2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Benim kız uyandı. Bu arada iyi bir çocuk dr'u olan bana yazabilir mi?
Deneme yanılma yaparak çocuk kocaman olacak bu gidişle.
türkiye hastanesi şükrü bey hem sanada yakın gittin mi hiç ben çok memnun kaldım ordan hem doğumda hem doktorunda
http://www.turkiyehastanesi.com/dtr.asp?doktor_id=sc

ssk fiyatı 37 tl muayne ücreti canım.normalde 80 falan olması laızm..bizimde özel sağlık sigortamız var emme eşimin kadroya geçmesini bekliyorz.bu sene türkiye hastanesinde beleş gidip gelcez zaten seneye yine doğurabilirim orda ...:lepi:

Ay kız ne olacak. Ha bi tane ha 2 tane. Hem ikinci çocuğu da istiyorum deneme yapmış olurum.:CüvCüv:
aynen arada sen bana bırak ben sana evlerde yakın nasılsa....bende düşünüyorum 2. yi fazal ara açmadan[/B:lepi:]

ciddimisin ...süper bişey olur..gerçi ben ikisinide istiyorum ..kız olursa iki kız kardeş güzel olur ...ama mutlaka erkek için üçüncü kez giderim yine doğuma..
limonu bende yapıcam bu akşam kuzen gidince....bozuk yoğurt gibi kokuyorum bende...kızızmı uyuttum şimdi yine yallah mutfağa..

Son düzenleme:

Allah allah büyümüşte baya küçülmüş bunlar ya hadi simdi bizim kucaktalar konusup yürümeye baslayınca nolcak kimbilir kaydirigubbakcemile3 Ay allahım bize o günleri gostersin delikafadulden Cnm benimkinde de hıckırık cok oluyo yarıyo derler eskiler yedikleri, midesi büyüyo derler derlerde derler ama iyi bisi zannımca hihoyyyt

zuzum canım umarım çok güzel bir tatil geçirirsin ama alyayı denize sokmak için biraz geç kalmazmısın.havalar srinlemezmi ozamana.

Bilmiyorumki cnm hava serinse sokmıcam zaten yaaa duruma gore bakıcam, esmeyen koylara gitmeye calıscam kaydirigubbakcemile2

Ne diyosun masallah akdascımmmm Ayy utandım ben simcik solediklerim icin :kedi: Cok patavatsızım cnm konusuveriyorum bole bıdı bıdı

canım maşallah tosununa emeklemeye başlayınca kilo düşüyormuş zaten.nejkadar alsa kardır.benim kız çiroz ama artık ek gıdaya geçince alır belki.

slm kızlar iki saat oldu syfayı açalı anca yazabiliyorum kızım hiç durmuyor gündüzleri gazdanmıdır bilmiyorum hiçte uyumuyor bende salondan sepetini getirdim hem sallıyorum hem yazıyorum saatlerce salonda tek başıma salla salla uyumayada niyeti yok çünkioturma odamda yer olmadığı için orda duruyodu ama artık biyer bulacam burada bilg burda tv burda bense bütün gün salonda beşik salla çocuk dediğin altını alırsın karnını doyurursun ya uyur ya yatar öylece bizimki sabahın 6 30 undan beri mıkır mıkır eller kollar hiç durmuyor hep inilti uykusuzluktan ölüyorum
birazcık geçmişe baktım kilolardan konuşulmuş zaten yeterince kilom vardı birde hamile kalınca 14 kilo aldım yani şu anda tam 35 kilo fazlam var 20 sini versem razıyım ama nasıl vericem spor salonundan 2 aylık alacağım var geçen sene 3 aylık ödemiştim 1. ayın sonunda hamile kaldım şimdi 2 aylık duruyor amA NAZ KıME BIRAKACAĞIM alt katta kaynana var ama küstük ufacık bir sebepten olay büyüdü annem yakınımda sayılır ama hergün nasıl gelsin bana kadın birazda boğazımıda tutamıyorum
çarşambagünüde kızımı dra götüreceğiz ama drumuz 1 saat uzaklıkta bir yerde çok zor oluyor eşim işinden kalıyr ayvalıkta iyi bi dr yok burdan herkez ona götürüyor ama bana çk zor geliyor sizlerde götürüyormusnuz bıraksammı acaba diyorum 15 te bir oraya gidiyoruz inceliyor sağlıklı bir bebe diyor okadar yalnız her dk cepten arıyorum şöyle yap böyle yap diyor gaz sancıları için gitmesem özeline cevaplamaz tabii karasız kaldım

