2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım benim bende konyaaltı uncalıdayım yakınız yani özelden telimi veririm sana

Aaaa süper kikolecim ya kesin ararım gelince ekimin 1 yada 2 sinde orada olmayı planlıyorus bakalımmmm elini öpmeye gelerisss kaydirigubbakcemile3

Hosgeldin maibeyaz, masallah cnm allah sana güç kuvvet tabe birde sabır versin ama hele ki su zamanları bi atlasın büyüsünler süper olur delikafadulden O zaman bol bol keyfini cıkarırsınnn hihoyyyt

Bu arada benim doktorumda kola takılan yöntemi önermişti dogum kontrolü için, 3 yıllıkmıs sanırım ama hem dısardan belli oluyo gibi geldi hemde kimisinde adet düzensizliklerine neden olabiliyomus hatta kesilenler bile olmus onun icin hala düşünüyorum fisfisfis

Yirim yirim Öykü Zehra'yı yirim yirimmmmmmmm cokacimcoook Tam dişime göreeee etli butluuu masallahhhh naniknanik

nur84 canım sen kpss gireceğin gün doğum yapmıştın..ayy o kadar da çalıştın ama hayırlısı böyleymiş kızın sınava girmeni istemedi...bu sene inşaallah atanırsın..
evet canım o gün doğum yaptım nasip diyorum bu duruma
sen çalışıyor musun

nazlıcım bu düzene ne diyelim bazen allah belalarını diyorum başka bişey diyemiyorum
senin branşın neydi

ilginç çok ağlarsa denerim.
benim kızızn gazı biraz söndü...o kadar çok sancılanmıyor artık..belkide metilden dir ona geçtim azaldı çünkü...

demedim çünkü orda bulunma sebebim ona doğum günü hediyesi idi..ama zaten söylemem de ..niye tuttun ki kartta resimi falan der .yani...biri benim kocamın şeyini görse yanlışlıkla resimden bende kıyamet koparırım yani ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

,
düzenli olarak kullanıyorum memnunum gazıda sakinledi uykusuda...ama metsille birlikte rezeneninde miktarını yükselttim..uykuda bir problemimiz yok birtek bu gece huysuzluk yaptı onuda itiraf edeyim akşam metsili vermeyi unuttum ondan diye biliyorum....biz memnunuz.

herkese günaydınnn...
ben de kızımı uyuttum sonunda... sütçü bekliyom geçecek diye..
sütü oğlana mı veriyorsun.sokak sütü nasıl güveniyorsun bakkaldan dahamı iyi nasıl veriyorsun burayada geliyor millet tencere tencere alıyor 3 tanker boşaltıyor adam bu sokakta..ben cesaret edemiyorum...

bu arada dun odamiz geldi. ama odaya o kadar dar oldu ki cok moralim bozuldu. hic gostermedi uzuldum bayagi.

hadi ya resmini çekip gödsterirmisin.geri verme gibi bi durumun olmaz mı ..ölçüpte almadın mı ay ben bile üzüzldüm şimdi ..konuş yalvar yakar geri ver :gitme:
ah canım yatak odasına saç kurutma açsaydın,yada yüz üstü yatır poposuna vur sertçe bi kaç kere bezine ,yada karnına sıvazla...ama mutfakta yatma yatılmaz yerler taş.mafoldumben

canim d vitamini icin monoviit d3 verdiler saglik ocagindan. kizim hic sorun yasamiyor. bir dene istersen. gunde 3 damla veriyorum.
banada onu verdiler monovit bana günde 5 damla dediler..

kızlar bugün doktora gitmem lazım ama gidemiyorum...burda sağanak yağmur var..oh be mis gibi hava üstüme yağmurluğumu giyip bi sokağı izliyim.böyle havalarda hep kendimi sokağa atardım artık kızım var...
zaten lohusalıkta eve tıkındık şimdide havalrdan...bir dahaki çocuğumu kızın doğurucam ....ocakta doğurmak en iyisi....nisanda hamile kalırsam ocakta doğurum..tabi 2012 nin nisanı..hehehehehekaydirigubbakcemile3 allah nasip ederse allahım o günleri gösterirse inşallah...

eee evde kalınca böyle fare gibi bir sürü şey düşünürüm ben artıkın...
doktora gidemiyorum bugün kızımın tahlilini yaptırcaktın....kilosuna bakılacaktı.....eşimin hediyesini alacaktım....bakalım perşembeye kadar yağmaz inşallah...

bizim de tekrar etti iğneye devam ettik bu cuma kontrol var bakalım ne çıkçak[/QUOTE]

geçmiş olsun cnm ya tekrar çok üzücü ufacık bdenleri antibiyotik alıyolar . bizim iğnemizin adı novosef 0,5 g sizin ne cnm

bana sordun herhalde canım bi tuba ben varım başka yok zannedersem iyiyim canım kızımla uğraşıyorum işte sen nasılsın?

