- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.221
nurcum nasılsın canım
geçen yıl kaç puan almıştın sen
bana da dr um hemen düzenli adet te görmeye başlayabilirsin 1 yıl hiç te görmezsin yumurtalık durumuna ve bünyeye göre değişiyormuş
bazıları hemen bazısı 3 ay bazısı 5 ay bazısı 1 yıl sonra adet görebilir hepsi de normal dedi
günaydın melekcim .
öykü nasıl iltihap düzeldimi bizim tekrarladı bidaha biliyomusun ilaç bitti 5 gün geçti test yapttık yine çıktı 18 20 lökosit iğneye başladık şimdi ay napcam bilmiyorum harcadığım mendilleri görsniz aman kakası kalamsın diye
geçmiş olsun canım...
neden şüphelendinizde test yaptırdınız..bizde de olmasın...
cnm ben 60 alöıştım başvurmadım ama bu sene hazırlanıcam bi 4 aylık falan olsa uslansa ağlamaları bitse hemen başlıycam hazırlanmaya sen ne yaptın başvurdunmu?
bana sordun herhalde canım bi tuba ben varım başka yok zannedersem iyiyim canım kızımla uğraşıyorum işte sen nasılsın?tubacım burdasın nasılsın cnm ? görüşemiyoruz
canım sen neden başvurmadın taban puanlar 54 inmiş sansın olurdu aslında..okul öncesi öğretmeniydin yanılmıyorsam....cnm ben 60 alöıştım başvurmadım ama bu sene hazırlanıcam bi 4 aylık falan olsa uslansa ağlamaları bitse hemen başlıycam hazırlanmaya sen ne yaptın başvurdunmu?
vet canım dr um la karar verdikcanım iğneye doktorunla mı karar verdiniz benim doktorum kilo yapıyor falan dedi bende korktum açıkçası zaten doğum kilolarım duruyo olduğu gibi bide iğneyle kilo alırsam çok kötü olur
günaydın melekcim .
öykü nasıl iltihap düzeldimi bizim tekrarladı bidaha biliyomusun ilaç bitti 5 gün geçti test yapttık yine çıktı 18 20 lökosit iğneye başladık şimdi ay napcam bilmiyorum harcadığım mendilleri görsniz aman kakası kalamsın diye
kızlar en küçük kim var aranızda...
yaşlarınızı biliyomusunuz birbirinizin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?