- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.161
allah kabul etsin maibeyaz canım ben işe başlıyacağım için sütler ozaman laızım olacak oyüzden tutamıyorum zaten çokda değil.
bakınn ne buldum...
gerçek olabilir denemek lazım...
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/301809-gaz-problemine-cozum.html#post8953186
aman tanrımmmmmm yılın bombası buyaaaaaay kızlar bugün ne oldu ..ay hem utandım hem gülesim geldi..
şu kupayı yaptırmak için çıktım dışarı gittim fotocuya dedim böyle böyle ...verdim cep telefonun kartını taktı çocuk pc ye ...
resimi gösterdim şu resmi koyalım dedim ...olur dedi ama tek resim olmaz 2 resim koyuyoruz biz kupalara öbür tarafına ne kyalım dedi.resimlere bakıyorduk kızın güzel bi resmini seçmek için...dosyaya bi bastı emzirme resimlerim yüzüm yok sadece kız emerken çekmiştim mememde çıkmış .çocuk nasıl kapattı dosyayı resimi gördü hemen geri çıktı ...ay bi utandım bozardım bişey diyemedim hehehehehehe sonra güzel bi resim bulduk ama çocuk resimden öalesef mememi gördü:kedi:lmaz:
öncelikle aramıza hoşgeldinnnben humana içiyorum ve bolca bal yiyiorum sahurda çok iyi çok şükür...
iftadan 2 saat önceye kadar fışkırıyo ama son saatler anca karnını doyurmaya yetiyo...
bi de ben geçen sene lohuasydım ramazanda... tutamadım bu sene de tutamazsam borcum çoğalacak diye tutuyorum...
ramazandan önce dolaba stok yaptım.. sağdım sağdım dondurdum... sütüm kesiliverirse akşama kadar onlardan vereyim diye...
kızlar iyi geceler gaz problemi için ben size başka birşey söyleyeyim hem kabızlığa hem karın ağrısınada iyi geliyor.soğana hiç bıçak demeden elle kıracak ve göbek deliğinin üstüne koyacaksın 1-3 saat kalsın baya rahatlatıyor
kızlar iyi geceler gaz problemi için ben size başka birşey söyleyeyim hem kabızlığa hem karın ağrısınada iyi geliyor.soğana hiç bıçak demeden elle kıracak ve göbek deliğinin üstüne koyacaksın 1-3 saat kalsın baya rahatlatıyor
huuu huuu kimse var mıı???
kızlar ben de temmuz annesiyim...
geçen senenin eylül bu senenin temmuz annesiyim..
31. haftasında sabırsızlanıp gelen prematüre kızım var...
var mı kızımla bize de yer buralarda...
evet canım...
çok erken hamile kaldım...
1 yaşında oğlum var...
senin ki kız mı erkek mi
adı ne
sabah kalkış saatimiz 6:30
evet yanlış okumadın oğlum saat gibidir erken kalkar ama 6:30 u geçirmez...
ona mamasını veririm altını değiştiririm kızımın emme sasati gelir onu emziririm..
oğlum başla etrafı karıştırmaya... bi yandan emzirir bi yandan onun peşinden koşarım...
ya da gazını çıkarırım emzirmezsem...
zaten gazımız 1 saatten fazla zamanda çıkar...
oğlanın kahvaltısını yaptırırım 9 gibi...
aralarda oğlumu odasına kitler(tabi yanında da ben olurum) şipşak kızın altını değiştiririm...
kızım büyük tuvaletini haftada 1 yaptığı için bezimizi de saatli değiştiririz..
öğlen olur koşuşutura koşuştura oğlumun yemeğini hazırlar onu yediririm...
kız acıkmış olur bi hızla onu emzirmeye... tabi yine abisinin peşinde..
sonra oğlumun meyve saati gelir bi hızla onu yediririm...
akşam için yemek hazırlıkları yaparım... çünkü kızım akşam 6 gibi bi başlar gece yarısına kadar hiç durmaz... işte herşey o saatten sonra başlıyo...
bi yandan yemek hazırla, bi yandan kızla uğraş, bi yandan oğlan sağı solu karıştırsın onun peşinden koş... yani kafayı yememek elde değil...
neyseki ramazan neden,yle aşkım evde... sağolsun çok yardım ediyo...
işte yemeği yiyoruz, oğlum kendisi uyur zaten genellikle gün içinde uyumadığı için... kızla uğraşmaya devam..
gece en erken 1 de kız uyur mutfağı toplarım..
yatar 3 de sahura kalkar bişeyler hazırlarım...
işte böyle... istersen çocuk işini bi daha düşün... günde 2 saatlik uykum var hemen hemen... hee nasıl ayakta duruyorum Allah sabrını veriyo bi şekilde...
uykulu uykulu biraz karışık anlattım sanırım...
sağol canım Allah razı olsun.. hepimizinkine inşallah sağlık ve ömür versin rabbim...
ay kızlar bugün ne oldu ..ay hem utandım hem gülesim geldi..
şu kupayı yaptırmak için çıktım dışarı gittim fotocuya dedim böyle böyle ...verdim cep telefonun kartını taktı çocuk pc ye ...
resimi gösterdim şu resmi koyalım dedim ...olur dedi ama tek resim olmaz 2 resim koyuyoruz biz kupalara öbür tarafına ne kyalım dedi.resimlere bakıyorduk kızın güzel bi resmini seçmek için...dosyaya bi bastı emzirme resimlerim yüzüm yok sadece kız emerken çekmiştim mememde çıkmış .çocuk nasıl kapattı dosyayı resimi gördü hemen geri çıktı ...ay bi utandım bozardım bişey diyemedim hehehehehehe sonra güzel bi resim bulduk ama çocuk resimden öalesef mememi gördü:kedi:lmaz:
iyi geceler kızlar
bugün resmen yorgunluktan ve uykusuzluktan perişanımm
kızım gündüz hiç uyumuyor hep kucağımda olmak istiyor
kikoşum naber gece kuşum
sende benim gibi gecelerin kadını oldun gündüz kızım hiç fırsat vermiyor
günaydın bugün açılışı ben yaptım.oğlum uyuyunca fırsat bulabiliyorum anca yazmaya.kızlar mtsl gaz ilacı uykusuzluk yapıyor galiba.oğluma düzenli olarak veriyordum önceden en fazla 1 1.5 saat uyuyordu hemen uyanıyordu şimdi bıraktım uykusu tekrar düzene girdi düzenli kullanan ve uyku sorunu yaşayan var mı aranızda
günaydın canımm ben hiç kullanmadım metsil ama huri kullanıyo o yanıtlarr cevap verirzemuszemus
günaydın hoşgeldin cnma.s.
herkese günaydınnn...
ben de kızımı uyuttum sonunda... sütçü bekliyom geçecek diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?