- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.181
h.b canım nasılsın bebişin nasıllŞeniz
herkeze kocamannn günaydınn
günaydın kızlar,
blue cum oğlun pek tatlı maşallah mavi mi gözleri
kızım zaman zaman aşırı gazlı oluyo
bu gün rezene çayı aldım milupanın ama hala kullanıp kullanmama arasında kararsızım
sizler kullanıyomusunuz rezeneyi memenunmusunuz
onu bende anlamıyorum mesela bewn doğumdan beridir 84 kiloyum ama olmayan pijamam olmaya başladı ve dün kuzenim bileklerin incelmiş kilo vermişsin dedi bi hevesle çıktım tartıya aynı 84 ....heralde şişler iniyor canım halaaa
bendede tam tersi oldu doktorum dedi ki aşılarına buraya gelebilirsin her ay zaten muayne olacaksınız 10 tl muayne parasından başka vermiyorsun.tabi devletin karşılamadıklarını sağlık ocağındada yaptıramazsın zaten onlar paralı..ama sağlık ocağının ücretsaiz yaptıklarını burdada yaptırırasın ücretsiz dedi.
o sebeple sağlık ocağında sıra beklemeye uyuzum burda 3-4- muhite birden bakıyor sağlık ocağı çok kalabalık oluyor...hepatit b 2. yaptırırken 8:30 da sıra aldım fiş 11 de aşıyı yaptırdım...:umursamaz:
iyim ben de zuzum öykümle uğraşıyom her geçen gün daha tatlı oluyo büğüyorlar artık
kızım beni takip ediyo sürekli aşırı düşkün bana
bana gelince susuyo ağlarken ne mükemmel bi bağ bu ya
siz nasılsınız alya nasıl
DENİZ bebeğimiz denize girmeden önceee.....
DENİZE gireceeeeekkkkk
Veeeeeeeeeeeeee DENİZ Bebek Denizdeeee.....
ben de kızımı bıcı bıcı yaptım uyuyor resmini çekeyim dedim işte benim prensesim
kibelecim jokerden 169 tl ye almıştım
ah inşallah inşallahh oğlum olsun...kızızmı çok sevviyorum ama oğlan olsun die çok bakıyordum yani allah kalbimi biliyo...
cesaretim var ...istiyorum kızım gibi olursa bilsemki öyle olcak hemen yaparım...doğumumda falan aynı olacağını bilsem...
ya kızım 3 yaşına gelene kadar yapayım yada kızım 9 yaşına falan gelince anca yaparım...
ya ikisine bir eğitim yada önce kızı büyütüp sonra 2. yi yapmak...fikrim öyle...
günaydın kızlar
hoşgeldin aramıza maibeyaz.
huri allah seni kahretmesin kız dikkat etsene kaydirigubbakcemile3
şu gaz için limon olayını bir deneyeyim bende.oğlanın karnı gur gur valla çıkarıyor ama sancılı olabilyor birde kaka yapamıyor canım ya.dün 3 günden sonra yaptırmışlar kaka bizimkiler 3-4 defa çıktı. hatta ilkinde bellerine kadar sıçmış canım yıkamışlar mecburen kaydirigubbakcemile3 sonra yemeğe başlamış bir uyumuş gündüz 1 de ben eve gittiğimde uyandı 6 da.ondan sonra gece bir türlü uyumak istemedi tabii canım. sallamaktan yoruldum ama başardık sonunda.sallarken bile bağırsaklarda savaş vardı. kıyamıyorum ama elimden de bişi gelmiyor
teşekkür edriz teyzesi evet mavi cnm senin kızında çok tatlı maşallah allah nazardan esirgesin
bizimkinin de gaz sancisi sabah 5.30 gibi basliyor. aglamiyor ama ih ih sesleri mahvediyor beni. ama kucagimda dik sekilde tutap ritmik sekilde poposuna vurursam rahatliyor. o yuzden o saatten sonra oturarak uyuyorum. annelik iste. tek o rahatlasin da.
gecen gun de aldim mutfaga gorturdum. aspiratoru actim. uyudu. ama mutfak. ben nerde yatacam. iceriye gitsem uyansa aspiratorun gurultusunden duymam. yere bir yorgan serdim. yastigimi pikemi getirdim yerde dibinde yattim.napiiim.
ah canım kıyamam ben ona. ben muskat veriyorum rahatlıyor birde şu limonu deneyeceğim sende denesene
canim bu muskat nedir? nasil uyguluyorsun?
kızlar bu bi önceki alıntıdaki bebekler kaç aylık...
maşallah nasıl tatlılar öyle...
allah bağışlasın...
amatist74 muskatı dr a sordun mu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?