2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

çok kişi doğumdan sonra hemen hamile kalabiliyo ben 40 ım çıktıktan sonra 3 aylık korunma iğnesini vurundum hemen ne olur ne olmaz diyeşimdi rahatım..
zaten 3 gün önce de adet oldum

bana da dr um hemen düzenli adet te görmeye başlayabilirsin 1 yıl hiç te görmezsin yumurtalık durumuna ve bünyeye göre değişiyormuş
bazıları hemen bazısı 3 ay bazısı 5 ay bazısı 1 yıl sonra adet görebilir hepsi de normal dedi

kızlar en küçük kim var aranızda...
yaşlarınızı biliyomusunuz birbirinizin....

günaydın melekcim .

öykü nasıl iltihap düzeldimi bizim tekrarladı bidaha biliyomusun ilaç bitti 5 gün geçti test yapttık yine çıktı 18 20 lökosit iğneye başladık şimdi ay napcam bilmiyorum harcadığım mendilleri görsniz aman kakası kalamsın diye

canım iğneye doktorunla mı karar verdiniz benim doktorum kilo yapıyor falan dedi bende korktum açıkçası zaten doğum kilolarım duruyo olduğu gibi bide iğneyle kilo alırsam çok kötü olur

geçmiş olsun canım...
neden şüphelendinizde test yaptırdınız..bizde de olmasın...

merhaba hanımlar.umarım herkes iyidir
masallah bugun burası pek kalabalık.
ben artık pek nete gıremez oldum.benım oglan gunduzlerı pek uyumuyor sureklı ılgılenmemi istiyor.
sımdıde kucagımda öyle yazıyorum.
maibeyaz aramıza hosgeldin.

cnm ben 60 alöıştım başvurmadım ama bu sene hazırlanıcam bi 4 aylık falan olsa uslansa ağlamaları bitse hemen başlıycam hazırlanmaya sen ne yaptın başvurdunmu?

canım benim geen yıl puanım düşüktü sizden çok kişi alınıyor ya o yüzden sordum

cnm ben 60 alöıştım başvurmadım ama bu sene hazırlanıcam bi 4 aylık falan olsa uslansa ağlamaları bitse hemen başlıycam hazırlanmaya sen ne yaptın başvurdunmu?
canım sen neden başvurmadın taban puanlar 54 inmiş sansın olurdu aslında..okul öncesi öğretmeniydin yanılmıyorsam....

nur84 canım sen kpss gireceğin gün doğum yapmıştın..ayy o kadar da çalıştın ama hayırlısı böyleymiş kızın sınava girmeni istemedi...bu sene inşaallah atanırsın..

canım iğneye doktorunla mı karar verdiniz benim doktorum kilo yapıyor falan dedi bende korktum açıkçası zaten doğum kilolarım duruyo olduğu gibi bide iğneyle kilo alırsam çok kötü olur
vet canım dr um la karar verdik
şimdilik bi problem yok memnunum
ben doğumdan önce 1 yıl korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullandım tatlım o da kilo yapıyo dediler ama bende yapmadı şükür bünye meselesi doğum dan sonra dakiloları verdim 53 ile hamile kaldım şi,mdi 54 üm dr almazsın kilo bunyen yakıyo dedi
sadece iğne iştah açar dedi sen düzenli yersen bişey olmaz dedi

bizim de tekrar etti iğneye devam ettik bu cuma kontrol var bakalım ne çıkçak

kızlar ınsallah hepımız atanırız benım bu yıl 7. yılım bıttı daha da umudum kalmadı ve mezun olduğum yıldan berı kızında bır donem calısmadım bır donem ya da ıkı donemde oğlumda calısmayı dusunmuyorum gerı kalan zanlarda hep vekil olarak calıstım ..... ama gonlum artık buruk.. nerdeyse vazgectım denebılır ...ınsllah bır gun butun kpss magdurları umutlarını kavsur

oğluusu banyo yaptım uyutum zorla bakalım uyanöazsa kızım banyoda soyundu benı beklıyor ew deenızz ole Allah tan aksama esım yemeğe davetlı dısarda bzıde cıkıp dolasırız bıraz bakalım
2.dusunanler bence hiiiiiç acele etmeyın ılklerınız cocukluğunu yasasın sızde zorlanmazsınız ....zor cok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…