- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
ıyı gıdıyor genel olarak demety. kızım bazı aksamlar sabaha kadar uyumuyor. gunduzlerı cok uyudugunda oluyor sanırım. sureklı meme ıstıyor doydugu halde. sonra sıkılıp aglamaya baslıyo sabahı bu sekılde edıyoruz cok zor oluyo. bugun gene cok uyudu sanırım gene sabahlıcaz. senın nasıl. bır de gobegı dustukden sonra yıkamıstık. ondan 2 sonra falan gobegı kanadı. doktor normal dedı. dun gene kanamıs . senın kınde de oldu mu . gobegının ıcı su an kurumus kan gıbı bır sey var
diloşummmmmmmmmmmmm o eylülü yerim ben yerrrrrrcokacimcoook maşallah fıstığımıza
naber canım nasılsınzemuszemus
melekcim ne tatlı çıkmışsınız anne kızzzzopuyorumnanaktan
sizede koca bi maşallahhhh
nerdesiniz kızlar ben kızımı emzirim geldim kimse yazmamışşş:umursamaz:
eşimle balon keyfi yapıcaz şimdi:lepi:
evin içi yanıyor çokkkkkkkk sıcakkkk:gitme:
bizimde bugün 16. günümüz 13 kg gittiiiiiiiii:lepi:zemuszemus:teytey:
maşallah kız ben daha tartılmadım hehehehe.....bu arada bunu o ticker ın adresini yapıştırdığım yere yapıştırıcam heralde.başka nerey yapıştırıcam kaydirigubbakcemile3
selam melekcim bizde iyiyiz çok şükür canım bugün 16. günümüzdü
doktorun dışında dün ilk kez dışarı çıktık kızımla anneannemize gittik kahvaltıya ve gece döndükzemuszemus
bugünde hep birlikte taaaaa izmite özdileğe gittik ordanda göle çay içmeye maşallah prensesim hiç üzmedi annesini çok sevdi gezmeyi teyzesiii:lepi::teytey:
demek öykümüz uyuyor uyusunda büyüsün canım benimŞeniz
bizimkide uyuyordu ama şimdi mıkırdanıyor bir bakayım ne istiyor gelirim burdayım canımŞeniz
diloşummmmmmmmmmmmm o eylülü yerim ben yerrrrrrcokacimcoook maşallah fıstığımıza
naber canım nasılsınzemuszemus
melekcim ne tatlı çıkmışsınız anne kızzzzopuyorumnanaktan
sizede koca bi maşallahhhh
nerdesiniz kızlar ben kızımı emzirim geldim kimse yazmamışşş:umursamaz:
eşimle balon keyfi yapıcaz şimdi:lepi:
evin içi yanıyor çokkkkkkkk sıcakkkk:gitme:
eşim işe gitti kaynanamda işte annemde işte ...bu kadar kaynanam istese işe gitmeyebilir yani kendi elinde günlük çalışıyor( bugün tek başımayım ...tedirginim kuran cd si taktim evin içinde yüksek sesle dinliyoruz kızızmla ....valla gözleri açık dinliyor mıkırdanmadan ...bende şimdi kahvaltı edicem...
ticker de hallederim bi ara yapıştırdım ama görünmüyor....bugün birileri gelir umarım yanıma.....öptüm kızlar....
Günaydın kızlar Huricim korkma canım hiçbişey olmaz bende tek kaldım günlercee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?