- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.201
evet verebilirsin dedi. miktarı önemli bunda. çok verilmemesi gerekiyor. hem miğdesini bastırıyor ama miğde için yeterli değil.oğlumda sanırım miğde rahatsızlılığı var vitamini hazmedemiyor sürekli miğdesinden acı su geliyor yavrumun. onun için bi ilaç isteyeceğim yarın. kontrolümüz var zaten. vitamini kesersem rahatlıyor 3 gün sonra bişiyi kalmııyor ama doktorda illaki verilmeli diyor bu vitamini. o zmaan miğdesini koruyucu bir şeyler versin.hali harap oluyor canım. dönüşümlü olarak iki tane vitamin kullanıyorum 1-2 hafta dvit iyice kötü olunca multitaba geçiyorum şaşırdım valla
benim kızım 1 hafta sonra 2 aylık olacak...sağol canım..kızlar bu bi önceki alıntıdaki bebekler kaç aylık...
maşallah nasıl tatlılar öyle...
allah bağışlasın...
amatist74 muskatı dr a sordun mu canım..
aktardan alıyorsun.hint cevizi diyorlar. küçükcük hindistan cevizine benziyor. yılıyorum kabuğunu soymadan rendeleliyorum. bir mercimek tanesi kadar büyüklüğünde ya sütle yada zeytinyağıyla veriyorsun. ben zeytinyağıyla veriyorum. ama günde sadece mercimek tanesi kadar veriliyor ister ayır öğünlerinde ver istersen bir kerede. ben akşam saat 18 gibi veriyorum bir çay kaşığı zetinyağıyla. hem rahatlatıyor hemde gazını rahatlıkla atıyor. bu arada güzel haber vereyim büyüdükçe bu gaz olayı geçmeye başlıyor az kaldı yani. benim oğlan öle gaz sancısından uyumama problemi kalmadı. bağırsaklar gar gur ama avaz avaz ağlamıyor . uykuya dalıyor
sağol canım.. çok kişiden duyuyorum ama şaraplarda falan kullanıldığı için vermekte terreddüt etmiştim... dr a sormayı da unutmuşum...eşime söyliyim onu da alsın..
valla biz kabızlık için zinco ve bi şurup kullanıyoz... unutmuşum ben deviti.. iyiki hatırlattın canım yaa... gerçekten çok önemli o...
bebeğinde kusma var mı canım... kusma derken fışkırarak kusma..
evet verebilirsin dedi. miktarı önemli bunda. çok verilmemesi gerekiyor. hem miğdesini bastırıyor ama miğde için yeterli değil.oğlumda sanırım miğde rahatsızlılığı var vitamini hazmedemiyor sürekli miğdesinden acı su geliyor yavrumun. onun için bi ilaç isteyeceğim yarın. kontrolümüz var zaten. vitamini kesersem rahatlıyor 3 gün sonra bişiyi kalmııyor ama doktorda illaki verilmeli diyor bu vitamini. o zmaan miğdesini koruyucu bir şeyler versin.hali harap oluyor canım. dönüşümlü olarak iki tane vitamin kullanıyorum 1-2 hafta dvit iyice kötü olunca multitaba geçiyorum şaşırdım valla
evet var
hatta her gün en az bir kere bazen 2-3 de olabiliyor
sağol tatlım iyi sayılırız öyküm de iyi büğüyo canım sağol senin paşa nın da maşallahı var maşallahhhgünaydın cnm nasılsın öykü nasıl maşallah kocaman olmuş çok tatlı
canım akşam verdim ılık 30 cc kadar severek içti keyfi iyiydi uyudu 3 saatte bir kurulu saat gibi emmeye kalktı bol bol gaz çıkardı rahatladı gibi geldi bana bakalımcanim pek yaradigi soylenemez. drum da oyle dedi. bu aylar malesef boyle gececek dedi. bol bol bacaklariyla bisiklet cevir dedi.
günaydın kızlar.
canim reflu olabilir mi?
evet var
muhtemelenbenden mi geçti bebeşe ne bende ülserim. hiç bişi veremiyorum ağızan.mama dışında ilaç falan verdim mi hemen çıkarıyor. işte annem aradı şimdi multitab vermişler vermeleriye kusması arasın 3 sn bile geçmemiş. ondan sonrada bütün gün kusuyo off off. yarın bir çözüm buluruz inşallah. yemek yemeğide iyice azalttı zayıfladı galiba mafoldumben aynı ülser hastaları gib az ve sık yiyor artık.eskiden yemek için çıldırırdı şimdi hiç ses vermiyor 4-5 saat aç kalabiliyor. bakıcıda uyuyor falan diye o istedii zaman veriyor. o zamanda azıcık içip bırakıyo
günaydın kızlar.....bebişler nasıl?
MAıBEYAZ hoşgeldin canım valla 2 çocuk zor. allah yardımcın olsun. 2. ye hamile olduğunu ne zaman anladın? hani süt koruyo derler ya...
evet var
maşallah kuzuya maviş maviş bakıyor. benim oğlanın halen belli değil göz rengi. önce kandırdı mavi diye bizi ama olmadı şimdi yeşil kahve gibi bişi.benm bütün ailem renkli gözlü bir ben değilim.eşimlerde de renkli yok sanırım oğlan bize benzeyecek.çok istedim anneannesi yada teyzesi gibi olsun ama sanmıyorum. allah sağlıklılarını eksik etmesin :)
sağol canım... ayyy hiç sorma o tam bir komedi zaten...
benim mide bulantılarım başladı.. ben adet olcam da implant taktırcam diye bekliyodum... en sonunda mide bulantılarım çoğalınca aklıma geldi test aldım baktım pozitif.. çok ağlamıştım başta... sonra doktora gittik bi umut belki test yanlış çıkmıştır diye...
kan tahlili yaptırdık.... tahlili yanlış yapmışlar benim değerler 3500 falan...
dr dedi 1 aylık hamilesin... gel bi de ultrasondan bakalım...
ultrasona bir girdik.. benim kız kocaman olmuş sırtını dönmüş yatıyo.. tam 15 haftalık... :roflol:
ama dr da ben de :1shok::1shok:böyle bakıyoz ultrasona... sonra telefon geldi dediler tahlil yanlış 35000 olacak.... işte böyle... nerdeyse aynı gün cinsiyetini bile öğrenecektim...
oğlum 6 aylıktı ozaman... mecbur sütten kestik... çok zor oldu ya.. çok ağladı yazık yavrum... ömür boyu kendimi suçlu hissedicem ona karşı... ama bi yandan da Allahtan gelene ne diyeyim diyorum...
oyy çok uzattım herhalde.. aman kızlar siz siz olun süt korur bişey olmaz demeyin.. çok zor valla çok..
canım reflü olmasın bebeğinde... kesin dr a göster ozaman.. inşallah değildir...
o zaman hemen bir test yapmak lazım:). ben daha olmadım da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?