- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.241
canım benim bende konyaaltı uncalıdayım yakınız yani özelden telimi veririm sana
huuu huuu kimse var mıı???
kızlar ben de temmuz annesiyim...
geçen senenin eylül bu senenin temmuz annesiyim..
31. haftasında sabırsızlanıp gelen prematüre kızım var...
var mı kızımla bize de yer buralarda...
iyi geceler kızlar
bugün resmen yorgunluktan ve uykusuzluktan perişanımm
kızım gündüz hiç uyumuyor hep kucağımda olmak istiyor
kikoşum naber gece kuşum
sende benim gibi gecelerin kadını oldun gündüz kızım hiç fırsat vermiyor
evet canım o gün doğum yaptım nasip diyorum bu durumanur84 canım sen kpss gireceğin gün doğum yapmıştın..ayy o kadar da çalıştın ama hayırlısı böyleymiş kızın sınava girmeni istemedi...bu sene inşaallah atanırsın..
kızlar ınsallah hepımız atanırız benım bu yıl 7. yılım bıttı daha da umudum kalmadı ve mezun olduğum yıldan berı kızında bır donem calısmadım bır donem ya da ıkı donemde oğlumda calısmayı dusunmuyorum gerı kalan zanlarda hep vekil olarak calıstım ..... ama gonlum artık buruk.. nerdeyse vazgectım denebılır ...ınsllah bır gun butun kpss magdurları umutlarını kavsur
ilginç çok ağlarsa denerim.kızlar iyi geceler gaz problemi için ben size başka birşey söyleyeyim hem kabızlığa hem karın ağrısınada iyi geliyor.soğana hiç bıçak demeden elle kıracak ve göbek deliğinin üstüne koyacaksın 1-3 saat kalsın baya rahatlatıyor
demedim çünkü orda bulunma sebebim ona doğum günü hediyesi idi..ama zaten söylemem de ..niye tuttun ki kartta resimi falan der .yani...biri benim kocamın şeyini görse yanlışlıkla resimden bende kıyamet koparırım yani ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aramıza hoş geldin canım a.s.allah analı babalı büyütsün çok şanlısın bi kız bi erkek olmuş ama çokta erken olmuş herşeyde vardır bir hayır diyelim yazdıklarını okuyuncaa hak veriyorum 2 çocuk üstelik aralarında yaş farkı yok dur otur demekten anlamaz allah yardımcın olsunn canımm
abooo hurişşş memişlerr foraa desenee eşinee dedinmi acep böyle oldu diyee adam seni ne eder bilemem artıkkaydirigubbakcemile3
,günaydın bugün açılışı ben yaptım.oğlum uyuyunca fırsat bulabiliyorum anca yazmaya.kızlar mtsl gaz ilacı uykusuzluk yapıyor galiba.oğluma düzenli olarak veriyordum önceden en fazla 1 1.5 saat uyuyordu hemen uyanıyordu şimdi bıraktım uykusu tekrar düzene girdi düzenli kullanan ve uyku sorunu yaşayan var mı aranızda
sütü oğlana mı veriyorsun.sokak sütü nasıl güveniyorsun bakkaldan dahamı iyi nasıl veriyorsun burayada geliyor millet tencere tencere alıyor 3 tanker boşaltıyor adam bu sokakta..ben cesaret edemiyorum...herkese günaydınnn...
ben de kızımı uyuttum sonunda... sütçü bekliyom geçecek diye..
bu arada dun odamiz geldi. ama odaya o kadar dar oldu ki cok moralim bozuldu. hic gostermediuzuldum bayagi.
ah canım yatak odasına saç kurutma açsaydın,yada yüz üstü yatır poposuna vur sertçe bi kaç kere bezine ,yada karnına sıvazla...ama mutfakta yatma yatılmaz yerler taş.mafoldumbenbizimkinin de gaz sancisi sabah 5.30 gibi basliyor. aglamiyor ama ih ih sesleri mahvediyor beni. ama kucagimda dik sekilde tutap ritmik sekilde poposuna vurursam rahatliyor. o yuzden o saatten sonra oturarak uyuyorum. annelik iste. tek o rahatlasin da.
