- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.301
aynen canım ben de öyle zaman kavramı yok...ev aldı başını gidiyor...kızım uyuduğunda iş yapıyorum ama her zaman da yapasım gelmiyor azzık dinlenmek istiyorum...Ev temizligi felan nerdeeee hey heyler götürüyo evi, Alya bütün düzenimi bozdu valla, uykum gecem gündüzüm özellikle de saat ve gün kavramım kayboldu kaydirigubbakcemile3 Uyudugu azıcık zaman periyotlarında da calısmak gelmiyo icimden dinleniyim diyorummmm akannehir
Benimde kızımın kakası cok kokuyo yaaa aceba benim yediklerimle mi ilgili akannehir
ayy zuzum alemsin valla bayılıyorum senin şu sözlerine:roflol: biz 3 yıl kondomla korunduk..o yolla hamile kalınmaz aslında dikkat edince...onunla hamile kalanlar genelde bir anlık dikkatsizlik sonucu kalıyorlar...Oooo en güveniliri yine kondom, o yollada hamile kalırsam zaten vay be saglam sanssız bi insanmısım ben derimmm ve hayata küsebilirimmm kısa sürelii kaydirigubbakcemile3
canım bir an önce git kontrole..geçende o konuyu konuşmuştuk sezonu açmadık diye...biz sezonu açtık korktuğum gibi değildi çok şükür darısı başına canımmm...sağolun kızlar.gitmem lazım zaten.hep aklımda.artık ne olursa olucak napalım kaçış yok.baalım ne zama hastalanıcam.şimdi hastalanmamda.korktukça başıma gelir çünkü.tabi bu korku hamilelikle ilgili değil.çünkü biz daha sezonu açmadık henüz.valla korunma konusuna gelincede eşim korunsun napim yani.şimdiye kadar hiç korunmadık zaten.ama bundan sonra korunmak gerekli
cok proteinli beslenen yetiskinlerde kaka fena kokar. yediklerin cok mu proteinli acep?
ayy zuzum alemsin valla bayılıyorum senin şu sözlerine:roflol: biz 3 yıl kondomla korunduk..o yolla hamile kalınmaz aslında dikkat edince...onunla hamile kalanlar genelde bir anlık dikkatsizlik sonucu kalıyorlar...
kızlar ben doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim.40 ına doğru gelirsin dedi.ama ben gitmedim.sezeryan olan arkadaşlar siz gittinizmi.gittiyseniz nasıl kontrol ediyorlar.ben diğer türlü kontrolden çok korkuyorum çünkü
o zaman yandın sen zuzucuğum bir anlık dikkatlizlik için ortamın uygun yani Alya'ya kardeş gelebilir...kaydirigubbakcemile3Et, süt, yumurta iste delikafadulden Protein canavarıyım suan patlama yasıyo olabilirim akannehir
Eeee uykusuzluk desen var, yorgunluktan nerde yattıgımızı bilmiyorus bence bi anlık dikkatsizlik için ortam uygunn kaydirigubbakcemile3
o zaman yandın sen zuzucuğum bir anlık dikkatlizlik için ortamın uygun yani Alya'ya kardeş gelebilir...kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar.gitmem lazım zaten.hep aklımda.artık ne olursa olucak napalım kaçış yok.baalım ne zama hastalanıcam.şimdi hastalanmamda.korktukça başıma gelir çünkü.tabi bu korku hamilelikle ilgili değil.çünkü biz daha sezonu açmadık henüz.valla korunma konusuna gelincede eşim korunsun napim yani.şimdiye kadar hiç korunmadık zaten.ama bundan sonra korunmak gerekli
canim ben de gitmedim. kasimda mutlaka smear testi yaptir dedi. zaten her sene smeasr sart. ucuz ver kolay bir test zaten.
benim lekelenmeler kesilmedi. benle dogum yapan arkadasin da oyle. dr a 40inda gitmis. sormus. 4 aya kadar arada leklenme olabilir demis. ben de duymadiydim.
