2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

merhabaa...
allah kabul etsin cnm mevlütünüzü. ne güzell başbaşa kalmışsınız kızınla. ben hala hiç başbaşa kalamaıdım. (

canım ben sağdım mesela dün cafeye yada çay bahçesine giriyoruz acıktığını anlayınca hemen sıcak su istiyoruz büyük bardakta 2 dakka içinde tutuyorum ılıdığı gibi hemen alıyorum içiriyorum bişeycik olmuyo anne sütü 8 saat dışarda kalabiliyo o yüzden bişey olmaz sanırımCADIARZU

Son düzenleme:

kaç cc süt veriyosunCADIARZU

slmlarrrr hihoyyyt
nihayet geldim ben de
adres değişmiş yerimseniben
halen kesi yerlerimde batmalarım oluyor ,
oğluşumu sarılar yakaladı ((( 1 haftadır değeri düşmedi , bakalım yarın ne diyecek dr.umuz
ilk günler sütüm gelmedi , sağa sağa ve humana + malt içeceğiyle arttı sütüm ama tembel oğluşum aplikatörsüz memeyi emmiyor ,dr. " henüz kilosu düşük , 3-3,5kg olsun alacaktır memeyi " dedi ,du bakalım yerimseniben
günler sıcak duş al - kompres yap , yarım saat emzir - her göğsü en az 15 dak sağ - altını değiştir - günde kırk kez el/yüz yıka - kullanılan malzemeleri steril et dur - arada yemek ye - ağlayınca karnı acıktı herald deyip kalk git - şimdi yine mızıklandı gelirim inşallah
.......

canım benim kızz sütüde mamayıda 60 cc içiyo en fazla sennikiCADIARZU

ben mama vermiyorum.fazla sütümüde sağıyorum canım.onu içiriyorum 30cc verdim ama 10 saniyede bittikaydirigubbakcemile3
yani nekadar vermem gerek bilmiyorum canım
nettede araştırdım bulamadım.
yarı kırkımızda çıkıcaz yanıma alıcam süt ama nekadar alıcam:1shok:

canım bebeğin bitiriyosa yetmiyodur 30cc fazlasını vermeyi dene bakalım alırsan 30 cc az geliyodur ben zorluyorum mesela 90 felan yapıyorum almıyo 60 a geldiğinde kendiliğinde biberonu çıkarıyo ağzından sende öyle yap dene bakalım fazlasını alacakmı?bende mamayı sabah ve akşam veriyorum sadece gece emmek için çok uyanıyo göğüslerimi haşat ediyo benim sıpaa gündüz uyanık olduğunda mememe yapışık yorgunluk düzenli beslenememek haliyle sütüm yetmiyo ama mamayı yinede her zaman vermiyorumsadece sabah ve akşamm okadar

oyy taze annişte gelmişş özledik kıs seni ne güzel muhabbetler ediyoduk bu sıpalar bizi uzaklaştırdı normal yaşantımızdankaydirigubbakcemile3

huricim kusma olayı gazı olduğu için olurmuş emmdikten sonra diktutup gazını çıkarmayı dene.çıkınca daha rahat uyuyorlar.

kızlar ben alanyadayım 40 dereceden fazla sıcaklık var o yüzden klima açıyorum 28 derecede odasında benim gibi klima kullannan varmı dr olur dedi ama ben tedirgin oluyorum ya üşütürsek ya alerji olursa diye.

starcım kolay gelsin canım inşallah kilo alımına başlarsınız bizde düşük kiloyla başladık şimdi 3 ü geçtik sanırım bol meme ve 3 kezde mama veriyorum bugün 27 günlük oldu bebeğiim.hatta mevlütte elbise nasıl giyiricem diyroum bacaklar sıska.nap10 güne kadar olarmı bacaklar acaba:)))hihoyyyt:roflol:

huricim kusma olayı gazı olduğu için olurmuş emmdikten sonra diktutup gazını çıkarmayı dene.çıkınca daha rahat uyuyorlar.

kızlar ben alanyadayım 40 dereceden fazla sıcaklık var o yüzden klima açıyorum 28 derecede odasında benim gibi klima kullannan varmı dr olur dedi ama ben tedirgin oluyorum ya üşütürsek ya alerji olursa diye.

starcım kolay gelsin canım inşallah kilo alımına başlarsınız bizde düşük kiloyla başladık şimdi 3 ü geçtik sanırım bol meme ve 3 kezde mama veriyorum bugün 27 günlük oldu bebeğiim.hatta mevlütte elbise nasıl giyiricem diyroum bacaklar sıska.nap10 güne kadar olarmı bacaklar acaba:)))hihoyyyt:roflol:

oyy taze annişte gelmişş özledik kıs seni ne güzel muhabbetler ediyoduk bu sıpalar bizi uzaklaştırdı normal yaşantımızdankaydirigubbakcemile3

Şeniz
sorma canısııı ben de özledim çokkk
bi düzene giremedik , evde de gereksiz
kalabalık ve lohusalık sendromu ,iiiice daralttı bi ara -tatlicadiarzu-
gitse KV ve KP ruhum rahatlıycak resmen kaydirigubbakcemile3
şu babys first site'dan ben de ticker yaptımm ama görünmüyor galiba resim olarak fisfisfis

sağol sibelcim
1 haftalıkken doğum kilosunu yakaladı , inşallah haftada 200 almaya devam ederse 4-5 haftaya toparlamışm olacak mercimek oğlum benim :asigim:
bizim bacaklar da bildiğin çırpııııı :bbo:, insan tedirgin oluyor alt değiştirirken üst değiştirirken benneyaptımki

ıslak mendillere geçtinizmi kızlar ben hala unıbaby yenidoğan kullanıorum.

ben de onu kullanıyordum ama pişik yapmış , remen su toplamış da patlamış gibi olmuş kuzuşumun popişinde yer yer :çok üzgünüm:
o yüzden ılık su ve pamukla siliyoruz , geceleri unibaby ama :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…