Hımmm keske yakın olsaydı o kadar yol gelip gorebilseydimmm :gitme: İnsallah bizde güzel vakit geciririz cnm bakalım Şeniz
canım benim bende konyaaltı uncalıdayım yakınız yani özelden telimi veririm sana
ya biraz daha açarmısın
sen bu limon kahve işine başladın demek ben henüz kremlerle boğuşuyorum

zuzum canım benim kızım da 2 buçuk aylık şu an maşallah 7.100 gr.boy da uzun. 62 cm. MAŞALLAH DEYİN KIZLAR HAAAA.... gerçi anne uzun baba uzun. normal diyo dr ..allaha şükür iyiyiz ve sadece anne sütü veriyorumumarım azalmaz. gerçi işe başlayınca azalır mecburen ama bakalım[/QUOTE]
MAŞALLAHHHHHHH

huuu huuu kimse var mıı???
kızlar ben de temmuz annesiyim...
geçen senenin eylül bu senenin temmuz annesiyim..
31. haftasında sabırsızlanıp gelen prematüre kızım var...
var mı kızımla bize de yer buralarda...

maşallah gerçekten de allah nazarlardan saklasın,bir fotosunu bekliyoruz güzel kızımızın

hıçkırmaya başlayınca emzir canım hemen geçiyor hıçkırığı ben öyle yapıyorum..

MAŞALLAHHHHHHH
[/QUOTE]

maşallah canım...
rabbim nazarlardan saklasın...
benim kızım 4 kilo daha...:ecrin_bebek:

evet canım...
çok erken hamile kaldım...
1 yaşında oğlum var...
senin ki kız mı erkek mi
adı ne

süper bende arayı çok açmak istemiyordum ama dr 2 sene hamile kalmamalısın dedi sezeryan olduğum için sanırım..
beraber büyürler ne güzel hemde erkeğin arkasından kız gelmiş Allah bağışlasın canım..

evet canım...
1 yaşında oğlum var...
senin ki kız mı erkek mi
adı ne

maşallah ikisinede,zor olmuyormu canım ya valla bende ikinciyi çok arayı açmadan yapmak isterim ama bu kadar erken nasıl olur bilemiyorum,2.hamilelikte sorun yaşadınmı yani vücut toplanmadan hamile kaldığın için,bize ne önerirsin korunma anlamında,ilk 3 ay süt falan korumuyo demekki

wwooww olmazm ı bizim senden öğreneceklerimiz var gel bakalım şöyle yamacımaaa...kaydirigubbakcemile
evet canım...
1 yaşında oğlum var...
senin ki kız mı erkek mi
adı ne
maşallah maşallah

ewet aynı soruları bende iletiyorum sana..devamı gelecek..

yok anam bence de en az 2 yıl bekle... benim de sezeryandı... dikişlerim çok sızladı hamileliğimde... hem zor oluyo 2 çocuk birden..

hem nasıl canım yaa... zor olmaz mı... kızım çok gazlı oğlum çok meraklı...
sürekli odadan odaya geziyo oğlum... biz de kızımla peşinden koşuyoz.. kaydirigubbakcemile3
kesinlikle süt korumuyo... ben koluma implant taktırdım şimdi.. en etkili onu gördüm...
kimbilir belkide vücudum toğlanmadığı için erkn doğum yaptım bilemiyorum ki...

benimki kız canım adı Ceren,11 temmuzda doğduk

seninkilerin adları ne?

maşallah canım adıyla yaşasın inşallah...
oğlumun adı Mustafa Pusat
Kızımın ad Zeynep Hilal
benimki de Gülsüm...:1rolleyes:

wwooww olmazm ı bizim senden öğreneceklerimiz var gel bakalım şöyle yamacımaaa...kaydirigubbakcemile
maşallah maşallah

..[/B]

geldim bacım...sor bakalım zor olmasın..
bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…