Bi problem oldugunu zannetmiyorum cnm ama 40 ından sora azalmadı mı mesela yane hala aynı sekilde devam mı ediyo fisfisfis Türkiye'de henüz doktor edinmediysen doktorumu siddetle önereblirim cnm yeditepe üni.hast. de bostancı da, haftada 1 günde caddede göztepe ışıklardaki poliklinige geliyo evinede yakın...vereliniortak Bi görünürsün istersennn
arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....
ben ağustos annesiydim ama nerdeyse 1 ay erken doğdu ve temmuz 13 de dünyaya geldi....bugün 58 günlük olduk..... emmiyor mamayla besleniyor...sağıp veriyorum ama sütüm yetmiyor artık iyice çekilmeye başladı 20 cc birşey çıkıyor kabızlık derdiyle uğraşıyoruz..... birşey sormak istiyorum sizlere bebeklerimiz aşağı yukarı aynı dönemdeler.... benim kızım hala gülmüyor sizinki gülmeye başladımı. ... kızım sadece uykusunda gülüyor.... kafama takıldı bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....
canim supersin. ozelden yazar misin bana?
benim lekelenme zaten hep cok azdi. en basta da en sonda da. arada geliyor. ben de sanmiyorum sorun oldugunu ama iyi bir kadin dogumcu edinmek sart.
sen nerede oturuyorsun canim?
Hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün saglıklaBenimki de 2 temmuz dogumlu sizden 11 gün büyügüz cnm benimki gülüyo ama seninki de uykusunda gülüyomus zaten, onunla konusuyomusun bence bol bol konus anlat ona herseyi, o da karsılık olarak güler annesiiii delikafadulden
benim kızım da 54 günlük bayadır gülüyor...özellikle konuşunca...hani benim prensesim diyorum gülmeye başlıyor..aynaya baktıryorum kendini izliyor aynadan bana bakıyor...seninki de güler canım merak etme zaten uykusunda gülüyormuş hiç gülmüyor değil...arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....
ben ağustos annesiydim ama nerdeyse 1 ay erken doğdu ve temmuz 13 de dünyaya geldi....bugün 58 günlük olduk..... emmiyor mamayla besleniyor...sağıp veriyorum ama sütüm yetmiyor artık iyice çekilmeye başladı 20 cc birşey çıkıyor kabızlık derdiyle uğraşıyoruz..... birşey sormak istiyorum sizlere bebeklerimiz aşağı yukarı aynı dönemdeler.... benim kızım hala gülmüyor sizinki gülmeye başladımı. ... kızım sadece uykusunda gülüyor.... kafama takıldı bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....
sağol canım.... aslında bol bol konuşuyoruz onunla..... işe başladım babaannesi bakıyor oda sürekli ilgileniyor konuşuyor onunla ama ne bilim net olarak tepki vermedi gülerek bize.... sabırsızlıkla bekliyorum gülmesini:dance: bakalım seninki 11 gün büyükmüş belkim benim kızımda 11 güne kadar güler.....
ya benimde metsili kız boşalttıydı yerlere bu cuma kontrolde yazdırırız dedik almadıydık 1 haftadır felan kullanmıyoz ve evet sen deyince fark ettim benimkide kuş uykusundaydı şimdi mışıl mışol uyuyo acaba ondanmıkigünaydın bugün açılışı ben yaptım.oğlum uyuyunca fırsat bulabiliyorum anca yazmaya.kızlar mtsl gaz ilacı uykusuzluk yapıyor galiba.oğluma düzenli olarak veriyordum önceden en fazla 1 1.5 saat uyuyordu hemen uyanıyordu şimdi bıraktım uykusu tekrar düzene girdi düzenli kullanan ve uyku sorunu yaşayan var mı aranızda
ya benim kızında akıntısı geçmedi inşallah bişisi yoktur ama öğle ıkınmalı huysuz ağlaması yokcnm aramıza hoşgeldin .
