2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aynen canım ben de öyle zaman kavramı yok...ev aldı başını gidiyor...kızım uyuduğunda iş yapıyorum ama her zaman da yapasım gelmiyor azzık dinlenmek istiyorum...

Oooo en güveniliri yine kondom, o yollada hamile kalırsam zaten vay be saglam sanssız bi insanmısım ben derimmm ve hayata küsebilirimmm kısa sürelii kaydirigubbakcemile3
ayy zuzum alemsin valla bayılıyorum senin şu sözlerine:roflol: biz 3 yıl kondomla korunduk..o yolla hamile kalınmaz aslında dikkat edince...onunla hamile kalanlar genelde bir anlık dikkatsizlik sonucu kalıyorlar...

canım bir an önce git kontrole..geçende o konuyu konuşmuştuk sezonu açmadık diye...biz sezonu açtık korktuğum gibi değildi çok şükür darısı başına canımmm...

cok proteinli beslenen yetiskinlerde kaka fena kokar. yediklerin cok mu proteinli acep?

Et, süt, yumurta iste delikafadulden Protein canavarıyım suan patlama yasıyo olabilirim akannehir

ayy zuzum alemsin valla bayılıyorum senin şu sözlerine:roflol: biz 3 yıl kondomla korunduk..o yolla hamile kalınmaz aslında dikkat edince...onunla hamile kalanlar genelde bir anlık dikkatsizlik sonucu kalıyorlar...

Eeee uykusuzluk desen var, yorgunluktan nerde yattıgımızı bilmiyorus bence bi anlık dikkatsizlik için ortam uygunn kaydirigubbakcemile3

canim ben de gitmedim. kasimda mutlaka smear testi yaptir dedi. zaten her sene smeasr sart. ucuz ver kolay bir test zaten.

benim lekelenmeler kesilmedi. benle dogum yapan arkadasin da oyle. dr a 40inda gitmis. sormus. 4 aya kadar arada leklenme olabilir demis. ben de duymadiydim.

o zaman yandın sen zuzucuğum bir anlık dikkatlizlik için ortamın uygun yani Alya'ya kardeş gelebilir...kaydirigubbakcemile3

o zaman yandın sen zuzucuğum bir anlık dikkatlizlik için ortamın uygun yani Alya'ya kardeş gelebilir...kaydirigubbakcemile3

Allah korusun kısımmmm dicem suan zaten cidden allah koruyo bis pek bisi yapmıyorusss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Belki ilerde olablir ama simdi kabus gibi geliyo yahuuu duyunca akannehir

arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....

ben ağustos annesiydim ama nerdeyse 1 ay erken doğdu ve temmuz 13 de dünyaya geldi....bugün 58 günlük olduk..... emmiyor mamayla besleniyor...sağıp veriyorum ama sütüm yetmiyor artık iyice çekilmeye başladı 20 cc birşey çıkıyor kabızlık derdiyle uğraşıyoruz..... birşey sormak istiyorum sizlere bebeklerimiz aşağı yukarı aynı dönemdeler.... benim kızım hala gülmüyor sizinki gülmeye başladımı. ... kızım sadece uykusunda gülüyor.... kafama takıldı bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....

aynen canim. ben hapla vs korunmayi zaten uygun bulmuyorum. esim korunsun. biz birak sezonu acmayi esimle basbasa kalamadik tr ye geldigimizden beri. sohbet edemedik iki cift. uzaklasiyoruz tek konumuz bebek.

Bi problem oldugunu zannetmiyorum cnm ama 40 ından sora azalmadı mı mesela yane hala aynı sekilde devam mı ediyo fisfisfis Türkiye'de henüz doktor edinmediysen doktorumu siddetle önereblirim cnm yeditepe üni.hast. de bostancı da, haftada 1 günde caddede göztepe ışıklardaki poliklinige geliyo evinede yakın...vereliniortak Bi görünürsün istersennn

canim supersin. ozelden yazar misin bana?

benim lekelenme zaten hep cok azdi. en basta da en sonda da. arada geliyor. ben de sanmiyorum sorun oldugunu ama iyi bir kadin dogumcu edinmek sart.

sen nerede oturuyorsun canim?

Hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün saglıkla Benimki de 2 temmuz dogumlu sizden 11 gün büyügüz cnm benimki gülüyo ama seninki de uykusunda gülüyomus zaten, onunla konusuyomusun bence bol bol konus anlat ona herseyi, o da karsılık olarak güler annesiiii delikafadulden

canim supersin. ozelden yazar misin bana?

benim lekelenme zaten hep cok azdi. en basta da en sonda da. arada geliyor. ben de sanmiyorum sorun oldugunu ama iyi bir kadin dogumcu edinmek sart.

sen nerede oturuyorsun canim?

