2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

h.b canım nasılsın bebişin nasıllŞeniz

alışmaya çalışıyorum ailmeden uzaktayım doğuma gelmişlerdi iki gün önce son misafirimde gitti oğlumla başbaşa kaldık çok zormuş yalnız olmak sadece onunla ilgilenebiliyorum ne evle ne de eşimle ilgilenemiyorum kendini bırakma diyorlar ama benim kendime ayıracak vaktim bile yokkafamçokkarıştı

demresu merhaba canım benim nasılsın ben oteldeyim eşim arkadaşıyla gidiyor
kendisine söylerim perşembe getirir sana sende müsait olursan

kızım zaman zaman aşırı gazlı oluyo
bu gün rezene çayı aldım milupanın ama hala kullanıp kullanmama arasında kararsızım
sizler kullanıyomusunuz rezeneyi memenunmusunuz

canim pek yaradigi soylenemez. drum da oyle dedi. bu aylar malesef boyle gececek dedi. bol bol bacaklariyla bisiklet cevir dedi.

ben saglik ocaginda yaptiriyorum tum asilari kilo boy takibi vs. coook memnunum. hic sira beklemiyorum. bebekler geldikleri gibi sira beklemeden dr un odasina girebiluiyorlar. dr da cok iyi. mecbur kalmadikca ozele gitmemeyi dusunuyorum. saglik ocaginda emzirme odasi bile var. ilaclari bedava veriyorlar. asi odasi zaten bombos,/ bu saglik ocagi kazasker E5 arasinda. burada oturan varsa yerini tarif edebilirim.

canim eda bendebn baskasinda durmuyor. agliyoragliyor bana gelince sip diye susuyor. cok guzel bir duygu. bebegim benim.

DENİZ bebeğimiz denize girmeden önceee.....

DENİZE gireceeeeekkkkk

Veeeeeeeeeeeeee DENİZ Bebek Denizdeeee.....

masallah canim. biz hic denize giremedik. cok ozledim denizi.

kızlar bunlarda benim kuzularım

bin kere masaallh. cok tatli cikmis fotolar.

ben de kızımı bıcı bıcı yaptım uyuyor resmini çekeyim dedim işte benim prensesim

cok tatliiiii. masallah.

kibelecim jokerden 169 tl ye almıştım

sagol canim ben de alacam.

canim bern de senin gibi dusunuyorum. kizim 1 yasina girinca calismaya baslayacam. 1-1.5 senr calisip 2. ye hamile kalmak istiyorum.

günaydın kızlar
hoşgeldin aramıza maibeyaz.
huri allah seni kahretmesin kız dikkat etsene kaydirigubbakcemile3
şu gaz için limon olayını bir deneyeyim bende.oğlanın karnı gur gur valla çıkarıyor ama sancılı olabilyor birde kaka yapamıyor canım ya.dün 3 günden sonra yaptırmışlar kaka bizimkiler 3-4 defa çıktı. hatta ilkinde bellerine kadar sıçmış canım yıkamışlar mecburen kaydirigubbakcemile3 sonra yemeğe başlamış bir uyumuş gündüz 1 de ben eve gittiğimde uyandı 6 da.ondan sonra gece bir türlü uyumak istemedi tabii canım. sallamaktan yoruldum ama başardık sonunda.sallarken bile bağırsaklarda savaş vardı. kıyamıyorum ama elimden de bişi gelmiyor

bizimkinin de gaz sancisi sabah 5.30 gibi basliyor. aglamiyor ama ih ih sesleri mahvediyor beni. ama kucagimda dik sekilde tutap ritmik sekilde poposuna vurursam rahatliyor. o yuzden o saatten sonra oturarak uyuyorum. annelik iste. tek o rahatlasin da.

gecen gun de aldim mutfaga gorturdum. aspiratoru actim. uyudu. ama mutfak. ben nerde yatacam. iceriye gitsem uyansa aspiratorun gurultusunden duymam. yere bir yorgan serdim. yastigimi pikemi getirdim yerde dibinde yattim.napiiim.

teşekkür edriz teyzesi evet mavi cnm senin kızında çok tatlı maşallah allah nazardan esirgesin

maşallah kuzuya maviş maviş bakıyor. benim oğlanın halen belli değil göz rengi. önce kandırdı mavi diye bizi ama olmadı şimdi yeşil kahve gibi bişi.benm bütün ailem renkli gözlü bir ben değilim.eşimlerde de renkli yok sanırım oğlan bize benzeyecek.çok istedim anneannesi yada teyzesi gibi olsun ama sanmıyorum. allah sağlıklılarını eksik etmesin :)

ah canım kıyamam ben ona. ben muskat veriyorum rahatlıyor birde şu limonu deneyeceğim sende denesene

kızlar bu bi önceki alıntıdaki bebekler kaç aylık...
maşallah nasıl tatlılar öyle...
allah bağışlasın...

amatist74 muskatı dr a sordun mu canım..

canim bu muskat nedir? nasil uyguluyorsun?

aktardan alıyorsun.hint cevizi diyorlar. küçükcük hindistan cevizine benziyor. yılıyorum kabuğunu soymadan rendeleliyorum. bir mercimek tanesi kadar büyüklüğünde ya sütle yada zeytinyağıyla veriyorsun. ben zeytinyağıyla veriyorum. ama günde sadece mercimek tanesi kadar veriliyor ister ayır öğünlerinde ver istersen bir kerede. ben akşam saat 18 gibi veriyorum bir çay kaşığı zetinyağıyla. hem rahatlatıyor hemde gazını rahatlıkla atıyor. bu arada güzel haber vereyim büyüdükçe bu gaz olayı geçmeye başlıyor az kaldı yani. benim oğlan öle gaz sancısından uyumama problemi kalmadı. bağırsaklar gar gur ama avaz avaz ağlamıyor . uykuya dalıyor

kızlar bu bi önceki alıntıdaki bebekler kaç aylık...
maşallah nasıl tatlılar öyle...
allah bağışlasın...

amatist74 muskatı dr a sordun mu canım..

evet verebilirsin dedi. miktarı önemli bunda. çok verilmemesi gerekiyor. hem miğdesini bastırıyor ama miğde için yeterli değil.oğlumda sanırım miğde rahatsızlılığı var vitamini hazmedemiyor sürekli miğdesinden acı su geliyor yavrumun. onun için bi ilaç isteyeceğim yarın. kontrolümüz var zaten. vitamini kesersem rahatlıyor 3 gün sonra bişiyi kalmııyor ama doktorda illaki verilmeli diyor bu vitamini. o zmaan miğdesini koruyucu bir şeyler versin.hali harap oluyor canım. dönüşümlü olarak iki tane vitamin kullanıyorum 1-2 hafta dvit iyice kötü olunca multitaba geçiyorum şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…