çok ağlıyodu kriz şeklinde bide akıntı geliyodu beyaz idrar tahlili yapıldı orda çıktı cnm.
hoşgeldin bebeişin iyileşmiş çok şükürmerhaba hanımlar.umarım herkes iyidir
masallah bugun burası pek kalabalık.
ben artık pek nete gıremez oldum.benım oglan gunduzlerı pek uyumuyor sureklı ılgılenmemi istiyor.
sımdıde kucagımda öyle yazıyorum.
maibeyaz aramıza hosgeldin.
Aaaa süper kikolecim ya kesin ararım gelince ekimin 1 yada 2 sinde orada olmayı planlıyorus bakalımmmm elini öpmeye gelerisss kaydirigubbakcemile3
kızım ne el öpmesi yaşım 28 dahaaaaaa:sinifsinif:
]
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ilginç çok ağlarsa denerim.
benim kızızn gazı biraz söndü...o kadar çok sancılanmıyor artık..belkide metilden dir ona geçtim azaldı çünkü...
demedim çünkü orda bulunma sebebim ona doğum günü hediyesi idi..ama zaten söylemem de ..niye tuttun ki kartta resimi falan der .yani...biri benim kocamın şeyini görse yanlışlıkla resimden bende kıyamet koparırım yani ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
,...[/B]
geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmazzGünaydın herkese...
Maibeyaz hoşgeldin. Allah kolaylık versin 2 çocukla ne zor. Kızın 1 yaşına gelse ne güzel olur ama...
Kızım dün gece çok huysuzlandı. 2:30 ancak uyudu.Ağladı durdu.
3 gündür kakası çok kötü kokuyor kızımın.Dün 1-2 kez kakası mukusluydu. Şimdi de rengi yeşile çalmaya başladı. Off mikrop kaptırdık herhalde minicik yavruya.Doktora götüreceğiz bugün.
Kızım normalde 2 saatte bir en fazla 10 dakika emer beni ve doyar bırakır. 3 gündür ağlarken acıkmıştır diye emzirdim. Emiyor emiyor bırakmıyor, herhalde sütüm az gıdım gıdım geliyor diyorum.Sonra öyle bir kusuyor ki, içinde ne varsa.
Ben eşime dedim, aşkım ben başka bebek yapamam diye. O da gerek yok zaten, 1 tane yeter dedi :)
selam kızlar..b sure giremedim..katılım cok fazla bugun masallah..
hoşgeldin nasılsınız bakalım nerlerde kaldınız anlat hadikızlar benim emzirmekten sırtımın ortası kopucak gb agrıyo..yastık oy onu koy bunu koy olmuyo ya..dogru pozisyonda emzirmek için illaki egilmem gerekio...zaten bel fıtıgı problemim var pofff..
maşallahıyılestı canım.sımdı daha ıyı.
ınsallah bır daha hastalanmaz.dogdu dogalı sureklı hastalıkla ugrastk.
bızım ıcın cok zor oldu.
gercı onunla ılgılenırken butun kılolar gıttı.hihoyyyteskı kıloma kavustum.sositososito
benim doktor 15.gün çağırdı baktı elle dikişler çok güzel dedi sonra krem verdi işte bide calsiyum vitamin ve demir ilaçlarımı yazdı bunları 6 ay kullanacan dedikızlar ben doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim.40 ına doğru gelirsin dedi.ama ben gitmedim.sezeryan olan arkadaşlar siz gittinizmi.gittiyseniz nasıl kontrol ediyorlar.ben diğer türlü kontrolden çok korkuyorum çünkü
sanada hayırlı olsun canım bende temmuz 10 doğurdum 37+5de benim kızmda uykusunda gülüyo bazende babasına bakınıp gülüyo ama iyice karşısında şebeklik yapıp ya burnuna yada çenesine dokunursak öle yaniarkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?