2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

tebrik ederim cnm allah analı babalı büyütsün.a.s.

günaydın menekşe nasılsınn oğlun nasıllopuyorumnanaktan

İyi Dilaracım çok şükür idare ediyoruz. Bazen çok sıkıntı verebiliyo bazen çok uslu oluyo anlayamadık daha huyunu bebişin. Senin kızın nasıl cnm .. Ya birde ben sana şeyi sormak istiyordum büyük kızının tepkisi ne oldu bebeği kabullendimi..Kıskançlık durumları nasıl cnm..

bizimde aynen canım bebişlerin günü gününü tutmuyoo herhalde 3 ayından sonra artık düzene girer umut ediyorum benim kız ilk zaman bi tepki vermedi umursamadı ama yeni yeni kıskançılıklar hat safaya çıkıyo özellikle benden soğudu bunu hissediyorum sadece babasıyla oyun oynamak gezmek istiyo dün dışarı çıkalım dedik babasına diyo annem gelmesin istemiyorum herhafta bebek doğduğundan beri eşim dışarı çıkartıyo onu sıkılmasın kıskançlık yaratmasın bunalmasın diye her istediğini de alıyo yapıyo şimdi bir yere giedelim dendiği zman annem gelmesin eylülde gelemsin diyoo bakalım nasıl olcak bu işin sonu 2 ay sonra okullar açılcak inşllah biraz değişirr:gitme:

Ya bende üzülüyorum gerçi benim kız daha büyük seninkinden 7,5 yaşında çok yardımcıda oluyo ama problem bende canım yaa. Sanki kızımla yeteri kadar ilgilenemiyomuşum gibi hissediyorum çok üzülüyorum bu sebepten bunalıma bile girdim inan yeni yeni toparlıyorum kendimi.

aynen canım bebekle ilgilenmekten bende fazla zaman ayıramıyorum ilgileniyorum ama yeterli gelmiyo benimki 4,5 yaşında haliyle tam oyun çağı ilgi çağı zor bebeği beslerken oda diyo karnım acıktı işte altını temz,iliyorum yada üstünü değiştiriyorum benim üstümde kirlendi baya zor iş yanii allah yardımcımız olsunn akşam olunca yorgunluktan bitiyorum gözüm hiç bişey görmüyoo:umursamaz:

merhabalarr.. nasılsınız talı annişler ve çook tatlı bebişlerii...
biz çok iyiyizz. bugün kırkımız çıktı. çok şükür zaman ne kadar hızlı akıyoo

canım tebrık ederım gözun aydın allah analı babalı buyutsun benımde oğlumun iki yanagında gamzeleri var annesı gibi kaydirigubbakcemile5

kızlar benımde oğlum butun gece uyumuyo benı ayaga dıkıyo öglene kadar hebıre emiyo mama yıyo bı turlu uyumuyo 1 haftadır böyle yoksa hep böylemı olucak:1shok:

kızlar benımde oğlum butun gece uyumuyo benı ayaga dıkıyo öglene kadar hebıre emiyo mama yıyo bı turlu uyumuyo 1 haftadır böyle yoksa hep böylemı olucak:1shok:

cnm benimki de 1 haftadır aynı durumda. gündüzleri de pek uykumuz yok. sıcaklardan olabilir. ben de uyuyamıyorum. gerçi bebişime bi atlet giygiriyorum ama napsan çoook sıcakkk kafamçokkarıştı

bende tek çıtçıtlı badi giydiriyorum kısa kollu yavrumun heryeri isilik oluyo yoksa bide akşam 8 gibi banyo yaptırıyorum gece biraz daha rahat uyuyoozemuszemus

bende çınara kısa kollu badı gıydırıyorum
kızlar gunde kaç kere bez degıstırıyorsunuz ben 2 saatte bır degıstırıyorum
bız cok bez harcıyoruz daha 1 hafta oldu prima yenı dogan aldım 98li yarısından fazlası bıttı

prima bizde pişik yaptı 98lik paket duruyo
ben her uyandığında bakıyorum batmışsa değiştiriyorum
canbebe kullanıyorum ben..hastanede nbebe kullandılar bişi yapmamıştı bizde ondan aldık.şimdi kızarıklık yok çok şükür

kızlar bıberona süt sagıp dısarı cıktıgınızda sütü ısıtmadan sogukmu ıcırıyorsunuz
ben midesini üşütür diye mama suyu kaynatıp cantamın biberon gözune koyuyorum tam 2,5 saat sıcak tutuyo cok ısıme yarıyo ama süt işi kafama takıldı

denemedıgım ıslak mendıl kalmadı
en son baby star aldık cok kalın havlusu hıc memnun kalmadım
en memnun kaldıgım chıcco ve canbebe kremlı ıslak mendıl

kızlar uzun süredir giremedim herkez iyi değilmi tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum biz iyiyiz kızımla çok şükür geceleri 2 saatte bir uyanıyoruız işin en zor yanıda o zaten uykusuzluk dün mevlüdümüzüde yaptık herkez evine gitti artk yalnız kaldık kızımlabugün 28 günlüğü<z artık vakit çok çabuk geçiyor yalnız kızım kabız ıkınıyor sürekli ama yapamıyor yavrum

opuyorumnanaktan
canım allah kabul atsin mevlünüzü artık büyüyolarr hadi bakalım anakız başbaşa tadını çıkart artıkk:1hug::1hug::asigim:

bizde en az 4 kere kaka yapıyo 2 kere felanda çiş için değiştiriyorum yani sabahtan akşama kadar 6 adet bez atıyoruz:kedi:

bizede weee nin ıslak mendili iyi geldi çokta hoş kokuyoozemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…