gecen gun de aldim mutfaga gorturdum. aspiratoru actim. uyudu. ama mutfak. ben nerde yatacam. iceriye gitsem uyansa aspiratorun gurultusunden duymam. yere bir yorgan serdim. yastigimi pikemi getirdim yerde dibinde yattim.napiiim.
banada onu verdiler monovit bana günde 5 damla dediler..canim d vitamini icin monoviit d3 verdiler saglik ocagindan. kizim hic sorun yasamiyor. bir dene istersen. gunde 3 damla veriyorum.
bana sordun herhalde canım bi tuba ben varım başka yok zannedersem iyiyim canım kızımla uğraşıyorum işte sen nasılsın?
canım sen neden başvurmadın taban puanlar 54 inmiş sansın olurdu aslında..okul öncesi öğretmeniydin yanılmıyorsam....
canım benim geen yıl puanım düşüktü sizden çok kişi alınıyor ya o yüzden sordum
ayy canım senin de baya olmuş atanmayı bekleyeli...inşaallah atanırsın..branş neydi canım?kızlar ınsallah hepımız atanırız benım bu yıl 7. yılım bıttı daha da umudum kalmadı ve mezun olduğum yıldan berı kızında bır donem calısmadım bır donem ya da ıkı donemde oğlumda calısmayı dusunmuyorum gerı kalan zanlarda hep vekil olarak calıstım ..... ama gonlum artık buruk.. nerdeyse vazgectım denebılır ...ınsllah bır gun butun kpss magdurları umutlarını kavsur
en küçük sen değilsin ebush 87 doğumluyerimsenibencanım hoşgeldin aramıza naıl oldu ikincisi kazamılmaz: en küçük benim 86 dogumluyum
çalışıyorum canım...okul öncesi öğretmeniyim ben de...bu sene çalışmayacam kızımla zaman geçirecem...evet canım o gün doğum yaptım nasip diyorum bu duruma
sen çalışıyor musun
demek ben değildim :gitme:ben de hemen atladım tuba isimini duyunca kaydirigubbakcemile3canım inşaallah atanırsın...sen değildin cnm ama olsun farketmez seninde adını öğrenmiş oldum bu arada . evet okul önceciyim cnm bilmiyorumki hiç ilgilenmedim bu sene zamanımda olmadı kısmet artık seneye inş.
merhabalar.eski günlere dönmüşüz.ne kadar kalabalık burası
hosgeldınız kıslar.masallah bugun pek kalabalıgız.kaydirigubbakcemile5selam kızlar..b sure giremedim..katılım cok fazla bugun masallah..
canım bence yediklerinle alakalı çünkü ben denedim..söylemesi ayıp kuru fasulye yedim geçenlerde kızımın kakası çok koktukaydirigubbakcemile3Benimde kızımın kakası cok kokuyo yaaa aceba benim yediklerimle mi ilgili akannehir
benim dogumdan beri lekelenmeler hic kesilmedi. doktor 4 aya kadar normal dedi. abd deki drum. ama sizden kimse bunu yasamamis.
canım bence yediklerinle alakalı çünkü ben denedim..söylemesi ayıp kuru fasulye yedim geçenlerde kızımın kakası çok koktukaydirigubbakcemile3
benim kızım da emzik almıyor ama biberonu emiyor alıştırmak için çaba göstermedim canım...bir arkdaşımın kızı da aynı biberonu almıyordu...yanlış hatırlamıyorsam nuby adlı biberon anne memesi ucu gibi yumuşaak onu denedi aldı biberonu istersen dene derim...sen okyor musun canım hangi bölümdü?kıslar buarada benım oglan ne emzık alıyor nede biberon.lmaz:gerektıgınde sütümü sagıp verırım dıye düşünüyorum ama biberonu emmeyi bir türlü beceremıyor.
sızler emzige ve biberona nasıl alıstırdınız?kasımda stajım var mecbur bıberonla sütümü ıcmesı lazım ne yapmalıyım?
olabilir canım..ama şu da var üşütünce de aynı şey oluyor...yani ben üşütünce gazlı olunca kızım da aynı oluyor kakası da kötü kokuyor...İlginccc :1shok: Ne yiyorum da oyle oluyo bilemedimki akannehir Et yiyorum nerdeyse son 1 haftadır hergün kesin onla alakalı o zaman hazmı zor yaaa fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?