Özelden yazıyorum cnm bilgilerini, ben inanılmaz memnunum 24 saat acık atm gibidir, 9 aydır sordugum en sacma 500 sorunun cevaplarını bile müthiş bir sabırla vermiştir kendisi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Cocuk doktorumda aynı hastanede bölüm baskanı ondan da cok memnunum simdilik ama henüz 2 aydır gidiyorum malum tavsiye etmek icin erken zannımca fisfisfis

Ataşehirde oturuyorum cnm ben

sağol canım.... aslında bol bol konuşuyoruz onunla..... işe başladım babaannesi bakıyor oda sürekli ilgileniyor konuşuyor onunla ama ne bilim net olarak tepki vermedi gülerek bize.... sabırsızlıkla bekliyorum gülmesini:dance: bakalım seninki 11 gün büyükmüş belkim benim kızımda 11 güne kadar güler.....

kibelecim canım lekelenme için mutlaka dragörün
birde eşinle daha fala ilgilen canım erkekler bebekler daha bebek biraz ilgisiz kalayım benim kociş üzüldüğünü söylüyor bu yüzden depresyona bile girenler varmış

kızlar stur dustın dediği kolik albümü buldum baya skinleştirior benim kızı sürekli açmıyorum ama çok huzursuzlandığında açıyorum

benim kızım da 54 günlük bayadır gülüyor...özellikle konuşunca...hani benim prensesim diyorum gülmeye başlıyor..aynaya baktıryorum kendini izliyor aynadan bana bakıyor...seninki de güler canım merak etme zaten uykusunda gülüyormuş hiç gülmüyor değil...

Aslen benimki bilas erken gülmeye agulamaya basladı cnm ya (masallah diyim ) anası geveze oldugu icin cocukcagız kendini cevap vermeye zorunlu hissediyo zannımca kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu- Ama sen inatla konusmaya devam et ve göz temasını bozma bence hatta oyunlar bile yapabilirsin cnm eminimmm bebişinde annesine karsılık vericektir, soyle solıyım ben 3 yasıma kadar tek kelime etmemisim agu bile dememisim ama simdi gorsen beni gevezenin sözlük anlamı gibiymdir, seninki de direkt kahkaha atmaya baslarsa sasırma sırnaşık şey ay cnm acaip milkshake cekti yahuu, hamile ve lohusa bayanlar icin cok cekici bi nick in var naniknanik delikafadulden

ya benimde metsili kız boşalttıydı yerlere bu cuma kontrolde yazdırırız dedik almadıydık 1 haftadır felan kullanmıyoz ve evet sen deyince fark ettim benimkide kuş uykusundaydı şimdi mışıl mışol uyuyo acaba ondanmıki
cnm aramıza hoşgeldin .

çok ağlıyodu kriz şeklinde bide akıntı geliyodu beyaz idrar tahlili yapıldı orda çıktı cnm.
ya benim kızında akıntısı geçmedi inşallah bişisi yoktur ama öğle ıkınmalı huysuz ağlaması yok
hoşgeldin bebeişin iyileşmiş çok şükür
Aaaa süper kikolecim ya kesin ararım gelince ekimin 1 yada 2 sinde orada olmayı planlıyorus bakalımmmm elini öpmeye gelerisss kaydirigubbakcemile3

kızım ne el öpmesi yaşım 28 dahaaaaaa:sinifsinif:

]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmazz
selam kızlar..b sure giremedim..katılım cok fazla bugun masallah..

kızlar benim emzirmekten sırtımın ortası kopucak gb agrıyo..yastık oy onu koy bunu koy olmuyo ya..dogru pozisyonda emzirmek için illaki egilmem gerekio...zaten bel fıtıgı problemim var pofff..
hoşgeldin nasılsınız bakalım nerlerde kaldınız anlat hadi
ha bu arada benimde aynen öle bel fıtığım varmış yeni öğrendim ve benimde sırtım belim kopuyo valla hemide benim memişler 100 hatta 105 düşün yani bide onları taşıyom
maşallah
benim doktor 15.gün çağırdı baktı elle dikişler çok güzel dedi sonra krem verdi işte bide calsiyum vitamin ve demir ilaçlarımı yazdı bunları 6 ay kullanacan dedi
sonra bi 15 gün sonra yine çağırdıozamanda benim ağrılarım çoktu alttan baktı enfeksiyon kapmışım idrar yolu onun için ilaçlar verdi
sonra ben bir aylıkken başka bi doktora gittim
oda alttan hem o aletle adı her neyse onla bi baktı hem alttan hem üstten ultrasona girdim
bu doktorda akıntın bitince gel yine bakalım alttan dedi
smear testinide 6 aylıkken yaptırmıştım
sanada hayırlı olsun canım bende temmuz 10 doğurdum 37+5de benim kızmda uykusunda gülüyo bazende babasına bakınıp gülüyo ama iyice karşısında şebeklik yapıp ya burnuna yada çenesine dokunursak öle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…