- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.281
ayy canım senin de baya olmuş atanmayı bekleyeli...inşaallah atanırsın..branş neydi canım?
en küçük sen değilsin ebush 87 doğumluyerimseniben
onuda deneyeyım barı canım.
emzık emmesı sorun degılde bıberonu almayı ogrenebılseydı.[:çok üzgünüm:/COLOR]
saol canım ıns alısır.
maalesef bıraz zor oluyor,helee bırde sımdı bebıs var bakalım ne yapıcazkaydirigubbakcemile
kızlar ben doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim.40 ına doğru gelirsin dedi.ama ben gitmedim.sezeryan olan arkadaşlar siz gittinizmi.gittiyseniz nasıl kontrol ediyorlar.ben diğer türlü kontrolden çok korkuyorum çünkü
kızlar ben doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim.40 ına doğru gelirsin dedi.ama ben gitmedim.sezeryan olan arkadaşlar siz gittinizmi.gittiyseniz nasıl kontrol ediyorlar.ben diğer türlü kontrolden çok korkuyorum çünkü
bende gtmedim selsincim..ama abdominal ultrasonla bakarlar yani alttan bakmazlar bize...dikilerinde problem varsa dikisine bakarlar.karından bakıcaklar bu sefer..
Ben gittim cnm alttan kontrol etti ama bende daha dokunmadan cıglık cıglıga oldugum icin kısa baktı, ince uzun ultrason cihazıyla bakıyo acımadı yane bagırdıgıma degmedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bi tek rahim agzı kanseri icin test yapıyolar onun icin bi fırcayla bisiler aldı, onda fazla kastım sanırım acıdı bilas vereliniortak Son olarakta dogum kontrol yöntemlerini konustuk ki en faydalı kısmı bu oldu delikafadulden
nurcum sınıf benım bıransım(((( aynen senın gıbı dusunuyorum
kızlar zıncoları kullanmıyormusunuz yoksa artık benım haberımmı yok yoksa???(((((((((
bı banyo yapamaım kzı uyandı durdu(((en sonunda bıtırdık
Ben gittim cnm alttan kontrol etti ama bende daha dokunmadan cıglık cıglıga oldugum icin kısa baktı, ince uzun ultrason cihazıyla bakıyo acımadı yane bagırdıgıma degmedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bi tek rahim agzı kanseri icin test yapıyolar onun icin bi fırcayla bisiler aldı, onda fazla kastım sanırım acıdı bilas vereliniortak Son olarakta dogum kontrol yöntemlerini konustuk ki en faydalı kısmı bu oldu delikafadulden
gerçektenmi ya bak korktum şimdi.
rahim agzı icin bende hamilelik onmcesi o testi yaptırmıstım..korunmak icin de o hastalıgın asıları sanırım 40 yasına kadar olabiliyor..ama yaptırmadım.
korunma yontemi olarak neyi sectin zuzum?
Eşimi seçtim, seni seçtim pikachuuuu didim yane delikafadulden napıyım ya her acı bende kardişimmm ne yaptırsam cnm acıcak simdi, spiral istemiyorum, igne desen aylık igne önerdi doktor her ay gidip yaptıramam üstelik cok düzen gerektiriyo, kolumdan bi implant önerdi onda da adet düzensizligi ihtimali varmıs, bende su stresli dönemimde eşim korunsun ben bilas sakinleşiyim sora karar veriyim dedim cnm
kaydirigubbakcemile3 benim pikachuylada aynı sekilde gidiyorus walla..ama ne biliim ondanda korkuyorum ya..kondom yolu ile hamileliktede risk var uf hepsi riskli zaten..Allah bizi korusun yaa ne dielimkaydirigubbakcemile3
Oooo en güveniliri yine kondom, o yollada hamile kalırsam zaten vay be saglam sanssız bi insanmısım ben derimmm ve hayata küsebilirimmm kısa sürelii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?