- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.261
hoşgeldin güzel annişopuyorumnanaktan...çok neşelisin galiba gelişin öyle gösteriyortopimizin güzellllllllll anişleriiiiiiiiiii slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım sagolasın.nubyı aldım canım ıkı gundur denıyorum bırazcık alıyor sonra bırakıyor.benim kızım da emzik almıyor ama biberonu emiyor alıştırmak için çaba göstermedim canım...bir arkdaşımın kızı da aynı biberonu almıyordu...yanlış hatırlamıyorsam nuby adlı biberon anne memesi ucu gibi yumuşaak onu denedi aldı biberonu istersen dene derim...sen okyor musun canım hangi bölümdü?
hoşgeldin güzel annişopuyorumnanaktan...çok neşelisin galiba gelişin öyle gösteriyor
canım sagolasın.nubyı aldım canım ıkı gundur denıyorum bırazcık alıyor sonra bırakıyor.
bakalım denemeye devam edıcem.
ınsallah alısır bıran once.:Saruboceq: kasımda stajım var ,almazsa ne yaparız.
canım ben ıngılızce ogretmenlıgınde okuyorum.evlılık araya gırınce uzadı bıraz okul.:çok üzgünüm:
rosem merhaba canım nasılsın bebgin iyilesti deil mi?
inşaallah alışır canım bebeğin biberona...evliyken okumak zor bunu ben iyi biliyorum ben de evlendikten sonra bitirdim üniversiteyi...çok şükür fire vermedim...canım sagolasın.nubyı aldım canım ıkı gundur denıyorum bırazcık alıyor sonra bırakıyor.
bakalım denemeye devam edıcem.
ınsallah alısır bıran once.:Saruboceq: kasımda stajım var ,almazsa ne yaparız.
canım ben ıngılızce ogretmenlıgınde okuyorum.evlılık araya gırınce uzadı bıraz okul.:çok üzgünüm:
onuda deneyeyım barı canım.kaşıklı biberonlar var eğer alışmazsa bir de onu dene canım.biz ilk günden beri biberonlan beslendiğimiz için sorun yok da emzik emmiyor hiç
ıyılestı canım.sımdı daha ıyı.
ınsallah bır daha hastalanmaz.dogdu dogalı sureklı hastalıkla ugrastk.
bızım ıcın cok zor oldu.
gercı onunla ılgılenırken butun kılolar gıttı.hihoyyyteskı kıloma kavustum.sositososito
saol canım ıns alısır.inşaallah alışır canım bebeğin biberona...evliyken okumak zor bunu ben iyi biliyorum ben de evlendikten sonra bitirdim üniversiteyi...çok şükür fire vermedim...
aynen canım ben de öyleyim topiğimiz bana da çok iyi geliyo..şu an evim karmakarışık nerden başlıcam bilemiyorum...ama başlamam lazım yoksa daha düzene girmez...yok be canım uykusuzluk on numara bende yorgun halsiz bakımsız of offffffff eccık neşe buluyum die pozitif olmaya çalışıyprum işte topigimiz moral veriyo vallakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?