2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

geldim bacım...sor bakalım zor olmasın..
bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım...

ya işte bende 2 çocuk peş peşe istiyorum ama yaş arası en az ne kadar olmalı karar veremiyorum....
eşim kızımız derdini anlatsın konuşmaya başlasın öyle yapalım diyo..onun hemen konuşması için hergün sohbet ediyorum kızımla...
gerçekten çok mu zor yoksa senin çocuklar mı biraz huysuz?mesela bir gününü anlat neler yapıuyorsun sabah kalktınız eee..

hem nasıl canım yaa... zor olmaz mı... kızım çok gazlı oğlum çok meraklı...
sürekli odadan odaya geziyo oğlum... biz de kızımla peşinden koşuyoz.. kaydirigubbakcemile3
kesinlikle süt korumuyo... ben koluma implant taktırdım şimdi.. en etkili onu gördüm...
kimbilir belkide vücudum toğlanmadığı için erkn doğum yaptım bilemiyorum ki...

bu implant ta bir nevi hormon mu ben zor hamile kaldım da bide kilom var hormonlarla uğraşmak istemiyorum

maşallah canım adıyla yaşasın inşallah...
oğlumun adı Mustafa Pusat
Kızımın ad Zeynep Hilal
benimki de Gülsüm...:1rolleyes:

çok şanslısın kız ve oğlan annesisin maşallah Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin kuzucuklara.aramıza hoşgeldin gülsümcüm,ben de duygu.

kızımı emzireyim oğlumu yatırayım geliyom...a.s.

huri inanmıyom ya valla eşin he dese hemen yapcan yani,bakcak kimsende yok anacım sendekide ne cesaret,ama eminim sen üstesinden gelirsin,inşallah çok beklemeden bide oğlun olur

huri inanmıyom ya valla eşin he dese hemen yapcan yani,bakcak kimsende yok anacım sendekide ne cesaret,ama eminim sen üstesinden gelirsin,inşallah çok beklemeden bide oğlun olur

ah inşallah inşallahh oğlum olsun...kızızmı çok sevviyorum ama oğlan olsun die çok bakıyordum yani allah kalbimi biliyo...

cesaretim var ...istiyorum kızım gibi olursa bilsemki öyle olcak hemen yaparım...doğumumda falan aynı olacağını bilsem...
ya kızım 3 yaşına gelene kadar yapayım yada kızım 9 yaşına falan gelince anca yaparım...
ya ikisine bir eğitim yada önce kızı büyütüp sonra 2. yi yapmak...fikrim öyle...

ay kızlar bugün ne oldu ..ay hem utandım hem gülesim geldi..
şu kupayı yaptırmak için çıktım dışarı gittim fotocuya dedim böyle böyle ...verdim cep telefonun kartını taktı çocuk pc ye ...
resimi gösterdim şu resmi koyalım dedim ...olur dedi ama tek resim olmaz 2 resim koyuyoruz biz kupalara öbür tarafına ne kyalım dedi.resimlere bakıyorduk kızın güzel bi resmini seçmek için...dosyaya bi bastı emzirme resimlerim yüzüm yok sadece kız emerken çekmiştim mememde çıkmış .çocuk nasıl kapattı dosyayı resimi gördü hemen geri çıktı ...ay bi utandım bozardım bişey diyemedim hehehehehehe sonra güzel bi resim bulduk ama çocuk resimden öalesef mememi gördü:kedi:lmaz:

benimde hastaneden kalma birkaç foto var öyle emzirirken köşe bucak kaçırıyorum insanlardan,bakalım benimkini kim yakalayacak

sabah kalkış saatimiz 6:30
evet yanlış okumadın oğlum saat gibidir erken kalkar ama 6:30 u geçirmez...
ona mamasını veririm altını değiştiririm kızımın emme sasati gelir onu emziririm..
oğlum başla etrafı karıştırmaya... bi yandan emzirir bi yandan onun peşinden koşarım...
ya da gazını çıkarırım emzirmezsem...
zaten gazımız 1 saatten fazla zamanda çıkar...
oğlanın kahvaltısını yaptırırım 9 gibi...
aralarda oğlumu odasına kitler(tabi yanında da ben olurum) şipşak kızın altını değiştiririm...
kızım büyük tuvaletini haftada 1 yaptığı için bezimizi de saatli değiştiririz..
öğlen olur koşuşutura koşuştura oğlumun yemeğini hazırlar onu yediririm...
kız acıkmış olur bi hızla onu emzirmeye... tabi yine abisinin peşinde..
sonra oğlumun meyve saati gelir bi hızla onu yediririm...
akşam için yemek hazırlıkları yaparım... çünkü kızım akşam 6 gibi bi başlar gece yarısına kadar hiç durmaz... işte herşey o saatten sonra başlıyo...
bi yandan yemek hazırla, bi yandan kızla uğraş, bi yandan oğlan sağı solu karıştırsın onun peşinden koş... yani kafayı yememek elde değil...
neyseki ramazan neden,yle aşkım evde... sağolsun çok yardım ediyo...
işte yemeği yiyoruz, oğlum kendisi uyur zaten genellikle gün içinde uyumadığı için... kızla uğraşmaya devam..
gece en erken 1 de kız uyur mutfağı toplarım..
yatar 3 de sahura kalkar bişeyler hazırlarım...

