2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

diloşummmmmmmmmmmmm o eylülü yerim ben yerrrrrrcokacimcoook maşallah fıstığımıza

naber canım nasılsınzemuszemus

melekcim ne tatlı çıkmışsınız anne kızzzzopuyorumnanaktan
sizede koca bi maşallahhhh

nerdesiniz kızlar ben kızımı emzirim geldim kimse yazmamışşş:umursamaz:

eşimle balon keyfi yapıcaz şimdi:lepi:
evin içi yanıyor çokkkkkkkk sıcakkkk:gitme:

canım yakında düzene girer inşallah bizim kızın da belli olmuyor bazen gece güzel geçiyor bazen nöbet tutuyoruz
evet göbüşümüz düştükten sonra kanama oldu batikonla pansumana devam dedi doktor az bişey kurumuş kan var ama yakında geçecek inşl. korkma yani

maşallahh subhanallahhh çokk tatlı çokkkkkkk
sağlıklı uzun ömürleri olsun annecik kuzununnn:Saruboceq:
ben çıkıyorum herkese iyi gecelerrrrrŞeniz

selam kızlae..
biri bei rahatlatsın çok tedirginim kızızm sürekli emmek istiyor emzik almadı ağladığında memeden başka bişey susturmuyor...iyi emsin bewnde emsin istiyorum 12.5 çıktı sarılığı ama süreklide bi o kadar kusuyor...bugün bi kustu garip sesler çıkardı kusmuk her yeri kapladı gözünün içine kadar geldi....sütüm çok tazikli geliyor ya içerken ya kusarken boğulacak die ödüm kopuyor...şimdi uykudan kalktım gece belki uyumaz die şimdiden azcık uyudum ama rüyamda bile hep o kusma anı görüyorum....kafasını hep yan tutuyorum sürekli yüzüne bakıyorum uyurken..emzirdikten bi süre sonra kusma olayı biter mi yani mesela şimdi emzirdim uyudu aradan 20 dakka geçti artık sindirdiği için kusmar..böyle bişey varmı...biri bana bişey desin ....

sabah akşam antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum...çok ağar geliyor antibiyotik 1gr-ağrı kesici apranax sersem gibi oluyorum ya...dikişlerim iyileşsede bıraksam şu ilaçları iğrenç kafam hep bulanık yaaa...

kızlar bende yapmaya çalıştım yaptım da ama bu adreslerden hangisini nereye yapıştırıyoruz..koyuyumo kouyuyom çıkmıyo??

balon değil balkon yanlış anlaşılmasın lütfennnnnnnn:roflol::roflol:

hurişcim canım hep gözün üstünde olsun aman dikkat et tatlım sana rahatlatacak bişey diyebilecek kadar bilgim yok:gitme:
maşallah de sütün içindeklava:

html yazan bölümdeki tırnak içinde olan kısmı kopyala yapıştır canım Şeniz

eşim işe gitti kaynanamda işte annemde işte ...bu kadar kaynanam istese işe gitmeyebilir yani kendi elinde günlük çalışıyor ( bugün tek başımayım ...tedirginim kuran cd si taktim evin içinde yüksek sesle dinliyoruz kızızmla ....valla gözleri açık dinliyor mıkırdanmadan ...bende şimdi kahvaltı edicem...
ticker de hallederim bi ara yapıştırdım ama görünmüyor....bugün birileri gelir umarım yanıma.....öptüm kızlar....

ohhh canım yaa gezmeler başlamış ufaktan ufaktan bizde 2haftadır pazar günleri yürüyüş yapıyoruz kızımı arabasına koyuyorum evden çıkmadanda biberona sütümü sağıyorum yolda hemen mızıklanınca içiriyorum yürüyüşe devamm:lepi:

yee teyzoşu yenmezmii bende senin öyküyü yicem ne güzelde poz vermiş pembiş pembişşcokacimcoook 41 kere maşallah subanallahhh:nazar:

hurişim telaş yapma sakın allahın izniyle bişeycik olmazz kokla bebişini uslu diyosun maşallahhh tek başına hem daha iyi kafa dinlersinnopuyorumnanaktan

diloş burdamısın güzelim...bende kahvaltımı yaptım çayımı aldım pc başına oturdum kuran devam ediyor rahatlıyorum onu dinlerken..kızızmda hala dinliyor...

ticker görünmüyo ya yapıştırıyorum öncekinin yerine...takvimin yerine ama görünmüyor anlamadım...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…