- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
diloş burdamısın güzelim...bende kahvaltımı yaptım çayımı aldım pc başına oturdum kuran devam ediyor rahatlıyorum onu dinlerken..kızızmda hala dinliyor...
hanimlar giremedim 2 gundur. eda kizim cuma gun oglen 14.52de sezeryanla dunyaya geldi. 3400 gr 53.5 cm. gamzeleri var:) benim de vardi hep istemistim kizimin da olsun diye.
ikimiz de iyiyiz.sezeryan sonrasi cok zor, hareket vs acisindan.
daha detayli yazacam insallah.
günaydın menekşe nasılsınn oğlun nasıllopuyorumnanaktan
İyi Dilaracım çok şükür idare ediyoruz. Bazen çok sıkıntı verebiliyo bazen çok uslu oluyo anlayamadık daha huyunu bebişin. Senin kızın nasıl cnm .. Ya birde ben sana şeyi sormak istiyordum büyük kızının tepkisi ne oldu bebeği kabullendimi..Kıskançlık durumları nasıl cnm..
Ya bende üzülüyorum gerçi benim kız daha büyük seninkinden 7,5 yaşında çok yardımcıda oluyo ama problem bende canım yaa. Sanki kızımla yeteri kadar ilgilenemiyomuşum gibi hissediyorum çok üzülüyorum bu sebepten bunalıma bile girdim inan yeni yeni toparlıyorum kendimi.
hanimlar giremedim 2 gundur. eda kizim cuma gun oglen 14.52de sezeryanla dunyaya geldi. 3400 gr 53.5 cm. gamzeleri var:) benim de vardi hep istemistim kizimin da olsun diye.
ikimiz de iyiyiz.sezeryan sonrasi cok zor, hareket vs acisindan.
daha detayli yazacam insallah.
kızlar benımde oğlum butun gece uyumuyo benı ayaga dıkıyo öglene kadar hebıre emiyo mama yıyo bı turlu uyumuyo 1 haftadır böyle yoksa hep böylemı olucak:1shok:
bende çınara kısa kollu badı gıydırıyorum
kızlar gunde kaç kere bez degıstırıyorsunuz ben 2 saatte bır degıstırıyorum
bız cok bez harcıyoruz daha 1 hafta oldu prima yenı dogan aldım 98li yarısından fazlası bıttı
kızlar uzun süredir giremedim herkez iyi değilmi tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum biz iyiyiz kızımla çok şükür geceleri 2 saatte bir uyanıyoruız işin en zor yanıda o zaten uykusuzluk dün mevlüdümüzüde yaptık herkez evine gitti artk yalnız kaldık kızımlabugün 28 günlüğü<z artık vakit çok çabuk geçiyor yalnız kızım kabız ıkınıyor sürekli ama yapamıyor yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?