işte böyle... istersen çocuk işini bi daha düşün... günde 2 saatlik uykum var hemen hemen... hee nasıl ayakta duruyorum Allah sabrını veriyo bi şekilde...

uykulu uykulu biraz karışık anlattım sanırım...

çok şanslısın kız ve oğlan annesisin maşallah Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin kuzucuklara.aramıza hoşgeldin gülsümcüm,ben de duygu.
sağol canım Allah razı olsun.. hepimizinkine inşallah sağlık ve ömür versin rabbim...

3 yaş iyi... ama 9 çok fazla bence... rabbim hayırlısından versin.. ama şimdi çok erken...

:roflol::roflol::roflol:
ayy kusura bakma ama güldüm napayım...
geçmiş olsun mu denir böyle durumlarda... :1rolleyes:

duducuğum ben kaçar yavrum kızızm 1 saate uyanacak hiç değilse 1 saat uyuyayım...
gerçi emip hemen uyuyor ama olsun uykudan kalkmak bile mesele..hadi öptüm seni şeker...

canım haklısın tabi 1 yaş çok az bebekler arasında...allah sana kolaylık versin...3 yaş olabilir ikisi arasında ...bakalım öyle olacak heralde duruma göre psikolojime göre..içim çok istiyor ama bakacam...
iyi anlattın saol....
gülünmeyecek gibi değil ki başkası götürse kartı neyse kendi ellerimle vberdim bide yanına geçtim birlikte bakıyoruz rtesimlere herifle...onu hemen sildim ordan çıkışta çok var zati hepsi bilgisayarda bi o kalmış..
neyse bende yorgun uykusuzum misafir vardı bu akşam..
müsait olduğunda gel gir buraya sohbet ederiz deretleşiriz rahatlarsın biraz canım....

bu arada oğlun gündüz niye uyumuyor.sen mi istemiyorsun omu yuymuyor.sakinleştirici bişeyler içirsen bitkisel...
biz fena rezeneye dadandık...
neyse ben kaçar öptüm..

maibeyaz allah yardımcın olsun ben birtaneyle kafayı yicem seni anlayabiliyorum.bizimkide saat gibi uykunun en tatlı yerinde 6 buçuk gibi kalkar ama allahtan 8 gibi geri uyur mızıklıyz mızıklıya herkesin hali birbirinden hal yani.

benim çocukların arası 10 ay oluyo...
kızm 2 aylık oğlum 1 yaşında...
ben de anlamıyprum ki neden uyumuyo...
iyi geceler çayı, anason, rezene hepsini içiriyorum ama yok... meraklı etrafı incelicek...

rabbim sana da sabır versin tatlım...gerçekten zor...
ben oruç da tutuyorum Allaha şükür...
siz tutuyomusunuz...

ben humana içiyorum ve bolca bal yiyiorum sahurda çok iyi çok şükür...
iftadan 2 saat önceye kadar fışkırıyo ama son saatler anca karnını doyurmaya yetiyo...
bi de ben geçen sene lohuasydım ramazanda... tutamadım bu sene de tutamazsam borcum çoğalacak diye tutuyorum...
ramazandan önce dolaba stok yaptım.. sağdım sağdım dondurdum... sütüm kesiliverirse akşama kadar onlardan vereyim diye...

derin naber canım gazlı bebişin nasıl benimkide baaya gazlıı mızıklanıyor birtürlü uyutamadım gerçi bugün aşıda olmuştu atlatsak bugünü diye bekliyorum.

hoşgeldin arkadaşım...walla okurken hayran kaldım maşallah sana.....
benimde kızlarımın arası 2.5 yaş ona rağmen çok zorlanıyorum...allah yardımcın olsun...
ne güzel orucunu da tutabiliyosun..ben bu sene malesef sütümden dolayı tutamıyorum:gitme: mafoldumben :sinifsinif:

allah kabul etsin maibeyaz canım ben işe başlıyacağım için sütler ozaman laızım olacak oyüzden tutamıyorum zaten çokda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…