2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağol canım.. çok kişiden duyuyorum ama şaraplarda falan kullanıldığı için vermekte terreddüt etmiştim... dr a sormayı da unutmuşum...eşime söyliyim onu da alsın..
valla biz kabızlık için zinco ve bi şurup kullanıyoz... unutmuşum ben deviti.. iyiki hatırlattın canım yaa... gerçekten çok önemli o...
bebeğinde kusma var mı canım... kusma derken fışkırarak kusma..

kızlar bu bi önceki alıntıdaki bebekler kaç aylık...
maşallah nasıl tatlılar öyle...
allah bağışlasın...

amatist74 muskatı dr a sordun mu canım..
benim kızım 1 hafta sonra 2 aylık olacak...sağol canım..
maibeyaz aramıza hoşgeldin..sen de temmuz annnesiymişsin..Allah bağışlasın kızını...ayy iki çocuğun varmış ikisi de küçük Allah yardımcın olsun...

maibeyaz hoşgeldin canım aramıza
allah kolaylık versin iki çocuk çok zor ablam yiğenimi bırakıyorduda mahvoluyordıum arada

canim sagol tarif icin. benim kiz da hic avazavaz aglamiyor ama ah uh ih ih sesleri ve garul gurul bagirsaklardan gelen sesler var. limonu deneyeyim muskati da.

evet var
hatta her gün en az bir kere bazen 2-3 de olabiliyor

canim d vitamini icin monoviit d3 verdiler saglik ocagindan. kizim hic sorun yasamiyor. bir dene istersen. gunde 3 damla veriyorum.

günaydın kızlar.....bebişler nasıl?

MAİBEYAZ hoşgeldin canım valla 2 çocuk zor. allah yardımcın olsun. 2. ye hamile olduğunu ne zaman anladın? hani süt koruyo derler ya...

günaydın cnm nasılsın öykü nasıl maşallah kocaman olmuş çok tatlı
sağol tatlım iyi sayılırız öyküm de iyi büğüyo canım sağol senin paşa nın da maşallahı var maşallahhh
canim pek yaradigi soylenemez. drum da oyle dedi. bu aylar malesef boyle gececek dedi. bol bol bacaklariyla bisiklet cevir dedi.
canım akşam verdim ılık 30 cc kadar severek içti keyfi iyiydi uyudu 3 saatte bir kurulu saat gibi emmeye kalktı bol bol gaz çıkardı rahatladı gibi geldi bana bakalım

günaydın kızlar.

günaydın canım

canim reflu olabilir mi?

muhtemelen benden mi geçti bebeşe ne bende ülserim. hiç bişi veremiyorum ağızan.mama dışında ilaç falan verdim mi hemen çıkarıyor. işte annem aradı şimdi multitab vermişler vermeleriye kusması arasın 3 sn bile geçmemiş. ondan sonrada bütün gün kusuyo off off. yarın bir çözüm buluruz inşallah. yemek yemeğide iyice azalttı zayıfladı galiba mafoldumben aynı ülser hastaları gib az ve sık yiyor artık.eskiden yemek için çıldırırdı şimdi hiç ses vermiyor 4-5 saat aç kalabiliyor. bakıcıda uyuyor falan diye o istedii zaman veriyor. o zamanda azıcık içip bırakıyo

o zaman ilacı sevmemiştir. bizimki öyle oldumu fışkırır gibi herşeyi kusuyo...

günaydın kızlar.....bebişler nasıl?

MAıBEYAZ hoşgeldin canım valla 2 çocuk zor. allah yardımcın olsun. 2. ye hamile olduğunu ne zaman anladın? hani süt koruyo derler ya...

sağol canım... ayyy hiç sorma o tam bir komedi zaten...
benim mide bulantılarım başladı.. ben adet olcam da implant taktırcam diye bekliyodum... en sonunda mide bulantılarım çoğalınca aklıma geldi test aldım baktım pozitif.. çok ağlamıştım başta... sonra doktora gittik bi umut belki test yanlış çıkmıştır diye...
kan tahlili yaptırdık.... tahlili yanlış yapmışlar benim değerler 3500 falan...
dr dedi 1 aylık hamilesin... gel bi de ultrasondan bakalım...
ultrasona bir girdik.. benim kız kocaman olmuş sırtını dönmüş yatıyo.. tam 15 haftalık... :roflol:
ama dr da ben de :1shok::1shok:böyle bakıyoz ultrasona... sonra telefon geldi dediler tahlil yanlış 35000 olacak.... işte böyle... nerdeyse aynı gün cinsiyetini bile öğrenecektim...
oğlum 6 aylıktı ozaman... mecbur sütten kestik... çok zor oldu ya.. çok ağladı yazık yavrum... ömür boyu kendimi suçlu hissedicem ona karşı... ama bi yandan da Allahtan gelene ne diyeyim diyorum...

oyy çok uzattım herhalde.. aman kızlar siz siz olun süt korur bişey olmaz demeyin.. çok zor valla çok..

evet var
hatta her gün en az bir kere bazen 2-3 de olabiliyor

canım reflü olmasın bebeğinde... kesin dr a göster ozaman.. inşallah değildir...

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederiz cnm senin oğlunda çok tatlı maşallah tombiş tombiş. benimde ailemde renkli gözlü pek yok ama eşim mavi gözlü ailesindede çok var renkli gözlü hamileyken çok istedim ona benzesin diye Allah gönlüme göre verdi çok şükür

o zaman hemen bir test yapmak lazım:). ben daha olmadım da....

amatist canım telaş etme belki üşütmüştür ondan çıkarıyodur sanmam reflü falan olsun bebekler sık kusar zaten henüz çok hassas mideleri bence o yüzden kusuyolar
öykü sadece beslendikten sonra ara ara fazlasını öıkarıyo öyle pek kusmuyo

o zaman hemen bir test yapmak lazım:). ben daha olmadım da....

yok canım... normaldir...
1 yıla kadar adet olmayabilirsin... emzirirken normal...
dr bana adet görmeden hamile kalmayı nasıl başardın... çok düşük bi ihtimal demişti..kaydirigubbakcemile3
ama siz yine de tedbirinizi alın...
ben korkumdan 40ım çıkmadan garantiye aldım...:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…