sen değildin cnm ama olsun farketmez seninde adını öğrenmiş oldum bu arada . evet okul önceciyim cnm bilmiyorumki hiç ilgilenmedim bu sene zamanımda olmadı kısmet artık seneye inş.

canım sen neden başvurmadın taban puanlar 54 inmiş sansın olurdu aslında..okul öncesi öğretmeniydin yanılmıyorsam....

canım benim geen yıl puanım düşüktü sizden çok kişi alınıyor ya o yüzden sordum

nur ya sana çok üzülmüştüm cnm sınava giremedin diye beni biliyosun sınava kadar doğururum diye başvurmadım ama sınavdan sonra geldi sen bekler dedin geldi kuzucun işe bak yaaa

ayy canım senin de baya olmuş atanmayı bekleyeli...inşaallah atanırsın..branş neydi canım?
canım hoşgeldin aramıza naıl oldu ikincisi kazamılmaz: en küçük benim 86 dogumluyum
en küçük sen değilsin ebush 87 doğumluyerimseniben

Günaydın herkese...
Maibeyaz hoşgeldin. Allah kolaylık versin 2 çocukla ne zor. Kızın 1 yaşına gelse ne güzel olur ama...

Kızım dün gece çok huysuzlandı. 2:30 ancak uyudu.Ağladı durdu.

3 gündür kakası çok kötü kokuyor kızımın.Dün 1-2 kez kakası mukusluydu. Şimdi de rengi yeşile çalmaya başladı. Off mikrop kaptırdık herhalde minicik yavruya.Doktora götüreceğiz bugün.

Kızım normalde 2 saatte bir en fazla 10 dakika emer beni ve doyar bırakır. 3 gündür ağlarken acıkmıştır diye emzirdim. Emiyor emiyor bırakmıyor, herhalde sütüm az gıdım gıdım geliyor diyorum.Sonra öyle bir kusuyor ki, içinde ne varsa.

Ben eşime dedim, aşkım ben başka bebek yapamam diye. O da gerek yok zaten, 1 tane yeter dedi :)

evet canım o gün doğum yaptım nasip diyorum bu duruma
sen çalışıyor musun
çalışıyorum canım...okul öncesi öğretmeniyim ben de...bu sene çalışmayacam kızımla zaman geçirecem...
sen değildin cnm ama olsun farketmez seninde adını öğrenmiş oldum bu arada . evet okul önceciyim cnm bilmiyorumki hiç ilgilenmedim bu sene zamanımda olmadı kısmet artık seneye inş.
demek ben değildim :gitme:ben de hemen atladım tuba isimini duyunca kaydirigubbakcemile3canım inşaallah atanırsın...

Son düzenleme:
benim dogumdan beri lekelenmeler hic kesilmedi. doktor 4 aya kadar normal dedi. abd deki drum. ama sizden kimse bunu yasamamis.

bebişlerı hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
baslıktan bayagı uzak kaldım.kaydirigubbakcemile
ikinci bebiş muhabbeti var sanıırm.akannehir

kıslar buarada benım oglan ne emzık alıyor nede biberon.lmaz:gerektıgınde sütümü sagıp verırım dıye düşünüyorum ama biberonu emmeyi bir türlü beceremıyor.
sızler emzige ve biberona nasıl alıstırdınız?kasımda stajım var mecbur bıberonla sütümü ıcmesı lazım ne yapmalıyım?

canım bence yediklerinle alakalı çünkü ben denedim..söylemesi ayıp kuru fasulye yedim geçenlerde kızımın kakası çok koktukaydirigubbakcemile3

İlginccc :1shok: Ne yiyorum da oyle oluyo bilemedimki akannehir Et yiyorum nerdeyse son 1 haftadır hergün kesin onla alakalı o zaman hazmı zor yaaa fisfisfis

benim kızım da emzik almıyor ama biberonu emiyor alıştırmak için çaba göstermedim canım...bir arkdaşımın kızı da aynı biberonu almıyordu...yanlış hatırlamıyorsam nuby adlı biberon anne memesi ucu gibi yumuşaak onu denedi aldı biberonu istersen dene derim...sen okyor musun canım hangi bölümdü?

topimizin güzellllllllll anişleriiiiiiiiiii slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

İlginccc :1shok: Ne yiyorum da oyle oluyo bilemedimki akannehir Et yiyorum nerdeyse son 1 haftadır hergün kesin onla alakalı o zaman hazmı zor yaaa fisfisfis
olabilir canım..ama şu da var üşütünce de aynı şey oluyor...yani ben üşütünce gazlı olunca kızım da aynı oluyor kakası da kötü kokuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…