gelecek..maşallah ikisinede,zor olmuyormu canım ya valla bende ikinciyi çok arayı açmadan yapmak isterim ama bu kadar erken nasıl olur bilemiyorum,2.hamilelikte sorun yaşadınmı yani vücut toplanmadan hamile kaldığın için,bize ne önerirsin korunma anlamında,ilk 3 ay süt falan korumuyo demekki
süper bende arayı çok açmak istemiyordum ama dr 2 sene hamile kalmamalısın dedi sezeryan olduğum için sanırım..
beraber büyürler ne güzel hemde erkeğin arkasından kız gelmiş Allah bağışlasın canım..
maşallah ikisinede,zor olmuyormu canım ya valla bende ikinciyi çok arayı açmadan yapmak isterim ama bu kadar erken nasıl olur bilemiyorum,2.hamilelikte sorun yaşadınmı yani vücut toplanmadan hamile kaldığın için,bize ne önerirsin korunma anlamında,ilk 3 ay süt falan korumuyo demekki
benimki kız canım adı Ceren,11 temmuzda doğduk
seninkilerin adları ne?
wwooww olmazm ı bizim senden öğreneceklerimiz var gel bakalım şöyle yamacımaaa...kaydirigubbakcemile
maşallah maşallah
..[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?