2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

allah kabul etsin maibeyaz canım ben işe başlıyacağım için sütler ozaman laızım olacak oyüzden tutamıyorum zaten çokda değil.

olsun sizin sadece bu sene...
ödersiniz Allahın izniyle...
rabbim izin verdikten sonra tutmamaya...

ben de yeni öğrendim canım...
oğlumun hiç gaz problemi yoktu...
o yüzden hiç araştırmamıştım...

kızlar iyi geceler gaz problemi için ben size başka birşey söyleyeyim hem kabızlığa hem karın ağrısınada iyi geliyor.soğana hiç bıçak demeden elle kıracak ve göbek deliğinin üstüne koyacaksın 1-3 saat kalsın baya rahatlatıyor

aman tanrımmmmmm yılın bombası buyaaaaa
flaş flaş flaş hurinin memeler foraaaa
ay hem komik hemde düşününce ürpertici bişi neyse geçmiş olsun kardeşimmm
öncelikle aramıza hoşgeldinnn
bende hem eylül hemde temmuz annesiyim ama benimkilerin arası 4 yaş senin hakkaten maşallahın var
valla düşündükçe kafayı yedim resmen ben daha sezeryan sonrası halen kendime gelemedim düşünüyom geçen sene sen hem kucanda yeni bebeişin hem yeni sezeryanlısın hem emziriyon hemide göbüşte bi can daha hani bana hani bana diyodu emi ayyyyyyyyyyyy
eminimki herkez sana bu cümleleri sıralıyodur bacım ama hakkaten zor bi durum ay neyse
orucunuda allah kabul etsin canım süt stoğunda harika bi fikirmiş

enem değişik bi fikir daha ama allahtan bebeişimin öle böle gaz sıkıntısı yokvereliniortak

göbeğine zarar vermez dimi canım yaaa...
bunu da deneyeyim yarın...
kızım haftada 1 yapıyo tuvaletini onu da fitille zorla..
inşallah iyi gelir...

iyi geceler kızlar

bugün resmen yorgunluktan ve uykusuzluktan perişanımm
kızım gündüz hiç uyumuyor hep kucağımda olmak istiyor

kikoşum naber gece kuşum
sende benim gibi gecelerin kadını oldun gündüz kızım hiç fırsat vermiyor

maibeyaz hoşgeldin canım valla Allah kolaylık versin işin zor ama sen yoluna gayet güzel koymuşsun tebrik ederim senivereliniortak
benim oğlum 11 yaşında ben bile 2 çocuk diye zorlanıyorum kocaman olduğu haldee

evet canım...
çok erken hamile kaldım...
1 yaşında oğlum var...
senin ki kız mı erkek mi
adı ne

aramıza hoş geldin canım a.s.allah analı babalı büyütsün çok şanlısın bi kız bi erkek olmuş ama çokta erken olmuş herşeyde vardır bir hayır diyelim yazdıklarını okuyuncaa hak veriyorum 2 çocuk üstelik aralarında yaş farkı yok dur otur demekten anlamaz allah yardımcın olsunn canımm

abooo hurişşş memişlerr foraa desenee eşinee dedinmi acep böyle oldu diyee adam seni ne eder bilemem artıkkaydirigubbakcemile3

demetimm o kızçenee söylee diloş teyzesi ısırsın onuu uslu kız olsunn annesini üzmesin birazda seni bize bıraksınnopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydın bugün açılışı ben yaptım.oğlum uyuyunca fırsat bulabiliyorum anca yazmaya.kızlar mtsl gaz ilacı uykusuzluk yapıyor galiba.oğluma düzenli olarak veriyordum önceden en fazla 1 1.5 saat uyuyordu hemen uyanıyordu şimdi bıraktım uykusu tekrar düzene girdi düzenli kullanan ve uyku sorunu yaşayan var mı aranızda

günaydın canımm ben hiç kullanmadım metsil ama huri kullanıyo o yanıtlarr cevap verirzemuszemus

herkese günaydınnn...
ben de kızımı uyuttum sonunda... sütçü bekliyom geçecek diye..

herkese günaydınnn...
ben de kızımı uyuttum sonunda... sütçü bekliyom geçecek diye..

günaydın canm aramıza hoşgeldin.allah yardımcın olsun zor valla.teki ile uğraşmak zor.2 si ile dahada zordur hemde diğeride küçük.ama ne güzel bir erkek bir kız olmuş.benimde oğlum var.inşallah 2.cocuğum sağlıklı,hayırlı bir kız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…