2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

off yaaaaaaaaaaaaaaaaa he huri dünoşum geçmiş olsun bacımmmmmmmmmmm hehe memişler her yerde fora artık boş ver yaaaa

kızlar benim emzirmekten sırtımın ortası kopucak gb agrıyo..yastık oy onu koy bunu koy olmuyo ya..dogru pozisyonda emzirmek için illaki egilmem gerekio...zaten bel fıtıgı problemim var pofff..

canım sagolasın.nubyı aldım canım ıkı gundur denıyorum bırazcık alıyor sonra bırakıyor.
bakalım denemeye devam edıcem.
ınsallah alısır bıran once.:Saruboceq: kasımda stajım var ,almazsa ne yaparız.
canım ben ıngılızce ogretmenlıgınde okuyorum.evlılık araya gırınce uzadı bıraz okul.:çok üzgünüm:

haha benimki altına dolduruyo galiba ay kıyamam yaa bi kızaryo görseniz ne mücadele veriyor çıkarmak için yavyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mıkırdayana kadar takılıyım

kaşıklı biberonlar var eğer alışmazsa bir de onu dene canım.biz ilk günden beri biberonlan beslendiğimiz için sorun yok da emzik emmiyor hiç

rosem merhaba canım nasılsın bebgin iyilesti deil mi?

ıyılestı canım.sımdı daha ıyı.
ınsallah bır daha hastalanmaz.dogdu dogalı sureklı hastalıkla ugrastk.
bızım ıcın cok zor oldu.
gercı onunla ılgılenırken butun kılolar gıttı.hihoyyyteskı kıloma kavustum.sositososito

inşaallah alışır canım bebeğin biberona...evliyken okumak zor bunu ben iyi biliyorum ben de evlendikten sonra bitirdim üniversiteyi...çok şükür fire vermedim...

kaşıklı biberonlar var eğer alışmazsa bir de onu dene canım.biz ilk günden beri biberonlan beslendiğimiz için sorun yok da emzik emmiyor hiç
onuda deneyeyım barı canım.
emzık emmesı sorun degılde bıberonu almayı ogrenebılseydı.[:çok üzgünüm:/COLOR]

çok sevndm tatlım gecmiş olsun tekrardan..

ya kiloyu hic deme..5 kilom var ama evradiyelik kilo gb gtmicek die korkuyorum..

inşaallah alışır canım bebeğin biberona...evliyken okumak zor bunu ben iyi biliyorum ben de evlendikten sonra bitirdim üniversiteyi...çok şükür fire vermedim...
saol canım ıns alısır.
maalesef bıraz zor oluyor,helee bırde sımdı bebıs var bakalım ne yapıcazkaydirigubbakcemile

bu sene bende kpss ye hazırlanıcam ama kacıncı aydan sonra baslarım bilemiorum..

ins uslu b kızım olur da rahat calısırım..en son hic calısmadan grmiştim dil puanı ile yerleşirim diodum ama kpss3 puanım cok ii deildi.e dil puanım 85 de olsa digeri ii olmayınca yerlesemedim.

yok be canım uykusuzluk on numara bende yorgun halsiz bakımsız of offffffff eccık neşe buluyum die pozitif olmaya çalışıyprum işte topigimiz moral veriyo vallakaydirigubbakcemile5
aynen canım ben de öyleyim topiğimiz bana da çok iyi geliyo..şu an evim karmakarışık nerden başlıcam bilemiyorum...ama başlamam lazım yoksa daha düzene girmez...

Ev temizligi felan nerdeeee hey heyler götürüyo evi, Alya bütün düzenimi bozdu valla, uykum gecem gündüzüm özellikle de saat ve gün kavramım kayboldu kaydirigubbakcemile3 Uyudugu azıcık zaman periyotlarında da calısmak gelmiyo icimden dinleniyim diyorummmm akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…